08 דצמבר 2013, 11:53
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:אהבתי שגיא פניני יוצא בקמפיין נרחב לחוזה חדש. שבוע שעבר היה איתו ראיון בידיעות שהוא מסביר איך הוא "המכביסט האחרון" ובאותו המשפט גם מאיים (באמצעות "מקורבים" כמובן) לעבור לירושלים אם מכבי לא ייתנו לו את החוזה שהוא רוצה. פליקס, תגיד מה שאתה רוצה, אבל הבחור לא תפקד שנתיים, וזה לא הכל בגלל בלאט.
מה שכן, להילחם הוא יודע, והוא הבחלט נילחם על החוזה הגדול האחרון שלו.
איך לא ראינו את זה?
מישהו יכול להעלות לפה את הראיון?
זה היה בעיתון המודפס, לא באינטרנט (בשלישי - רביעי שעבר). אני בטוח שהרבה אנשים פה ראו את זה.
08 דצמבר 2013, 12:27
08 דצמבר 2013, 12:33
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:אהבתי שגיא פניני יוצא בקמפיין נרחב לחוזה חדש. שבוע שעבר היה איתו ראיון בידיעות שהוא מסביר איך הוא "המכביסט האחרון" ובאותו המשפט גם מאיים (באמצעות "מקורבים" כמובן) לעבור לירושלים אם מכבי לא ייתנו לו את החוזה שהוא רוצה. פליקס, תגיד מה שאתה רוצה, אבל הבחור לא תפקד שנתיים, וזה לא הכל בגלל בלאט.
איך לא ראינו את זה?
זה היה בעיתון המודפס, לא באינטרנט (בשלישי - רביעי שעבר). אני בטוח שהרבה אנשים פה ראו את זה.
ואיך אתה ראית את זה? אתה לא גר בארה"ב?
08 דצמבר 2013, 12:39
er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
08 דצמבר 2013, 12:41
08 דצמבר 2013, 12:42
roy1000 כתב:er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
מצאתי את זה בפייסבוק של ידיעות. זה היה ב- 5.12. כותרת ראשית של הספורט.
אין אלטרנטיבה לפניני (בן רייס הוא ללא באמת אלטרנטיבה כרגע). פניני יוכל לסחוט לא מעט ממכבי בקיץ. מקרה יניב גרין 2.0.
08 דצמבר 2013, 12:46
קודי כתב:לא רק הוא. מי שיסחט הכי הרבה ממכבי בקיץ הקרוב הוא יוגב אוחיון, שמכבי לא רצו לשדרג את החוזה שלו יותר מדי בקיץ האחרון ולכן נתנו לו אופציית יציאה מהחוזה. אני מניח שירושלים תנסה לפתות אותו בקיץ בסכומים גבוהים ומכבי תשלם לו הרבה יותר ממה שדרש בקיץ הקודם.
08 דצמבר 2013, 12:53
קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
אין אלטרנטיבה לפניני (בן רייס הוא ללא באמת אלטרנטיבה כרגע). פניני יוכל לסחוט לא מעט ממכבי בקיץ. מקרה יניב גרין 2.0.
לא רק הוא. מי שיסחט הכי הרבה ממכבי בקיץ הקרוב הוא יוגב אוחיון, שמכבי לא רצו לשדרג את החוזה שלו יותר מדי בקיץ האחרון ולכן נתנו לו אופציית יציאה מהחוזה. אני מניח שירושלים תנסה לפתות אותו בקיץ בסכומים גבוהים ומכבי תשלם לו הרבה יותר ממה שדרש בקיץ הקודם.
08 דצמבר 2013, 12:57
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:אהבתי שגיא פניני יוצא בקמפיין נרחב לחוזה חדש. שבוע שעבר היה איתו ראיון בידיעות שהוא מסביר איך הוא "המכביסט האחרון" ובאותו המשפט גם מאיים (באמצעות "מקורבים" כמובן) לעבור לירושלים אם מכבי לא ייתנו לו את החוזה שהוא רוצה. פליקס, תגיד מה שאתה רוצה, אבל הבחור לא תפקד שנתיים, וזה לא הכל בגלל בלאט.
איך לא ראינו את זה?
ואיך אתה ראית את זה? אתה לא גר בארה"ב?
כבר לא...
08 דצמבר 2013, 12:59
קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
לא רק הוא. מי שיסחט הכי הרבה ממכבי בקיץ הקרוב הוא יוגב אוחיון, שמכבי לא רצו לשדרג את החוזה שלו יותר מדי בקיץ האחרון ולכן נתנו לו אופציית יציאה מהחוזה. אני מניח שירושלים תנסה לפתות אותו בקיץ בסכומים גבוהים ומכבי תשלם לו הרבה יותר ממה שדרש בקיץ הקודם.
08 דצמבר 2013, 13:00
rc4991 כתב:למה? חשבתי שהתיישבת שם
08 דצמבר 2013, 13:02
felix_r כתב:למה אתה משתמש במילה "יסחט" ? גם פניני וגם אוחיון הם שחקנים טובים ומקבלים שכר בהתאם. ראינו כבר מה קורה, כשהבעלים חושבים שאפשר להחתים מחליפים זולים יותר.
לדוגמא, זו היא העונה השלישית ברציפות שאוחיון אמור להיות הרכז המחליף, וכשנכנסים לתוך העונה, הוא הופך לרכז פותח. אז כנראה הוא לא כזה גרוע, והוא שווה את הכסף.
