26 יוני 2013, 22:44
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כן? אז איזה 3 סמולים טובים ממנו? (פיט מייקל לא נחשב)
ווימס,פרננדס,בוגדנוביץ',סאן אמטריו,היירסטון
ויש עוד כמה ברמתו (בערך) כמו אינגלס,מוס וואסילידיס (בטח יש עוד כמה ששכחתי)
וזה בלי לדבר על עוד שחקנים מה-NBA שאני לא מכיר ואולי גם כמה מאירופה
מה שבטוח זה שהוא לא בטופ 3 בעמדתו
26 יוני 2013, 22:49
26 יוני 2013, 22:55
26 יוני 2013, 22:55
26 יוני 2013, 23:08
yellowaura כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כן? אז איזה 3 סמולים טובים ממנו? (פיט מייקל לא נחשב)
הדירוג שלי לסמולים:
1. פרננדס (ב- 2 רמות מעל כל השאר ברמה ובמחיר)
2. קוסטאס פאפאניקולאו. מאוד יעיל. מדוייק כמעט 70 % מה- 2 בליגה היוונית. 52 % מהשלוש ביורוליג. שחקן הגנה טוב, אתלטי. שחקן קבוצתי מצויין והוא עוד צעיר.
3. ווימס (תלוי בסיטואציה. לקבוצה כמו צסקא עם כלים התקפיים כמו פארגו, תיאודוסיץ', וקרסטיץ' עדיף את פאפאניקולאו או סמית')
4. סמית' (בפער קטן מאחורי ווימס באיכות ושוב תלוי בסיטואציה...בפער גדול מבחינה כספית)
5. ג'מון לוקאס- אול אראונד טוב. אבל פחות טוב מהשלוש (ברמה של סמית').
6. בוגדנוביץ' (סטטיסטיקה מצויינת השנה. אבל לאיפה הוביל את פנר ? סוג של היקמן מבחינת וואקום. ניצל קו אחורי חלש מאוד שנבנה סביב כוכב אחד מקאלב. שחקן שנותן בעיקר מימד אחד מצויין קליעה. אגב מבחינה כספית יקר בהרבה מסמית'.)
7. דניאל האקט (מבחינה כספית הוא היחידי ברמה של סמית' ואולי פחות בחמישייה הראשונה. הסמול המועדף עלי כי לדעתי המנייה שלו תעלה עם מאמן טוב בסיטואציה נכונה )
8. סאן אמטריו (החל בירידה השנה רק 9 נק' ביורוליג ושחקן הגנה פחות טוב מסמית'. לפני שנתיים הייתי מדרג אותו יותר גבוה)
9. קורוסלאב סימון- שחקן טוב אבל קצת לא יציב.
10. מיכאל בראמוס- הבנאדם סוס. נהנתי לראות ניצוצות ממנו בפנאתנייקוס. נותן יותר ממה שרואים בסטטיסטיקה.
11. קוסטאס ואסלידיס- שחקן טוב אבל יש לו אופי שמתאים יותר לקבוצה בינונית שיוכל להוביל.
12. ג'ו אינגלס- אני דווקא חושב שלשחקן הזה יש מקום להשתפר.
13. מוס- לדעתי אובר רייטד. סמול פורוורד קלאסי טהור בתכונות בניגוד לאחרים שיותר מגוונים ממנו (בכדרור ובקליעה). מאוד פאסיבי
14. היירסטון- גם הוא אובר רייטד. שחקן בינוני. שחקן שאוהב לחיות בחצי מרחק. קשה לו לעזור בניהול משחק ולא זורק מספיק משלוש.
סמית' ביחס איכות/מחיר מוביל. אני אישית מהרשימה הייתי מעדיף את האקט שיש לו אנרגיות צעירות ועולה קצת פחות.
בכל מקרה אפשר לראות שבאירופה בטווח מחירים של סמית' אין הרבה אופציות יותר טובות.
26 יוני 2013, 23:15
felix_r כתב:מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
אם סמית' חותם- שחקן בינוני, אפשר להביא יותר טובים
סמית' לא חותם- מכבי לא מצליחה לשמור על נכסים, המשכיות, שחקן טוב.
על איזו המשכיות אתה מדבר? ממתי שומרים על סגל שהפסיד את האליפות?
לאן הגענו?
26 יוני 2013, 23:17
מקובי כתב:felix_r כתב:מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
לאן הגענו?
הפסדנו אליפות במשחק אחד (אחרי שסיימנו במקום הראשון בליגה הסדירה)- בוא נעיף את כל הסגל ונבנה מחדש.
וליאב- מסכים.
26 יוני 2013, 23:21
26 יוני 2013, 23:24
26 יוני 2013, 23:27
26 יוני 2013, 23:29
Mta_atic כתב:פליקס, אני לא מבין למה אתה כ"כ מתרשם משילב.
ראיתי אותו משחק נגדנו וגם לפני כן בכמה משחקים בליגה הצרפתית ואני לא חושב שיש לו מה לחפש במכבי.
26 יוני 2013, 23:30
מקובי כתב:felix_r כתב:מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
לאן הגענו?
הפסדנו אליפות במשחק אחד (אחרי שסיימנו במקום הראשון בליגה הסדירה)- בוא נעיף את כל הסגל ונבנה מחדש.
וליאב- מסכים.
27 יוני 2013, 00:43
Asf כתב:המצב די מחורבן, אם הגענו למצב שאנחנו בוכים על החתמה של שחקן רק בגלל ההשפעות שיהיו להחתמתו על שארית תקציב השחקנים. :-/
בכל אופן, משעמם או לא, אני חושב שאיתו יש לנו אחלה עמדה 3.
27 יוני 2013, 00:45
felix_r כתב:מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
לאן הגענו?
27 יוני 2013, 00:50
לאן הגענו?
וליאב- מסכים.
27 יוני 2013, 02:23
felix_r כתב:מקובי כתב:felix_r כתב:מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
לאן הגענו?
וליאב- מסכים.
זה בערך מה שעשינו בפעמים הקודמות כשהפסדנו אליפות - העפנו את כולם כולל המאמן.
כנראה שפדרמן הרגיל אותך שגם את האליפות בארץ לא חובה לקחת...
27 יוני 2013, 06:02
27 יוני 2013, 07:55
yzafrir כתב:סך הכל השארת ג'יימס וסמית' הם צעד מאוד נכון בלי קשר לתוצאות של העונה האחרונה . לגבי היקמן זה כבר סיפור אחר .
עם היקמן יש לי בעיה שקשה לצוות לידו שחקנים . אם מביאים שחקן שהוא בעיקר רכז כמו פלאנניץ' אז היקמן הוא לא מספיק סקורר יציב כדי לספק את הנקודות .
אם מביאים שחקן שהוא יותר סקורר מרכז אז אנחנו ניתקעים בלי רכז אמיתי ( ויוגב הוכיח השנה שאין מה לבנות עליו הרים ) כי היקמן לא רכז....
כל שחקן במקום סמית' בפחות מהמחיר שלו הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל . סמית' הוא סוג של מניה בטוחה . לא כזאת שפתאום תקפוץ לך בעשרות אחוזים אבל גם לא אחת שתצלול פתאום ותמחק , וזה מאוד חשוב בבניית קבוצה .
27 יוני 2013, 11:25
27 יוני 2013, 11:53
felix_r כתב:yellowaura כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כן? אז איזה 3 סמולים טובים ממנו? (פיט מייקל לא נחשב)
הדירוג שלי לסמולים:
1. פרננדס (ב- 2 רמות מעל כל השאר ברמה ובמחיר)
2. קוסטאס פאפאניקולאו. מאוד יעיל. מדוייק כמעט 70 % מה- 2 בליגה היוונית. 52 % מהשלוש ביורוליג. שחקן הגנה טוב, אתלטי. שחקן קבוצתי מצויין והוא עוד צעיר.
3. ווימס (תלוי בסיטואציה. לקבוצה כמו צסקא עם כלים התקפיים כמו פארגו, תיאודוסיץ', וקרסטיץ' עדיף את פאפאניקולאו או סמית')
4. סמית' (בפער קטן מאחורי ווימס באיכות ושוב תלוי בסיטואציה...בפער גדול מבחינה כספית)
5. ג'מון לוקאס- אול אראונד טוב. אבל פחות טוב מהשלוש (ברמה של סמית').
6. בוגדנוביץ' (סטטיסטיקה מצויינת השנה. אבל לאיפה הוביל את פנר ? סוג של היקמן מבחינת וואקום. ניצל קו אחורי חלש מאוד שנבנה סביב כוכב אחד מקאלב. שחקן שנותן בעיקר מימד אחד מצויין קליעה. אגב מבחינה כספית יקר בהרבה מסמית'.)
7. דניאל האקט (מבחינה כספית הוא היחידי ברמה של סמית' ואולי פחות בחמישייה הראשונה. הסמול המועדף עלי כי לדעתי המנייה שלו תעלה עם מאמן טוב בסיטואציה נכונה )
8. סאן אמטריו (החל בירידה השנה רק 9 נק' ביורוליג ושחקן הגנה פחות טוב מסמית'. לפני שנתיים הייתי מדרג אותו יותר גבוה)
9. קורוסלאב סימון- שחקן טוב אבל קצת לא יציב.
10. מיכאל בראמוס- הבנאדם סוס. נהנתי לראות ניצוצות ממנו בפנאתנייקוס. נותן יותר ממה שרואים בסטטיסטיקה.
11. קוסטאס ואסלידיס- שחקן טוב אבל יש לו אופי שמתאים יותר לקבוצה בינונית שיוכל להוביל.
12. ג'ו אינגלס- אני דווקא חושב שלשחקן הזה יש מקום להשתפר.
13. מוס- לדעתי אובר רייטד. סמול פורוורד קלאסי טהור בתכונות בניגוד לאחרים שיותר מגוונים ממנו (בכדרור ובקליעה). מאוד פאסיבי
14. היירסטון- גם הוא אובר רייטד. שחקן בינוני. שחקן שאוהב לחיות בחצי מרחק. קשה לו לעזור בניהול משחק ולא זורק מספיק משלוש.
סמית' ביחס איכות/מחיר מוביל. אני אישית מהרשימה הייתי מעדיף את האקט שיש לו אנרגיות צעירות ועולה קצת פחות.
בכל מקרה אפשר לראות שבאירופה בטווח מחירים של סמית' אין הרבה אופציות יותר טובות.
ג'אמון לוקאס לא סמול. הוא שיחק העונה רכז באפס פילזן. רוב הזמן החליף את פארמר.
גם האקט לא סמול. הוא גארד גבוה 1.99 , אבל שיחק רכז/שוטינג גארד בסיינה.
גם קרונוסלאב סימון וקוסטאס ואסלידיס הם יותר עמדה 2 גבוהים ולא סמול פורווארדים, אבל נגיד.
אם אתה שואל אותי, אז פיספסנו בגדול את בלייק שילב שחתם בכוכב האדום בכסף קטן. יכולנו להחתים אותו בחצי מהמחיר של סמית'. כנראה שאנשי מכבי לא התרשמו ממנו יותר מדי כי הוא לא הבריק במשחקים נגדנו (כל ההגנה שלנו התרכזה בלעצור אותו, כי הוא היה בערך הכוכב היחיד בשאלון). הבן אדם נתן מספרים נהדרים:
15.5 נקודות , 4.6 כ"ח, 4 אסיסטים (מספר אסיסטים מדהים לעמדה שלו!) ו 17.6 מדד. פה הינו יכולים גם לקבל שחקן מעניין וגם לחסוך בגדול. איפה הסקאוטים של פדרמן?
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012