המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:טוב, כנראה כל אחד זוכר משהו משהו אחר. אני לא זוכר שום דבר מיוחד מאוחיון, בטח שלא הפעלת גבוהים. מצטער, לא מבין את החסד שאתם מעניקים לו. מילא תרגיל קובאן, כבר שנתיים הבן אדם מסריח את הפרקט, אבל הילת ההצלבה מול פאו לא עוזבת אותו משום מה וכנראה גם לא עוזבת חלק מתומכיו
MTA2311 כתב:יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.
גם יכול להיות שהמצב הרפואי שלו שהוא לא יכול היה לטפל בו עד לסוף העונה לא עזר ליכולת שלו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יוגב באמת נתן עונה חמודה עד הפציעה. לא רואה קשר אבל. יוגב הוא רכז מחליף, נקודה.
גם יכול להיות שהמצב הרפואי שלו שהוא לא יכול היה לטפל בו עד לסוף העונה לא עזר ליכולת שלו
איזה מצב רפואי?
LIAV10 כתב:חשבתי הוא לא בנבחרת בגלל הקרע ברצועות.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חשבתי הוא לא בנבחרת בגלל הקרע ברצועות.
אני זוכרת בבירור שהוא סובל מבעיה רפואית בבטן שדורשת מנוחה מוחלטת במשך חודשיים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חשבתי הוא לא בנבחרת בגלל הקרע ברצועות.
אני זוכרת בבירור שהוא סובל מבעיה רפואית בבטן שדורשת מנוחה מוחלטת במשך חודשיים
יכול להיות, אבל גם יכול להיות שזה בגלל הרצועות, לא זוכר כמה זמן עבר מאז שזה קרה לו, אבל גם אני קרעתי את הרצועות בקרסול לפני יותר מחודש וזה עדיין גרוע, לוקח לזה די הרבה זמן.
עריכה: למרות שכשאני חושב על זה, הוא בטח עבר פיזיוטרפיה יום-יומית והבנתי שיש טיפול כזה שמזריקים את הדם של עצמך לרצועות, אז יכול להיות שהוא כבר מאחורי זה.
מה יש לו בבטן?
LIAV10 כתב:עכשיו ראיתי תגובה מלפני כמה חודשים פה בפורום שכתבו שזה חיידק שגורם לאולקוס ומצריך חודשיים של אנטיביוטיקה מאוד חזקה שגורמת לחולשה.
צ'שר כתב:אוחיון הוא הישראלי המוביל הגרוע במכבי ב-15 שנה האחרונות, ואולי יותר מכך - אני פשוט לא ראיתי מספיק כדורסל בשנים שקדמו לכך.
שחקן חלש, מעצבן, חולה בכדררת, לא יציב שאני עד עכשיו חושד שהוא היה הפילגש של דייויד בלאט כי זו הדרך היחידה להסביר את הקרדיט המטורף שהוא קיבל ממנו על חשבונו של טייריס רייס.
אסון גדול אם אנחנו בונים עליו באיזה שהי קונספציה לעונה הבאה...הבחור עשה איזה 5 נקודות למשחק ו-2 אסיסטים ביורוליג שנה שעברה, אלה לא נתונים של שחקן שיכול להיות מוביל באלופת אירופה.
בליגה עוד אפשר לספור אותו, בעיקר כי אין ברירה , אבל אני עדיין מעדיף את כל הישראלים שלנו, כולל כהן ואלטיט, לפניו.
jol9 כתב:צ'שר כתב:אוחיון הוא הישראלי המוביל הגרוע במכבי ב-15 שנה האחרונות, ואולי יותר מכך - אני פשוט לא ראיתי מספיק כדורסל בשנים שקדמו לכך.
שחקן חלש, מעצבן, חולה בכדררת, לא יציב שאני עד עכשיו חושד שהוא היה הפילגש של דייויד בלאט כי זו הדרך היחידה להסביר את הקרדיט המטורף שהוא קיבל ממנו על חשבונו של טייריס רייס.
אסון גדול אם אנחנו בונים עליו באיזה שהי קונספציה לעונה הבאה...הבחור עשה איזה 5 נקודות למשחק ו-2 אסיסטים ביורוליג שנה שעברה, אלה לא נתונים של שחקן שיכול להיות מוביל באלופת אירופה.
בליגה עוד אפשר לספור אותו, בעיקר כי אין ברירה , אבל אני עדיין מעדיף את כל הישראלים שלנו, כולל כהן ואלטיט, לפניו.
רק שהוא לא היה הישראלי המוביל של מכבי, נדמה לי, בשום עונה שלו במכבי, ובטח לא בעונה האחרונה (בלו וטיוס).
בלי קשר, זה שלמכבי אין ישראלים כמו שהיו פעם, זה נכון, אלא שפרט לכספי, איזה ישראלי בדיוק עומד בליגה של השחקנים הגדולים של העבר - ג'מצ'י, הנפלד, שפר, קטש וכו'?
LIAV10 כתב:רוני אתה לפעמים כזה קיצוני.
הוא ממש לא שחקן על הפנים, הוא שחקן לא רע בכל, בינוני פלוס, לא פחות ולא יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־30 אורחים