המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אני חושב שבהחלט יש ביקנעם שחקנים טובים כמו טישמן בוכמן ובר אבן, וגם קלמנטה החביב, אבל אני רוצה להבין, השחקנים האלו שייכים למכבי?
הם לא היו בנוער של מכבי , כול הדברים האלו מוזרים, בכל אופן אני תמיד אשמח לראות שחקנים צעירים עם המון מוטיבציה.
טיקי חוזר כתב:מכבי גם קבוצת אם של יוקנעם למרות שזה הפועל . טישמן דןןקה משתפר , בוכמן לא מראה שום התקדמות . בר אבן ושטריקמם דווקא כן . מגידו קבוצה מאוד צעירה , גועל דווקא מאוד בוגרת ודי טובה . לא הבתי את הפרשנות של אדלשטיין בסוף לגבי כך שלגועל מגיעה לעלות ושמגידו לא תעלה וכו ....
Allan Turing כתב:מי שגר בצפון, (וגם מי שלא) מוזמן לעודד את יקנעם מגידו.
19:30 בקיבוץ משמר-העמק. אם הפועל יפסידו (והם יפסידו), אל תגידו שלא אמרתי.
תבואו, יהיה כיף.
Allan Turing כתב:ואוו... היה גדול (אפילו שהפסדנו), היה ממש כיף.
הקהל ממש על המגרש ויש לו השפעה עצומה. דרך אגב, נזכרתי כמה הקהל של הפועל מגעיל.
הקהל שלנו מורכב ברובו ממשפחות, נשים וילדים. והם לא מפסיקים לקלל, להתגרות, ולנסות להגיע למכות.
שירים על התאבדויות, נאצים וכו'. פשוט חגעיל.
אני מקווה בשביל כרמל, נעם, נמרוד ושטרקמן שהם יזכו לחוויה מתקנת בבוגרים של מכבי כשהם יתנו לקבוצה המגעילה הזאת 40 הפרש.
אבי כתב:Allan Turing כתב:ואוו... היה גדול (אפילו שהפסדנו), היה ממש כיף.
הקהל ממש על המגרש ויש לו השפעה עצומה. דרך אגב, נזכרתי כמה הקהל של הפועל מגעיל.
הקהל שלנו מורכב ברובו ממשפחות, נשים וילדים. והם לא מפסיקים לקלל, להתגרות, ולנסות להגיע למכות.
שירים על התאבדויות, נאצים וכו'. פשוט חגעיל.
אני מקווה בשביל כרמל, נעם, נמרוד ושטרקמן שהם יזכו לחוויה מתקנת בבוגרים של מכבי כשהם יתנו לקבוצה המגעילה הזאת 40 הפרש.
אם כבר הזכרת את הטינופת האדומה...
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 51&lang=HE
כנופיית הבאדר מיינהוף ת"א היא ללא ספק קבוצת הייצורים הדוחה ביותר שזחלה לאוויר העולם ממערכת הביוב העירונית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים