פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מרקיז היינס

26 אוקטובר 2014, 12:30

er79 כתב:אתה לא שם לה למה שכתבתי, הגביע שייך לרייס, הפיינל פור חתום על רייס. מי דיבר על ההצלבה? אגב, ישנם נתונים בהצלבה שאתה בוחר להקהות. בסופו של דבר קבלת ההחלטות של רייס בהצלבה הביאה אותנו לאן שהביאה אותנו, לא של היקמן, שהוא סקורר טוב יותר מהיינס, לא טענתי שלא. אתה חושב שאני מסנגר על היינס? כנראה לא הבנת את מה שכתבתי. כרגע אני סופר מאוכזב מהיינס. מה שכן, עושה רושם שהוא הרבה פחות מפוזר מהיקמן.

איזה נתון מההצלבה אני בוחר להקהות?
היינס ממש לא פחות מפוזר מהיקמן. זה בדיוק אותו שחקן רק פחות טוב. מה שמציל את היינס זה שפארגו מחזיק בכדור אז אולי יש את האשליה כאילו מדובר בשחקן שונה.

26 אוקטובר 2014, 12:31

קבלת החלטות, אסיסטים. רייס היה לא פחות טוב בהצלבה. לגבי היינס, היו דקות שפארגו לא היה על הפרקט והוא כן. נכון לרגע זה, הוא מבצע פחות טעויות במשחק. לא שזה מנחם אותי, אבל זו עובדה. היקמן היה שחקן מטומטם. סקורר מעולה, אבל שחקן מטומטם.

26 אוקטובר 2014, 12:41

roy1000 כתב:השנאה הלא רציונאלית להיקמן פה בפורום זה משהו מדהים בייחוד עוד אחרי הזכיה בגביע שהייתה (לדעתי) יותר שלו משל רייס. אבל עוד יותר מדהים זה שהחליפו את היקמן בשחקן לחלוטין זהה בתכונות שלו (רק פחות טוב) ופתאום כל הדברים ששנאו אצל היקמן הפכו ללא רלוונטיים. סיפור היקמן זה לחלוטין מקרה לספרים.

אני חושב שאתה טועה.

דבר ראשון, אני חושב שלקראת סוף העונה היתה התפכחות אצל כמעט כולם, והיום (פרט לשמואל), לא תשמע כמעט אנשים שמזלזלים בחלק שהיה לו במה שקרה.
דבר שני, האנשים שלא מתחברים להיקמן, ולא אוהבים אותו (ואני בינהם), מדברים על תכונות מאוד מסויימות, כמו חיפוש מתמיד אחרי הסטטיסטיקה של עצמו, חוסר יכולת להוביל מתפרצות,
חוסר הבנה בסיסי של המשחק ושל מומנטום וכו'.

להיינס בינתיים אין את היכולות של היקמן בצבירת נקודות, אבל מצד שני גם אין לו את כל התכונות השליליות של היקמן, ולכן אותם אנשים שלא אהבו את היקמן, לא בהכרח גם לא יאהבו
את היינס, ולכן אני לא לגמרי מבין את האמירות שלך, ולדעתי הן לא נכונות.

ד"א חלק מהחוסר אטרקטיביות של מכבי ברוב המוחלט של השנתיים האחרונות, כולל העונה הקודמת והדי משפילה שעברנו, היתה הרבה בגלל היקמן לדעתי. כשזה השחקן הכי
חשוב שלך בקו האחורי, אז לא תוכל לקבל כדורסל אטרקטיבי ויפה, וגם היתרון על קבוצות הליגה מצטמצם.
מנגד, ברגע ששחקנים כמו רייס ובלו הם הדומיננטיים, אז ההשפעה השלילית של היקמן מצטמצמת, והוא מתעסק רק במה שהוא יודע, שזה לעשות נקודות.

26 אוקטובר 2014, 14:36

er79 כתב:אני ההזוי, אין ספק. שאני קורא פוסטים שלך על שחקנים שאתה מרכיב לקבוצה אני מחזיק את עצמי לא להשתין מצחוק.

קארול, דולמן וקאנגור?

26 אוקטובר 2014, 16:03

שלילי, אני מעדיף את פרנק האסל וקרלון בראון

26 אוקטובר 2014, 16:13

לגבי פראנק האסל אין יותר מידי מה להרחיב, אמרתי שאשמח לראות אותו כסותם חורים כמו ג׳יימס לפני 3 שנים וטיוס לפני שנה, אמרתי בפירוש כשחקן של דאנק פה ושם וריבאונדים לעשר דקות, עדיף בהרבה על מאריץ׳.
קרלון בראון גרם לך להשתין? שחקן של 20, 5, 5, גבוה, סופר אתלטי, צעיר, הרבה יותר טוב מהיינס, אם זה גרם לך להשתין...
אני מניח שכולם פה יסכימו שזה הרבה פחות מצחיק משחקנים של יותר ממיליון יורו או איזה מחליף אפסי מהליגה האטלקית.
עדיף לך לא להמשיך את הדיון הזה, אבל לי אין בעיה.

26 אוקטובר 2014, 16:48

פרנק האסל לא סותם חורים, הוא חור. ותמשיך להנות משחקן שעושה 20, 5, 5 בהפועל. אולי נביא גם את שולדברנד? גם הוא דופק שם אחלה של משחקים. הדיון הזה יכול להימשך אל תוך הלילה מבחינתי

26 אוקטובר 2014, 17:46

סטטיסטית האסל הצליח יותר מטיוס בליגה האיטלקית ואם אני לא טועה גם בישראלית, אחלה סנטר שלישי.
לגבי בראון הזמן יגיד את שלו, לגבי קאנגור הזמן אמר את שלו חחחח.

דולמן/גריפין/אולדריג׳, בלו או יהודי אחר עם קליעה אבסולוטית רק רשת לא יודע להחטיא

26 אוקטובר 2014, 17:52

בסדר, האסל יותר טוב מטוס. תמשיך לשכנע את האייקיו הנמוך שלך שזה נכון

26 אוקטובר 2014, 18:00

נעלבת חמוד?
טיוס בבירור טוב מהאסל, אבל להאסל יש סיכוי להצליח במכבי לא הרבה פחות מטיוס וג׳יימס.

26 אוקטובר 2014, 18:12

כמו שאמרתי, איקייו נמוך.

26 אוקטובר 2014, 18:38

כמה בערך?

26 אוקטובר 2014, 18:59

כמו המספר של הניק שלך, - 10

26 אוקטובר 2014, 19:19

וכמה שלך?

26 אוקטובר 2014, 19:43

אני לא בטוח שרמת האיי קיו של ליאב שייכת לשרשור הזה...
אולי לשרשור הקונספירציות בשכונה...

אתם מתבקשים להפסיק כמובן.

26 אוקטובר 2014, 19:52

פורום שכונה זה אכן פורום שאולי עדיף שיהיה פעיל בו יותר. מקובל עליי לחזור לדיון

26 אוקטובר 2014, 20:13

jol9 כתב:אני לא בטוח שרמת האיי קיו של ליאב שייכת לשרשור הזה...

דווקא עלה לי איזה חיוך קטן.

26 אוקטובר 2014, 20:15

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:אני לא בטוח שרמת האיי קיו של ליאב שייכת לשרשור הזה...

דווקא עלה לי איזה חיוך קטן.

אני חושב שמגיע לך אחרי כל העבודה הקשה עם רפא בשנים האחרונות... :bigsmile3

26 אוקטובר 2014, 20:16

יופי, הורדת לי את החיוך, תודה רבה יוני...

26 אוקטובר 2014, 20:28

LIAV10 כתב:יופי, הורדת לי את החיוך, תודה רבה יוני...

:bigsmile3

תן להם לשמוח. אנחנו הרי יודעים מה יהיה עוד כמה חודשים...
פרסם תגובה