21 ספטמבר 2013, 13:17
שחף כתב:jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.
עם זאת, צריך לזכור שגם בעונתו האחרונה לפני הפרישה, בלו התקשה גם בהגנה וגם בריבאונד, והיה בעצם קלעי גדול וזהו.
אחרי שנה וחצי מחוץ למגרשים ברמה המקצוענית, אני צופה קושי עוד יותר גדול בעניינים שהזכרתי. את הקליעה אני בטוח שהוא לא איבד וגם לא את האופי.
הייתי שמח אם היה חוזר. זה היה מאזן את הסגל מעט יותר.
אני חושב שפדרמן באמת פנה לקווין לאב, אבל הוא סירב בנימוס לחוזה של 350K. אפילו ג'יימס גיסט כבר מרוויח היום יותר בפאו לדעתי.\
בנימה יותר רצינית, אינגלס לא 4. הוא 2-3. הוא לא אמור ללכת מכות עם הלורבקים של היורוליג בצבע, וגם סמית' לא.
בהנחה שבלו לא השמין ברמות מטורפות ובכושר סביר, זה משהו שהייתי הולך עליו בלי להסס בכלל.
21 ספטמבר 2013, 13:28
21 ספטמבר 2013, 13:32
21 ספטמבר 2013, 13:46
felix_r כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.
עם זאת, צריך לזכור שגם בעונתו האחרונה לפני הפרישה, בלו התקשה גם בהגנה וגם בריבאונד, והיה בעצם קלעי גדול וזהו.
אחרי שנה וחצי מחוץ למגרשים ברמה המקצוענית, אני צופה קושי עוד יותר גדול בעניינים שהזכרתי. את הקליעה אני בטוח שהוא לא איבד וגם לא את האופי.
אני חושב שפדרמן באמת פנה לקווין לאב, אבל הוא סירב בנימוס לחוזה של 350K. אפילו ג'יימס גיסט כבר מרוויח היום יותר בפאו לדעתי.\
בנימה יותר רצינית, אינגלס לא 4. הוא 2-3. הוא לא אמור ללכת מכות עם הלורבקים של היורוליג בצבע, וגם סמית' לא.
בהנחה שבלו לא השמין ברמות מטורפות ובכושר סביר, זה משהו שהייתי הולך עליו בלי להסס בכלל.
אתמול במשחק בין ספרד לצרפת, כשפורסמה הידיעה על בלו, פיני גרשון אמר שמכבי בגרעון של שני מיליון דולר, ושאפילו 350K זה גדול עליה במצב של היום. הוא העריך, שרק אם מכבי תשאיל את כהן/נעימי, היא תוכל להחתים את בלו.
לגבי בלו עצמו... הוא לא שיחק בצורה מקצוענית שנתיים, הוא בן 33. בגלל שתי הסיבות האלה ייקח לו לפחות כמה חודשים להיכנס לכושר משחק סביר אם בכלל (ראינו כבר שחקנים מתקשים להיכנס לכושר אחרי היעדרות של חצי שנה מהמגרשים). זאת אומרת, שאם מכבי מחתימה אותו, הוא יוכל לתרום רק לקראת בואו של החורף. לעומת זאת הוא מבקש משכורת שהייה מקבל תמורת עונה מלאה כשהיה צעיר יותר ובכושר מלא. לא יודע...
21 ספטמבר 2013, 14:52
felix_r כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.
אתמול במשחק בין ספרד לצרפת, כשפורסמה הידיעה על בלו, פיני גרשון אמר שמכבי בגרעון של שני מיליון דולר, ושאפילו 350K זה גדול עליה במצב של היום. הוא העריך, שרק אם מכבי תשאיל את כהן/נעימי, היא תוכל להחתים את בלו.
לגבי בלו עצמו... הוא לא שיחק בצורה מקצוענית שנתיים, הוא בן 33. בגלל שתי הסיבות האלה ייקח לו לפחות כמה חודשים להיכנס לכושר משחק סביר אם בכלל (ראינו כבר שחקנים מתקשים להיכנס לכושר אחרי היעדרות של חצי שנה מהמגרשים). זאת אומרת, שאם מכבי מחתימה אותו, הוא יוכל לתרום רק לקראת בואו של החורף. לעומת זאת הוא מבקש משכורת שהייה מקבל תמורת עונה מלאה כשהיה צעיר יותר ובכושר מלא. לא יודע...
21 ספטמבר 2013, 14:58
LIAV10 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.
2 מליון דולר? לא זכור לי שהוא ציין מספר, רק אמר שמכבי בגרעון, מה פספסתי.
21 ספטמבר 2013, 15:20
שמואל1 כתב:תזכורת למי ששכח
21 ספטמבר 2013, 18:29
21 ספטמבר 2013, 19:01
מכביסט28 כתב:בוואן מצטטים ״גורם בכיר״ במכבי שאומר שבלו בכל מקרה לא יהיה במכבי...
עכשיו השאלה היא אם זו הכחשה לשם הצלחת המו״מ או שיש דברים בגו. אני אף פעם לא ממהר לקחת ציטוטים של ״בכירים״ כאלו ואחרים יותר מדי ברצינות..
21 ספטמבר 2013, 19:39
21 ספטמבר 2013, 19:47
מקאדו 3 כתב:לא עדיף אם כבר לנסות להשאיר את אליהו ? כששחקן שלא שיחק כל כך הרבה זמן והוא כבר בן 33 ומהדברים שלו עולה שהוא בעיקר רוצה להרוויח כמה ז'ובות כי המצב שלו לא משהוא זה נראה לי לא במקום כל ההיתרגשות הזו סביבו עם כל הכבוד שייש לבלו , מה גם שבסיטואציה שאליהו נמצא אני בטוח שהוא יהיה מוכן לחתום גם ב 450 אלף או אפילו פחות .
גם אלטון בראון בזמנו אמר שהוא ' בכושר מצוין ' איך זה נגמר כולם זוכרים ...
21 ספטמבר 2013, 20:36
21 ספטמבר 2013, 21:01
21 ספטמבר 2013, 21:16
rc4991 כתב:אנשים פה ממש נספים בכל מה שקשור לבלו,עוד יחשבו שמדובר במירוטיץ'
כן,מדובר בקלעי ענק ווינר אבל הוא רע בריבאונד ובהגנה (לא פחות מאליהו ואפילו יותר) וגם יש לו הרבה אגו
בסך הכל אני ישמח לראות אותו כאן וחושב שהגעה שלו תהפוך אותנו לקבוצת שלשות ממש מסוכנת
מצד שני לא נראה לי הגיוני שאנשים מדברים עליו ככה כאילו הוא איזה סופר סטאר
21 ספטמבר 2013, 21:18
21 ספטמבר 2013, 21:26
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:לא עדיף אם כבר לנסות להשאיר את אליהו ? כששחקן שלא שיחק כל כך הרבה זמן והוא כבר בן 33 ומהדברים שלו עולה שהוא בעיקר רוצה להרוויח כמה ז'ובות כי המצב שלו לא משהוא זה נראה לי לא במקום כל ההיתרגשות הזו סביבו עם כל הכבוד שייש לבלו , מה גם שבסיטואציה שאליהו נמצא אני בטוח שהוא יהיה מוכן לחתום גם ב 450 אלף או אפילו פחות .
גם אלטון בראון בזמנו אמר שהוא ' בכושר מצוין ' איך זה נגמר כולם זוכרים ...
להשאיר את אליהו? כי שלוש שנים של השידוך עם בלאט לא הספיקו לך? זה לא עובד, הלאה.
(ד"א, עכשיו הוא היה מוכר את אחותו בשביל 450 אלף ממכבי)
בלו יכול להוסיף לקבוצה הזאת שני דברים שחסרים לה- קליעה מבחוץ מעמדה 4, ווינריות. הוא לא בא על חשבון אף שחקן אחר, אף אחד לא בנה עליו כשהוא בנה את הסגל ולכן אחוז הסיכון פה הוא קטן מאוד. אני מקווה שאף אחד פה לא דואג לכיס של פדרמן.
21 ספטמבר 2013, 21:38
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אנשים פה ממש נספים בכל מה שקשור לבלו,עוד יחשבו שמדובר במירוטיץ'
כן,מדובר בקלעי ענק ווינר אבל הוא רע בריבאונד ובהגנה (לא פחות מאליהו ואפילו יותר) וגם יש לו הרבה אגו
בסך הכל אני ישמח לראות אותו כאן וחושב שהגעה שלו תהפוך אותנו לקבוצת שלשות ממש מסוכנת
מצד שני לא נראה לי הגיוני שאנשים מדברים עליו ככה כאילו הוא איזה סופר סטאר
הוא רע בריבאונד. בהגנה ממש לא( גם אם שני אנשים מאוד ספציפיים פה, שבמקרה נמנים על חובבי אליהו אמרו שכן). אשמח אם תסביר לי איך ראית שיש לו הרבה אגו, או יותר חשוב, איפה זה אי פעם בא על חשבון הקבוצה.
לא ראיתי פה הודעות שהפכו אותו לסופר סטאר. יש לו איכויות נדירות, שבמקרה חסרות למכבי. זה הכל.
er79 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים על יכולות ההגנה של בלו, אבל להגיד שהוא גרוע יותר מאליהו הגנתית? נו, באמת. ואתה מקל ראש בתכונות של קלעי איכותי ווינר. בעונה שעברה לא היה לך אף שחקן כזה, והחיסרון הורגש. יש הזדמנות להביא שחקן שיש לו את 2 התכונות. הגנה בעמדות הפנים וריבאונד? אני אסתפק בג׳יימס וטיוס. התרומה של בלו בין כה וכה משמעותית מזו של אליהו.
21 ספטמבר 2013, 22:48
er79 כתב:אפשר להגיד הרבה דברים על יכולות ההגנה של בלו, אבל להגיד שהוא גרוע יותר מאליהו הגנתית? נו, באמת. ואתה מקל ראש בתכונות של קלעי איכותי ווינר. בעונה שעברה לא היה לך אף שחקן כזה, והחיסרון הורגש. יש הזדמנות להביא שחקן שיש לו את 2 התכונות. הגנה בעמדות הפנים וריבאונד? אני אסתפק בג׳יימס וטיוס. התרומה של בלו בין כה וכה משמעותית מזו של אליהו.
22 ספטמבר 2013, 00:21
roy1000 כתב:תרגום:
בלו: "נגמר לי הכסף, לא הלך לי עם הנסיונות להשתלב בחזרה בארה"ב, ואני זקוק דחוף לעודה כמה מאות אלפים בשביל להסתדר. אמנם לא שיחקתי שנתיים, ואני בן 33, אבל אני אבקש לפחות את אותו השכר שהרווחתי בעונה האחרונה".
לא הייתי נופל לפתיון הזה.
22 ספטמבר 2013, 11:49