פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דיוויד בלאט עוזב ל- NBA, גודס מאמן מכבי. מסע"ת ב 20:00

12 יוני 2014, 20:12

דיוויד בלאט עוזב את מכבי אלקטרה ת"א ל-NBA
מאמן מכבי אלקטרה ת"א, דיוויד בלאט, שהוליך את המועדון לטרבל מדהים בעונת 2013-2014, לא יעמוד על הקווים בעונה הבאה וינסה את מזלו בליגה הטובה בעולם.

http://maccabi.co.il/News.asp?id=4414#s ... Ubx2K.dpbs

12 יוני 2014, 20:32

שמעון חייך אחרי שאמר שלא מסכימים שהוא ילך לקליבלנד.

12 יוני 2014, 20:34

LIAV10 כתב:שמעון חייך אחרי שאמר שלא מסכימים שהוא ילך לקליבלנד.

כל הלסת נסדקה לו

12 יוני 2014, 20:34

LIAV10 כתב:שמעון חייך אחרי שאמר שלא מסכימים שהוא ילך לקליבלנד.

מה אתה יודע, שמעון הוא בדרן ידוע :)

12 יוני 2014, 20:46

מסיבת עיתונאים מרגשת. אני יוצא בהרגשה ממש טובה ממנה, למרות שהרגע משפחת מכבי איבדה את אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה שלה.. היתה אווירה של ״שלום ולהתראות״ וזה בעצם די ברור וצפוי שבלאט עוד יחזור למכבי. אין ערובה למתי זה יתרחש ובעוד כמה שנים, אבל זה יקרה. אין לי ספק.
אני באמת באמת מאחל לדייויד להצליח שם. אין מאמן ראוי ממנו לבצע את קפיצת המדרגה הזו. בין אם יהיה מאמן או עוזר מאמן, מגיע לו להצליח :)

שיהיה לנו בהצלחה עם גודס. רק שיביא עוזר נורמאלי והכל יהיה בסדר בתקווה..

12 יוני 2014, 20:53

מכביסט29 כתב:מסיבת עיתונאים מרגשת. אני יוצא בהרגשה ממש טובה ממנה, למרות שהרגע משפחת מכבי איבדה את אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה שלה.. היתה אווירה של ״שלום ולהתראות״ וזה בעצם די ברור וצפוי שבלאט עוד יחזור למכבי. אין ערובה למתי זה יתרחש ובעוד כמה שנים, אבל זה יקרה. אין לי ספק.
אני באמת באמת מאחל לדייויד להצליח שם. אין מאמן ראוי ממנו לבצע את קפיצת המדרגה הזו. בין אם יהיה מאמן או עוזר מאמן, מגיע לו להצליח :)

מכביסט, אהבתי שבתמונת החתימה שלך, גביע ווינר מקבל את אותו הנדל"ן כמו היורוליג... :dance4

12 יוני 2014, 20:56

jol9 כתב:
מכביסט29 כתב:מסיבת עיתונאים מרגשת. אני יוצא בהרגשה ממש טובה ממנה, למרות שהרגע משפחת מכבי איבדה את אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה שלה.. היתה אווירה של ״שלום ולהתראות״ וזה בעצם די ברור וצפוי שבלאט עוד יחזור למכבי. אין ערובה למתי זה יתרחש ובעוד כמה שנים, אבל זה יקרה. אין לי ספק.

מכביסט, אהבתי שבתמונת החתימה שלך, גביע ווינר מקבל את אותו הנדל"ן כמו היורוליג... :dance4

אני מרגיש דביל שלא הבנתי אותך :unsure
בטוח אני אגיד בסוף ״אההה..״ אחרי ההסבר :unsure

12 יוני 2014, 20:57

מכביסט29 כתב:
jol9 כתב:

התמונה של גביע ווינר זהה בגודלה לתמונה של היורוליג... :happy2

12 יוני 2014, 20:57

למה? :crybaby
ולמרות כל הכאב אני מאחל לו המון הצלחה כי באמת מגיע לו
בלאט מאמן אדיר ואדם ג'נטלמן ומקצועית הוא מוציא הרבה מהקבוצות שלו
מקווה שהוא יעשה את הבחירה הנכונה עבורו (לדעתי מאמן ראשי בליבלנד) ואני ללא ספק אחזיק לו אצבעות בכל משחק

תודה לך דיוויד על תקופה מדהימה
אני כבר רואה איך בעוד כמה שנים נתרגש כשתחזור אלינו

12 יוני 2014, 21:00

jol9 כתב:
מכביסט29 כתב:
jol9 כתב:

התמונה של גביע ווינר זהה בגודלה לתמונה של היורוליג... :happy2

טוב נו, הנה זה מגיע: אהההההה! :dance4
אחרי ששלחתי את ההודעה היתה לי הרגשה שהתכוונת לזה חח..
האמת שזה לא היה בתוכניות שלי בכלל להגדיל את התמונה של היורוליג ולהבדיל אותה מהשאר.. עכשיו שאני חושב על זה באמת קצת עוול :)

12 יוני 2014, 21:08

:cry3
טוב, בהתחלה היו לי כמה תקוות ודווקא הייתי אופטימית, אבל בשבועות האחרונים הכיוון התחיל להיות ברור כך שגם אני התחלתי להכין את עצמי מנטאלית לכך שזה מה שעומד לקרות - ועדיין זה כואב... מאוד...
כל מה שנותר זה להגיד תודה ענקית ועצומה לדייויד על שנים נפלאות (כמה יותר וכמה פחות) ובעיקר על עונה אחרונה מופלאה ומדהימה שתיצרב לעד בזכרונות של כולנו.

עכשיו נקווה שהעידן של גודס יהיה עידן מוצלח וטוב.
למרות הקושי הברור, ניאלץ ללמוד להיות כמה שיותר סבלניים איתו כי אין ברירה אחרת ונחזיק אצבעות.
גודס נכנס עכשיו לאותה סיטואציה שבלאט נכנס אליה לפני כ-13 שנים כשעבר מעוזר של פיני למאמן ראשי של אלופת אירופה כאשר בעיני כולם הוא נכנס לנעליים של המשיח בכבודו ובעצמו.
בקיצור, חרא של סיטואציה עבור גודס, נקווה שהוא לא יצטרך לעבור את כל התלאות וההרפתקאות שבלאט עבר מאז ועד שהגיע עד הלום.

ולחשוב שבתחילת העונה הזו חשבתי שבלאט כבר מיצה עצמו במכבי.... :roll:

12 יוני 2014, 22:14

מזה הרבה זמן מאמן יוצא ממכבי עם יחסים טובים,לא קרה בשנים האחרונות.
דרך אגב זב שגודס מאמן ראשי כבר רשמי או רק התקשורת אומרת?

12 יוני 2014, 22:17

itay92 כתב:מזה הרבה זמן מאמן יוצא ממכבי עם יחסים טובים,לא קרה בשנים האחרונות.
דרך אגב זב שגודס מאמן ראשי כבר רשמי או רק התקשורת אומרת?

רק גלדסטון....

12 יוני 2014, 22:38

אני מצטער להפר את האידליה, אבל אני מרגיש לא טוב משתי סיבות.
אחת, אני מבין שנצטרך לחכות (לפחות) עוד עשור עד שנראה פה שוב תואר יורוליג.
שתיים, בגלל שאני מרגיש שדיויד ׳חתך׳ ברגע הראשון שיכל. אני לא כ״כ מסכים עם מה שהוא אמר: ״השגתי הכל״..
אפילו לא קרוב. הוא עדיין לא בשורה אחת עם מסינה ואוברדוביץ, ואפילו לא של דושקו ופיני. פשוט לא.

מה שמצער אותי זה, שהוא יכל להיות. בזה כמעט ואין לי ספק.
בסוף מה שחבל לי זה, שהוא הולך לליגה שבה מעמד המאמן קצת יותר גבוהה מזה של האספנאי של הקבוצה.
זאת היא ליגה שבקושי מתאמנים בה, וששחקנים מובילים עושים מה שמתחשק להם. מצטער, אבל אני יותר מעריך את
הגישה של אוברדוביץ.

12 יוני 2014, 22:49

כנראה שהדעה שלי היא הכי פחות פופולארית נכון להיום, ''ובצדק'', אבל אני באמת חושב שהאובדן הוא לא כ-ז-ה גרוע כמו שכולם מציירים. כן כן, העונה נגמרה עם טרבל עצום, אבל בכל זאת קשה לי להתעלם מכך שכמה פוקסים בלתי נתפסים הפכו אותה מעונה של כדורסל מחורבן, חוסר ריגוש, שבלונית, לא חכמה, מפסידה המון בליגה וכו', לעונה הכי גדולה אי פעם.
עכשיו כמובן שתבוא ההשוואה לסל של שארפ נגד ז'לגיריס. לכך אני עונה שאמנם אותה עונה, לולא אותו סל של שארפ - היתה כמובן מוגדרת ככישלון ענק. אך קשה להתעלם מכך שלמרות זאת, הקבוצה לאורך רוב העונה הציגה כדורסל קרוב למושלם. זה לא דומה למה שקרה השנה - הקבוצה היתה פשוט מחורבנת! ואין אחד שלא אמר את זה, כמעט עד הרגע שהתבצע המהפך נגד צסק"א בחצי. להזכירכם כמה ציינו כאן ביום המשחק נגד צסק"א, את זה שאינם מרגישים שום דבר?
בשורה התחתונה - דייויד בלאט מאמן מצויין, אבל אני לא בטוח שהיה כדאי שיישאר גם אלמלא ההצעה מה-NBA, כי היתה תחושת מיצוי במערכת היחסים הזו.

Re: דיוויד בלאט עוזב ל- NBA, גודס מאמן מכבי

12 יוני 2014, 23:52

דייויד בלאט קרוב לסיכום כעוזר מאמן גולדן סטייט
פרסום ראשון: מאמנה העוזב של מכבי ת"א מתקרב ל-NBA וצפוי להתמנות לעוזרו של סטיב קר בווריורס. השניים נפגשו כבר, כשבלאט שהה בארה"ב

http://one.co.il/Article/234929.html

Re: דיוויד בלאט עוזב ל- NBA, גודס מאמן מכבי

13 יוני 2014, 00:18

שמואל1 כתב:דייויד בלאט קרוב לסיכום כעוזר מאמן גולדן סטייט
פרסום ראשון: מאמנה העוזב של מכבי ת"א מתקרב ל-NBA וצפוי להתמנות לעוזרו של סטיב קר בווריורס. השניים נפגשו כבר, כשבלאט שהה בארה"ב

http://one.co.il/Article/234929.html

אם בלאט עוזב לעוזר בגולדן סטייט אז כנראה שלא בדיוק קיבל הצעה מקליבלנד למאמן ראשי, בכל אופן, שיהיה לו בהצלחה.

Re: דיוויד בלאט עוזב ל- NBA

13 יוני 2014, 11:54

כצפוי, הגועל נפש מתחיל לצאת החוצה:

"עזיבת בלאט ל-NBA פתרה למכבי את הבעיה בצורה טובה"
"בלאט ידע שלא יעשו סלטות להשאירו", "הקהל איתו לכן אמרו שרוצים אותו". "הוא הבין שצפויות לו שנים קשות". גורם המעורה בנעשה במכבי ת"א מספר על העזיבה שכולם מרוויחים ממנה. ורד כהן על הסוד שהצוות המקצועי שמר והתמיכה של פדרמן בגודס. הפרידה מבלאט, מאחורי הקלעים

http://sports.walla.co.il/?w=/170/2755104

13 יוני 2014, 12:18

״גורם המעורה בנעשה במכבי״ :whistle

13 יוני 2014, 16:38

דיוויד בלאט: אני עוזב
מכבי תל אביב: כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש כאב ראש
פרסם תגובה