פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקו הקדמי שלנו

19 ספטמבר 2014, 14:08

טוז'ה , אתה רציני ? מכבי נתקעה עם סופו ???
סופו בסך הכל לא בכושר והשמין אבל הוא לא פצוע ואם לוקחים בחשבון שהעונה מתחילה עוד חודש !!!!! אז המצב לא כזה גרוע...עוד חודש גם סופו גם מעריץ' וגם סמית ורנדל יהיו מוכנים מספיק לשלב הראשון של היורוליג...

19 ספטמבר 2014, 14:10

yzafrir כתב:טוז'ה , אתה רציני ? מכבי נתקעה עם סופו ???
סופו בסך הכל לא בכושר והשמין אבל הוא לא פצוע ואם לוקחים בחשבון שהעונה מתחילה עוד חודש !!!!! אז המצב לא כזה גרוע...עוד חודש גם סופו גם מעריץ' וגם סמית ורנדל יהיו מוכנים מספיק לשלב הראשון של היורוליג...

אתה המעריץ הגדול של מעריץ' ? :tongue3

19 ספטמבר 2014, 14:29

אני אומר שהיא נתקעה בסיטאוציה שהיא הייתה צריכה להביא גבוה בבהילות ועדיין יש סימן שאלה סביב סופו. אני בעצמי גם אופטימי שסופו יחזור.

19 ספטמבר 2014, 14:40

toja27 כתב:

אני אומר שהיא נתקעה בסיטאוציה שהיא הייתה צריכה להביא גבוה בבהילות ועדיין יש סימן שאלה סביב סופו. אני בעצמי גם אופטימי שסופו יחזור.

מידע אישי , סופו כבר השיל כמות נכבדה מה משקל שעלה וכשיחזור להתאמן הוא כברמטהיה מוכן לעונה , ברור שלא 100% בכושר אבל מספיק בשביל להביא את הקסם שלו למגרש...אני מניח שאם מאריץ' היה יקר הוא לא היה מגיע. במחיר שהוא מקבל הוא יכול להפוך למציאה בתור סנטר שלישי....

פליקס , אני כותב מהטלפון ו הוא מנסה לתקן לי שגיאות ואין לי כוח לתקן בחזרה...

19 ספטמבר 2014, 22:55

כל הכותרת הזאת מטעה. נכון להיום אין לנו קו קידמי.
עד שזה לא ישתנה, אנחנו בבעיה.

20 ספטמבר 2014, 15:14

Allan Turing כתב:כל הכותרת הזאת מטעה. נכון להיום אין לנו קו קידמי.
עד שזה לא ישתנה, אנחנו בבעיה.

נכון להיום אתה צודק , אבל נכון להיום באופן רישומי אנחנו עדיין בעונת המלפפונים .
בוא נגיד שאם ביום חמישי הזה מתחיל היורוליג אז הייתי מודאג מיזה אבל זה ממש לא המצב....

20 ספטמבר 2014, 21:08

למכבי יש קו קידמי נהדר כשלמעשה רנדל החליף את בלו שזו ירידה ברמה אבל מאריץ' נוסף וכמו שהוא נראה בעונה האחרונה זה בהחלט תוספת כסנטר שלישי.

20 ספטמבר 2014, 22:58

יוסי22 כתב:למכבי יש קו קידמי נהדר כשלמעשה רנדל החליף את בלו שזו ירידה ברמה אבל מאריץ' נוסף וכמו שהוא נראה בעונה האחרונה זה בהחלט תוספת כסנטר שלישי.

נהדר בפוטנציה.
בינתיים מכל היופי הזה רק טיוס הוא שחקן שאפשר לסמוך עליו (וגם לזה יש כמה סימני שאלה).

סופו בינתיים בכלל בלי חוזה, וחוץ מזה ראינו איך הוא שיחק כשהיה פצוע ולא בשיא כושרו הגופני.

מאריץ' כרגע הוא לא תוספת לשום דבר חוץ מלמשקל על המטוס. הבחור חייב סדנת כושר דחופה.

רנדל בינתיים פצוע, כך שקשה להגיד. התקפית ברור שזאת ירידה ברמה, אבל הגנתית אמור להיות שיפור. אבל בהקשר הזה הדבר שמדאיג אותי זה ההבדל באופי בין שני השחקנים.
האחד היה מנהיג ודמות נערצת גם על השחקנים וההנהלה וגם כמובן עלינו, האוהדים. השני ביזבז הזדמנות נחמדה להתחבב על הקהל, במשחק שבו כולם צופים, ושיש לו חשיבות
בעיקר בפן הזה (כי אין שום חשיבות מקצועית לגביע הזה ולמשחק הזה).

