27 ינואר 2014, 02:41
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:למרות שהסייז שלו בעייתי ליורוליג, אני חושב שסימפסון מנס ציונה היה יכול לעזור לנו עד סוף העונה או אולי יש סיכוי שוואט מאותה קבוצה. מצד שני לא רואה את נס ציונה משחררת אחד מהם סתם כך.
בתור אחת שרואה את כל המשחקים של נס ציונה, סימפסון ממש לא מתאים לרמות הגבוהות
נכון, הבן אדם מכונת ריבאונדים מדהימה אבל אין לו שום יכולת או חצי יכולת להוריד כדור לריצפה
וואט? יד רכה ותנועה טובה
שחקן נחמד וצעיר
27 ינואר 2014, 02:44
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:למרות שהסייז שלו בעייתי ליורוליג, אני חושב שסימפסון מנס ציונה היה יכול לעזור לנו עד סוף העונה או אולי יש סיכוי שוואט מאותה קבוצה. מצד שני לא רואה את נס ציונה משחררת אחד מהם סתם כך.
בתור אחת שרואה את כל המשחקים של נס ציונה, סימפסון ממש לא מתאים לרמות הגבוהות
נכון, הבן אדם מכונת ריבאונדים מדהימה אבל אין לו שום יכולת או חצי יכולת להוריד כדור לריצפה
וואט? יד רכה ותנועה טובה
שחקן נחמד וצעיר
אז בתור גבוה שלישי וואט מתאים לדעתך?
אני פשוט חושב שבמצב הנוכחי של שון ג'יימס וסופו שמועד לפציעות יהיה מאוד קשה להמשיך ועוד מעט מי שנצטרך לדאוג לגביו זה טיוס בגלל העומס עליו.
אני עדיין חושב שסימפסון יכול לעזור.אני זוכר שגם עונה שעברה בחולון הייתה לו עונה לא רעה. אני פשוט חושב שיש לו בעיה של סייז והוא גם קצת איטי בתנועותיו אבל יש לו רצון, הוא יודע לעשות נקודות מתחת לסל והוא גם ריבאונדר לא רע.
27 ינואר 2014, 02:48
27 ינואר 2014, 07:13
27 ינואר 2014, 09:15
er79 כתב:לא מבין איך כל שנה אנשים פה מתלהבים מכל זר גבוה קיקיוני שקולע מעל 20 נקודות מול מכבי.
27 ינואר 2014, 10:01
toja27 כתב:er79 כתב:לא מבין איך כל שנה אנשים פה מתלהבים מכל זר גבוה קיקיוני שקולע מעל 20 נקודות מול מכבי.
אני לא באמת מתלהב משניהם, רק העליתי רעיון לשחקנים שיכולים להיות מעין "עזרה ראשונה". אני כן חושב שאחד מהם , במיוחד סימפסון, יכולים לעזור לנו לעונה הזאת. כמובן, גם ואם מכבי הייתה מעוניינת, מה שלא נראה לי שיקרה, נס ציונה לא תוותר על אחד מהם בלי ביי אוט רציני, מה שמכבי כנראה לא תשלם.
דבר נוסף, אם נגד מכבי(ולא רק נגדה) הם יכולים לקלוע 20 אז למה לא נגד קבוצות אחרות?
27 ינואר 2014, 10:13
27 ינואר 2014, 13:37
er79 כתב:toja27 כתב:er79 כתב:לא מבין איך כל שנה אנשים פה מתלהבים מכל זר גבוה קיקיוני שקולע מעל 20 נקודות מול מכבי.
אני לא באמת מתלהב משניהם, רק העליתי רעיון לשחקנים שיכולים להיות מעין "עזרה ראשונה". אני כן חושב שאחד מהם , במיוחד סימפסון, יכולים לעזור לנו לעונה הזאת. כמובן, גם ואם מכבי הייתה מעוניינת, מה שלא נראה לי שיקרה, נס ציונה לא תוותר על אחד מהם בלי ביי אוט רציני, מה שמכבי כנראה לא תשלם.
דבר נוסף, אם נגד מכבי(ולא רק נגדה) הם יכולים לקלוע 20 אז למה לא נגד קבוצות אחרות?
ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס תפרו כל קבוצה לפני שבאו למכבי, כולל את מכבי, האם זה הפך אותם לראויים ללבוש את המדים הצהובים? כבר הוכח שלא. על שתי כפות ידיים בלבד, ואולי אף נמוך מזה, אני יכול למנות לך שחקנים ששיחקו בליגה לפני מכבי ועשו לאחר מכן קריירה מוצלחת במכבי. כשמדובר בזרים המספר אפילו נמוך יותר מישראלים. למיטב זכרוני חוץ מפארגו, מוריס וג'יימס אני לא זוכר מישהו כזה ברדיוס של העשור האחרון (טיוס מבחינתי ישראלי).
27 ינואר 2014, 13:54
27 ינואר 2014, 14:01
felix_r כתב:כשמדברים על ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס, אסור לשכוח שגם שחקנים גדולים מהם לא תמיד הציגו יכולת טובה כבר על ההתחלה. לדוגמא, גם הדריקס וגם ג'יימס כמעט ולא תרמו כלום בעונה הראשונה שלהם במכבי. ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס ניזרקו מייד למים העמוקים, מה גם שלא היו ליידם זרים אחרים מנוסים ביורוליג, שיכלו לתרום להם מנסיונם. ככה שג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס הם לא דוגמא טובה.
