המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:כשאני אומר שעדיף את אולי' מאשר את פנר' אף אחד לא מקשיב לי![]()
טוב נו אני לא כזה מבין גדול בכדורסל.
felix_r כתב:תראה, פנר ניצחה ב 7 משחקים אחרונים רצופים, 5 מהם בחוץ , כולל במוסקבה ובפיראוס. אתה לא רוצה לשחק נגדם
felix_r כתב:אביהוא כתב:כשאני אומר שעדיף את אולי' מאשר את פנר' אף אחד לא מקשיב לי![]()
טוב נו אני לא כזה מבין גדול בכדורסל.
למה אף אחד? אני גם אומר שעדיף לשחק נגד אולי
jol9 כתב:felix_r כתב:תראה, פנר ניצחה ב 7 משחקים אחרונים רצופים, 5 מהם בחוץ , כולל במוסקבה ובפיראוס. אתה לא רוצה לשחק נגדם
מצד שני אולי הם עכשיו באיזשהו שיא, ואולי זה קצת מוקדם מדי...
בדר"כ התירוץ של אוברדוביץ' די מספק האמת. גם לי לא ממש בא לפגוש אותו. שיקבל את ברצלונה עדיף.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:תראה, פנר ניצחה ב 7 משחקים אחרונים רצופים, 5 מהם בחוץ , כולל במוסקבה ובפיראוס. אתה לא רוצה לשחק נגדם
בדר"כ התירוץ של אוברדוביץ' די מספק האמת. גם לי לא ממש בא לפגוש אותו. שיקבל את ברצלונה עדיף.
אבל לא. פנר כנראה תסיים ראשונה. יש לפנר יתרון במפגשים ישירים גם נגד צסקא וגם נגד אולימפיאקוס , ונשארו להם 4 משחקים נגד קבוצות חלשות יותר (3 מהם בבית). אם זה יקרה, הם ישחקו נגד האחרונה בבית שלנו (בתקווה שזו תהיה פאו ולא מכבי).
אביהוא כתב:עכשיו אני מסתכל על זה ואין סיכוי שאולי' תסיים שניה גם אם היא תפסיד בפחות נקודות לצסקא, עדיין יהיה לאולי' יותר הפסדים מלהם ועוד לצ'סקא יש יותר משחקים "קלים"
כרגע זה נראה:
פנר'
צסקא
אולי'
אנדולו
אביהוא כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:תראה, פנר ניצחה ב 7 משחקים אחרונים רצופים, 5 מהם בחוץ , כולל במוסקבה ובפיראוס. אתה לא רוצה לשחק נגדם
אבל לא. פנר כנראה תסיים ראשונה. יש לפנר יתרון במפגשים ישירים גם נגד צסקא וגם נגד אולימפיאקוס , ונשארו להם 4 משחקים נגד קבוצות חלשות יותר (3 מהם בבית). אם זה יקרה, הם ישחקו נגד האחרונה בבית שלנו (בתקווה שזו תהיה פאו ולא מכבי).
עכשיו אני מסתכל על זה ואין סיכוי שאולי' תסיים שניה גם אם היא תפסיד בפחות נקודות לצסקא, עדיין יהיה לאולי' יותר הפסדים מלהם ועוד לצ'סקא יש יותר משחקים "קלים"
כרגע זה נראה:
פנר'
צסקא
אולי'
אנדולו
החציל האצטקי כתב:למכבי יש את ז'לגיריס בבית, ריאל בחוץ, גלאטסריי בבית ואלבא בחוץ.
לפאו יש את ריאל בבית, גלאטסריי בחוץ, אלבא בבית והכוכב האדום בחוץ.
לבארסה יש את הכוכב האדום בחוץ, ז'לגיריס בחוץ, ריאל בבית וגלאטסריי בחוץ.
מי שתעשה את העבודה בבית ותשכיל לגנוב את נצחונות החוץ תסיים שניה בסוף.
למכבי יש את משחקי הבית הקלים ביותר, ובחוץ יש לה משחק "על הקופה" במחזור הנעילה.
לפאו יש שני משחקי בית לא קלים בכלל ושני משחקי חוץ באולמות הכי ביתיים פה. יהיה לה קשה מאוד.
ולבארסה יש שלושה משחקי חוץ בהשואה למכבי ולפאו שעם שתיים. אני חושב שגם הם יאבדו נקודות. לדעתי גם ריאל תביס אותם בקלאסיקו היוקרתי.
felix_r כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:תראה, פנר ניצחה ב 7 משחקים אחרונים רצופים, 5 מהם בחוץ , כולל במוסקבה ובפיראוס. אתה לא רוצה לשחק נגדם
עכשיו אני מסתכל על זה ואין סיכוי שאולי' תסיים שניה גם אם היא תפסיד בפחות נקודות לצסקא, עדיין יהיה לאולי' יותר הפסדים מלהם ועוד לצ'סקא יש יותר משחקים "קלים"
כרגע זה נראה:
פנר'
צסקא
אולי'
אנדולו
לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת. יש סיכוי לא רע
החציל האצטקי כתב:אני רואה את הסיטואציה של משחק צמוד בברלין במחזור האחרון, שהתוצאה בו מתהווה מולנו בהתאם למשחקים המקבילים.
er79 כתב:אני גם חושב שלצערי הסיכויים שצסקא יסיימו שניים בבית המקביל הכי גבוהים. את אולימפיאקוס בארסה תקבל. אם אני בוחן בין פנר לצסקא, למרות שפנר קבוצה איכותית השנה, אני עדיין מעדיף אותם על הרוסים. בגלל זה עדיף לדעתי למכבי ליצור סיטואציה של מקום רביעי, אבל במכבי לא אוהבים להפסיד בכוונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים