29 דצמבר 2014, 09:33
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מכבי נגד פאו - רשום ב-ONE שמכבי מקווים שסמית', סופו ולאנדסברג יהיו כשירים למשחק
אז סמית' אנחנו יודעים מה קרה אבל מה הבעיה של השניים האחרים?
טיוס כשיר? לא כואב לא כלום?
29 דצמבר 2014, 09:54
jol9 כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מכבי נגד פאו - רשום ב-ONE שמכבי מקווים שסמית', סופו ולאנדסברג יהיו כשירים למשחק
רוי, כל הזקנים מתעוררים ב-5... לקחת את זה צעד קדימה הייתי אומר
29 דצמבר 2014, 09:55
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מכבי נגד פאו - רשום ב-ONE שמכבי מקווים שסמית', סופו ולאנדסברג יהיו כשירים למשחק
רוי, כל הזקנים מתעוררים ב-5... לקחת את זה צעד קדימה הייתי אומר
בזבזתי שעות שינה יקרות על המשחק של הקאבס.
29 דצמבר 2014, 11:01
jol9 כתב:אתה מתעסק במחקר היום או רק מלמד?
29 דצמבר 2014, 12:04
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מתעסק במחקר היום או רק מלמד?
מחקר זה העבודה. ללמד זה רק תחביב.
29 דצמבר 2014, 12:12
jol9 כתב:אז אני לא מבין איך אתה עושה את זה... גם לראות NBA בלילה, גם ללמד, גם לחקור, גם ילדים,... כל הכבוד. באמת.
אני עכשיו מתחיל לראות איזה סרט זה תזה...
29 דצמבר 2014, 12:27
29 דצמבר 2014, 12:56
roy1000 כתב:jol9 כתב:אז אני לא מבין איך אתה עושה את זה... גם לראות NBA בלילה, גם ללמד, גם לחקור, גם ילדים,... כל הכבוד. באמת.
אני עכשיו מתחיל לראות איזה סרט זה תזה...
תזה זה לא ממש כמו מחקר אקדמי. זה יותר מובנה כי יש לך מנחה ויש איזו נקודת סיום ברורה ודרישות די ברורות.
לעבוד באקדמיה זה יותר כמו להיות סופר או מחזאי. חלק גדול מהעבודה אני עושה לא בשעות רגילות. תתפלא כמה כתיבה אני עושה בזמן צפיה במשחקים כי אז באים לי רעיונות. לדוגמא, עכשיו בזמן שאני כותב פה בפורום, המחשב מריץ ברקע משהו.
29 דצמבר 2014, 12:58
jol9 כתב:האמת נשמע כיף...![]()
יותר נחמד מעבודה רגילה.
29 דצמבר 2014, 14:04
29 דצמבר 2014, 15:50
29 דצמבר 2014, 15:54
התנין כתב:ראיתי את פאו מס' פעמים השנה. באמת לא קבוצה מרשימה מאוד, אם כי הוציאה יותר ממה שהסגל הדי עלוב (יחסית) שלה שווה. אני חושב שמבחינת איכות, מכבי הרבה יותר (!!) איכותית. פאו אולי תהיה קבוצה טובה בעתיד, כשיאנקוביץ' ופאפאס יעשו את הפריצה המיוחלת שלהם, אבל בינתיים זה לא זה.
בגזרת הזרים שלהם, סלוטר הוא בהחלט שחקן נחמד וסקורר טוב, אבל כאן זה נגמר. הביאו שם שורה של זרים מוזרים שלא הייתי חושב עליהם בכלל בשום קבוצה שמכוונת גבוה: ג'וליאן רייט ונלסון - שחקנים לרמה של הליגה בישראל, וגם כאן לא יחשבו לעילויים. ג'יימס גיסט - שחקן דוחה ולא מועיל, בעל אינטליגנציה נמוכה מזו שיש למלפפון. כבר תיארתי אותו מס' פעמים בתור השחקן הגרוע הכי מוערך באירופה.
לסיכום: לא חושב שיש לקבוצה הזאת יותר מידי להציע פרט למלחמה ואנרגיות מהקהל המטורף שלה. אני צופה ניצחון של מכבי, 5-10 הפרש.
29 דצמבר 2014, 17:21
felix_r כתב:התנין כתב:ראיתי את פאו מס' פעמים השנה. באמת לא קבוצה מרשימה מאוד, אם כי הוציאה יותר ממה שהסגל הדי עלוב (יחסית) שלה שווה. אני חושב שמבחינת איכות, מכבי הרבה יותר (!!) איכותית. פאו אולי תהיה קבוצה טובה בעתיד, כשיאנקוביץ' ופאפאס יעשו את הפריצה המיוחלת שלהם, אבל בינתיים זה לא זה.
בגזרת הזרים שלהם, סלוטר הוא בהחלט שחקן נחמד וסקורר טוב, אבל כאן זה נגמר. הביאו שם שורה של זרים מוזרים שלא הייתי חושב עליהם בכלל בשום קבוצה שמכוונת גבוה: ג'וליאן רייט ונלסון - שחקנים לרמה של הליגה בישראל, וגם כאן לא יחשבו לעילויים. ג'יימס גיסט - שחקן דוחה ולא מועיל, בעל אינטליגנציה נמוכה מזו שיש למלפפון. כבר תיארתי אותו מס' פעמים בתור השחקן הגרוע הכי מוערך באירופה.
לסיכום: לא חושב שיש לקבוצה הזאת יותר מידי להציע פרט למלחמה ואנרגיות מהקהל המטורף שלה. אני צופה ניצחון של מכבי, 5-10 הפרש.
שכחת את אסטבן באטיסטה
30 דצמבר 2014, 00:16
30 דצמבר 2014, 00:21
my man כתב:תצחקו ותרדו עליהם עד מחר אבל מחר הם הולכים לטחון אותנו....
בלי סמית ועם רנדל בכושר רע זה לא ייגמר טוב...
30 דצמבר 2014, 00:25
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תצחקו ותרדו עליהם עד מחר אבל מחר הם הולכים לטחון אותנו....
הגשש החיוור אמר פעם ''העולם מצחיק אז צוחקים''
זה או זה או לבכות
30 דצמבר 2014, 00:31
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תצחקו ותרדו עליהם עד מחר אבל מחר הם הולכים לטחון אותנו....
זה או זה או לבכות
מצחיק שהמשפט הזה מגיע מהפולניה שלנו
30 דצמבר 2014, 00:33
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תצחקו ותרדו עליהם עד מחר אבל מחר הם הולכים לטחון אותנו....
זה או זה או לבכות
אני לא בוכה, אני רק גורמת לאחרים לבכות
30 דצמבר 2014, 00:33
30 דצמבר 2014, 00:38
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:תצחקו ותרדו עליהם עד מחר אבל מחר הם הולכים לטחון אותנו....
זה או זה או לבכות
אני לא בוכה, אני רק גורמת לאחרים לבכות
וחוץ מזה שיש הבדל גדול בין להתבכיין ללבכות...