המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:
אוף לא נפתחת לי התמונה..מה רואים?
my man כתב:
my man כתב:
my man כתב:תודה לכולכם...רק לשמוע את זה עושה לי צמרמורת...
felix_r כתב:my man כתב:תודה לכולכם...רק לשמוע את זה עושה לי צמרמורת...
אתה יכול גם לראות. שמתי לך תמונה למעלה
my man כתב::throwup2 איזה תגובות מגעילות ברשת...רבאק הוא בן אדם הכדורסל זה החיים שלו...איכס
yehooda כתב:מכבי נמצאת בבעיה קשה זאת כיוון שרשימת הישראלים האיכותיים דלה מאוד. הלפרין ואליהו סגורים בהפועל ירושלים. כספי בסקרמנטו, מקל עדיין בחלום ה-NBA, לימונד בהפועל תל אביב ופישר בקאזאן. מה שמשאיר לנו אופציות דלות מאוד. השאלה הגדולה היא מי יכול להחליף את פניני? ברמה המנטלית לא נראה שיש מחליף כי פניני הוא המנהיג והקפטן של הקבוצה. ובאשר לרמה המקצועית - הרבה קולות הושמעו לגבי רוזנפלד מחולון - החתמה כזו נראית כלא סבירה כיוון שעמדה 4-5 עמוסה ובמכבי מקווים למצוא שחקן עם אוריינצטיה התקפית (קליעה מ-3). החתמה כזו תקרה אך ורק אם יחליטו להחליף את ג'ק כהן האנמי.
לדעתי המחליף היחיד שיכול איכשהוא להחליף את גיא זה טוני יאנגר מראשון. טוני יאנגר (1.98) בן 34 קולע השנה 14 נק' למשחק עם אחוזים נפלאים: 15/27 (55%) ל-2. 15/31 (48%) ל-3. 4.8 ריבאונדים 2.2 חטיפות למשחק.
jol9 כתב:עלתה בי פתאום המחשבה הבאה... נהיה רגע פסימיים ונניח שגיא לא יחזור לעצמו בקרוב.
איפה זה משאיר אותנו בגזרת הישראלים בעונה הבאה?
לאנדסברג זה הלפרין רק בלי הגנה בכלל - לא מתאים.
טיוס - שחקן טוב, אבל המון בעיות סביבו, וגם בעונה הבאה יהיה יקר. תחליף אפשרי - פישר (יקר) ורוזפלט (זול)
אוחיון - מאוד מאוד בינוני. תכלס אין סיבה שימשיך במכבי, אלא בגלל היעדר אלטרנטיבה, ובגלל העובדה שהוא אחד הישראלים היחידים שמתאימים ליורוליג מבחינה פיזית.
כנראה שגם המחיר שלו יעלה.
כהן - לא שייך לענף.
למכבי יהיה חור די גדול לסגור בעונה הבאה בגזרה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים