המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
חלאס זה לא חדש שמכבי משחקים בחמישי ובראשון...
felix_r כתב:דרך אגב, גם לירושלים יש שישה זרים עכשיו, ככה שאחד יהיה בחוץ
felix_r כתב:my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
זאת לא בכיינות. זאת עובדה. ירושלים מתכוננת שבוע שלם. מכבי מתכוננת יומיים.
roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
האמת זה שאין לי מושג אם יש לדבר הזה משמעות. אפשר לבדוק אם מכבי יותר טובה כשיש לה יותר זמן להתכונן. לדעתי לא. כל סיפור ההכנה הוא מוגזם. קבוצה טובה באה ומשחקת את המשחק שלה. לא צריך לעשות שום הכנות לירושלים. צריך לבוא ולשחק אגרסיבי כמו ביום חמישי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
האמת זה שאין לי מושג אם יש לדבר הזה משמעות. אפשר לבדוק אם מכבי יותר טובה כשיש לה יותר זמן להתכונן. לדעתי לא. כל סיפור ההכנה הוא מוגזם. קבוצה טובה באה ומשחקת את המשחק שלה. לא צריך לעשות שום הכנות לירושלים. צריך לבוא ולשחק אגרסיבי כמו ביום חמישי.
בטח שיש. ולא רק זמן ההכנה אלא גם זמן המנוחה בין המשחקים. לא סתם פאו ופנר מפסידות בליגה לקבוצות תת רמה
tzachMTA כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
בטח שיש. ולא רק זמן ההכנה אלא גם זמן המנוחה בין המשחקים. לא סתם פאו ופנר מפסידות בליגה לקבוצות תת רמה
אבל זה לא משהו חדש.. כבר שנים מכבי משחקת בחמישי יורוליג וליגה בראשון, זה לא תירוץ לכלום..
rc4991 כתב:באמת שזה לא תירוץ
מכבי אמורה על הנייר לקחת את זה בפלוס עשרים
tzachMTA כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני לא אוהב את כל הבכיינות (-מבוא להפסד) של מכבי בתקשורת על זה שלא היה זמן להתכונן למשחק...
אבל זה לא משהו חדש.. כבר שנים מכבי משחקת בחמישי יורוליג וליגה בראשון, זה לא תירוץ לכלום..
Roni1 כתב:rc4991 כתב:באמת שזה לא תירוץ
ועדיין הפסדנו להם פעמיים השנה. רק שלא נבוא שאננים מהניצחון הגדול של חמישי.
rc4991 כתב:Roni1 כתב:rc4991 כתב:באמת שזה לא תירוץ
ועדיין הפסדנו להם פעמיים השנה. רק שלא נבוא שאננים מהניצחון הגדול של חמישי.
נכון אבל אני מדבר על הנייר ולאור היכולות של שתי הקבוצות כרגע
מספיק שיבואו עם חצי מהמוכנות לבארסה כדי להביס אותם
rc4991 כתב:השחרור של סמית השתפר משמעותית בשנה האחרונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים