פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליאור, היה טוב וטוב שהיה

29 מרץ 2013, 18:32

jol9 כתב:
שחף כתב:אני לא מקבל את זה כל כך. אם מכבי מסוגלת לחתוך את מדלי, או כל זר אחר שלא פוגע, למה שהיא לא תחתוך את ליאור? אם בלאט הוא לא המאמן האידיאלי לליאור(נעזוב את זה שהיו מאמנים אחרים שלא נתנו לו לשחק בכלל כמו שרף ואיבאנוביץ', ולכן בעיני הטיעון הזה לא מחזיק כל כך) אולי עדיף שנמצא לבלאט שחקן אחר שקצת יותר מתאים לו?

אין פה עניין של שמחה לאיד, ואף אחד לא אומר לעצמו (אני לפחות לא) "אני מקווה שליאור יחטיא את הגויאבה הזאת כי אני שונא אותו ורוצה שהוא יכשל". זה פשוט מסקנה לוגית משלוש השנים האחרונות של ליאור בקבוצה.

זה לא שאי אפשר לחתוך - ברור שבסיטואציה מסויימת אפשר. אבל גם אם ניכנס לרגע לואקום, ונתעלם מההנהלה הנוכחית, ומהחוזה הנוכחי של ליאור, אז עדיין לא תמצא מקרים
בהיסטוריה של מכבי, שבה ישראלי בכיר ומרכזי נחתך לפתע מהקבוצה.
היו כל מיני ליובינים ושטיינהאורים שנתנו עונת נפל אחת ועזבו, אבל קח את הישראלים הבכירים לאורך השנים, ולא תמצא דוגמאות כאלה.

זה לא יקרה, גם כי מכבי זה מועדון שמקדש את השחקן הישראלי (בצדק או שלא) ולא ייפגע בתדמית הזאת עכשיו.

מצד שני, גם לא היה אף שחקן ישראלי במכבי שהרוויח כמו ליאור, דהיינו מיליון וחצי דולר ברוטו ותרם כל כך מעט יחסית לכמה שהוא הרוויח(אה, בעצם פה ליאור שני אחרי יניב גרין. כבוד גדול).

29 מרץ 2013, 20:25

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:מעניין אותי דווקא מתי שרשורים ופוסטים מאין אלו יפסיקו לצוץ אחרי כל משחק של מכבי.
ליאור לא מזיק לקבוצה, ולא בגלל הפציעה שלו פתאום מכבי משחקת טוב יותר.

אבל הוא גם לא תורם לה.
גם אני חושב שלא בגלל הפציעה שלו מכבי משחקת טוב יותר, אבל בשורה התחתונה מכבי משחקת טוב יותר, וליאור לא בסגל אפילו. זה לא מדליק אצלך נורה אדומה אפילו?

אני כתבתי כבר לא מעט פוסטים בהקשר לזה.
ברור שזה מדליק נורות אדומות. אצלי, שזה לא חשוב, ובטוח שגם אצל ליאור עצמו ואצל ההנהלה, שזה חשוב בהרבה.

אבל למה צריך אחרי כל משחק ומשחק לטחון את הנושא שוב ושוב? מה זה נותן?

קודם כל, אני זוכר שהמקסימום שאמרת זה שההרכב הכי טוב העונה של מכבי, זה עם סמית' ב4, אבל יכול להיות שאני לא זוכר נכון.

כמו שבתחילת העונה אחרי כל משחק טוב שלו היו מהללים, לגיטימי שעכשיו, עם כל משחק שמכבי טובה בלי ליאור, זה יצויין שוב. יש פה מגמה שאי אפשר להתעלם ממנה.
חוץ מזה, כרגע נראה שליאור ימשיך במכבי עוד הרבה זמן, ובשנתיים הקרובות גם תמורת סכומים אסטרונומיים, אז כן, מותר לנו להתלונן על המחדל הזה. גם לא עזר להגיד שמדלי אפס אחרי כל משחק, אבל כולנו עשינו את זה.

כמו שיוסי אמר, זה סתם מרושע, כי הקבוצה משחקת טוב וליאור הוא שחקן פצוע שלא משחק לא כי הוא רע, אלא כי הוא לא חזר ל100% הגופני שלו.
אתה רוצה שבכל שבוע נזכיר כאן את רשימת הגולשים שקברו כבר את העונה, ואמרו שעדיף שמכבי תפסיד ותתרסק חזק?
אין בזה שום טעם כרגע.

תסתכל על הדקות שליאור קיבל בשנים הקודמות, בטופ 16-הצלבה- פיינל פור. גם כשהוא היה ב100% הגופני שלו בלאט לא האמין בו, והוא לא סיפק את הסחורה.
אני אשמח אם תזכיר את השם שלי כמי שחשב שהעונה הזאת גמורה, ועוד יותר אם תזכיר את השם שלי כאחד שחשב שעדיף שמכבי תתרסק. אם אפשר באותו ת'רד שנמצאות הכתבות על ההמשכיות בסגל( כולל עם מדלי, היקמן וכל החברה הטובים).

עד לפני חודש וחצי מכבי הייתה קבוצה נוראית. מהגרועות שנבנו כאן. עמוק בפנים גם אתה חשבת שאין סיכוי שנעלה, אבל היית מספיק חכם בשביל לא לכתוב את זה בפורום, כי אף אחד מאיתנו לא מת על כובעים לארוחת ערב.

ותעשו לי טובה, מספיק כבר עם עניין הפציעה. זה מביך.

30 מרץ 2013, 20:57

אור, העניין של הפציעה הוא די רלוונטי בכל הקשור לעונה הזו (ויכול להיות שאתה צודק לגבי החולשה של ליאור בשלבים מתקדמים בעונות הקודמות).
ליאור נפצע לפני המשחק מול בארסה והיה פצוע במשך 3 שבועות. אח"כ חזר למשחקים מול קאחה, פנר וחימקי ושיחק 5, 6 ו-8 דקות בהתאמה, לא היה טוב בדקות המעטות הללו, לא הצליח לחזור למומנטום טוב ויצא מהרוטציה - אי אפשר שלא להאשים את הפציעה בכך.
אח"כ בשבועיים האחרונים הוא חלה, ושוב לא יכל לשחק (לא קשור לפציעה, אבל גם נסיבות חיצוניות שאינם באשמתו)

עד הפציעה היה לליאור ממוצע של כ-10 נק' למשחק בטופ 16, זה אולי לא מדהים, אבל גם לא כזה גרוע.
ב-3 המשחקים שהוא שיחק מאז הפציעה הוא קלע רק 2 נק' - זה לא כי פתאום נחלש בצורה דרמטית שלא תתואר, זה בגלל הפציעה.

עכשיו, זה לא קשור לוויכוח הלגיטימי שאני יכולה להבין לגבי היכולת הנהדרת של מכבי בלעדיו ולגבי החוזה המנופח - אני בהחלט מבינה את טענותיך.
אבל לטעון שהסיבה שהוא קלע רק 2 נקודות ב-3 משחקים בהם קיבל לא יותר מ-8 דקות, וכל זה אחרי 3 שבועות השבתה של פציעה, היא סתם חולשה שלו ושאין לזה שום קשר לפציעה?? זה כבר מוגזם.

שחף כתב:מצד שני, גם לא היה אף שחקן ישראלי במכבי שהרוויח כמו ליאור, דהיינו מיליון וחצי דולר ברוטו ותרם כל כך מעט יחסית לכמה שהוא הרוויח(אה, בעצם פה ליאור שני אחרי יניב גרין. כבוד גדול).

וכמו שיוני טען, גם את החוזה המטופש של גרין מכבי קיימה עד תומו.....

30 מרץ 2013, 21:06

אני מקווה מאוד שאליהו יחזור מול ברצלונה , הוא חשוב לנו כדי לנסות להשיג שם ניצחון גדול ופור גדול לכיוון הפיינל פור.

30 מרץ 2013, 21:09

בלי קשר לדיון, אני חושב שדווקא לקראת המשחק של ברצלונה חשוב למכבי שלא ישחק, הגנתית אנחנו יודעים מה הוא שווה ומול ברצלונה כל דקה שלו על הפרקט זה קנס למכבי, והתקפית נגד הקו הקדמי של ברצלונה הוא לא בא לידי ביטוי (ואל תגידו עם קאחה נגד ברצלונה).
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 30 מרץ 2013, 21:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

30 מרץ 2013, 21:10

חנוש, קודם כל, אני מקווה בשביל ליאור שפציעה של שלושה שבועות לא גורמת לו להיראות כל כך גרוע. גם סמית' היה פצוע לשלושה שבועות בתחילת העונה, ולא לקח לו כל כך הרבה זמן להיכנס לעניינים. לא יכול להיות שפציעה כל כך קלה, תגמור לשחקן את העונה. מה היינו עושים אם היינו תלויים בליאור? הוא השחקן הראשון שמותח שריר באמצע עונה?
מעבר לזה, כמו שכבר אמרתי, זה לא חדש שליאור מפסיק לתפקד משלב מסויים בעונה. אז לפני שנתיים זה היה בלאט, שנה שעברה בלו היה בכושר מצויין והשנה זה פציעה? נראה לי קצת מוזר.

ואת יודעת מה? גם אם את צודקת וזה באמת רק בגלל הפציעה, התוצאות של מכבי מדברות בעד עצמן. ליאור, שחלק מהאנשים פה טענו שהוא השחקן הכי טוב של מכבי העונה, נפצע, ולא רק שמכבי מצליחה להתמודד עם זה, היא משתפרת פלאים ומשיגה תוצאות מדהימות. אז נכון, לא בגלל ליאור שיחקנו לא טוב בתחילת העונה, אבל זה רק מוכיח שאנחנו לא באמת צריכים אותו. 800 אלף דולר לשחקן פוסטר זה קצת מוגזם לטעמי.

אני חושב שהאופציה הכי טובה היא לפתוח לו את החוזה, ולהחתים אותו לחמש שנים תמורת 400-500 אלף לעונה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 30 מרץ 2013, 21:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

30 מרץ 2013, 21:11

יוסי22 כתב:אני מקווה מאוד שאליהו יחזור מול ברצלונה , הוא חשוב לנו כדי לנסות להשיג שם ניצחון גדול ופור גדול לכיוון הפיינל פור.

אתה לא באמת מאמין בזה.

30 מרץ 2013, 21:29

MTA2311 כתב:חנוש, קודם כל, אני מקווה בשביל ליאור שפציעה של שלושה שבועות לא גורמת לו להיראות כל כך גרוע. גם סמית' היה פצוע לשלושה שבועות בתחילת העונה, ולא לקח לו כל כך הרבה זמן להיכנס לעניינים. לא יכול להיות שפציעה כל כך קלה, תגמור לשחקן את העונה. מה היינו עושים אם היינו תלויים בליאור? הוא השחקן הראשון שמותח שריר באמצע עונה?
מעבר לזה, כמו שכבר אמרתי, זה לא חדש שליאור מפסיק לתפקד משלב מסויים בעונה. אז לפני שנתיים זה היה בלאט, שנה שעברה בלו היה בכושר מצויין והשנה זה פציעה? נראה לי קצת מוזר.

ואת יודעת מה? גם אם את צודקת וזה באמת רק בגלל הפציעה, התוצאות של מכבי מדברות בעד עצמן. ליאור, שחלק מהאנשים פה טענו שהוא השחקן הכי טוב של מכבי העונה, נפצע, ולא רק שמכבי מצליחה להתמודד עם זה, היא משתפרת פלאים ומשיגה תוצאות מדהימות. אז נכון, לא בגלל ליאור שיחקנו לא טוב בתחילת העונה, אבל זה רק מוכיח שאנחנו לא באמת צריכים אותו. 800 אלף דולר לשחקן פוסטר זה קצת מוגזם לטעמי.

אני חושב שהאופציה הכי טובה היא לפתוח לו את החוזה, ולהחתים אותו לחמש שנים תמורת 400-500 אלף לעונה.

כמו שאמרתי, אני מבינה את טענותיך לגבי היכולת של מכבי בלעדיו ולכבי החוזה שלו.
ואמרתי שלגבי עונות קודמות, כנראה שאתה צודק.
אבל מה לעשות ש-3 משחקים אחרי פציעה של 3 שבועות (ו-3 שבועות בחוץ הופך את זה לפציעה לא כזו קלה) הם לא מדד לכלום.
יכול להיות שסמית' חזק ממנו מבחינה פיזית. הוא גם נפצע לפני תחילת העונה ולא באמצעה וישר קיבל כ-20 דקות למשחק כשחזר.

בכל עונה אחרת בה ליאור נחלש עם התקדמות השלבים זו היתה היחלשות הדרגתית וירידה מסוימת.
אבל נפילה של מכ-10 נק' בממוצע בטופ 16 ל-2 נק' ב-3 משחקים גם יחד אחרי הפציעה, היא לא ההיחלשות הרגילה שיש לו מידי שנה (אגב, לפני שנתיים דווקא הטופ 16 היה התקופה הכי טובה שלו באותה עונה) - מדובר בנפילה חדה מידי מכדי שיהיה אפשר לפתור את הפציעה שלו מאשמה.

31 מרץ 2013, 14:13

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2629371
ונאמר אמן וכן יהי רצון.

31 מרץ 2013, 14:19

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
כמו שיוסי אמר, זה סתם מרושע, כי הקבוצה משחקת טוב וליאור הוא שחקן פצוע שלא משחק לא כי הוא רע, אלא כי הוא לא חזר ל100% הגופני שלו.
אתה רוצה שבכל שבוע נזכיר כאן את רשימת הגולשים שקברו כבר את העונה, ואמרו שעדיף שמכבי תפסיד ותתרסק חזק?
אין בזה שום טעם כרגע.

תסתכל על הדקות שליאור קיבל בשנים הקודמות, בטופ 16-הצלבה- פיינל פור. גם כשהוא היה ב100% הגופני שלו בלאט לא האמין בו, והוא לא סיפק את הסחורה.
אני אשמח אם תזכיר את השם שלי כמי שחשב שהעונה הזאת גמורה, ועוד יותר אם תזכיר את השם שלי כאחד שחשב שעדיף שמכבי תתרסק. אם אפשר באותו ת'רד שנמצאות הכתבות על ההמשכיות בסגל( כולל עם מדלי, היקמן וכל החברה הטובים).

עד לפני חודש וחצי מכבי הייתה קבוצה נוראית. מהגרועות שנבנו כאן. עמוק בפנים גם אתה חשבת שאין סיכוי שנעלה, אבל היית מספיק חכם בשביל לא לכתוב את זה בפורום, כי אף אחד מאיתנו לא מת על כובעים לארוחת ערב.

אני לא סותר את מה שאתה אומר. ליאור באמת לא משחק כמו שהוא יכול בשלוש השנים האחרונות, וזה בולט במיוחד כשמשחקים לצידו שחקנים כמו ג'יימס וסמית', שמשאירים הכל על המגרש
בעוד אצל ליאור, התחושה היא תמיד שיכל לתת יותר.
בכל זאת, את היכולת שלו בחודש וחצי האחרונים אי אפשר שלא לשייך לפציעה, וכמובן שזה פוגע בו מאוד שמכבי משחקת מצויין בלעדיו, כי כמו שאתה אומר זה מוריד מערכו ומבליט
את זה שהוא לא חיוני לחלוטין לקבוצה.

