פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 דצמבר 2014, 23:13
rc4991 כתב:my man כתב:איך אוכלים אותו??
בליגה מדהים ביורוליג-על הפנים!!
גם ביורוליג הוא לא רע כמו שעושים כאן ממנו
הגנתית הוא נוראי ביורוליג...והתקפית הוא לא קולע כמו בליגה-ואפילו לא קרוב..
21 דצמבר 2014, 23:18
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:איך אוכלים אותו??
בליגה מדהים ביורוליג-על הפנים!!
גם ביורוליג הוא לא רע כמו שעושים כאן ממנו
הגנתית הוא נוראי ביורוליג...והתקפית הוא לא קולע כמו בליגה-ואפילו לא קרוב..
האמת שבזמן האחרון הוא מציג לעיתים הגנה סבירה פלוס אבל הוא עוד צריך להשתפר שם הרבה כדי שאומר שעשה שם שינוי
בכל מקרה זה נכס להחזיק אס כזה על הספסל ובטח כשהוא ישראלי
21 דצמבר 2014, 23:36
גם ביורוליג הוא שיפר את ההגנה שלו ובעיקר את הריבאונד . הבעיה שלו זה שמשחק ההגנה שלו לא מספיק חכם ולא מתואם עם הקבוצה .
מלא פעמים הוא לא מבצע נכון את החילופים בהגנה ומשאיר חור אבל הוא נראה הרבה יותר דדיקייטד העונה ואני מקווה שימשיך להשתפר .
21 דצמבר 2014, 23:38
העיקר שהוא משתפר
21 דצמבר 2014, 23:41
החוזה שלו שנגמר השנה מפחיד אותי רצח!
גם סמית' בעונת חוזה..
מה יהיה עלינו?
21 דצמבר 2014, 23:46
my man כתב:החוזה שלו שנגמר השנה מפחיד אותי רצח!
גם סמית' בעונת חוזה..
מה יהיה עלינו?
ניקח עוד אליפות ביורוליג, ואז נבנה מחדש
22 דצמבר 2014, 07:50
שחקן מצויין לליגה. ביורוליג הוא גורם יותר נזק מתועלת כי הוא לא מסוגל להוציא את השלשות שלו מול הגנת יורוליג. מצד אחד, הוא לא מספק טוב ביורוליג בשביל שמישהו באירופה יציע לו כסף גדול, ומצד שני למכבי אין ישראלים ולכן הוא במצב טוב לסחוט העלאה.
אני עדיין לא מחזיק ממנו. הוא חור שחור עצום שלא משחק הגנה. בשביל לנצח את חולון ונהריה לא צריך שחקנים כאלה.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 22 דצמבר 2014, 07:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
22 דצמבר 2014, 07:51
my man כתב:החוזה שלו שנגמר השנה מפחיד אותי רצח!
גם סמית' בעונת חוזה..
מה יהיה עלינו?
גם סמית' וגם לנדסברג יישארו לדעתי. שניהם יקבלו העלאות צנועות.
22 דצמבר 2014, 11:24
roy1000 כתב:my man כתב:החוזה שלו שנגמר השנה מפחיד אותי רצח!
גם סמית' בעונת חוזה..
מה יהיה עלינו?
גם סמית' וגם לנדסברג יישארו לדעתי. שניהם יקבלו העלאות צנועות.
סמית׳ כבר ויתר על כסף כדי להישאר במכבי, לא בטוח שלנדסברג כזה וכבר אמרו שאורי אלון רוצה אותו. בניגוד לאליהו, הפעם למכבי אסור לתת לו לחתום במקום אחר.
22 דצמבר 2014, 11:27
Roni1 כתב:סמית׳ כבר ויתר על כסף כדי להישאר במכבי, לא בטוח שלנדסברג כזה וכבר אמרו שאורי אלון רוצה אותו. בניגוד לאליהו, הפעם למכבי אסור לתת לו לחתום במקום אחר.
סמית' יקבל משכורת יפה ומכבי תצטרך לתת לו עוד תוספת מסויימת בשביל להשאיר אותו. אני מאמין שהוא יישאר.
לגבי לנדסברג - יהיו לו הצעות גם מאירופה. אני משער שיהיה צורך ב- 400+ להשאיר אותו פה.
27 דצמבר 2014, 21:16
אני יכול להבין את אלה שלא אוהבים אותו כי הוא מזייף בהגנה וכו' אבל לא מובן לי איך בקושי מפרגנים לו על הקליעה הפאקינג מדהימה שלו
27 דצמבר 2014, 21:19
rc4991 כתב:אני יכול להבין את אלה שלא אוהבים אותו כי הוא מזייף בהגנה וכו' אבל לא מובן לי איך בקושי מפרגנים לו על הקליעה הפאקינג מדהימה שלו
אני חושב שהיום כמעט כל אוהדי מכבי יודעים להעריך את סילבן ואת התרומה שלו לקבוצה. בניגוד לאופי שלו על המגרש,
הוא גם נראה כמו אחלה בן אדם.
מקווה שימשיך ביכולת הזאת. מזמן לא היה סקורר ברמה שלו בליגה.
27 דצמבר 2014, 21:45
rc4991 כתב:אני יכול להבין את אלה שלא אוהבים אותו כי הוא מזייף בהגנה וכו' אבל לא מובן לי איך בקושי מפרגנים לו על הקליעה הפאקינג מדהימה שלו
שחקן ליגה מצויין.
31 דצמבר 2014, 00:46
אוך, נמאס כבר מהנפקדות הקבועה כמעט שלו במשחקי יורוליג. לא מוסר, לא שומר, ועדיין עולה למגרש כאילו הוא לברון. העיקר שמול חולון הוא חוגג.
קבוצה מעצבבנת יש פה השנה, מלאה בסרטנים ושחקנים שאי אפשר להתחבר אליהם, כולל גירסאת הלייט של סופו(לא במשקל, בכדורסל), פארגו וכמובן האיש הזה.
31 דצמבר 2014, 00:47
חלש מאוד היום.
31 דצמבר 2014, 00:47
זוועת עולם היום!!!
31 דצמבר 2014, 00:48
לנדסברג הוא שחקן לליגת הישראלית והגיע הזמן שנשלים עם זה.
הוא לא ברמות היורוליג, וגם לא יהיה. כל דקה שלו על הפרקט מיותרת.
31 דצמבר 2014, 00:51
אני לא אהבתי אותו עד השנה אבל הוא עשה קפיצת מדרגה גדולה השנה , אני מאמין שהוא יביא את זה לידי ביטוי בהמשך השלב הזה .
בואו לא נקבור שחקנים אחרי משחק אחד רע .
31 דצמבר 2014, 00:53
יוסי22 כתב:אני לא אהבתי אותו עד השנה אבל הוא עשה קפיצת מדרגה גדולה השנה , אני מאמין שהוא יביא את זה לידי ביטוי בהמשך השלב הזה .
בואו לא נקבור שחקנים אחרי משחק אחד רע .
אצל לאנדסברג זה ''בואו לא נמליך שחקן אחרי משחק אחד טוב'' כי זה בערך מה שהיה לו העונה נגד לימוז'
כל השאר זה לאנדסברג שאנחנו כבר מכירים ברמת היורוליג
31 דצמבר 2014, 00:53
אם זה היה משחק אחד אז לא היינו מדברים פה עכשיו...