המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:נמאס כבר מכל הבבלתים האלה של אין כסף. או שימכרו את הקבוצה או שאחד הבעלים ישים יד בכיס. לא כל עונה קונים רייסים והיקמנים במחיר של פיסטוק וזוכים ביורוליג. שחקן כמו פרמאר שווה כל סנט, והגיע כבר הזמן לשים יד בכיס
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:פארמר יושב על חוזה של למעלה משני מליון בטורקיה. זה לא ריאלי לדבר עליו כאופציה. אולי אם המחיר שלו מאוד יירד בקיץ.
פארמר חתם שם רק לכמה חודשים, יכול להיות שזה מה שאפשר לו להיות אוברפייד.
הוא גם הצהיר לא אחת שישמח לחזור לשחק כאן, ומכבי תשמח להחזיר אותו. הוא צריך להיות המשימה מספר אחת בקיץ.
ציוות שלו עם פארגו, יא אלוהים.
yzafrir כתב:er79 כתב:נמאס כבר מכל הבבלתים האלה של אין כסף. או שימכרו את הקבוצה או שאחד הבעלים ישים יד בכיס. לא כל עונה קונים רייסים והיקמנים במחיר של פיסטוק וזוכים ביורוליג. שחקן כמו פרמאר שווה כל סנט, והגיע כבר הזמן לשים יד בכיס
יש פה דילמה , להביא אותו בתור ישראלי ( מס גבוהה ) או בתור זר ?
זה לא בבלט , אין כסף לבעלים כרגע והפתרון זה באמת מכירת הקבוצה...לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שרענן כץ יחזור לקבחצה
er79 כתב:איך הגעת למסקנה שסמית לא יישאר? הוא כבר ויתר בעבר על שכר גבוה יותר לטובת מכבי. נחכה ונראה.
er79 כתב:אין קשר. יש מספיק שחקנים עם מס של ישראלי ששיחקו ומשחקים בארץ. למשל רנדל. אני מקווה שהוא יישאר כאן.
er79 כתב:אין קשר. יש מספיק שחקנים עם מס של ישראלי ששיחקו ומשחקים בארץ. למשל רנדל. אני מקווה שהוא יישאר כאן.
er79 כתב:אין קשר, ברור שסמית מרוויח יותר, מכבי תוכל לשמור עליו. אני מאמין שבעלות של מליון כולל מיסים הוא יישאר.
jol9 כתב:er79 כתב:אין קשר, ברור שסמית מרוויח יותר, מכבי תוכל לשמור עליו. אני מאמין שבעלות של מליון כולל מיסים הוא יישאר.
מליון כולל מיסים, זה חצי מליון נטו בערך... נראה לך סביר עבור סמית'? אולי באמת נציע לו להוריד לו את השכר אחרי עונת קריירה, והוא יישמח ויצהל מאושר.
לכל הפחות, מכבי תצטרך לשלם לו את אותו החוזה שיש לו היום, שזה כבר נושר לכיוון ה-2 מליון כולל מיסים.
החציל האצטקי כתב:לכשגלבוע/גליל תרד ליגה, נמרוד טישמן יכול להיות גארד סביר לחוק הרוסי. לא רואה את הקריירה שלו הולכת לשום מקום ובמצבו אולי עדיף שיבוא לשחק גארד חמישי במכבי.
שחקנים גדולים וטובים ממנו עשו זאת בעבר.
מקובי כתב:החציל האצטקי כתב:לכשגלבוע/גליל תרד ליגה, נמרוד טישמן יכול להיות גארד סביר לחוק הרוסי. לא רואה את הקריירה שלו הולכת לשום מקום ובמצבו אולי עדיף שיבוא לשחק גארד חמישי במכבי.
שחקנים גדולים וטובים ממנו עשו זאת בעבר.
עוד אדום לאוסף? (לפי השמועות שרצו עליו בנוער)
בכל מקרה- זה גם תלוי מה הגיל שלו אם הוא מעל 22 אז לדעתי אין סיכוי שהוא יהיה במכבי...
אם נצא מנקודת הנחה של 5 זרים, 2 מתחת ל-22, 1 מתחת ל25 זה אומר 4 ישראלים מבוגרים (אוחיון, פניני, טיוס/רוזפלט/פישר,לנדסברג)
הוא לא מספיק טוב בשביל להיות השחקן שבגיל מתחת ל-25 לדעתי.
החציל האצטקי כתב:קובי אחי יש לנו איזה אוהד שגם יודע לשחק?ֿ
מישהו בגילאים האלה, שמשחק כדורסל ברמה יותר גבוהה מארד הררי?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אין קשר, ברור שסמית מרוויח יותר, מכבי תוכל לשמור עליו. אני מאמין שבעלות של מליון כולל מיסים הוא יישאר.
מליון כולל מיסים, זה חצי מליון נטו בערך... נראה לך סביר עבור סמית'? אולי באמת נציע לו להוריד לו את השכר אחרי עונת קריירה, והוא יישמח ויצהל מאושר.
לכל הפחות, מכבי תצטרך לשלם לו את אותו החוזה שיש לו היום, שזה כבר נושר לכיוון ה-2 מליון כולל מיסים.
אבל עזוב, אין קשר.
er79 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אין קשר, ברור שסמית מרוויח יותר, מכבי תוכל לשמור עליו. אני מאמין שבעלות של מליון כולל מיסים הוא יישאר.
אבל עזוב, אין קשר.
אכן, אין קשר. אני חותם איתך שסמית יישאר במכבי. בתקווה שתאכל את הכובע בתיאבון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים