19 אפריל 2014, 16:18
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אה, אתה גם יודע את הטקטיקות העתידיות של מכבי.
יפה לך שמואל.
את זה כל בר דעת יכול להבין מהראיון של בלאט.
בלאט לא פעם אמר X ועשה Y.
אני יכול להבטיח לך שלחלוק את הטקטיקת משחק העתידית של מכבי זה ממש לא משרת את בלאט והוא יודע את זה.
19 אפריל 2014, 16:21
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:אה, אתה גם יודע את הטקטיקות העתידיות של מכבי.
יפה לך שמואל.
את זה כל בר דעת יכול להבין מהראיון של בלאט.
בלאט לא פעם אמר X ועשה Y.
אני יכול להבטיח לך שלחלוק את הטקטיקת משחק העתידית של מכבי זה ממש לא משרת את בלאט והוא יודע את זה.
לא יודע. גם בין משחק 1 ל - 2 הוא לא שינה בכלל את הטקטיקה ההגנתית וזאת למרות שהיא כשלה לחלוטין במשחק הראשון.
אני חושב שבלאט ימשיך לבנות על החטאות של האיטלקים. זאת כנראה הדרך היחידה שלו לעצור אותם. ככה זה כשיש לך בקבוצה שומרים זוועתיים כמו היקמן, רייס, אוחיון, לנדסברג ואינגלס.
אבל מי יודע, אולי בלאט יפתיע וישלוף הפתעה.
19 אפריל 2014, 16:22
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:במה לאוול טוב מאלכס טיוס?
במה לאוול שונה מאלכס טיוס?
מן הסתם לא היינו רוצים אותו פה.
איום החסימה שהוא מהווה זה משהו מדהים שלא ראיתי באירופה מאז באסטון וטרנס מוריס.
הוא פשוט משנה לאנשים את הזריקות. המהלך שבו טיוס קיבל כדור חופשי מתחת לסל אבל היסס ועשה צעדים כי לאוול היה באיזור, נחקק במוחי וזה מה שהופך חוסם לחוסם אדיר.
גם בהתקפה הוא אחלה שחקן וממש לא נגר.
אגב, מי אמר שהוא צריך לבוא על חשבון טיוס? אני אומר להביא אותו על חשבון ג'יימס. שחקנים מאוד דומים.
לפני הסדרה היו לו ממוצעים של 0.8 חסימות למשחק, אתמול שלושת (כן, כל השלוש) החסימות שלו היו לו לוקיות, תשאל את פנחס.
טיוס חוסם טוב יותר, שון ג׳יימס בוודאי שחוסם טוב יותר, כנ״ל פישר.
כבר שלושה שחקנים מאז ימי מוריס, באסטון והאקים אלג׳וואן.
19 אפריל 2014, 16:24
19 אפריל 2014, 16:25
MTA2311 כתב:המספרים משקפים את מה שרואים על הפרקט לאורך עונה שלמה. אז מה תיקח? את מה שהוא עשה במשך כל העונה, או מה שהוא עשה בשני משחקים ביתיים?
19 אפריל 2014, 16:30
19 אפריל 2014, 18:02
19 אפריל 2014, 18:42
er79 כתב:האמת שלמיטב הבנתי לאוואל עולה על ממוצע החסימות שלו בסדרה, הממוצע שלו נמוך מהמספרים שהוא עשה בשני המשחקים האחרונים. בלי שום קשר שחקן שהפתיע אותי לטובה.
19 אפריל 2014, 20:04
er79 כתב:האמת שלמיטב הבנתי לאוואל עולה על ממוצע החסימות שלו בסדרה, הממוצע שלו נמוך מהמספרים שהוא עשה בשני המשחקים האחרונים. בלי שום קשר שחקן שהפתיע אותי לטובה.
19 אפריל 2014, 20:49
19 אפריל 2014, 20:53
קודי כתב:יותר מהשחקנים, מטריד אותי מאוד המאצ׳ אפ על הקווים, בו עד עכשיו באנקי פשוט עשה בית ספר לבלאט בשני המשחקים (וזה די נדיר בסדרה שבה הפער בין שתי הקבוצות לא גדול). גם בשנה שעברה באנקי עשה צחוק מבלאט בשני המשחקים מול סיינה, כאשר בהיכל מכבי ניצחה בשניות הסיום סמל של היקמן ובחוץ היא חטפה על הראש. בלאט לא רק שלא בא מוכן למשחקים והשפן שהוא ניסה לשלוף (פעמיים!) היה אידיוטי לחלוטין, אלא שהוא גם לא ניהל את המשחקים טוב, עם פחות מדי דקות ללנדסברג שדווקא משחק טוב, העלמה של פניני (שמאז שלא עולה בחמישייה לא משחק טוב), הורדה לספסל של שחקנים חמים (כמו בלו במשחק הראשון) וחוסר יצירתיות הגנתית משוועת.
19 אפריל 2014, 21:07
19 אפריל 2014, 21:10
חנו'ש כתב:בקשר ללאוואל, אז אני לא יודעת לגבי הקיץ, אבל באמצע העונה אחרי הפציעה של ג'יימס, מי כאן לא היה לוקח אותו במקום ז'יז'יץ'??
19 אפריל 2014, 21:17
חנו'ש כתב:בקשר ללאוואל, אז אני לא יודעת לגבי הקיץ, אבל באמצע העונה אחרי הפציעה של ג'יימס, מי כאן לא היה לוקח אותו במקום ז'יז'יץ'??
19 אפריל 2014, 21:22
19 אפריל 2014, 21:24
MTA2311 כתב:אכן החתמה מביכה(אמורה להיות wake up call לכל מי שרוצה להפוך את ניקולה לסוג של gm), אבל כמו שאמרתי כשהוא חתם, לא הייתה לזה השפעה על העונה של מכבי, ואני מאמין שגם לא תהיה בהמשך.
19 אפריל 2014, 21:26
MTA2311 כתב:אכן החתמה מביכה(אמורה להיות wake up call לכל מי שרוצה להפוך את ניקולה לסוג של gm), אבל כמו שאמרתי כשהוא חתם, לא הייתה לזה השפעה על העונה של מכבי, ואני מאמין שגם לא תהיה בהמשך.
19 אפריל 2014, 21:29
19 אפריל 2014, 21:30
חנו'ש כתב:ההשפעה היתה בעצם זה שלא הגיע שחקן טוב יותר שיכול לתרום.
אבל כמו שאנחנו מכירים את מכבי, אם לא הוא זה גם היה יכול להיות אף אחד.
19 אפריל 2014, 21:31
toja27 כתב:MTA2311 כתב:אכן החתמה מביכה(אמורה להיות wake up call לכל מי שרוצה להפוך את ניקולה לסוג של gm), אבל כמו שאמרתי כשהוא חתם, לא הייתה לזה השפעה על העונה של מכבי, ואני מאמין שגם לא תהיה בהמשך.
כבר אתמול הייתה השפעה כשסופו לא שיחק.