המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Willie Cauley-Stein לא יהודי במקרה?
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Willie Cauley-Stein לא יהודי במקרה?
לא. גם אני תהיתי על השם ביום הדראפט.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Willie Cauley-Stein לא יהודי במקרה?
לא. גם אני תהיתי על השם ביום הדראפט.
איך אתה יודע שלא? הוא מוקה
Willie Cauley-Stein is not a Jew. The Steins of Kansas are among the rare subset of Steins who claim German ancestry, but have no connection to the people of Israel.
החציל האצטקי כתב:אם קמרון ביירסטו משוחרר מהבולס (בחייכם- עוד 4 ביחד עם פאו, מירוטיץ׳, גיבסון, פורטיס???) מכבי יכולה ללכת עליו.
עפ״י מקורות זרים היה בעבר על הראדאר.
בליגת הקיץ מציג לראווה טווח קליעה משופר לשלוש מה שיהפוך אותו לנשק קטלני באירופה. שחקן מצויין שחבל שיתבזבז על הספסל בNBA.
יש לו את כל החבילה.
החציל האצטקי כתב:אייק דיוגו היה יכול להיות אדיר בסגל שלנו.
מפלצת התקפית בלתי עצירה, ריבאונדר גדול, שומר בינוני אבל לפחות פיזי וחוסם לא רע. בשנה שעברה 23+10 עם 44% מהשלוש בסין.
אני גם לא בטוח שתג המחיר שלו כל כך גבוה.
אם מכבי רוצה להריץ את בנדר בסגל, אז כדאי שה-4 שלה יהיה מישהו כזה.
החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:אייק דיוגו היה יכול להיות אדיר בסגל שלנו.
מפלצת התקפית בלתי עצירה, ריבאונדר גדול, שומר בינוני אבל לפחות פיזי וחוסם לא רע. בשנה שעברה 23+10 עם 44% מהשלוש בסין.
אני גם לא בטוח שתג המחיר שלו כל כך גבוה.
אם מכבי רוצה להריץ את בנדר בסגל, אז כדאי שה-4 שלה יהיה מישהו כזה.
אני מאמין שזה ה-4 הכי טוב בשוק. ירד 20 פאונד במשקל ונראה הרבה יותר אתלטי וזריז.
החציל האצטקי כתב:פה נכנס החלק שהוא ירד 20 פאונד ועבר לשחק הרבה יותר כסטרץ׳-4 בנסיון לחזור לNBA מהדלת האחורית.
אני לא חושב שהוא יצליח, הגיל כבר מאוחר מדי (31).
הוא עדיין מכונה בפוסט עם יד מאוד רכה (62% ל-2, 44% ל-3, 80% מהקו בעונה שעברה), ואפשר לראות פה שהמצב הפיזי שלו נראה מצויין.
לדעתי זה הבאנקר ההתקפי הכי טוב שיש בשוק היום. השאלה היחידה לגביו היא הגנתית (כי הוא גם ריבאונדר מעולה)- אבל לנוכח האופציות האחרות... אין פה שאלה בכלל.
החציל האצטקי כתב:פה נכנס החלק שהוא ירד 20 פאונד ועבר לשחק הרבה יותר כסטרץ׳-4 בנסיון לחזור לNBA מהדלת האחורית.
אני לא חושב שהוא יצליח, הגיל כבר מאוחר מדי (31).
הוא עדיין מכונה בפוסט עם יד מאוד רכה (62% ל-2, 44% ל-3, 80% מהקו בעונה שעברה), ואפשר לראות פה שהמצב הפיזי שלו נראה מצויין.
לדעתי זה הבאנקר ההתקפי הכי טוב שיש בשוק היום. השאלה היחידה לגביו היא הגנתית (כי הוא גם ריבאונדר מעולה)- אבל לנוכח האופציות האחרות... אין פה שאלה בכלל.
MTA2311 כתב:[qהשם שלו מוכר לאנשי מכבי (במסגרת אותם 20 שמות שמחלקת הסקאוטינג המהוללת ממחזרת מדי קיץ), והשוק בעמדה הזאת כבר די דליל, ככה שלא יפתיע אותי אם נשמע את השם שלו בקרוב.
כמה הוא נעול על הנבא לדעתך? מכבי לא תחכה עד אוקטובר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים