דעתכם על הסגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דעתכם על הסגל

הודעהעל ידי toja27 » 08 אוגוסט 2014, 19:59

אוחיון גם התחיל את העונה בצורה מצויינת עד שהוא נפצע בעין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 20:06

er79 כתב:טוב, כנראה כל אחד זוכר משהו משהו אחר. אני לא זוכר שום דבר מיוחד מאוחיון, בטח שלא הפעלת גבוהים. מצטער, לא מבין את החסד שאתם מעניקים לו. מילא תרגיל קובאן, כבר שנתיים הבן אדם מסריח את הפרקט, אבל הילת ההצלבה מול פאו לא עוזבת אותו משום מה וכנראה גם לא עוזבת חלק מתומכיו

אני זוכר גם מה היה לפני הפציעה כולל מגוון מחמאות בפורום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 20:32

יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2014, 22:16

MTA2311 כתב:יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.

גם יכול להיות שהמצב הרפואי שלו שהוא לא יכול היה לטפל בו עד לסוף העונה לא עזר ליכולת שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 22:20

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.

גם יכול להיות שהמצב הרפואי שלו שהוא לא יכול היה לטפל בו עד לסוף העונה לא עזר ליכולת שלו

איזה מצב רפואי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2014, 22:40

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איזה מצב רפואי?

זה שהוא מטפל בו עכשיו ושבגללו לא יכל להיות עם הנבחרת
משהו בבטן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 22:41

חשבתי הוא לא בנבחרת בגלל הקרע ברצועות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2014, 22:44

LIAV10 כתב:חשבתי הוא לא בנבחרת בגלל הקרע ברצועות.

אני זוכרת בבירור שהוא סובל מבעיה רפואית בבטן שדורשת מנוחה מוחלטת במשך חודשיים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 22:54

Holiday_Armadillo כתב:

יכול להיות, אבל גם יכול להיות שזה בגלל הרצועות, לא זוכר כמה זמן עבר מאז שזה קרה לו, אבל גם אני קרעתי את הרצועות בקרסול לפני יותר מחודש וזה עדיין גרוע, לוקח לזה די הרבה זמן.

עריכה: למרות שכשאני חושב על זה, הוא בטח עבר פיזיוטרפיה יום-יומית והבנתי שיש טיפול כזה שמזריקים את הדם של עצמך לרצועות, אז יכול להיות שהוא כבר מאחורי זה.

מה יש לו בבטן?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2014, 23:11

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יכול להיות, אבל גם יכול להיות שזה בגלל הרצועות, לא זוכר כמה זמן עבר מאז שזה קרה לו, אבל גם אני קרעתי את הרצועות בקרסול לפני יותר מחודש וזה עדיין גרוע, לוקח לזה די הרבה זמן.

עריכה: למרות שכשאני חושב על זה, הוא בטח עבר פיזיוטרפיה יום-יומית והבנתי שיש טיפול כזה שמזריקים את הדם של עצמך לרצועות, אז יכול להיות שהוא כבר מאחורי זה.

מה יש לו בבטן?

פעם אחת פירטו מה זה אבל אני לא מצליחה לזכור את השם
כל מה שמצאתי באינטרנט זה חיידק בבטן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 23:23

עכשיו ראיתי תגובה מלפני כמה חודשים פה בפורום שכתבו שזה חיידק שגורם לאולקוס ומצריך חודשיים של אנטיביוטיקה מאוד חזקה שגורמת לחולשה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 08 אוגוסט 2014, 23:27

בלו הודיע רשמית שהוא פורש? מה הסיכוי שהוא חוזר?
Roni1

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 23:31

1%
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוגוסט 2014, 23:32

LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי תגובה מלפני כמה חודשים פה בפורום שכתבו שזה חיידק שגורם לאולקוס ומצריך חודשיים של אנטיביוטיקה מאוד חזקה שגורמת לחולשה.

בדיוק :thumbup
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 09 אוגוסט 2014, 15:16

אוחיון הוא הישראלי המוביל הגרוע במכבי ב-15 שנה האחרונות, ואולי יותר מכך - אני פשוט לא ראיתי מספיק כדורסל בשנים שקדמו לכך.

שחקן חלש, מעצבן, חולה בכדררת, לא יציב שאני עד עכשיו חושד שהוא היה הפילגש של דייויד בלאט כי זו הדרך היחידה להסביר את הקרדיט המטורף שהוא קיבל ממנו על חשבונו של טייריס רייס.

אסון גדול אם אנחנו בונים עליו באיזה שהי קונספציה לעונה הבאה...הבחור עשה איזה 5 נקודות למשחק ו-2 אסיסטים ביורוליג שנה שעברה, אלה לא נתונים של שחקן שיכול להיות מוביל באלופת אירופה.
בליגה עוד אפשר לספור אותו, בעיקר כי אין ברירה , אבל אני עדיין מעדיף את כל הישראלים שלנו, כולל כהן ואלטיט, לפניו.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוגוסט 2014, 18:06

צ'שר כתב:אוחיון הוא הישראלי המוביל הגרוע במכבי ב-15 שנה האחרונות, ואולי יותר מכך - אני פשוט לא ראיתי מספיק כדורסל בשנים שקדמו לכך.

שחקן חלש, מעצבן, חולה בכדררת, לא יציב שאני עד עכשיו חושד שהוא היה הפילגש של דייויד בלאט כי זו הדרך היחידה להסביר את הקרדיט המטורף שהוא קיבל ממנו על חשבונו של טייריס רייס.

אסון גדול אם אנחנו בונים עליו באיזה שהי קונספציה לעונה הבאה...הבחור עשה איזה 5 נקודות למשחק ו-2 אסיסטים ביורוליג שנה שעברה, אלה לא נתונים של שחקן שיכול להיות מוביל באלופת אירופה.
בליגה עוד אפשר לספור אותו, בעיקר כי אין ברירה , אבל אני עדיין מעדיף את כל הישראלים שלנו, כולל כהן ואלטיט, לפניו.

רק שהוא לא היה הישראלי המוביל של מכבי, נדמה לי, בשום עונה שלו במכבי, ובטח לא בעונה האחרונה (בלו וטיוס).

בלי קשר, זה שלמכבי אין ישראלים כמו שהיו פעם, זה נכון, אלא שפרט לכספי, איזה ישראלי בדיוק עומד בליגה של השחקנים הגדולים של העבר - ג'מצ'י, הנפלד, שפר, קטש וכו'?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 09 אוגוסט 2014, 18:28

jol9 כתב:
צ'שר כתב:אוחיון הוא הישראלי המוביל הגרוע במכבי ב-15 שנה האחרונות, ואולי יותר מכך - אני פשוט לא ראיתי מספיק כדורסל בשנים שקדמו לכך.

רק שהוא לא היה הישראלי המוביל של מכבי, נדמה לי, בשום עונה שלו במכבי, ובטח לא בעונה האחרונה (בלו וטיוס).

בלי קשר, זה שלמכבי אין ישראלים כמו שהיו פעם, זה נכון, אלא שפרט לכספי, איזה ישראלי בדיוק עומד בליגה של השחקנים הגדולים של העבר - ג'מצ'י, הנפלד, שפר, קטש וכו'?

אני מסכים איתך, לכן אין לי שום ביקורת על זה שאין לנו ישראלים בכירים.

אתה צודק בגדול לגבי בלו וטיוס, אני התכוונתי לישראלי צבר.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אוגוסט 2014, 21:51

LIAV10 כתב:רוני אתה לפעמים כזה קיצוני.
הוא ממש לא שחקן על הפנים, הוא שחקן לא רע בכל, בינוני פלוס, לא פחות ולא יותר.

צודק, לא על הפנים אבל כן שחקן בינוני מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 09 אוגוסט 2014, 22:10

גם אני מעולם לא 'תפסתי' מאוחיון. רכז לא מבריק, עם איכויות התקפיות נמוכות והגנה סבירה. לא משהו שמכבי הייתה צריכה להילחם עליו ולדרוך על שמה הטוב, בכל ההתנהלות הזה מול קובאן ויוגב אשתקד.
בכל אופן, השוק הישראלי האפור הוביל את מכבי למה שהוביל ואת אוחיון להיות שחקן 'באנקר' בהרכב של מכבי.
אני לא חושב שיש לו יתרון מובהק על פני גארדים ישראלים אחרים, בטח שלא שובר שיוויון והיתרון היחיד שלו, הוא הנסיון יורוליג שקיבל במדי מכבי.
היו לו הרבה צ'אנסים להוכיח את עצמו ולהפוך לרכז המוביל של הקבוצה, כאשר במכבי היו בשנים האחרונות קווים אחוריים מדוללים ביותר. אבל הוא אף פעם לא הצליח לעשות את קפיצת המדריגה ובאמת שלא באשמתו - הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב: לא מספיק זריז, לא חודר טוב, צד ימין לוקה בחסר, טכניקת זריקה לא טובה ועוד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 אוגוסט 2014, 23:04

נראה לי שכל הוויכוח פה הוא אם אוחיון שחקן בינוני פלוס או בינוני מינוס , כמעט כולם מסכימים שהוא לא שחקן מוביל ומנגד הוא שחקן עם ניסיון והגנה טובה .

אני נוטה לצד של בינוני מינוס עם היכולות ההתקפיות הלא קיימות שלו .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־30 אורחים