פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר גומלסקי: מכבי נגד פנאתנייקוס - ראשון, 16:00, 5+LI

29 ספטמבר 2013, 17:36

felix_r כתב:
Ye11ow1 כתב:פליקס שמת לב למעודדות ?
חחח

אתה מרוצה? :)

מרוצה מזה ששמת לב :dance3

29 ספטמבר 2013, 17:49

בקיצור, אם לסכם את הבדיחה העצובה של הטורניר הזה, ולמרות שהעונה עוד לא החלה:
1. 2 קבוצות, שעל פי הקאדר שלהן הן לא מאריות אירופה (אבל אחת מהן עם מסורת) ובמקרה הן גם יהיו בבית שלנו-בעטו לנו בתחת בקלות מרגיזה. תענוג.
2. חרא של רכזים, חרא של רכזים, חרא של רכזים. זעקתי פה הרבה שרייס יהיה פלוף, היקמן לא רכז וגם לא יכול לשחק עם האורז יחד, והמשטרה עדיין זקוקה לעזרת הציבור באיתורו של יוגב אוחיון, שמקום הימצאו אינו ידוע מאז סדרת ההצלבה מלפני שנתיים. בלאט פשוט טיפש שהוא מקובע על גארדים אמריקאים אתלטים שהשכל שלהם בתחת. די, כמה אפשר? הצעתם 1.25 מליון לפארגו? באמת? גם אני קונה את הלוקש הזה, ואני לא, איך צנחת לפאקינג חמישית שכר עם האורז, מר בלאט. שנה שעברה לא האשמתי אותך, האשמתי את ההנהלה. הפעם האשמה תיפול רק עליך. היה בקיץ רכז, שמו פלאניניץ, שיכול היה לבוא בקלות במחיר שהצעת לפארגו, מר פדרמן, אבל לבלאט זה לא מספיק. הוא לא רוצה בעל בית חכם על המגרש, הוא רוצה אמריקאי מטומטם שרץ לקירות אירופאים של 2 מטר רק כדי לקבל לאטמה לפנים. כן, זה מוקדם, אבל כן, אני הולך לבכות את החתמתו של רייס. גם את אוחיון אני עדיין טוען שהיו צריכים להעיף מהמדרגות ולהביא את ווסטרמן. עוד טמטום.
3. סמית מצויין, השאלה היא אילה הוא יהיה במשחקי המאני טיים, ולא במשחקי ראווה.
4. אני לחלוטין לא מעודד ממה שראיתי עד כה מכהן, טיוס, ואפילו קצת אינגלס. אינגלס פחות מטריד אותי, השניים האחרים כן. אם יש דבר אחד חיובי מהמשחק היום, זה שיש סיכויים טובים יותר ששמו של בלו יעלה. מסופו אני גם מעודד. לגבי ג׳יימס, נשפוט אותו שיחזור מהפציעה.

בקיצור, אני מודאג, ויתרה מכך, מתפחלץ שחוזרים עם אותו טעויות כל שנה. פשוט נמאס.

29 ספטמבר 2013, 18:08

תצוגת כדורסל עלובה של מכבי מול קבוצה חלשה. בפעם האלף אפשר להגיד שאין רכז ושאין 4. אני מניח שבלו עולה על המטוס בתוך 24 שעות.

29 ספטמבר 2013, 18:10

roy1000 כתב:תצוגת כדורסל עלובה של מכבי מול קבוצה חלשה. בפעם האלף אפשר להגיד שאין רכז ושאין 4. אני מניח שבלו עולה על המטוס בתוך 24 שעות.

בלו הוא החתמה מושלמת לפדרמן... מעניין מה חביב יגיד אם זה יקרה..

29 ספטמבר 2013, 18:10

roy1000 כתב:תצוגת כדורסל עלובה של מכבי מול קבוצה חלשה. בפעם האלף אפשר להגיד שאין רכז ושאין 4. אני מניח שבלו עולה על המטוס בתוך 24 שעות.

הלו? גם טים דאנקן לא יעזור לנו

29 ספטמבר 2013, 18:14

jol9 כתב:

בלו הוא החתמה מושלמת לפדרמן... מעניין מה חביב יגיד אם זה יקרה..

הוא יגיד שזה סקאוטינג גאוני.

29 ספטמבר 2013, 18:24

טוב, אין ברירה - אני חייב לחזור לכתוב כאן כי אין במה יותר טובה לבכות... אז נעצום את העיניים ונתעלם קצת מהילדים המציקים שבאמת אין לי כוח וסבלנות לריב איתם.

נגמר הקיץ וכאילו כלום לא השתנה - הילדים לבית פדרמן "הצליחו" בעמל רב לבנות קבוצה שהיא אולי אפילו יותר גרועה מזו של העונה שעברה. כבר שלוש שנים שהם לא מצליחים להנחית כאן רכז נורמלי ואת היכולת של רייס כל ילד כאן בפורום ידע ברגע שהוא הוחתם. בעיניי זה הבור הגדול ביותר בסגל, אפילו יותר מעמדה 4 עליה אין אף שחקן (מצטער, ג'ייק כהן אולי בחור נחמד אבל לא שחקן יורוליג).
אז מה לעשות עכשיו? יביאו את בלו, גם אם הוא בכושר גרוע, מאחר שהוא הפתרון הכי זמין, זול וכזה שניתן למכור לקהל. צריכים גם להביא, הרבה לפני בלו, רכז רציני ואמיתי (ומבחינתי לשלוח את שני האדונים רייס והיקמן הביתה) אבל מאחר שאין כזה בנמצא נצטרך לסבול את צמד החמד הזה כל העונה, כשברור שמהר מאוד אוחיון יחזור להיות הרכז הראשון של הקבוצה.

אגב, אלה רק משחקי אימון, אבל הפעם האחרונה שמכבי נראתה כל כך רע במשחקי האימון היתה בעונה של אפי ואני מזכיר לכם איך נראה ההמשך.

יש לי עוד הרבה מה לומר אבל נשאיר משהו להמשך...

29 ספטמבר 2013, 18:31

לפחות לא שיחקנו מול צסקא בטורניר הזה. זה היה נגמר רע מאוד.

כמו שכבר כתבתי כשהוא הועלה כמועמד, רייס הוא קומבו גארד אמריקאי טיפוסי. כמוהו מסתובבים באירופה עשרות. לא יודע מי חשב שאפשר לבנות קבוצה סביבו, אבל הוא לא צריך לקבל החלטות במכבי.

נקודת האור היחידה מבחינתי בטורניר הזה( אחרי שראיתי את המשחק הראשון, וקראתי את הסטטיסטיקה של השני), זה סופו. יחד עם שון ג'יימס שיחזור לכושר, הוא סוגר עמדה 5 חזקה ואיכותית.

ולסיום ציטוט:" בבקשה אל תשווה את אינגלז לפחדן האנמי הזה"...

29 ספטמבר 2013, 18:37

הבית המוקדם ביורוליג מאוד מטריד אותי. קובאן ופאו יקחו קרוב לוודאי את שני המקומות הראשונים. סביר להניח שמכבי, קאחה לבוראל והעולה מהמוקדמות (לדעתי חימקי) יתמודדו על שני המקומות הנסופים כשגם הכוכב האדום היא ממש לא פראיירית ויכולה לעשות צרות צרורות.

29 ספטמבר 2013, 18:37

קודי כתב:טוב, אין ברירה - אני חייב לחזור לכתוב כאן כי אין במה יותר טובה לבכות... אז נעצום את העיניים ונתעלם קצת מהילדים המציקים שבאמת אין לי כוח וסבלנות לריב איתם.

נגמר הקיץ וכאילו כלום לא השתנה - הילדים לבית פדרמן "הצליחו" בעמל רב לבנות קבוצה שהיא אולי אפילו יותר גרועה מזו של העונה שעברה. כבר שלוש שנים שהם לא מצליחים להנחית כאן רכז נורמלי ואת היכולת של רייס כל ילד כאן בפורום ידע ברגע שהוא הוחתם. בעיניי זה הבור הגדול ביותר בסגל, אפילו יותר מעמדה 4 עליה אין אף שחקן (מצטער, ג'ייק כהן אולי בחור נחמד אבל לא שחקן יורוליג).
אז מה לעשות עכשיו? יביאו את בלו, גם אם הוא בכושר גרוע, מאחר שהוא הפתרון הכי זמין, זול וכזה שניתן למכור לקהל. צריכים גם להביא, הרבה לפני בלו, רכז רציני ואמיתי (ומבחינתי לשלוח את שני האדונים רייס והיקמן הביתה) אבל מאחר שאין כזה בנמצא נצטרך לסבול את צמד החמד הזה כל העונה, כשברור שמהר מאוד אוחיון יחזור להיות הרכז הראשון של הקבוצה.

אגב, אלה רק משחקי אימון, אבל הפעם האחרונה שמכבי נראתה כל כך רע במשחקי האימון היתה בעונה של אפי ואני מזכיר לכם איך נראה ההמשך.

יש לי עוד הרבה מה לומר אבל נשאיר משהו להמשך...

יובל
כרגיל תענוג :clap2

29 ספטמבר 2013, 18:46

יודעים מה הכי עצוב - שלא היינו צריכים משחקי אימון כדי לדעת את כל התחלואים האלה אלא מספיק היה להסתכל על הסגל שנבנה. מישהו במכבי באמת חשב שקומבו גארד שמשחק כבר כמה שנים באירופה ונתן בשנתיים האחרונות עונה בינונית מאוד בריטאס וילנה ועונה טובה בגרמניה יהפוך פתאום לרכז מוביל של קבוצה עם שאיפות ביורוליג? מישהו באמת חשב שהיקמן המוגבל והלא יציב מהעונה שעברה ישנה את עורו כשהוא כבר נושק לגיל 30? מישהו באמת חשב שאפשר להמציא את המשחק מחדש ו"לדלג" על עמדה 4? מישהו באמת חשב ששחקן יהודי נחמד שסיים הרגע קולג' יהיה שחקן יורוליג רציני? מישהו באמת חשב שהקבוצה הזו תפרח בלי אף גו טו גאי כשההתקפה תקועה? אז הנה - עבר הקיץ והגענו שוב למצב שהשחקנים הכי חשובים בקבוצה הם סמית' וג'יימס, שהם שחקנים נחמדים אבל בטח לא כוכבי יורוליג. גם עם בלו, שבשיאו לא הגיע ל-10 נקודות ביורוליג והוא שחקן משלים נהדר (ואלוהים יודע איך נקבל אותו אחרי שנה וחצי ללא משחק וכשהדבר היחיד שיש לו בראש הוא כסף), אין לקבוצה הזו סיכוי להגיע לכלום ביורוליג מאחר שפשוט אין לה מספיק כשרון.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 29 ספטמבר 2013, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 ספטמבר 2013, 18:46

MTA2311 כתב:לפחות לא שיחקנו מול צסקא בטורניר הזה. זה היה נגמר רע מאוד.

כמו שכבר כתבתי כשהוא הועלה כמועמד, רייס הוא קומבו גארד אמריקאי טיפוסי. כמוהו מסתובבים באירופה עשרות. לא יודע מי חשב שאפשר לבנות קבוצה סביבו, אבל הוא לא צריך לקבל החלטות במכבי.

נקודת האור היחידה מבחינתי בטורניר הזה( אחרי שראיתי את המשחק הראשון, וקראתי את הסטטיסטיקה של השני), זה סופו. יחד עם שון ג'יימס שיחזור לכושר, הוא סוגר עמדה 5 חזקה ואיכותית.

של מי הציטוט? (נראה לי שאני יודע)

29 ספטמבר 2013, 18:49

אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.

29 ספטמבר 2013, 18:49

LIAV10 כתב:

של מי הציטוט? (נראה לי שאני יודע)

RC

29 ספטמבר 2013, 18:56

er79 כתב:אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.

מכבי הגיעה להישגים רק כשהיה לה רכז רציני שהיה בעל בית אמיתי על המגרש - זה קרה כשמקדונלד היה בעל הבית, כששאראס היה במקומו וגם כשפארגו היה בתפקיד הזה. את זה ידעו ויודעים היטב במכבי וככאלה שגם ראו את הפיינל פור בלונדון (וגם את זה שלפניו) זה היה צריך להיות להם עוד יותר ברור. אבל למה להתאמץ ולהביא רכז רציני (זוראן פלאניניץ היה פנוי הקיץ משהו כמו חודשיים וסגר בסוף תמורת משהו באזור המיליון דולר) כשאפשר להחתים כמה קומבואים קפיציים?

29 ספטמבר 2013, 19:02

קודי כתב:
er79 כתב:אני כמובן מסכים איתך והבעתי זאת רבות. עקב האכילס שלנו, וזו שנה שלישית ברציפות, זו עמדת הרכז. לא ברור לי מה חושבים הפטרונים לבית משפחת פדרמן ודיוויד בלאט, שמדי שנה מחתימים פה סמרטוטים במקום בעל בית אמיתי. לא לומדים שום דבר שם.

מכבי הגיעה להישגים רק כשהיה לה רכז רציני שהיה בעל בית אמיתי על המגרש - זה קרה כשמקדונלד היה בעל הבית, כששאראס היה במקומו וגם כשפארגו היה בתפקיד הזה. את זה ידעו ויודעים היטב במכבי וככאלה שגם ראו את הפיינל פור בלונדון (וגם את זה שלפניו) זה היה צריך להיות להם עוד יותר ברור. אבל למה להתאמץ ולהביא רכז רציני (זוראן פלאניניץ היה פנוי הקיץ משהו כמו חודשיים וסגר בסוף תמורת משהו באזור המיליון דולר) כשאפשר להחתים כמה קומבואים קפיציים?

אני כמובן מסכים, וציינתי את זוראן כמה פוסטים מעליך. פשוט בדיחה וחלמאות. אם בשביל להביא רכז איכותי יהיה צורך להיפטר מבלאט- so be it. מתחיל להימאס כבר הקומבואים המאולצים שהוא מנחית פה עלינו.

29 ספטמבר 2013, 19:06

er79 כתב:
קודי כתב:

אני כמובן מסכים, וציינתי את זוראן כמה פוסטים מעליך. פשוט בדיחה וחלמאות. אם בשביל להביא רכז איכותי יהיה צורך להיפטר מבלאט- so be it. מתחיל להימאס כבר הקומבואים המאולצים שהוא מנחית פה עלינו.

לא בטוח שבלאט הוא ההבדל בין רייס ב300 אלף דולר לרכז אמיתי ואיכותי

29 ספטמבר 2013, 19:20

צודק,בוא נחליט ששחקן רע בגלל שני משחקים פושרים
מה עם המשחקים שנתן סטט' מטורפת?מה בנוגע לעובדה שהוא צריך להתעסק במשהו שהוא בכלל לא אמור לעשות ובגלל זה הביצועים שלו יורדים?
והכי חשוב-מה עם לתת לו זמן ולא לשפוט אותו כבר במשחקי ההכנה?

29 ספטמבר 2013, 19:26

אמרתי שהוא רע? שפטתי אותו?

היחיד שהסיק מסקנות לפני שהעונה התחילה זה אתה, כשהתחננת לא להשוות אותו לשחקן שנתן פה מספרים מצויינים בשתי עונות, כשהעונה השנייה נגמרה עם תצוגות מטורפות במאני טיים.

שוב, אין הבדל בין לקבוע ששחקן לא מתאים לפני שהעונה התחילה, לבין להצהיר ששחקן יהיה מצויין\סופרסטאר\פוינט פורוורד\ כל סופרלטיב אחר שהורעף עליו לפני שהעונה התחילה.

29 ספטמבר 2013, 19:33

MTA2311 כתב:אמרתי שהוא רע? שפטתי אותו?

היחיד שהסיק מסקנות לפני שהעונה התחילה זה אתה, כשהתחננת לא להשוות אותו לשחקן שנתן פה מספרים מצויינים בשתי עונות, כשהעונה השנייה נגמרה עם תצוגות מטורפות במאני טיים.

שוב, אין הבדל בין לקבוע ששחקן לא מתאים לפני שהעונה התחילה, לבין להצהיר ששחקן יהיה מצויין\סופרסטאר\פוינט פורוורד\ כל סופרלטיב אחר שהורעף עליו לפני שהעונה התחילה.

בוא נבהיר פה כמה דברים שאולי לא הבנת...
לא אמרתי בשום מקום שאינגלס סופרסטאר אז אל תוציא אותי אידיוט
כן אמרתי עליו שהוא שחקן משלים נהדר,גם אמרתי עליו שהוא מגוון וכן,יש לו מסירות טובות ביחס לעמדה ולגובה שלו
נראה לי שגם דאגתי לכתוב שהוא לא שחקן שיתן 15 נקודות בממוצע (אולי כן,אבל קשה לי להאמין) כי הוא בעצם שחקן משלים שעושה הרבה דברים טובים על המגרש אבל לא סקורר ענק
וכן,אני לא משווה אותו לאידסון חסר הביצים,יש אנשים שמתים עליו ואני לא-זכותי.
פרסם תגובה