אני כרגע לא רואה את הצורה של הקו הקדמי הזה, אלא אם אני מכריח את עצמי לבחור בתסריט הכי אופטימי שאפשר (סופו יורד במשקל וחוזר לעצמו, מאריץ' חוזר לכושר, רנדל
מפסיק להפצע ומעלה את רמת המחוייבות). זה 3 מ-3 כשלכל אחד יש סדר גודל של 20-30% לפחות לא להצליח... ז"א במקרה האופטימי מדובר על כ-50% הצלחה שבאמת יהיה לנו
קו קדמי מצויין על הנייר.

20 ספטמבר 2014, 23:05

יוני עשית לי כאב ראש עם המתמטיקה והאחוזים.

20 ספטמבר 2014, 23:13

וואו, אפילו אני הסתבכתי, ואני אחת שדווקא תמיד הסתדרה עם מתמטיקה...

20 ספטמבר 2014, 23:19

יוני, אתה רואה סיכוי של 80% שסופו חוזר לכושר של שנה שעברה ושמאריץ' הופך להיות שחקן כדורסל? נראה לי אופטימי משהו.

21 ספטמבר 2014, 01:07

מה הבעיה?
יש שלושה שחקנים שיש לגביהם סימן שאלה - סופו, מאריץ' ורנדל.

נניח שלכל אחד מהם יש 80% להצליח - כלומר סופו ירזה ויחזור לכושר, מאריץ' ייכנס לכושר ויחזור להיות שחקן כדורסל ורנדל לא יהיה פצוע ויהיה מחוייב יותר.
אז הסיכוי שכל השלושה יקרו הוא 80% * 80% * 80% שזה בערך 50% סיכוי.

רוי צודק. אולי לסופו זה קצת פחות ולמאריץ' גם, אבל לרנדל קצת יותר, ככה שהסיכוי הכללי להערכתי הוא בכל זאת סביב החמישים אחוז, ואיך שלא נסובב את זה,
קצת קשה לקרוא לקו הקדמי שלנו נהדר בנקודת הזמן הזאת.

Re: הקו הקדמי שלנו\שוב מחפשים גבוה?

21 ספטמבר 2014, 20:44

לפי ישראל היום ואבי סגל מכבי התחילה לחפש שוב שחקן גבוה, אחרי שראו שמאריץ' נראה זוועה ויש סיכוי שהחוזה שלו יתקצר אפילו יותר.
החיפוש הוא אחרי גבוה משמעותי ולא שחקן שיסתום חורים.

21 ספטמבר 2014, 20:51

בטח. באוקטובר כבר לא נשאר אף גבוה משמעותי, אז מה אכפת להם להצהיר שזה מה שמחפשים?

21 ספטמבר 2014, 20:55

אפשר להביא את ביינס ולחתוך פשוט את סופו לחלוטין. הוא יעלה בערך אותו דבר.
בעיני הוא אגב שחקן טוב יותר

21 ספטמבר 2014, 20:58

טוב שמחפשים שחקן אבל הייתי מחכה לאמצע/סוף שלב הבתים ביורוליג בתקווה לדוג מציאה מקבוצה קטנה

21 ספטמבר 2014, 20:59

שחף כתב:אפשר להביא את ביינס ולחתוך פשוט את סופו לחלוטין. הוא יעלה בערך אותו דבר.
בעיני הוא אגב שחקן טוב יותר

ניינס יותר טוב מסופו ? אתה כנראה ממש שונא את סופו ...

21 ספטמבר 2014, 21:03

הוא יכול לשחק יותר מ-20 דקות, הוא היה מספיק טוב כדי להיות שחקן רוטציה באלופת ה-NBA והוא ריבאונדר הרבה יותר טוב מסופו.
אני לא שונא את סופו אבל צריך להסתכל למציאות בפנים.
סופו נע על הגרף שבין מצויין לגרוע, כשהוא מצויין הוא מסוכן יותר מביינס אבל בממוצע הוא פחות טוב.

21 ספטמבר 2014, 21:17

סופו הרבה יותר טוב מביינס והוא גם שובר השיוויון שלנו מול לא מעט קבוצות

21 ספטמבר 2014, 21:25

כרגיל במכבי נזכרים מאוחר מידי. לפני כמה ימים היה לנו את ראדוליצה במיליון דולר. היום הוא כבר חתום בסין.
פרסם תגובה