[בלי קשר למה שאמרתי למעלה, ג'ייסון וויליאמס לא היה מספיק מוכשר, וזאת הייתה טעות להביא אותו כשחקן חמישיה. בתור שחקן של אנרגיות, שעולה מהספסל ומרביץ' הגנה, הוא אולי היה כן מצליח לאורך זמן, אבל הוא לא הובא למכבי לתפקיד הזה. לעומת זאת אני כן חושב שטרה סימונס מספיק מוכשר כדי להיות שחקן חמישיה בקבוצת יורוליג, אבל בקבוצה קטנה יותר ממכבי. כי טרה סימונס חייב את הכדור אצלו רוב הזמן, והוא גם חייב לקבל חופש פעולה מלא מהמאמן, אחרת אין לו את הביטחון בקליעה שלו, שהיא החלק חזק אצלו. בקבוצה כמו מכבי סימונס לא יכול לקבל את שני הדברים האלה ]
27 ינואר 2014, 14:05
27 ינואר 2014, 14:12
roy1000 כתב:felix_r כתב:כשמדברים על ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס, אסור לשכוח שגם שחקנים גדולים מהם לא תמיד הציגו יכולת טובה כבר על ההתחלה. לדוגמא, גם הדריקס וגם ג'יימס כמעט ולא תרמו כלום בעונה הראשונה שלהם במכבי. ג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס ניזרקו מייד למים העמוקים, מה גם שלא היו ליידם זרים אחרים מנוסים ביורוליג, שיכלו לתרום להם מנסיונם. ככה שג'ייסון וויליאמס וטריי סימונס הם לא דוגמא טובה.
[בלי קשר למה שאמרתי למעלה, ג'ייסון וויליאמס לא היה מספיק מוכשר, וזאת הייתה טעות להביא אותו כשחקן חמישיה. בתור שחקן של אנרגיות, שעולה מהספסל ומרביץ' הגנה, הוא אולי היה כן מצליח לאורך זמן, אבל הוא לא הובא למכבי לתפקיד הזה. לעומת זאת אני כן חושב שטרה סימונס מספיק מוכשר כדי להיות שחקן חמישיה בקבוצת יורוליג, אבל בקבוצה קטנה יותר ממכבי. כי טרה סימונס חייב את הכדור אצלו רוב הזמן, והוא גם חייב לקבל חופש פעולה מלא מהמאמן, אחרת אין לו את הביטחון בקליעה שלו, שהיא החלק חזק אצלו. בקבוצה כמו מכבי סימונס לא יכול לקבל את שני הדברים האלה ]
טרה סימונב שחקן מוכשר, אבל הוא לא הצליח בשום מקום מאז שעזב את מכבי. שחקן יורוליג הוא לא.
27 ינואר 2014, 15:09
27 ינואר 2014, 18:31
misha כתב:yzafrir כתב:יוסי22 כתב:השמועות פה אף פעם לא הוכיחו את עצמם עם כל הכבוד אז בוא לא נתחיל לנתח על סמך שמועות עלומות .
במציאות הוא בסך הכול החמיץ כמה משחקים בגלל בעיות גב ועד עכשיו הוא דווקא לא רע ביורוליג בדקות שהוא משחק בטופ 16 לפחות בחלק ההתקפי .
לגבי השלב הראשון הסטטיסטיקה מראה שהוא היה דווקא טוב מאוד עם 14.7 נקודות מדד בפחות מ-20 דקות.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
הייתי מחכה קצת לפני שהייתי מחפש לשנות במיוחד שסופו חוזר ויחד עם טיוס אפשר להסתדר גם עם 5-10 דקות של ג'יימס .
על איזה שמועות אתה מדבר ?
זה שיש לו פריצת דיסק זה לא שמועה זה עובדה .
לגבי זמן החלמה (אם בכלל) באמת שאי אפשר לדעת כי אין ממש טיפול קונבנציונאלי . השאלה אם לקחת את הסיכון בשלב כזה קריטי כשגם סופו לא כשיר לגמרי ?
לא לפי ספורט5:המצב עם הקפטן מעט מוזר. בשבוע שעבר ג'יימס עבר בדיקת MRI שהראתה כי מצב גבו תקין. הוא אינו סובל מפריצת דיסק ואין כל רמיזה לנזק אחר. בנוסף, ג'יימס נפגש עם רופא מומחה בבית החולים איכילוב, וגם הבדיקה הזו לא העלתה דבר. התסכול במכבי גובר, שכן מדובר כרגע במצב הגרוע ביותר - כאבי תופת שלא מאפשרים לג'יימס לשחק, אבל ללא פציעה שניתן לאבחן אותה, אלא התכווצויות חוזרות שלא ברור מקורן. הלילה יעבור ג'יימס בדיקת MRI נוספת, בתקווה שהפעם ניתן יהיה לפזר מעט את הערפל סביב מקור הכאב של השחקן.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 62453.html
27 ינואר 2014, 18:37
misha כתב:יופי. עכשיו כן אבל אז זאת לא הייתה עובדה אחרי שבבדיקה הראשונה לא גילו כלום.
27 ינואר 2014, 18:40
27 ינואר 2014, 18:42
misha כתב:איזו סיבה יש לשמור את זה בשקט? אם היו יודעים קודם אז הוא מזמן כבר היה עובר את הניתוח.
27 ינואר 2014, 18:44