מי שכן ניסה לסחוט את מכבי , זה היה ידידנו הנדריקס, שרצה לקבל מעל מיליון דולר, כשהוא שחקן של 600-700 אלף.
08 דצמבר 2013, 13:11
roy1000 כתב:felix_r כתב:למה אתה משתמש במילה "יסחט" ? גם פניני וגם אוחיון הם שחקנים טובים ומקבלים שכר בהתאם. ראינו כבר מה קורה, כשהבעלים חושבים שאפשר להחתים מחליפים זולים יותר.
לדוגמא, זו היא העונה השלישית ברציפות שאוחיון אמור להיות הרכז המחליף, וכשנכנסים לתוך העונה, הוא הופך לרכז פותח. אז כנראה הוא לא כזה גרוע, והוא שווה את הכסף.
מי שכן ניסה לסחוט את מכבי , זה היה ידידנו הנדריקס, שרצה לקבל מעל מיליון דולר, כשהוא שחקן של 600-700 אלף.
אני חושה שהכוונה לזה שהם יקבלו יותר כסף ממה שהיו מקבלים אם שחקנים כמו אליהו, הלפרין ומקל היו בשוק הישראלים. כמו יניב גרין בזמנו, גם אוחיון וגם פניני נמצאים בעמדת כוח שתאפשר להם לקבל חוזים יותר גדולים ממה שהם שווים באמת.
08 דצמבר 2013, 13:16
felix_r כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אני קורא ידיעות כל יום ולא זכור לי ראיון שכזה. בלי שום קשר, אין להתנער מכך שפניני לא היה איתנו בשנתיים האחרונות, ועל כן הכתרים שפליקס קשר לו מוגזמים. יחד עם זאת, אין שמח יותר ממני שהוא מתחיל להראות את הניצוצות מלפני שנתיים. אני מקווה שזה יהיה עקבי, ואם כן - אין מנוס מלהאריך לו את החוזה. למען האמת, בשבועות האחרונים הוא משחק אפילו טוב יותר מסמית ואינגלס.
למה אתה משתמש במילה "יסחט" ? גם פניני וגם אוחיון הם שחקנים טובים ומקבלים שכר בהתאם. ראינו כבר מה קורה, כשהבעלים חושבים שאפשר להחתים מחליפים זולים יותר.
08 דצמבר 2013, 13:17
felix_r כתב:רגע, רגע! ומי בדיוק אשם בכך, שאליהו והלפרין לא במכבי? האם זאת אשמתם של אוחיון ופניני? או שאולי זו אשמתם של דני חסכני והגאון מפרינסטון?
ועוד משהו. אף אחד לא עומד עם אקדח ומכריח את פדרמניה לשלם לאוחיון ולפניני את הסכומים שמגיעים להם. הם מוזמנים לשחק עם אלטיט והררי בדמי כיס ומנת פלפל.
08 דצמבר 2013, 13:26
roy1000 כתב:felix_r כתב:רגע, רגע! ומי בדיוק אשם בכך, שאליהו והלפרין לא במכבי? האם זאת אשמתם של אוחיון ופניני? או שאולי זו אשמתם של דני חסכני והגאון מפרינסטון?
ועוד משהו. אף אחד לא עומד עם אקדח ומכריח את פדרמניה לשלם לאוחיון ולפניני את הסכומים שמגיעים להם. הם מוזמנים לשחק עם אלטיט והררי בדמי כיס ומנת פלפל.
מי שלא רצה את אליהו ב- 300 אלף ואת הלפרין ב- 250 אלף ישלם ליוגב חצי מליון ולפניני 400 אלף. בסופו של דבר מי שישלם על הטעות הזו זה אנחנו כשנקבל זרים בשקל וחצי.
08 דצמבר 2013, 13:28
הם לא שווים יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו
08 דצמבר 2013, 14:19
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:רגע, רגע! ומי בדיוק אשם בכך, שאליהו והלפרין לא במכבי? האם זאת אשמתם של אוחיון ופניני? או שאולי זו אשמתם של דני חסכני והגאון מפרינסטון?
מי שלא רצה את אליהו ב- 300 אלף ואת הלפרין ב- 250 אלף ישלם ליוגב חצי מליון ולפניני 400 אלף. בסופו של דבר מי שישלם על הטעות הזו זה אנחנו כשנקבל זרים בשקל וחצי.
אליהו אף פעם לא הסכים לשחק במכבי ב 300 אלף וגם לא ב 400. זה שהוא חתם בירושלים בסכום נמוך אחרי תחילת העונה, כשלא הסתדר לו לחתום בקבוצה אחרת, לא אומר שמכבי יכלה להחתים אותו בכסף הזה. זה גם היה עניין עקרוני (לשני הצדדים). לדעתי גם הלפרין דרש לפחות 350 אלף.
08 דצמבר 2013, 14:32
felix_r כתב:הם לא שווים יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו
אולי כן ואולי לא. זה לא אנחנו קובעים, אלא השוק קובע. השחקן שווה את הסכום שמוכנים לשלם לו.
08 דצמבר 2013, 14:44
rc4991 כתב:felix_r כתב:הם לא שווים יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו
אולי כן ואולי לא. זה לא אנחנו קובעים, אלא השוק קובע. השחקן שווה את הסכום שמוכנים לשלם לו.
אני לא מסכים עם הקביעה הזאת
יש קבוצות מפגרות שמשלמות שכר מוגזם לשחקנים,זה כמו שיש שחקנים טובים שנראים רע באותם קבוצות