המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:עוד פעם סיפורי דונטה לברון סמית'? שמעתם על אזורית? לא ידעתי שריי אלן וקווין לאב משחקים בירושלים
שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.
משה כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.
אני חושב שדונטה סמית הוא באמת שחקן מצוין שחבל שלא הגיע למכבי. אבל אני לא אשכח שכשהוא היה מועמד למכבי בקיץ אמרת שהוא שחקן בינוני לרמות יורוליג והוא לא מתאים. פתאום הוא חתם בירושלים והוא הופך מבחינתך לשחקן בלתי ניתן לעצירה? עד כדי כך שאלופת אירופה ובכבודה בעצמה לא תצליח לעצור? קצת מגוחך.
שמואל1 כתב:משה כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
אני חושב שדונטה סמית הוא באמת שחקן מצוין שחבל שלא הגיע למכבי. אבל אני לא אשכח שכשהוא היה מועמד למכבי בקיץ אמרת שהוא שחקן בינוני לרמות יורוליג והוא לא מתאים. פתאום הוא חתם בירושלים והוא הופך מבחינתך לשחקן בלתי ניתן לעצירה? עד כדי כך שאלופת אירופה ובכבודה בעצמה לא תצליח לעצור? קצת מגוחך.
אין קשר בין הדברים.
אני עדיין עומד מאחורי הדברים שאמרתי בקיץ. אני חושב שדונטה לא מתאים לרמות הגבוהות של היורוליג, אבל זה לא אומר כלום על כך שהוא יכול לחגוג על מכבי מחר (בייחוד שאין למכבי אף שומר טוב להציע עליו).
שמואל1 כתב:משה כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
אין קשר בין הדברים.
אני עדיין עומד מאחורי הדברים שאמרתי בקיץ. אני חושב שדונטה לא מתאים לרמות הגבוהות של היורוליג, אבל זה לא אומר כלום על כך שהוא יכול לחגוג על מכבי מחר (בייחוד שאין למכבי אף שומר טוב להציע עליו).
משה כתב:שמואל1 כתב:משה כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
אין קשר בין הדברים.
אתה סותר את עצמך. מכבי הייתה בעונה שעברה וכנראה שגם בעונה הזאת היא קבוצת טופ יורוליג? כנראה שכן. אז אם שחקן כמו דונטה סמית יכול לחגוג על אלופת אירופה סביר להניח שהוא יכול לחגוג על כל קבוצת יורוליג אחרת. איך זה מסתדר אם זה שהוא לא מתאים לרמות גבוהות? או שאולי מכבי קבוצת יורוליג בינונית ומטה ובגלל זה הוא מצליח/יצליח לחגוג עליה, כי מול קבוצות יורוליג אחרות אין לו סיכוי?
שמואל1 כתב:משה כתב:שמואל1 כתב:משה כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
אין קשר בין הדברים.
אתה סותר את עצמך. מכבי הייתה בעונה שעברה וכנראה שגם בעונה הזאת היא קבוצת טופ יורוליג? כנראה שכן. אז אם שחקן כמו דונטה סמית יכול לחגוג על אלופת אירופה סביר להניח שהוא יכול לחגוג על כל קבוצת יורוליג אחרת. איך זה מסתדר אם זה שהוא לא מתאים לרמות גבוהות? או שאולי מכבי קבוצת יורוליג בינונית ומטה ובגלל זה הוא מצליח/יצליח לחגוג עליה, כי מול קבוצות יורוליג אחרות אין לו סיכוי?
קודם כל מכבי כיום לא קבוצת טופ יורוליג. יש לנו קבוצה חדשה שצריכה להוכיח את עצמה.
גם את הקבוצה של עונה שעברה, אני לא חושב שניתן להגדיר כקבוצת טופ יורוליג.
מבחינת חומר שחקנים, מכבי הייתה רחוקה מהטופ. בזכות גאונות של בלאט, התעלות מדהימה של חלק מהשחקנים והרבה מאוד מזל- זכינו בגביע.
בוא נדבר בעובדות פשוטות- בעונה שעברה דונטה חגג על מכבי בגמר.
מי ששמר אותו היה דווין סמית', שהוא אחד השומרים האישיים הטובים במכבי לכל הדעות.
מחר, לא יהיה למכבי את דווין וגם לא את רנדל, שהם שני השחקנים היחידים שיכלו לשמור על דונטה.
מי בדיוק ישמור עליו? ג'ייק כהן?
כל זה כאמור לא אומר דבר על היכולת של דונטה ברמות הגבוהות.
לא חסרים שחקנים שהפציצו נגד מכבי אבל הסריחו את הפרקט ביורוליג.
יש הבדל בין להצטיין מול מכבי בליגה הישראלית לבין להצטיין נגד צסק"א בגמר היורוליג.
LIAV10 כתב:סבבה, אלופת היורוליג לא טופ יורוליג.
מקובי כתב:שמואל, די נו באמא שלך.
יש 3 קבוצות מעל אירופה, מכבי ב5-6 קבוצות שאחריהן.
תבלבל את המוח כמה שתרצה- אלו הן העובדות.
(בממוצע ב-6 השנים האחרונות אנחנו ממוקמים איפשהו במקום ה5-6...ושים לב שאני לא מחשיב את התקופה הבאמת גדולה.. )
שמואל1 כתב:תקראו שוב את מה שאמרתי.
אני טענתי שמכבי בעונה שעברה לא הייתה קבוצת טופ יורוליג מבחינת סגל השחקנים.
מכבי הגיעה להישגים בזכות עליונות טקטית, התעלות של שחקנים והרבה הרבה מזל (אי אפשר להתעלם מהמזל המדהים שהיה למכבי).
כמובן שגם אלו פרמטרים שנחשבים בסיכומו של יום. אבל מבחינת חומר שחקנים- מכבי לא נמצאת בטופ של היורוליג מאז תום השושלת. ואין מה לעשות- לא תמיד יש מזל ורוב העונות חומר השחקנים של מכבי לא מספיק כדי להתברג לרביעייה הראשונה.
שמואל1 כתב:תקראו שוב את מה שאמרתי.
אני טענתי שמכבי בעונה שעברה לא הייתה קבוצת טופ יורוליג מבחינת סגל השחקנים.
מכבי הגיעה להישגים בזכות עליונות טקטית, התעלות של שחקנים והרבה הרבה מזל (אי אפשר להתעלם מהמזל המדהים שהיה למכבי).
כמובן שגם אלו פרמטרים שנחשבים בסיכומו של יום. אבל מבחינת חומר שחקנים- מכבי לא נמצאת בטופ של היורוליג מאז תום השושלת. ואין מה לעשות- לא תמיד יש מזל ורוב העונות חומר השחקנים של מכבי לא מספיק כדי להתברג לרביעייה הראשונה.
roy1000 כתב:אתם סתם עסוקים בויכוחים מפגרים עם שמואל על מה שהיה שנה שעברה. מה זה משנה? הרי רוב הסגל של שנה שעברה התחלף ואלו שלא התחלפו (סמית'/סופו) לא ישחקו מחר. שנה שעברה מכבי הייתה אלופת אירופה, אבל אין שום קשר בינה לבין הקבוצה שתשחק מחר בארנה.
מכבי הולכת כנראה לשחק סמול בול מול ירושלים כמו שהיא שיחקה בשני המשחקים האחרונים. זה יכול ללכת ואז נדרוס את ירושלים וזה יכול להתפוצץ לגודס/פיני בפנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים