פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 יולי 2014, 09:50
טיקי חוזר כתב:שקודם יתן עונה נורמלית ואז נראה . ואם הוא היה משחק חראה גם אז מכבי היו צריכים לפתוח לו חוזה ולהקטין ? לפתוח חוזה אפשר גם באמצע העונה .
לא, אבל היו משחררים אותו. גור שלף גם כל הזמן אומר את זה כשהוא משדר מכבי, אבל זה קשקוש- ההנהלה שלנו מאוד צבועה בקטע הזה., המון שחקנים שנתנו עונה הרבה פחות טובה מהמחיר שלהם פשוט נבעטו מהקבוצה. אז בוודאי שזה לגטימי לפתוח חוזה לשחקן שהיה מצויין...
באופן אישי אני לא החזקתי ולא מחזיק מטיוס, הוא אמנם השתפר המון העונה אבל הוא עדיין שחקן משלים במהות שלו. העניין איתו זה יהדותו החביבה כי אין ספק שבליגה זה יתרון עצום לשחק איתו כישראלי. אבל למען האמת אני בהחלט הייתי מתאכזב אם היו משלמים לו 700 אלף וזה היה בא על חשבון שחקן איכותי בעמדה אחרת...
בכל אופן אני הייתי אולי בודק בכיוון של אייזק רוזפלט הוא נתן אחלה עונה עונה שעברה ובתור גבוה שלישי הוא פי 100 יותר זול מאדון פישר ולדעתי יתן לנו יותר.
04 יולי 2014, 10:00
טיקי חוזר כתב:שקודם יתן עונה נורמלית ואז נראה . ואם הוא היה משחק חראה גם אז מכבי היו צריכים לפתוח לו חוזה ולהקטין ? לפתוח חוזה אפשר גם באמצע העונה .
לא, אבל זה אינטרס של מכבי לפתוח לו את החוזה, לא תפתח לו את החוזה העונה? סבבה, אבל צריך להבין שהמחיר של זה פשוט ושעונה הבאה הוא לא יהיה פה, אתה כן רוצה להשאיר אותו פה לכמה שנים? אז הגיע הזמן לפתוח את החוזה.. פתיחת החוזה והרחבתו לכמה שנים הנא אינטרס ברור של מכבי, לא רק של טיוס, גם שלנו.
04 יולי 2014, 10:07
ולמה אי אפשר לפתוח לו את החוזה עוד חוד אחרי שסגל יושלם וידעו עליות ? אווי עניין של ג'יימס יפטר ? בנתיים מכבי כן החתימה אותו לחוזה ארוך טווח ונתקע אותו ....
04 יולי 2014, 10:31
טיקי חוזר כתב:ולמה אי אפשר לפתוח לו את החוזה עוד חוד אחרי שסגל יושלם וידעו עליות ? אווי עניין של ג'יימס יפטר ? בנתיים מכבי כן החתימה אותו לחוזה ארוך טווח ונתקע אותו ....
פשוט מאוד, הוא לא יסכים. הוא לא טיפש. מכבי איחרו את הרכבת
04 יולי 2014, 10:33
למה אתה חושב ? כורד כהן כתבה ? ואם במהלך השנה המספרים יהו פחות טובים ? גם אז הוא לא יסכים ? גם אלו שרצו לכסף הגדול בוא נראה שהם מסיימים חוזים אצל רוסים או תורכים . לפחוד אחד צהם יעוף אחרי שנה .
04 יולי 2014, 10:43
טיעון של "מה אם שנה הבאה הוא פתאום יהיה פחות טוב" הוא הכי טיפשי ששמעתי. מה עוד צריך לקרות בשביל שתבינו שחוזה לשנה, או שנה ואופציה או שנה ובאיי אאוט זה רעיון נורא בשביל מועדון עני כמו מכבי?
צריך לקחת סיכונים. אין מה לעשות.
04 יולי 2014, 10:46
אין שום קשר לורד כהן, אני האחרון שיאמין לשטויות שהיא כותבת. אני מספיק ריאלי כדי להבין עם מי יש לי עסק. יותר מדי פוילעשטיקים טיוס עשה לנו העונה, ובנוסף אני קורא כל מיני ציוצים שלו לעצמו ולחברים שלו שגורמים לי להסיק שמכבי עשו טעות שלא פתחו לו את החוזה שהייתה אפשרות. בעונה הבאה הוא יילך למרבה במחיר, וזו כבר לא תהיה מכבי, גם אם תציע לו 700 אלף. מספיק לראות את החוזים שהרוויחו רייס, היקמן ודילייני, כדי להבין שגם בקיץ הבא איזה אוליגרך יוציא את הפנקס צ'קים וייתן לטיוס סכום שמכבי לא תוכל ולא תרצה לתת לו
04 יולי 2014, 10:51
"טיוס יכבד את חוזהו, אבל בעונה הבאה פשוט יעזוב"
כעס בסביבת השחקן על מכבי תל אביב, שמסרבת לפתוח את חוזהו: "היא לא משלמת לשחקנים, בגלל זה רייס והיקמן עזבו"
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2761268מכבי הפכה לבדיחה של אירופה.
04 יולי 2014, 10:56
השחקן שהכי פחות התחברתי אליו בעונה האחרונה , שחקן מגעיל עם אפס מחויבות .
לא הייתי מוסיף לו אגורה לחוזה , במקום גודס גם הייתי נותן העדפה מוחלטת לסופו שמראה לויאליות למועדון לאורך כל הדרך כולל לעלות לשחק עם פציעות (כמו סמית אגב ) ואת טיוס מעביר סופית לעמדת המחליף , נראה אז כמה קופצים יהיו עליו .
יש במכבי שני שחקנים שמחויבים למועדון ואני לא קונה את הבולשיט שאין להם הצעות כי הם הוכיחו לאורך כל העונה שהם עולים לשחק בכל מצב כולל עם פציעות , השאר פרימדונות שרק מחכות לברוח .
מכבי צריכה לחפש יותר שחקנים מהסוג של סופו וסמית שלא גדלים על העצים , אבל זה צריך להיות הכיוון .
04 יולי 2014, 11:08
יוסי22 כתב:השחקן שהכי פחות התחברתי אליו בעונה האחרונה , שחקן מגעיל עם אפס מחויבות .
לא הייתי מוסיף לו אגורה לחוזה , במקום גודס גם הייתי נותן העדפה מוחלטת לסופו שמראה לויאליות למועדון לאורך כל הדרך כולל לעלות לשחק עם פציעות (כמו סמית אגב ) ואת טיוס מעביר סופית לעמדת המחליף , נראה אז כמה קופצים יהיו עליו .
יש במכבי שני שחקנים שמחויבים למועדון ואני לא קונה את הבולשיט שאין להם הצעות כי הם הוכיחו לאורך כל העונה שהם עולים לשחק בכל מצב כולל עם פציעות , השאר פרימדונות שרק מחכות לברוח .
מכבי צריכה לחפש יותר שחקנים מהסוג של סופו וסמית שלא גדלים על העצים , אבל זה צריך להיות הכיוון .
הוא נותן העדפה מוחלטת לסופו ב-15 הדקות שסופו יכול לשחק וזה נכון כשהוא לא מסתבך בעבירות.
אין קשר בין מחוייבות לבין יכולת ואיכות. אני לא בטוח שטיוס הוא שחקן לא מחוייב. כשהוא על המגרש, הוא נותן 110% בכל דקה שלו על הפרקט. מבחינתי זאת מחוייבות.
שחקן פצוע שעולה לשחק, ומסתכן בהחמרת הפציעה זה פחות קריטי מבחינתי, כי שחקן שמשחק פצוע, הוא בדר"כ תורם פחות.
ברור שסופו וסמית' הם סמלים גדולים ושחקנים נפלאים, אבל אני ממש לא מבין למה לזלזל בטיוס, רק כי התעקש לא לשחק כשהוא פצוע.
04 יולי 2014, 11:11
מסכים לגמרה עם יוסי . עובדה לשסופו היתה אופציה לעזוב והוא לא מימש אותו . הדוגמה של ספרדיות כמו ריאל וברסה שחיות על גבם של קבוצות כדורגל ( עם חובות של מאות מיליוני שקלים ) או רוסיות / תורכיות שמבזבזות כסף של ספונסר תורן (לא תמיד בהתנדבות ) לא עושות רושם . לא רייס ולא הקמן לא שווים את הסכומים שחתמו אלהם . היתה להם עונה אחת טובה עם הרבה מזל. לא מדובר על אנטוני פארקר במקרה שלהם.
04 יולי 2014, 11:13
יש מגעים מתקדמים מאוד עם פרגו.
פולן ודנטמון חזק בשמות גם כן. בראון משחק משחק כפול עם מכבי ואולימפיאקוס. מכבי רוצים אותו מאוד. הייתי שמח מאוד לראות פה את פרגו עם דנטמון.
לוגן ומקולום שניהם ברמת בזיון אם בטעות מישהו יביא אותם..
לוואל לטעמי לא פחות טוב מטיוס והייתי משחרר את טיוס עם פיצוי ומביא את לוואל ופישר.
04 יולי 2014, 11:14
טיוס לא היה פצוע ש"פציע " האחרונה שלו . יכולות ואכות זה צמד מילים די יפות רק לא במקרה שלו " אין לו גובה יוצא דופן , קליע בינונית מינוס . כן הוא חוסם כאשר בה לעזרה ומתביע שמוסרים לו במקום הנכון וגם זה לא תמיד . גם הליכה לקו זה לא משהו לספר לחברה .
04 יולי 2014, 11:15
jol9 כתב:יוסי22 כתב:השחקן שהכי פחות התחברתי אליו בעונה האחרונה , שחקן מגעיל עם אפס מחויבות .
הוא נותן העדפה מוחלטת לסופו ב-15 הדקות שסופו יכול לשחק וזה נכון כשהוא לא מסתבך בעבירות.
אין קשר בין מחוייבות לבין יכולת ואיכות. אני לא בטוח שטיוס הוא שחקן לא מחוייב. כשהוא על המגרש,
הוא נותן 110% בכל דקה שלו על הפרקט. מבחינתי זאת מחוייבות.שחקן פצוע שעולה לשחק, ומסתכן בהחמרת הפציעה זה פחות קריטי מבחינתי, כי שחקן שמשחק פצוע, הוא בדר"כ תורם פחות.
ברור שסופו וסמית' הם סמלים גדולים ושחקנים נפלאים, אבל אני ממש לא מבין למה לזלזל בטיוס, רק כי התעקש לא לשחק כשהוא פצוע.
בדיוק.
04 יולי 2014, 11:16
מי זה לוואל ?
04 יולי 2014, 11:16
גם בריאן רוברטס הוצע בימים האחרונים ונשקל ברצינות רבה
04 יולי 2014, 11:24
cannon כתב:יש מגעים מתקדמים מאוד עם פרגו.
פולן ודנטמון חזק בשמות גם כן. בראון משחק משחק כפול עם מכבי ואולימפיאקוס. מכבי רוצים אותו מאוד. הייתי שמח מאוד לראות פה את פרגו עם דנטמון.
לוגן ומקולום שניהם ברמת בזיון אם בטעות מישהו יביא אותם..
לוואל לטעמי לא פחות טוב מטיוס והייתי משחרר את טיוס עם פיצוי ומביא את לוואל ופישר.
גם אם לוואל לא פחות טוב מטיוס (לא מסכים עם זה, לטעמי הוא פחות טוב), הוא לא ישראלי וטיוס כן, זה לגמרי מספיק בשביל שטיוס יהיה שווה לנו הרבה יותר.. מבין כל הרשימה דנטמון ופארגו היחידים ששווים משהו, אבל אני לא חושב שהם מתאימים אחד ביחד עם השני.. אלא רק אחד במקום השני, אני הייתי לוקח מפה את דנטמון ובשביל זה לקבל לידו שחקן יקר יותר (אבל על מי אני עובד..)
04 יולי 2014, 11:24
שטויות, פארגו לא יהיה פה. פולן שחקן זוועה. שמות כמו פולן ודנטמון יכתבו כמלפפונים מתישהו ואני לא צריך "מקורבים" בשביל זה. בריאן רוברטס סתם שחקן.
04 יולי 2014, 11:26
er79 כתב:שטויות, פארגו לא יהיה פה. פולן שחקן זוועה. שמות כמו פולן ודנטמון יכתבו כמלפפונים מתישהו ואני לא צריך "מקורבים" בשביל זה. בריאן רוברטס סתם שחקן.
בריאן רוברטס ממש לא סתם שחקן. 10 נק' ו 4 אס' בליגה הטובה בעולם.
אני לא רואה שום סיכוי שהוא יחזור לאירופה, ובטח לא למכבי.
04 יולי 2014, 11:30
על איזה רוברטס אנחנו מדברים? זה ששיחק פעם בארץ?