roy1000 כתב:השנאה הלא רציונאלית להיקמן פה בפורום זה משהו מדהים בייחוד עוד אחרי הזכיה בגביע שהייתה (לדעתי) יותר שלו משל רייס. אבל עוד יותר מדהים זה שהחליפו את היקמן בשחקן לחלוטין זהה בתכונות שלו (רק פחות טוב) ופתאום כל הדברים ששנאו אצל היקמן הפכו ללא רלוונטיים. סיפור היקמן זה לחלוטין מקרה לספרים.
אני חושב שאתה טועה.
דבר ראשון, אני חושב שלקראת סוף העונה היתה התפכחות אצל כמעט כולם, והיום (פרט לשמואל), לא תשמע כמעט אנשים שמזלזלים בחלק שהיה לו במה שקרה.
דבר שני, האנשים שלא מתחברים להיקמן, ולא אוהבים אותו (ואני בינהם), מדברים על תכונות מאוד מסויימות, כמו חיפוש מתמיד אחרי הסטטיסטיקה של עצמו, חוסר יכולת להוביל מתפרצות,
חוסר הבנה בסיסי של המשחק ושל מומנטום וכו'.
להיינס בינתיים אין את היכולות של היקמן בצבירת נקודות, אבל מצד שני גם אין לו את כל התכונות השליליות של היקמן, ולכן אותם אנשים שלא אהבו את היקמן, לא בהכרח גם לא יאהבו
את היינס, ולכן אני לא לגמרי מבין את האמירות שלך, ולדעתי הן לא נכונות.
ד"א חלק מהחוסר אטרקטיביות של מכבי ברוב המוחלט של השנתיים האחרונות, כולל העונה הקודמת והדי משפילה שעברנו, היתה הרבה בגלל היקמן לדעתי. כשזה השחקן הכי
חשוב שלך בקו האחורי, אז לא תוכל לקבל כדורסל אטרקטיבי ויפה, וגם היתרון על קבוצות הליגה מצטמצם.
מנגד, ברגע ששחקנים כמו רייס ובלו הם הדומיננטיים, אז ההשפעה השלילית של היקמן מצטמצמת, והוא מתעסק רק במה שהוא יודע, שזה לעשות נקודות.