15 יוני 2015, 02:02
מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
על המשחק ביום רביעי הוסיף גודס: "להיות או לחדול? את זה נראה ביום רביעי. הייתה לנו תקופה מסוימת ללא פציעות, אבל כשיש פצועים זה פוגע בכימיה ובשטף כקבוצה. כמאמן הפציעות מאלצות אותך לשנות דברים, אבל זה לא קל. ביום רביעי אנחנו צריכים לבוא ולתת את הכול כדי להגיע לגמר. בסופו של דבר אתה צריך להביא את הרצון ולרצות יותר מאילת כדי להמשיך ולנצח".
15 יוני 2015, 02:15
15 יוני 2015, 02:22
15 יוני 2015, 02:25
15 יוני 2015, 02:54
felix_r כתב:אני דווקא מסכים עם יוסי. פציעות זה כח עליון. אין את מי להאשים בזה.
בפתיחת העונה היו לנו 5 ישראלים: פניני, אוחיון, לאנדסברג, טיוס וכהן. 4 ישראלים ברמת היורוליג + ישראלי 1 לא רע לליגה. זה יותר ישראלים טובים מאשר בכל קבוצה אחרת.
אחר כך פניני ולאנדסברג נפצעו, ואוחיון חצי עונה משחק עם פציעה 35 דקות בכל משחק. [למי שמזלזל בעובדה שאוחיון משחק עם פציעה, אני רוצה להזכיר איך סמית' היה נראה כששיחק עם פציעה בברך לפני שעשה ניתוח בקיץ]. עכשיו גם סמית' לא נמצא...
אז כן אפשר לבוא בטענות להנהלה שלא החליפו את היינס, או שלא החתימו מאמן רציני יותר מגודס, אבל הדברים האלה הם די שוליים ליד הגורם המרכזי - פציעות. אני רוצה להזכיר לכולם שגם עם בלאט כמאמן הפסדנו אליפות. [ובאותה עונה היה לנו את ליאור אליהו, שאז כולכם שנאתם אותו והאשמתם בהפסדים, ואילו היום מתלהבים ממנו בירושלים.]
דברים כאלה קורים. לפעמים נכשלים עם זרים, לפעמים המאמן לא מצליח, לפעמים יש מכת פציעות, לפעמים השחקנים מגיעים לסוף העונה סחוטים, לפעמים השופטים דופקים אותך בגמר. ככה זה בחיים. אף אחד לא מושלם. יש עונות מוצלחות יותר ועונות מוצלחות פחות.
ככה שהבכי האינסופי הזה ממש לא מתאים לאנשים שקוראים לעצמם אוהדי מכבי.
15 יוני 2015, 04:28
החציל האצטקי כתב:מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
על המשחק ביום רביעי הוסיף גודס: "להיות או לחדול? את זה נראה ביום רביעי. הייתה לנו תקופה מסוימת ללא פציעות, אבל כשיש פצועים זה פוגע בכימיה ובשטף כקבוצה. כמאמן הפציעות מאלצות אותך לשנות דברים, אבל זה לא קל. ביום רביעי אנחנו צריכים לבוא ולתת את הכול כדי להגיע לגמר. בסופו של דבר אתה צריך להביא את הרצון ולרצות יותר מאילת כדי להמשיך ולנצח".
מספיק, אח שלי, סתום, ולך.
15 יוני 2015, 04:29
felix_r כתב:אני דווקא מסכים עם יוסי. פציעות זה כח עליון. אין את מי להאשים בזה.
15 יוני 2015, 04:29
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
בהתחלה חשבתי שאתה כתבת את הציטוט של גודס בתור בדיחה...
15 יוני 2015, 07:40
15 יוני 2015, 07:46
15 יוני 2015, 07:59
rc4991 כתב:אם חותמים לי שהפסד במשחק הקרוב יגרום להנהלה לשנות התנהגות ולהכניס עוד כסף אז אני קונה את זה גם במחיר של הדחה מחצי הגמר
15 יוני 2015, 09:18
rc4991 כתב:אם חותמים לי שהפסד במשחק הקרוב יגרום להנהלה לשנות התנהגות ולהכניס עוד כסף אז אני קונה את זה גם במחיר של הדחה מחצי הגמר
15 יוני 2015, 09:28
15 יוני 2015, 09:36
החציל האצטקי כתב:מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
15 יוני 2015, 09:51
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
ברכות לגודס שהפך את מכבי לסמרטוט של הליגה.
מי שמוצא את האימפריה שהיינו פעם מוזמן לחייג למחלקת אבידות.
15 יוני 2015, 09:54
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".
ברכות לגודס שהפך את מכבי לסמרטוט של הליגה.
מי שמוצא את האימפריה שהיינו פעם מוזמן לחייג למחלקת אבידות.
הסמרטוט של הליגה? אתה לא מרגיש לפעמים שאתה קיצוני מדי בהתבאטויות שלך? יש שחור או לבן, הכל או כלום? סמרטוט או מנצחת תמידית??
15 יוני 2015, 09:57
15 יוני 2015, 10:10
15 יוני 2015, 10:18
ankram כתב:ההדרדרות בפורום מזכירה לי את ההדרדרות של הקבוצה , אוירת הנכאים פה , שקולה לדכאון שרנדל שרוי בו.
15 יוני 2015, 10:22
roy1000 כתב:ankram כתב:ההדרדרות בפורום מזכירה לי את ההדרדרות של הקבוצה , אוירת הנכאים פה , שקולה לדכאון שרנדל שרוי בו.
אתה באמת חושב שתהיה פה שמחה גדולה על איך שהקבוצה נראית? מכבי הרסה לי את הערב אתמול. בקושי היה לי חשק לקום ל- NBA.