פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 ינואר 2014, 19:11
שיהיה ברור, אני כן חושב שהוא מהטובים באירופה כיום אבל אני לא בטוח שהוא הכי טוב וגם לא חושב שהוא נכנס לרשימת הגדולים של כל הזמנים
04 ינואר 2014, 19:19
ספאנוליס גדול בכמה מונים מכל שחקן בליגה הזו. הוא שחקן אדיר
04 ינואר 2014, 19:21
er79 כתב:ספאנוליס גדול בכמה מונים מכל שחקן בליגה הזו. הוא שחקן אדיר
יש גם את מירוטיץ' ואפילו את רודריגז וגם DD של לפני שנתיים-שלוש
אלה השלושה הראשונים שעלו לי,יש מצב שיש עוד
04 ינואר 2014, 19:25
rc4991 כתב:er79 כתב:ספאנוליס גדול בכמה מונים מכל שחקן בליגה הזו. הוא שחקן אדיר
יש גם את מירוטיץ' ואפילו את רודריגז וגם DD של לפני שנתיים-שלוש
אלה השלושה הראשונים שעלו לי,יש מצב שיש עוד
אף אחד מהם לא היה סוחב את אולימפיאקוס לריפיט.
גם לא שניים מהשלושה ביחד.
04 ינואר 2014, 19:49
ספאנוליס הוא השחקן הכי טוב בליגה הזאת בשלוש השנים האחרונות, וזו עובדה.
הוא נתן מספרים אדירים בקבוצה בינונית שלקחה פעמיים ברצף את היורוליג, וזה גם מספיק לו בשביל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים.
אם כבר משווים אותו לפארקר, אז אפילו יש לו יתרון. קצת יותר קל לזכות בתואר עם שאראס, ניקולה ובאסטון, מאשר עם היינס פרפרוגלו ופרינטזיס.
04 ינואר 2014, 20:38
אני חושב שפארקר כשחקן היה שלם יותר ומוכשר יותר(ספאנוליס נכשל לחלוטין ב-NBA) אבל כמנהיג הוא עולה על פארקר, בעיקר כי היו ערבים כמו אותו גמר בפראג שהאיש לא לקח על עצמו בכוח כמו שהוא היה צריך לעשות(מהצד השני, היה את הפיינל פור בת''א).
ואגב- אני חושב שהיורוליג היום ברמה נמוכה יותר מזו שהייתה ב-2005. מכבי ניצחה אז קבוצה עם שני שחקני NBA לגיטימיים אחר כך(סקולה וקלדרון). ספאנוליס ניצח קבוצה ששניים מהשחקנים בה נכשלו טוטאלית ב-NBA, רודי ורודריגז.
04 ינואר 2014, 20:49
רודי נכשל טוטאלית בנבא?? ממש לא.
גם רודריגז נתן עונה סבירה לפני שחזר לאירופה.
בכל מקרה, ההשוואה בין קלדרון וסקולה צריכה להיות עם שחקן כמו מירוטיץ' שהוא פוטנציאל נבא( כמו שהם היו בזמנם)
אני מסכים איתך לגבי הרמה של היורוליג אז, ובכל זאת ספאנוליס הוא בהחלט שחקן שאפשר להשוות אותו לפארקר.
04 ינואר 2014, 20:58
הסטט׳ של רודי משקרת, הוא לא הצליח במיוחד באן בי איי.
04 ינואר 2014, 21:04
LIAV10 כתב:הסטט׳ של רודי משקרת, הוא לא הצליח במיוחד באן בי איי.
על סמך מה אתה אומר את זה? עקבת אחריו שם באופן תדיר?
גם אם הסטטיסטיקה משקרת, כישלון טוטאלי זה בטח לא.
04 ינואר 2014, 21:07
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:הסטט׳ של רודי משקרת, הוא לא הצליח במיוחד באן בי איי.
על סמך מה אתה אומר את זה? עקבת אחריו שם באופן תדיר?
גם אם הסטטיסטיקה משקרת, כישלון טוטאלי זה בטח לא.
לא טוטאלית בטוח, אבל היה מאכזב.
לא עקבתי אחריו כמו שאני עוקב אחרי שחקנים מסויימים, אבל עקבתי מספיק.
04 ינואר 2014, 21:20
אור, חוץ מסקולה וקלדרון היה בטאו את מאצ'יאוסקאס שהיה השוטינג גארד הכי טוב באירופה. זה נחמד שמדברים על מירוטיץ' בתור פוטנציאל NBA חזק, אבל אני מאוד מאוד בספק אם הוא יעשה מספרים שמתקרבים בכלל לאלו של סקולה(שחקן של 18 ו-8 בשיאו). טלטוביץ' שהוא שחקן יותר מוכשר ממירוטיץ' נכשל בנטס והפך למחמם ספסל שמשחק השנה בעיקר בגלל כמות פציעות מטורפת. רודריגז ב-NBA היה עם המעמד של גל מקל בערך רוב הזמן.
04 ינואר 2014, 21:39
רודי פרננדז היה מצויין ב NBA והחזרה לאירופה הייתה מבחירה שלו. הוא בקלות היה יכול להמשיך ב NBA ולהיות שחקן חמישייה.
04 ינואר 2014, 21:42
רודי פרננדז הסריח את הפרקט ב-NBA. הוא קלע בפחות מ-40% מהשדה רוב הקריירה שלו, וזה מעט מאוד לשחקן שהתרומה העיקרית שלו בליגה הייתה לזרוק שלשות. הוא קיבל הרבה הזדמנויות כי הוא היה בחירת סיבוב ראשון. אישית הוא שחקן שאני לא סובל, עם כל ההצגות המגעילות שלו.
04 ינואר 2014, 21:46
שחף כתב:רודי פרננדז הסריח את הפרקט ב-NBA. הוא קלע בפחות מ-40% מהשדה רוב הקריירה שלו, וזה מעט מאוד לשחקן שהתרומה העיקרית שלו בליגה הייתה לזרוק שלשות. הוא קיבל הרבה הזדמנויות כי הוא היה בחירת סיבוב ראשון. אישית הוא שחקן שאני לא סובל, עם כל ההצגות המגעילות שלו.
הוא העמיד מספרים יפים במהלך 4 עונות בנ.ב.א- 9 נקודות ב 24 דקות. אלו מספרים טובים יותר מרוב השחקנים שמשחקים בליגה הזאת. וכפי שאמרתי, הוא בקלות היה יכול להמשיך לקריירה ארוכה ב NBA אם רק היה רוצה.
04 ינואר 2014, 21:47
הבעיה שלו היא שהוא חושב שהוא גאנר אבל הוא לא, הוא אול אראונד פלייר ולא נבארו.
04 ינואר 2014, 21:52
שמואל1 כתב:שחף כתב:רודי פרננדז הסריח את הפרקט ב-NBA. הוא קלע בפחות מ-40% מהשדה רוב הקריירה שלו, וזה מעט מאוד לשחקן שהתרומה העיקרית שלו בליגה הייתה לזרוק שלשות. הוא קיבל הרבה הזדמנויות כי הוא היה בחירת סיבוב ראשון. אישית הוא שחקן שאני לא סובל, עם כל ההצגות המגעילות שלו.
הוא העמיד מספרים יפים במהלך 4 עונות בנ.ב.א- 9 נקודות ב 24 דקות. אלו מספרים טובים יותר
מרוב השחקנים שמשחקים בליגה הזאת. וכפי שאמרתי, הוא בקלות היה יכול להמשיך לקריירה ארוכה ב NBA אם רק היה רוצה.
זה מזכיר לי את המשפט שלך על טים דאנקן. שאני אביא לך רשימה של שחקנים שקולעים יותר מ-9 נקודות ב-39% מהשדה? היא הולכת להיות די ארוכה. הייתי אומר 100 שחקנים או יותר(בליגה יש 150 שחקני חמישייה. הייתי מוכן לשים כסף שלפחות 90 מהם עושים יותר טוב מזה). הוא לא היה ממשיך לקריירה ארוכה ב-NBA כי שם הוא עוד שחקן ויש הרבה שחקנים הרבה יותר מוכשרים ממנו.
04 ינואר 2014, 22:00
הסריח את הפרקט? נכשל טוטאלית?
בסדר, לא היה כוכב, אבל למה להגזים? הוא היה שחקן נבא לגיטימי, שאם היה רוצה היה ממשיך שם לא מעט זמן.
04 ינואר 2014, 22:04
אתה צודק, יכול להיות שחלק מהמינוחים שלי קצת קיצוניים בגלל השנאה שלי אליו. שחקן דוחה.
04 ינואר 2014, 22:29
מה בדיוק דוחה בשחקן הזה?
זה נראה כאילו אתה מדבר עליו ככה מקנאה. הלוואי עלינו שחקן כמוהו במכבי. וירטואוז, סופרסטאר, אתלט בלתי רגיל, קלעי נהדר. מביא את החבילה השלמה למגרש. שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס.
04 ינואר 2014, 22:42
יש לו אופי די דוחה.