01 אפריל 2014, 21:53
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ומעל הכל, יש להם את סגל הקבוצה המרשים והאיכותי ביותר בהיסטוריה שלהם, כולל שני הישראלים הטובים ביותר בישראל שחתומים על חוזים ארוכי טווח.
אני חושבת שהסגל שלהם בעונת הזכייה ביול"ב היה יותר מרשים, וגם אז היה להם את דורון שפר שהיה מהישראלים המובילים והטובים באותם ימים (והיה דעתי שחקן טוב יותר מהלפרין ואליהו).
מחוץ מדורון שפר היו עוד שני שחקנים מצויינים- סולומון ומקארתי, אבל זהו בערך. מאמן די גרוע (דרוקר). כקבוצה, הפועל ירושלים של עונת 13-14 טובה יותר.
01 אפריל 2014, 21:56
jol9 כתב:שמואל,
אני תמיד אתפעל מהיכולת שלך לדבר באופן בטוח לחלוטין על דברים שאין לך שום מושג עליהם.
איך אפשר להשוות את הקבוצה הזאת, לקבוצות הגדולות שלהם מהעבר שאני ציינתי? ראית אותם בכלל משחקים? ראית לאיזה הישגים הם הגיעו?
מה יש בקבוצה הספציפית הזאת שגורם לך לבטל בכזאת קלות קבוצה מצויינת שלהם שזכתה ביורוקאפ וניגפה רק מול אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי?
01 אפריל 2014, 21:59
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ומעל הכל, יש להם את סגל הקבוצה המרשים והאיכותי ביותר בהיסטוריה שלהם, כולל שני הישראלים הטובים ביותר בישראל שחתומים על חוזים ארוכי טווח.
אני חושבת שהסגל שלהם בעונת הזכייה ביול"ב היה יותר מרשים, וגם אז היה להם את דורון שפר שהיה מהישראלים המובילים והטובים באותם ימים (והיה דעתי שחקן טוב יותר מהלפרין ואליהו).
מחוץ מדורון שפר היו עוד שני שחקנים מצויינים- סולומון ומקארתי, אבל זהו בערך. מאמן די גרוע (דרוקר). כקבוצה, הפועל ירושלים של עונת 13-14 טובה יותר.
איך אפשר להגיד שכקבוצה, זו של השנה טובה יותר אם הקבוצה ההיא זכתה בגביע היול"ב בעוד זו של העונה הודחה ברבע הגמר?? (וגם הגיעו לגמר גביע המדינה, עוד דבר שהקבוצה הנוכחית לא עשתה)
אי אפשר אפילו להשוות בין ההישגים של הקבוצה של 2004 לבין זו של היום, ובסופו של דבר, אצלי לפחות מה שקובע טיב של קבוצה זה ההישגים שלה.
01 אפריל 2014, 22:05
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל,
אני תמיד אתפעל מהיכולת שלך לדבר באופן בטוח לחלוטין על דברים שאין לך שום מושג עליהם.
איך אפשר להשוות את הקבוצה הזאת, לקבוצות הגדולות שלהם מהעבר שאני ציינתי? ראית אותם בכלל משחקים? ראית לאיזה הישגים הם הגיעו?
מה יש בקבוצה הספציפית הזאת שגורם לך לבטל בכזאת קלות קבוצה מצויינת שלהם שזכתה ביורוקאפ וניגפה רק מול אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי?
הקבוצות שציינת הגיעו להישגים יפים (עדיין ללא אליפות), אבל לדעתי כקבוצה, הפועל ירושלים הנוכחית טובה יותר. שילוב של מאמן מעולה, סגל ישראלים חזק וזרים ברמת יורוליג.
אבל שוב, מה שהיה בעבר לא רלוונטי, וגם ההישגים של הקבוצה הנוכחית העונה לא רלוונטיים. הדרך, הדרך.
01 אפריל 2014, 22:08
01 אפריל 2014, 22:08
01 אפריל 2014, 22:09
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל,
הקבוצות שציינת הגיעו להישגים יפים (עדיין ללא אליפות), אבל לדעתי כקבוצה, הפועל ירושלים הנוכחית טובה יותר. שילוב של מאמן מעולה, סגל ישראלים חזק וזרים ברמת יורוליג.
אבל שוב, מה שהיה בעבר לא רלוונטי, וגם ההישגים של הקבוצה הנוכחית העונה לא רלוונטיים. הדרך, הדרך.
דעתך לא ממש רלוונטית. תשאל כל אחד מהאוהדים שלהם איזו קבוצה היתה יותר גדולה ותיווכח...
נ.ב - בעצם אולי דעתך כן רלוונטית...
01 אפריל 2014, 22:13
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ומעל הכל, יש להם את סגל הקבוצה המרשים והאיכותי ביותר בהיסטוריה שלהם, כולל שני הישראלים הטובים ביותר בישראל שחתומים על חוזים ארוכי טווח.
איך אפשר להגיד שכקבוצה, זו של השנה טובה יותר אם הקבוצה ההיא זכתה בגביע היול"ב בעוד זו של העונה הודחה ברבע הגמר?? (וגם הגיעו לגמר גביע המדינה, עוד דבר שהקבוצה הנוכחית לא עשתה)
אי אפשר אפילו להשוות בין ההישגים של הקבוצה של 2004 לבין זו של היום, ובסופו של דבר, אצלי לפחות מה שקובע טיב של קבוצה זה ההישגים שלה.
הקבוצה ההיא עשתה הישג מדהים ביורוקאפ, אבל בואו לא ניסחף. בזירה המקומית הם היו חלשים מאוד, וסיימו רק במקום החמישי את הליגה. עונה לאחר מכן התרסקו לחלוטין...
01 אפריל 2014, 22:16
חנו'ש כתב:אור,
אין ספק שיש קושי למדוד "דרך" (איך המילה הזו פופולרית בת'רד הנוכחי...) כשאתה נמצא רק בתחילתה.
הרי אף אחד כאן לא נביא (חוץ משמואל כמובן) ולא באמת ניתן לדעת אם ההנהלה הנוכחית של הפועל תצליח היכן שרבים אחרים נכשלו בעבר.
אנחנו מבססים הכל על ספקולציות ועל ידיעות בתקשורת והצהרות.
אבל ברור לחלוטין שהצהרות זה יפה אבל מה שחשוב זה מעשים, ואת זה כמו שאמרת נוכל למדוד רק בעוד מס' שנים.
אבל מהצד השני, אפשר להתייחס למה שאנחנו כן יודעים ורואים כדי לבסס השערות.
הרי ברור שההנהלה הנוכחית אינה איזה אוליגרך רוסי מזדמן עם אינטרסים שאינם בהכרח אהבת המועדון, אלא אנשים יותר רציניים.
תוסיף לזה ארנה.
תוסיף לזה רצון וכוונות אמיתיות להתקדם ליורוליג בלי פחד.
תוסיף לזה גם את מה שאנחנו רואים העונה מבחינת הניהול שהוא אכן טוב וראוי בכל מה שנוגע להנהלה (וזה באמת בלי קשר למה שקורה על המגרש מבחינת הישגים)
ותקבל בסיס טוב להנחות של אנשים כאן לגבי ה"דרך"
01 אפריל 2014, 22:18
01 אפריל 2014, 22:19
01 אפריל 2014, 22:43
חנו'ש כתב:אנחנו צריכים להתעסק בהפועל רק כשיש לזה השפעה על מכבי.
כמו ציינתי מקודם, לצערי בהנהלה בריאה היה יכול להיות להתחזקות אפשרית של הפועל רק השפעה טובה על מכבי.
העניין הוא שאין לנו הנהלה בריאה....
01 אפריל 2014, 22:45
MTA2311 כתב:זה מדהים. אם הייתי קורא את הת'רד הזה בצ'ה לא הייתי מופתע.
בינתיים, הם עפו בגביע והפסידו ברבע גמר היורוקאפ. הם עדיין לא אלטנטיבה לשום דבר. לפחות עד שיזכו באליפות.
01 אפריל 2014, 22:55
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אנחנו צריכים להתעסק בהפועל רק כשיש לזה השפעה על מכבי.
כמו ציינתי מקודם, לצערי בהנהלה בריאה היה יכול להיות להתחזקות אפשרית של הפועל רק השפעה טובה על מכבי.
בדיוק,משום מה אור לא מפנים את זה וחושב שיש לנו איזשהו רצון להאדיר את הפועל
01 אפריל 2014, 22:58
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אנחנו צריכים להתעסק בהפועל רק כשיש לזה השפעה על מכבי.
בדיוק,משום מה אור לא מפנים את זה וחושב שיש לנו איזשהו רצון להאדיר את הפועל
מה שאתם לא מפנימים, זה שכל עוד הם לא לקחו תואר ממכבי, שום דבר לא קרה.
חנוש מדברת על השפעה על מכבי, אז איזו השפעה? התבוסה מלפני שבוע? בסדר. אם עוד חודש מכבי לוקחת אליפות זה שווה לתחת. כשיהיה אפשר להוכיח שיש פה דרך, תפתחו ת'רד.
השלב הבא זה ת'רד המלפפונים בשביל הפועל יושלים. איבדתם את זה לחלוטין. מה שעצוב, זה שמי שפתח את האשכול הזה, זה אפילו לא שמואל.
01 אפריל 2014, 22:59
01 אפריל 2014, 23:03
LIAV10 כתב:אולי נתעסק בהנהלה של מכבי ולא בשל מגדל?
01 אפריל 2014, 23:06
01 אפריל 2014, 23:10
01 אפריל 2014, 23:22