פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מרקיז היינס חתם במכבי לשנתיים

13 יולי 2014, 19:11

roy1000 כתב:
Parker8 כתב:צודק במה?סה"כ אומר שלא צריך לפסול את השחקן.

צודק בזה שהוא ייתן לך אותה תפוקה כמו שנתן רייס.

אני אופטימי מטבעי. גם את רייס קטלו פה מהרגע שחתם עד חצי עונה ויותר ולאט לאט האכיל את כולם כובע. נקווה שהתסריט יחזור על עצמו.

13 יולי 2014, 19:34

מי האידיוט שהחתים שחקן של 26% מהשדה ביורוליג?

13 יולי 2014, 19:49

LIAV10 כתב:מי האידיוט שהחתים שחקן של 26% מהשדה ביורוליג?

יש לו קליעה לא רעה לשלוש.
האחוזים האלה היו סתם קטע של כושר גרוע

13 יולי 2014, 19:49

LIAV10 כתב:מי האידיוט שהחתים שחקן של 26% מהשדה ביורוליג?

10 משחקים עם 13 דקות בממוצע. סה"כ 16 זריקות. נורא מייצג.
גם מהשלוש הוא היה חלש בעשרת המשחקים האלה.
קשה לתת תפוקה בלי דקות רציניות ובלי ביטחון. גם רייס הסריח את הפרקט בסיבוב הראשון כיווו שלא קיבל את הביטחון והדקות.
נערך לאחרונה על ידי Parker8 בתאריך 13 יולי 2014, 19:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 יולי 2014, 19:51

jol9 כתב:
התנין כתב:אני אישית מריע להנהלת הקבוצה שהיא לא מחתימה שחקנים חדשים על סכומים גבוהים (עם החריג שכן צריך להוציא סכומים גבוהים על שחקן שהוכיח את עצמו כאן כמו רייס למשל). בשנים האחרונות אנו רואים שניתן לקבל ב-300 אלף דולר אותה תפוקה של שחקנים של מיליון וחצי, ואין שום סיבה שנשתתף במירוץ המטורף והלא אחראי של לקנות ביוקר ולקבל מעט.

מדובר בשחקן לא רע בכלל, עם יכולות גבוהות בחדירה ואני לא רואה שום סיבה שיהיה פחות טוב מהיקמן או רייס.

ואם השחקן הזה יהיה נפילה? האם כל שנה ושנה נפגע בהימורים?
זאת לא אמורה להיות התנהלות של אלופת היורוליג. אני לא סתם חופר על זה בכל הודעה. פשוט קבוצה שלקחה את התואר, יש לה מחוייבות מסויימת.

גם שחקן יקר יכול להיות נפילה (לורבק, פארגו, וויט ועוד רבים), ודווקא מכבי ברוב המקרים פוגעת דווקא באותם שחקנים זולים עם אפסייד גבוה. אני אישית מעדיף ליפול עם הסוג השני מאשר עם הסוג הראשון, ולדעתי מכבי אכן נפלה עם השחקנים היותר יקרים לעומת הזולים. רשימת המציאות של מכבי היא בלתי נתפסת: האפמן (בעונתו הראשונה), פארקר, פארגו, רייס, פרקינס, בלו, מוריס, פישר, היקמן, ג'יימס, דווין סמית', טיוס וכו'. יכול להיות שיש שיתווכחו אם פארקר אמור להיות ברשימה הזאת, אבל הוא הגיע על תקן פליט NBA לא מרשים ואחריי פציעות, ובכל אופן, גם בלעדיו מדובר ברשימה מכובדת מאוד. לכן אני לא רואה סיבה שלא להמשיך במדיניות הזו, עם חריג שהוא כן להוציא כסף על שחקן שהצליח.

דווקא כשמכבי מנסה להביא ''כישרון'' אירופי (ופלאניניץ' ומצ'באן בהחלט עונים להגדרה של כישרונות אירופאים), או שחקן בסכומים גבוהים יחסית היא בד"כ נופלת, להוציא מקרים מיוחדים.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 13 יולי 2014, 19:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 יולי 2014, 19:54

http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/1 ... g-yet.html
אלה שרוצים לראות פה את קרלון בראון, יש לכם עוד תקווה. בראיון הזה הוא מכחיש שחתם בקבוצה כלשהו וטוען שלכבוד הוא לו שקבוצות כמו אולי' ומכבי מביעות בו עניין

13 יולי 2014, 20:17

אולי דווקא יש סיבה לדאוג מהקליעה של היינס.
עכשיו בדקתי את הסטטיסטיקה שלו בליגה הספרדית בגראן קנריה בעונת 2011-2012.
התוצאה לא מעודדת. היה לו 28% לשלוש ב 34 משחקי ליגה, והוא לא היה שחקן מחליף אלא שחקן ששיחק 25 דקות בממוצע.

13 יולי 2014, 20:19

felix_r כתב:אולי דווקא יש סיבה לדאוג מהקליעה של היינס.
התוצאה לא מעודדת. היה לו 28% לשלוש ב 34 משחקי ליגה, והוא לא היה שחקן מחליף אלא שחקן ששיחק 25 דקות בממוצע.

בחירת הזריקות שלו רעה. וזה אחד הדברים שגודס יצטרך לטפל בהם כמו גם הנטייה שלו למשחק טיפה מבולגן.

13 יולי 2014, 20:22

er79 כתב:http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/127078/carlon-brown-i-have-not-signed-anything-yet.html
אלה שרוצים לראות פה את קרלון בראון, יש לכם עוד תקווה. בראיון הזה הוא מכחיש שחתם בקבוצה כלשהו וטוען שלכבוד הוא לו שקבוצות כמו אולי' ומכבי מביעות בו עניין

רציתי אותו בתור הימור ליד פארגו או רכז מוכח אחר, לא בתור הימור ליד הימור כושל.

13 יולי 2014, 20:25

Parker8 כתב:
felix_r כתב:אולי דווקא יש סיבה לדאוג מהקליעה של היינס.

בחירת הזריקות שלו רעה. וזה אחד הדברים שגודס יצטרך לטפל בהם כמו גם הנטייה שלו למשחק טיפה מבולגן.

לפני שנייה אמרת שזה נובע מחוסר בביטחון, אתה לא יכול לשנות את הסיבה כל שנייה כדי שיתאים לתוצאה הסופית.
בגדול, כמה משחקים שלו ראית?

13 יולי 2014, 20:31

לדעתי בכלל מביאים אותו לעמדה מספר שתיים במקום היקמן, ויביאו מישהו בכיר לעמדה אחד(נראלי אני חי בסרט) אם הוא יהיה בעמדה 2 תיהיה עליו פחות אחריות ותאמת הוא סקורר לא רע ולדעתי יכול גם לרכז תמשחק הרבה יותר טוב מהיקמן בעמדה 2,מקווה שלא ניפול איתו כי לפעמים הוא ממש ראש בקיר

13 יולי 2014, 20:36

יפה שכבר קבעת שהוא הימור כושל. מעניין מה אמרת על רייס וטיוס.
אני לא מסדר שום דבר כפי שנוח לי. התייחסתי לאמירה הספציפית שלך לגבי האחוזים שלו ביורוליג.
ראיתי אותו בסדרת הגמר האיטלקית ואולי עוד 2-3 משחקים.
אני לעומתך לא חורץ את גורלו. לא אומר שיככב ובוודאי לא טוען שהוא כישלון עוד לפני שעשה אימון אחד.

13 יולי 2014, 20:46

Parker8 כתב:יפה שכבר קבעת שהוא הימור כושל. מעניין מה אמרת על רייס וטיוס.
אני לא מסדר שום דבר כפי שנוח לי. התייחסתי לאמירה הספציפית שלך לגבי האחוזים שלו ביורוליג.
אני לעומתך לא חורץ את גורלו. לא אומר שיככב ובוודאי לא טוען שהוא כישלון עוד לפני שעשה אימון אחד.

על רייס אמרתי שנמאס לי מהחתמות קטנות כאלה, לפחות הוא העמיד מספרים טובים ביורוקאפ, היינס כבר שיחק ביורוליג והיה מזעזע, גם ביורוקאפ לא היה טוב.
את טיוס תמיד רציתי ותמיד האמנתי שיכול לצאת ממנו משהו, הייתי מתומכיו.

13 יולי 2014, 21:03

LIAV10 כתב:
er79 כתב:http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/127078/carlon-brown-i-have-not-signed-anything-yet.html

רציתי אותו בתור הימור ליד פארגו או רכז מוכח אחר, לא בתור הימור ליד הימור כושל.

מסכים. מקווה שיבוא שם מוכר יותר לעמדה השניה

13 יולי 2014, 21:04

LIAV10 כתב:
Parker8 כתב:יפה שכבר קבעת שהוא הימור כושל. מעניין מה אמרת על רייס וטיוס.

על רייס אמרתי שנמאס לי מהחתמות קטנות כאלה, לפחות הוא העמיד מספרים טובים ביורוקאפ, היינס כבר שיחק ביורוליג והיה מזעזע, גם ביורוקאפ לא היה טוב.
את טיוס תמיד רציתי ותמיד האמנתי שיכול לצאת ממנו משהו, הייתי מתומכיו.

מעשה ב2 שחקנים:
שחקן אחד: 11.1 נקודות 43 אחוז ל2 24 אחוז ל3. 4.7 אסיסט. 3.4 איבוד. מדד 8.7

שחקן 2: 12 נק. 53 ל2 24 לשלוש. 4.7 אסיסטים. 2.5 איבוד. מדד 12.5

תנחש מי זה רייס בירוקאפ ומי זה היינס ביורוקאפ? עלק רייס העמיד ממוצעים טובים ביורוקאפ והיינס לא טוב.

13 יולי 2014, 21:21

סבבה, לא זכרתי נכון, זה לא משנה את דעתי.
רייס גם צעיר יותר.

13 יולי 2014, 21:28

צעיר? אנחנו לא קבוצה בNBA שמחתימה לשנים ארוכות, הוא בדיוק בPRIME שלו מבחינת אתלטיות.
לפי איך שהוא נראה הוא שחקן מוכשר מאוד, אולי יותר מרייס, עם בורג משוחרר בראש. הוא בא במנטליות של "אני יכול לשחק יותר טוב מכולם" וטועה בבחירת זריקות.
מכבי הוכיחה שהיא יכולה לתקן שחקנים כאלה, ולא רק בלאט עשה את זה. גם ניקו יוכל ולדעתי גם גיא ושמעון. הוא הימור, אבל לדעתי אם יתאימו אותו למערכת הוא הימור שכולנו נשמח שלקחנו.

13 יולי 2014, 21:36

אני חושב שאין מה לברבר פה יותר מדי.
שנה שעברה כולנו אכלנו את הכובע ביג טיים, ככה ששום דבר כבר לא יפתיע אותי כבר מבחינת שחקנים.

13 יולי 2014, 22:01

Hey Yeah כתב:צעיר? אנחנו לא קבוצה בNBA שמחתימה לשנים ארוכות, הוא בדיוק בPRIME שלו מבחינת אתלטיות.
לפי איך שהוא נראה הוא שחקן מוכשר מאוד, אולי יותר מרייס, עם בורג משוחרר בראש. הוא בא במנטליות של "אני יכול לשחק יותר טוב מכולם" וטועה בבחירת זריקות.
מכבי הוכיחה שהיא יכולה לתקן שחקנים כאלה, ולא רק בלאט עשה את זה. גם ניקו יוכל ולדעתי גם גיא ושמעון. הוא הימור, אבל לדעתי אם יתאימו אותו למערכת הוא הימור שכולנו נשמח שלקחנו.

בדיוק, הוא בדיוק בפריים שלו, אם אלה הממוצעים שלו בשיא הקריירה אז חבל על הזמן.
רייס לפחות היה צעיר כשהעמיד את הממוצעים הרעים.

13 יולי 2014, 22:27

משיחה שערכתי עם כתב איטלקי הוא אמר לי שמדובר בשחקן עם קליעה רעה ובשחקן אנרגטי, מנהיג והגנתי
אולי הוא באמת מגיע על תקן "פרקינס"
פרסם תגובה