לגבי קבורה שנעשתה לעונה - אני כמוך חשבתי שאין סיכוי, אבל כל עוד קיים הסיכוי התאורטי, לא רציתי לקבור את העונה לחלוטין.
המשחק מול סיינה בבית היה קו פרשת המים, והקבוצה פשוט השתנתה אחרי אותו ניצחון. ברגע הזה אני החלפתי דיסקט אבל אתה המשכת לטעון שזה גמור, וכאן היתה הטעות.

בכל מקרה, זה לא שאנחנו באים לאכול או להאכיל כובעים. כולנו טועים.

מעניין מאוד מה יהיה עם הקבוצה הזאת בהמשך. אם נגיע להצלבה עם יתרון ביתיות, אז יש סיכוי לא רע להגיע גם לפיינל פור.
ואם נפסיד לבארסה, ועדיין נעלה, ונפסיד לצסקא או לריאל בהצלבה, אז יגידו, שאלה שתי קבוצות גדולות, ושזה היה צפוי.
כבר יש דיבורים על להשאיר את מדלי (WTF)...
אני מקווה לשני דברים - גם הצלחה מקצועית, וגם בניית קבוצה טובה וחזקה יותר בעונה הבאה. אפשר להשאיר את הבסיס הקיים, אם באמת הקבוצה תגיע להצלבה ומעלה,
אבל טעויות צריך לתקן, ושני משחקים סבירים לא מקנים למדלי את הכרטיס להישאר כאן עוד עונה. זה פשוט אבסורד.

31 מרץ 2013, 14:21

חנו'ש כתב:כמו שאמרתי, אני מבינה את טענותיך לגבי היכולת של מכבי בלעדיו ולכבי החוזה שלו.
ואמרתי שלגבי עונות קודמות, כנראה שאתה צודק.
אבל מה לעשות ש-3 משחקים אחרי פציעה של 3 שבועות (ו-3 שבועות בחוץ הופך את זה לפציעה לא כזו קלה) הם לא מדד לכלום.
יכול להיות שסמית' חזק ממנו מבחינה פיזית. הוא גם נפצע לפני תחילת העונה ולא באמצעה וישר קיבל כ-20 דקות למשחק כשחזר.

בכל עונה אחרת בה ליאור נחלש עם התקדמות השלבים זו היתה היחלשות הדרגתית וירידה מסוימת.
אבל נפילה של מכ-10 נק' בממוצע בטופ 16 ל-2 נק' ב-3 משחקים גם יחד אחרי הפציעה, היא לא ההיחלשות הרגילה שיש לו מידי שנה (אגב, לפני שנתיים דווקא הטופ 16 היה התקופה הכי טובה שלו באותה עונה) - מדובר בנפילה חדה מידי מכדי שיהיה אפשר לפתור את הפציעה שלו מאשמה.

חנוש, לקחת בחשבון שהנפילה החדה שלו היא פשוט עקב הרמה הגבוהה יותר בטופ-16?
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 31 מרץ 2013, 14:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

31 מרץ 2013, 14:24

jol9 כתב:
מעניין מאוד מה יהיה עם הקבוצה הזאת בהמשך. אם נגיע להצלבה עם יתרון ביתיות, אז יש סיכוי לא רע להגיע גם לפיינל פור.
ואם נפסיד לבארסה, ועדיין נעלה, ונפסיד לצסקא או לריאל בהצלבה, אז יגידו, שאלה שתי קבוצות גדולות, ושזה היה צפוי.
אני מקווה לשני דברים - גם הצלחה מקצועית, וגם בניית קבוצה טובה וחזקה יותר בעונה הבאה. אפשר להשאיר את הבסיס הקיים, אם באמת הקבוצה תגיע להצלבה ומעלה,
אבל טעויות צריך לתקן, ושני משחקים סבירים לא מקנים למדלי את הכרטיס להישאר כאן עוד עונה. זה פשוט אבסורד.

אין דיבורים על להשאיר את מיידלי.
טבעי שבתקופה שהשחקן מציג יכולת טובה יגידו משפטים כמו "שינו מעט פאזה לגבי ההישארות של מיידלי" שזה במילים אחרות: אם עד עכשיו הצטערנו על כל דולר ששמנו עליו, עכשיו לפחות כל עוד הוא כאן הוא נותן לנו משהו בתמורה.
עדיין, שלבים מכריעים מאוד לפנינו (בתקווה שיותר ממשחק אחד) וברמות האלה שחקנים יכולים לקנות את עולמם.

31 מרץ 2013, 14:47

or163 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2629371
ונאמר אמן וכן יהי רצון.

חדשות טובות,למרות שהייתי מעדיף שפשוט יפתחו לו את החוזה ויחתימו אותו עבור סכום הגיוני יותר

31 מרץ 2013, 14:48

ונאמר אמן וכן יהי רצון.

תמונה

31 מרץ 2013, 14:55

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
אין בזה שום טעם כרגע.

אני לא סותר את מה שאתה אומר. ליאור באמת לא משחק כמו שהוא יכול בשלוש השנים האחרונות, וזה בולט במיוחד כשמשחקים לצידו שחקנים כמו ג'יימס וסמית', שמשאירים הכל על המגרש
בעוד אצל ליאור, התחושה היא תמיד שיכל לתת יותר.
בכל זאת, את היכולת שלו בחודש וחצי האחרונים אי אפשר שלא לשייך לפציעה, וכמובן שזה פוגע בו מאוד שמכבי משחקת מצויין בלעדיו, כי כמו שאתה אומר זה מוריד מערכו ומבליט
את זה שהוא לא חיוני לחלוטין לקבוצה.

לגבי קבורה שנעשתה לעונה - אני כמוך חשבתי שאין סיכוי, אבל כל עוד קיים הסיכוי התאורטי, לא רציתי לקבור את העונה לחלוטין.
המשחק מול סיינה בבית היה קו פרשת המים, והקבוצה פשוט השתנתה אחרי אותו ניצחון. ברגע הזה אני החלפתי דיסקט אבל אתה המשכת לטעון שזה גמור, וכאן היתה הטעות.

בכל מקרה, זה לא שאנחנו באים לאכול או להאכיל כובעים. כולנו טועים.

סבבה, קיבלתי. אז אולי יש סיבה ליכולת שהוא מציג בתקופה האחרונה( היו גם בשנים הקודמות למען האמת), אבל זה לא צריך למנוע מאיתנו לתהות על חשיבותו לקבוצה.

באמת? דווקא מול סיינה? בדיעבד דווקא המשחק בקאחה היה יותר משמעותי( וגם אחריו לא האמנתי). בכל מקרה, אני, כמו שאתה יודע, עדיין טוען שזה יתנקם בנו. בשנים האחרונות המטרה המוצהרת של המועדון היא הצלבה. גם השנה כנראה שנשיג את זה, אז למה לעשות מהפך בחשיבה? הלוואי שאני שוב טועה.

לגבי מדלי:"קיינר מדלי חתום לעונה הבאה אך החלטה לגבי המשך דרכו במועדון טרם התקבלה. יש לציין כי הוא נחשב לאחד מהשחקנים היקרים ביותר בסגל והגיע כשחקן מוכח לאחר מספר שנים טובות בליגה הספרדית. מדלי התעורר בשלב מאוחר מדי של העונה, ממש במשחקים האחרונים, ובמכבי ישקלו בזהירות רבה את המשך ההתקשרות איתו, מה שנראה כמעט בלתי אפשרי לפני מספר שבועות".

באותה כתבה גם מדברים על המשכיות וכו'.

31 מרץ 2013, 14:59

Holiday_Armadillo כתב:
ונאמר אמן וכן יהי רצון.

תמונה

אני די סקפטי לגבי ההצעות שהוא מקבל מ4 קבוצות בכירות. אלא אם כן קובאן, קאזאן, פנרבחצ'ה וולנסיה הן קבוצות בכירות.

31 מרץ 2013, 15:01

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ונאמר אמן וכן יהי רצון.

תמונה

אני די סקפטי לגבי ההצעות שהוא מקבל מ4 קבוצות בכירות. אלא אם כן קובאן, קאזאן, פנרבחצ'ה וולנסיה הן קבוצות בכירות.

מצידי שיהיה הפועל קזחיה

31 מרץ 2013, 15:07

~Box & 1~ כתב:חנוש, לקחת בחשבון שהנפילה החדה שלו היא פשוט עקב הרמה הגבוהה יותר בטופ-16?

אתה קראת את מה שכתבתי??
איזה הבדל ברמה יש בין 5 משחקי הטופ 16 שהוא שיחק לפני הפציעה ובהם קלע כ-10 נק' בממוצע לבין שלושת המשחקים שאחרי הפציעה בהם קלע 2 נק' בכל השלושה ביחד??

ברוב העונות שלו יש ירידה ברמה שלו עם התקדמות השלבים (אגב, לפני שנתיים הטופ 16 דווקא היה התקופה הכי טובה שלו ורק אחריה הגיעה ירידה), אבל זו ירידה הדרגתית ולא פתאומית שמתרחשת לפתע באמצע שלב שהדבר היחידי שמפריד בין הלפני ואחרי זו פציעה.
זו כבר לא מקריות....

31 מרץ 2013, 15:10

חנו'ש כתב:
~Box & 1~ כתב:חנוש, לקחת בחשבון שהנפילה החדה שלו היא פשוט עקב הרמה הגבוהה יותר בטופ-16?

אתה קראת את מה שכתבתי??
איזה הבדל ברמה יש בין 5 משחקי הטופ 16 שהוא שיחק לפני הפציעה ובהם קלע כ-10 נק' בממוצע לבין שלושת המשחקים שאחרי הפציעה בהם קלע 2 נק' בכל השלושה ביחד??

ברוב העונות שלו יש ירידה ברמה שלו עם התקדמות השלבים (אגב, לפני שנתיים הטופ 16 דווקא היה התקופה הכי טובה שלו ורק אחריה הגיעה ירידה), אבל זו ירידה הדרגתית ולא פתאומית שמתרחשת לפתע באמצע שלב שהדבר היחידי שמפריד בין הלפני ואחרי זו פציעה.
זו כבר לא מקריות....

מה זה משנה אם זה קרה בהדרגתיות או במכה אחת אם הוא בכל מקרה היה חווה את הירידה הזו?

השורה התחתונה היא שפציעה או לא פציעה, כל הזמן טענו פה שליאור היחיד שסוחב את הקבוצה הזאת בזמן שאנחנו רואים שלא רק שמכבי ניצחה 6 משחקים ברציפות כשהוא לא שיחק, זה גם לא השפיע לרעה על הקבוצה

31 מרץ 2013, 15:22

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

אתה קראת את מה שכתבתי??

זו כבר לא מקריות....

מה זה משנה אם זה קרה בהדרגתיות או במכה אחת אם הוא בכל מקרה היה חווה את הירידה הזו?

השורה התחתונה היא שפציעה או לא פציעה, כל הזמן טענו פה שליאור היחיד שסוחב את הקבוצה הזאת בזמן שאנחנו רואים שלא רק שמכבי ניצחה 6 משחקים ברציפות כשהוא לא שיחק, זה גם לא השפיע לרעה על הקבוצה

זה לא הוויכוח שלי.
גם לפני הפציעה ליאור היה בירידה מאז פתיחת הטופ 16 ואני לא מכחישה את זה שלרוב הוא יורד עם כל שלב שעובר ושבעיקר קשה לו מול הקבוצות עבות הבשר.

אני רק עניתי לטענה של אור על זה שמה שקרה לו מאז הפציעה עד עכשיו לא ניתן להאשים בכך את הפציעה - זה לא נכון לדעתי.
פרסם תגובה