פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: האלטרנטיבה הירושלמית

01 אפריל 2014, 21:53

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:ומעל הכל, יש להם את סגל הקבוצה המרשים והאיכותי ביותר בהיסטוריה שלהם, כולל שני הישראלים הטובים ביותר בישראל שחתומים על חוזים ארוכי טווח.

אני חושבת שהסגל שלהם בעונת הזכייה ביול"ב היה יותר מרשים, וגם אז היה להם את דורון שפר שהיה מהישראלים המובילים והטובים באותם ימים (והיה דעתי שחקן טוב יותר מהלפרין ואליהו).

מחוץ מדורון שפר היו עוד שני שחקנים מצויינים- סולומון ומקארתי, אבל זהו בערך. מאמן די גרוע (דרוקר). כקבוצה, הפועל ירושלים של עונת 13-14 טובה יותר.

איך אפשר להגיד שכקבוצה, זו של השנה טובה יותר אם הקבוצה ההיא זכתה בגביע היול"ב בעוד זו של העונה הודחה ברבע הגמר?? (וגם הגיעו לגמר גביע המדינה, עוד דבר שהקבוצה הנוכחית לא עשתה)

אי אפשר אפילו להשוות בין ההישגים של הקבוצה של 2004 לבין זו של היום, ובסופו של דבר, אצלי לפחות מה שקובע טיב של קבוצה זה ההישגים שלה.

01 אפריל 2014, 21:56

jol9 כתב:שמואל,
אני תמיד אתפעל מהיכולת שלך לדבר באופן בטוח לחלוטין על דברים שאין לך שום מושג עליהם.

איך אפשר להשוות את הקבוצה הזאת, לקבוצות הגדולות שלהם מהעבר שאני ציינתי? ראית אותם בכלל משחקים? ראית לאיזה הישגים הם הגיעו?

מה יש בקבוצה הספציפית הזאת שגורם לך לבטל בכזאת קלות קבוצה מצויינת שלהם שזכתה ביורוקאפ וניגפה רק מול אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי?

הקבוצות שציינת הגיעו להישגים יפים (עדיין ללא אליפות), אבל לדעתי כקבוצה, הפועל ירושלים הנוכחית טובה יותר. שילוב של מאמן מעולה, סגל ישראלים חזק וזרים ברמת יורוליג.
אבל שוב, מה שהיה בעבר לא רלוונטי, וגם ההישגים של הקבוצה הנוכחית העונה לא רלוונטיים. הדרך, הדרך.

01 אפריל 2014, 21:59

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:ומעל הכל, יש להם את סגל הקבוצה המרשים והאיכותי ביותר בהיסטוריה שלהם, כולל שני הישראלים הטובים ביותר בישראל שחתומים על חוזים ארוכי טווח.

אני חושבת שהסגל שלהם בעונת הזכייה ביול"ב היה יותר מרשים, וגם אז היה להם את דורון שפר שהיה מהישראלים המובילים והטובים באותם ימים (והיה דעתי שחקן טוב יותר מהלפרין ואליהו).

מחוץ מדורון שפר היו עוד שני שחקנים מצויינים- סולומון ומקארתי, אבל זהו בערך. מאמן די גרוע (דרוקר). כקבוצה, הפועל ירושלים של עונת 13-14 טובה יותר.

איך אפשר להגיד שכקבוצה, זו של השנה טובה יותר אם הקבוצה ההיא זכתה בגביע היול"ב בעוד זו של העונה הודחה ברבע הגמר?? (וגם הגיעו לגמר גביע המדינה, עוד דבר שהקבוצה הנוכחית לא עשתה)

אי אפשר אפילו להשוות בין ההישגים של הקבוצה של 2004 לבין זו של היום, ובסופו של דבר, אצלי לפחות מה שקובע טיב של קבוצה זה ההישגים שלה.

הקבוצה ההיא עשתה הישג מדהים ביורוקאפ, אבל בואו לא ניסחף. בזירה המקומית הם היו חלשים מאוד, וסיימו רק במקום החמישי את הליגה. עונה לאחר מכן התרסקו לחלוטין...

01 אפריל 2014, 22:05

שמואל1 כתב:
אני תמיד אתפעל מהיכולת שלך לדבר באופן בטוח לחלוטין על דברים שאין לך שום מושג עליהם.

איך אפשר להשוות את הקבוצה הזאת, לקבוצות הגדולות שלהם מהעבר שאני ציינתי? ראית אותם בכלל משחקים? ראית לאיזה הישגים הם הגיעו?

מה יש בקבוצה הספציפית הזאת שגורם לך לבטל בכזאת קלות קבוצה מצויינת שלהם שזכתה ביורוקאפ וניגפה רק מול אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי?

הקבוצות שציינת הגיעו להישגים יפים (עדיין ללא אליפות), אבל לדעתי כקבוצה, הפועל ירושלים הנוכחית טובה יותר. שילוב של מאמן מעולה, סגל ישראלים חזק וזרים ברמת יורוליג.
אבל שוב, מה שהיה בעבר לא רלוונטי, וגם ההישגים של הקבוצה הנוכחית העונה לא רלוונטיים. הדרך, הדרך.

דעתך לא ממש רלוונטית. תשאל כל אחד מהאוהדים שלהם איזו קבוצה היתה יותר גדולה ותיווכח...

נ.ב - בעצם אולי דעתך כן רלוונטית...

01 אפריל 2014, 22:08

לפני שבוע כתבת פה נאום שאתה לא אוהד מגדל, אני מאמין לך אבל חייב לציין שזה ממש נראה ככה.
פרוייקט יפה, כל הכבוד, אתה מגזים רצח.

01 אפריל 2014, 22:08

אור,
אין ספק שיש קושי למדוד "דרך" (איך המילה הזו פופולרית בת'רד הנוכחי...) כשאתה נמצא רק בתחילתה.
הרי אף אחד כאן לא נביא (חוץ משמואל כמובן ;) ) ולא באמת ניתן לדעת אם ההנהלה הנוכחית של הפועל תצליח היכן שרבים אחרים נכשלו בעבר.
אנחנו מבססים הכל על ספקולציות ועל ידיעות בתקשורת והצהרות.
אבל ברור לחלוטין שהצהרות זה יפה אבל מה שחשוב זה מעשים, ואת זה כמו שאמרת נוכל למדוד רק בעוד מס' שנים.

אבל מהצד השני, אפשר להתייחס למה שאנחנו כן יודעים ורואים כדי לבסס השערות.
הרי ברור שההנהלה הנוכחית אינה איזה אוליגרך רוסי מזדמן עם אינטרסים שאינם בהכרח אהבת המועדון, אלא אנשים יותר רציניים.
תוסיף לזה ארנה.
תוסיף לזה רצון וכוונות אמיתיות להתקדם ליורוליג בלי פחד.
תוסיף לזה גם את מה שאנחנו רואים העונה מבחינת הניהול שהוא אכן טוב וראוי בכל מה שנוגע להנהלה (וזה באמת בלי קשר למה שקורה על המגרש מבחינת הישגים)
ותקבל בסיס טוב להנחות של אנשים כאן לגבי ה"דרך"

01 אפריל 2014, 22:09

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

דעתך לא ממש רלוונטית. תשאל כל אחד מהאוהדים שלהם איזו קבוצה היתה יותר גדולה ותיווכח...

נ.ב - בעצם אולי דעתך כן רלוונטית...

אאוץ׳

01 אפריל 2014, 22:13

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:

הקבוצה ההיא עשתה הישג מדהים ביורוקאפ, אבל בואו לא ניסחף. בזירה המקומית הם היו חלשים מאוד, וסיימו רק במקום החמישי את הליגה. עונה לאחר מכן התרסקו לחלוטין...

מה קשור מה קרה עונה אח"כ?
אנחנו מתווכחים כאן על הרבוצה ההיא מול הקבוצה הזו, לא על ה"דרך"

ואכן הם נכשלו בליגה (שהיתה אז מאוד חזקה, חוץ ממכבי גם אלה מהמגרש חניה היו טובים באותה עונה וגם להם היה הישג נאה באירופה), יכול להיות שלא היה להם עומק, אבל אם מודדים לפי זה אז גם אפשר להגיד שלמכבי הנוכחית יש יותר עומק ממה שהיה למכבי הגדולה של אמצע העשור הקודם, זה בטח לא הופך אותה לקבוצה טובה יותר....

01 אפריל 2014, 22:16

חנו'ש כתב:אור,
אין ספק שיש קושי למדוד "דרך" (איך המילה הזו פופולרית בת'רד הנוכחי...) כשאתה נמצא רק בתחילתה.
הרי אף אחד כאן לא נביא (חוץ משמואל כמובן ;) ) ולא באמת ניתן לדעת אם ההנהלה הנוכחית של הפועל תצליח היכן שרבים אחרים נכשלו בעבר.
אנחנו מבססים הכל על ספקולציות ועל ידיעות בתקשורת והצהרות.
אבל ברור לחלוטין שהצהרות זה יפה אבל מה שחשוב זה מעשים, ואת זה כמו שאמרת נוכל למדוד רק בעוד מס' שנים.

אבל מהצד השני, אפשר להתייחס למה שאנחנו כן יודעים ורואים כדי לבסס השערות.
הרי ברור שההנהלה הנוכחית אינה איזה אוליגרך רוסי מזדמן עם אינטרסים שאינם בהכרח אהבת המועדון, אלא אנשים יותר רציניים.
תוסיף לזה ארנה.
תוסיף לזה רצון וכוונות אמיתיות להתקדם ליורוליג בלי פחד.
תוסיף לזה גם את מה שאנחנו רואים העונה מבחינת הניהול שהוא אכן טוב וראוי בכל מה שנוגע להנהלה (וזה באמת בלי קשר למה שקורה על המגרש מבחינת הישגים)
ותקבל בסיס טוב להנחות של אנשים כאן לגבי ה"דרך"

מבחינתי, כל עוד אנחנו לא רואים תוצאות בפועל, אין שום סיבה לפתוח ת'רד שלם שעוסק בהפועל ירושלים בפורום האוהדים של מכבי תל אביב. אם אני לא טועה, ת'רד דומה נפתח כבר בקיץ. זה אבסורד, וזה לא היה קורה באף פורום אוהדים אחר. שמואל יכול לכתוב כמה הודעות מרגשות שהוא רוצה, אותי הוא לא יצליח לשכנע שהוא לא מקווה שהפועל ירושלים תצליח. ולו רק בשביל שהנבואות שהוא נותן פה כל שנה לגבי הקבוצה הזאת יתגשמו.

לא מבין למה צריך להתעסק פה כל כך הרבה בהפועל ירושלים, כשהיא עוד לא עשתה שום דבר שיצדיק את זה.

01 אפריל 2014, 22:18

חנו'ש
הם נכשלו בליגה וזה ה ISSUE הגדול. הליגה היא הלחם והחמאה ואי אפשר להגדיר עונה של קבוצה ישראלית כהצלחה אם היא מסיימת במקום החמישי והעלוב.
שוב, הם עשו הישג מרשים ביורוקאפ, בעיקר בגלל שהם נפלו על שני זרים אדירים עם המון יכולת אישית- סולומון ומקארתי.
זה כמו שנגדיר את עונת 07/08 (עונת קטשרף) כהצלחה, בגלל שמכבי הגיעה לגמר היורוליג. העונה הזאת לכל הדעות זכורה כאחת העונות הגרועות בתולדות מכבי, כאשר הפסידה 8 משחקים בעונה הסדירה וגם בגמר לחולון.

01 אפריל 2014, 22:19

אנחנו צריכים להתעסק בהפועל רק כשיש לזה השפעה על מכבי.
כמו ציינתי מקודם, לצערי בהנהלה בריאה היה יכול להיות להתחזקות אפשרית של הפועל רק השפעה טובה על מכבי.
העניין הוא שאין לנו הנהלה בריאה....

01 אפריל 2014, 22:43

חנו'ש כתב:אנחנו צריכים להתעסק בהפועל רק כשיש לזה השפעה על מכבי.
כמו ציינתי מקודם, לצערי בהנהלה בריאה היה יכול להיות להתחזקות אפשרית של הפועל רק השפעה טובה על מכבי.

בדיוק,משום מה אור לא מפנים את זה וחושב שיש לנו איזשהו רצון להאדיר את הפועל

01 אפריל 2014, 22:45

MTA2311 כתב:זה מדהים. אם הייתי קורא את הת'רד הזה בצ'ה לא הייתי מופתע.

בינתיים, הם עפו בגביע והפסידו ברבע גמר היורוקאפ. הם עדיין לא אלטנטיבה לשום דבר. לפחות עד שיזכו באליפות.

לדעתי יש להם סיכוי טוב השנה לזכות באליפות (אלא אם מכבי תצליח לחזור לעצמה) ועדיין זה לא יהפוך אותם לאלטרנטיבה שלנו כמו שמכבי חיפה לא הפכה לאלטרנטיבה אחרי אליפות אחת.
אותי אישית הם לא מעניינים כל עוד הבעיה נמצאת אצלנו. הם נראים ככה בעיקר כי אנחנו נותנים להם להיראות ככה (לא רק מקצועית, השפל שלנו מעצים אותם והם טסים על האוירה שיש סביבם גם בשאר המשחקים) אבל ראינו אותם בגביע וביורוקאפ. גם כל הדיבורים והיח״צנות סביבם לא מרשימים אותי, החלום הוא שמועדון הכדורסל יתחיל להתנהל בצורה מקצועית ונכונה כמו הכדורגל בשנתיים האחרונות, דברים כאלה עושים בשקט ולא ראיתי כתבות מוזמנות של ג׳ורדי כמו שאורי אלון מרבה לעשות.
נושא היסטריה מיותר.

01 אפריל 2014, 22:55

rc4991 כתב:

מה שאתם לא מפנימים, זה שכל עוד הם לא לקחו תואר ממכבי, שום דבר לא קרה.
חנוש מדברת על השפעה על מכבי, אז איזו השפעה? התבוסה מלפני שבוע? בסדר. אם עוד חודש מכבי לוקחת אליפות זה שווה לתחת. כשיהיה אפשר להוכיח שיש פה דרך, תפתחו ת'רד.

השלב הבא זה ת'רד המלפפונים בשביל הפועל יושלים. איבדתם את זה לחלוטין. מה שעצוב, זה שמי שפתח את האשכול הזה, זה אפילו לא שמואל.

01 אפריל 2014, 22:58

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

מה שאתם לא מפנימים, זה שכל עוד הם לא לקחו תואר ממכבי, שום דבר לא קרה.
חנוש מדברת על השפעה על מכבי, אז איזו השפעה? התבוסה מלפני שבוע? בסדר. אם עוד חודש מכבי לוקחת אליפות זה שווה לתחת. כשיהיה אפשר להוכיח שיש פה דרך, תפתחו ת'רד.

השלב הבא זה ת'רד המלפפונים בשביל הפועל יושלים. איבדתם את זה לחלוטין. מה שעצוב, זה שמי שפתח את האשכול הזה, זה אפילו לא שמואל.

אני (ורוב הפורום) חושב את זה עוד לפני התבוסה וגם לפני הכתבה הערב
אנחנו חושבים שיש דרך ואתה לא וזה כנראה ההבדל ביננו
גם אני לא הייתי מגיב ככה אם לא הייתי חושב שזה רציני אבל אני חושב שהם פועלים נכון

ואגב,חנו'ש כתבה את זה בת'רד אחר ואני פתחתי מזה ת'רד
אולי זה יעיר את ההנהלה שלנו משנת החורף שלהם

01 אפריל 2014, 22:59

אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?

01 אפריל 2014, 23:03

LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?

בדיוק, כאילו בגלל הלפרין ואורי אלון אנחנו עם 4 הפסדים רצופים (3 מתוכם מאוד מביכים)

01 אפריל 2014, 23:06

אתה לא מבין שלא צריך לעשות הפרדה?
הנהלה גרועה כמו שלנו+התנהלות טובה שלהם=צמצום הפערים בין הקבוצות
על זה בעצם כל הרעש,גם על ההנלה שלנו וגם על של הפועל

01 אפריל 2014, 23:10

שיצמצמו פערים כמה שבא להם, אותי מעניין אך ורק שאצלנו יעמידו תקציב ראוי להצליח ביורוליג ולהנחית פה שחקנים טובים בלי קשר מה עושים במגדל.

01 אפריל 2014, 23:22

זה בדיוק מה שאני אומרת שמעצבן אותי.
אין לי בעיה שמגדל יתחזקו ואולי יגיעו לאנשהו בעתיד (ואולי לא), שיהיה להם בכיף.
יש לי בעיה עם זה שזה אפילו לא גורם להנהלת מכבי למצמץ.
לפי מכבי של שמעון, הוא לא היה נותן לזה לעבור לידו בלי להילחץ ולחשוב איך אני עכשיו מחזק את מכבי כדי שהפער יישמר.
אבל מכבי היא לא שמעון וכדי לנצל את האולי תחרות עתידית כדי להשתפר, הם ימשיכו לספר שהמצב מצוין ושהתקציב מאוזן, וזה מה שהכי חשוב.
פרסם תגובה