פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: אלכס טיוס עוזב את מכבי. גם ג'ייק כהן בחוץ

07 יולי 2015, 01:33

jol9 כתב:מצעד העוזבים כולל/יכלול את פארגו, לינהארט, היינס, רנדל, כהן, טיוס, סופו ואלכסנדר שזה 8 שחקנים, או 3/4 קבוצה.
רק מראה לכם עד כמה הסגל שנבנה לא היה ראוי.. אפרופו הדיון שהיה לי עם רוי לפני כמה שבועות לגבי מי עוזב ומי לא עוזב

רק זר אחד נשאר, לא זכור לי כבר הרבה זמן דבר כזה....

07 יולי 2015, 01:49

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:מצעד העוזבים כולל/יכלול את פארגו, לינהארט, היינס, רנדל, כהן, טיוס, סופו ואלכסנדר שזה 8 שחקנים, או 3/4 קבוצה.
רק מראה לכם עד כמה הסגל שנבנה לא היה ראוי.. אפרופו הדיון שהיה לי עם רוי לפני כמה שבועות לגבי מי עוזב ומי לא עוזב

רק זר אחד נשאר, לא זכור לי כבר הרבה זמן דבר כזה....

וגם זה אולי רק בגלל שהוא האריך את חוזה לפני הנפילה הסופית

Re: רשמית: אלכס טיוס עוזב את מכבי

07 יולי 2015, 07:50

dod כתב:כמדומני היה אמור להתגייס השנה (אחרי שמכבי הצליחה לדחות את המועד משנה שעברה)

בטח היה שובר את שיא הגימלים הצה"לי בטירונות

:laugh3
אפשר לעשות על זה סדרה

07 יולי 2015, 07:55

ברוך שפטרנו מהבן אדם הדוחה הזה
כיף שהוא עדיין לא השיג חוזה ומכבי וויתרה עליו

07 יולי 2015, 07:59

rc4991 כתב:ברוך שפטרנו מהבן אדם הדוחה הזה

אני מופתע שהוא הסכים לשלם את הבייאאוט.

07 יולי 2015, 08:08

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:ברוך שפטרנו מהבן אדם הדוחה הזה

אני מופתע שהוא הסכים לשלם את הבייאאוט.

כי שני הצדדים לא מעוניינים להמשיך אז אין לו ברירה
אני חושב שהוא חטף חתיכת כאפה לפנים גם מצד הקבוצות וגם מצד מכבי

07 יולי 2015, 08:21

rc4991 כתב:כי שני הצדדים לא מעוניינים להמשיך אז אין לו ברירה

כי הוא יכל ללחוץ על מכבי לוותר על הבייאאוט. היה לו חוזה של חצי מליון לעונה הבאה. אני במקומו לא הייתי ממהר לשלם כסף.

07 יולי 2015, 08:29

ג'ייק גם הלך, כלומר כל הקו הקדמי התאדה לו בשבועיים האחרונים. ממש קסם.

07 יולי 2015, 08:41

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:כי שני הצדדים לא מעוניינים להמשיך אז אין לו ברירה

כי הוא יכל ללחוץ על מכבי לוותר על הבייאאוט. היה לו חוזה של חצי מליון לעונה הבאה. אני במקומו לא הייתי ממהר לשלם כסף.

ולמה שמכבי תעשה את זה אחרי שהוא דפק אותה בלי סוף?
טיוס לא רוצה לשחק פה הרבה הרבה יותר משמכבי לא רוצה אותו

07 יולי 2015, 09:02

rc4991 כתב:ולמה שמכבי תעשה את זה אחרי שהוא דפק אותה בלי סוף?
טיוס לא רוצה לשחק פה הרבה הרבה יותר משמכבי לא רוצה אותו

לי נראה שהוא לקח סיכון די גדול.

07 יולי 2015, 09:03

יש לי הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה לגבי רנדל וכל עוד הוא עדיין על המדף העסק איתו לא סגור. לדעתי מכבי רוצה להחתים אותו על חוזה חדש וזול יותר ממה שהיה אמור לקבל .
אם מקלין זה המועמד הבכיר להחליפו אז לא בטוח שזה היה דבר חכם לוותר עליו

07 יולי 2015, 09:11

yzafrir כתב:יש לי הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה לגבי רנדל וכל עוד הוא עדיין על המדף העסק איתו לא סגור. לדעתי מכבי רוצה להחתים אותו על חוזה חדש וזול יותר ממה שהיה אמור לקבל .

מכבי כבר שילמה לו פיצוי של 100K על הפרת החוזה. כמה זול אתה חושב שהוא יהיה?

07 יולי 2015, 09:14

yzafrir כתב:יש לי הרגשה שלא נאמרה המילה האחרונה לגבי רנדל וכל עוד הוא עדיין על המדף העסק איתו לא סגור. לדעתי מכבי רוצה להחתים אותו על חוזה חדש וזול יותר ממה שהיה אמור לקבל .

מה הבעייה עם מקלין ? זה שחקן בסגנון אחר.

07 יולי 2015, 09:24

roy1000 כתב:

מכבי כבר שילמה לו פיצוי של 100K על הפרת החוזה. כמה זול אתה חושב שהוא יהיה?

העונה הוא קיבל 275 , הוא אמור לקבל לפי החוזה 400 , אני חושב שידרוג ל 325 או מקסימום 350 יכול להספיק. עדיין עם היסטוריה כמו שלו אין הרבה קבוצות שיקחו סיכון איתו.
העלות של מקלין אמורה להיות גבוהה בהרבה לאור הביקוש שיש לו ואני לא יודע בכמה אם בכלל הוא יותר טוב מרנדל . אני גם לא בטוח שאנחנו צריכים 4 שמשחק קרוב לסל אחרי שיחתימו את ויטור. רנדל הרבה יותר נייד ויודע לשחק מבחוץ פנימה...

07 יולי 2015, 09:30

קשה לי להאמין שמכבי תעשה פתאום פניית פרסה לגבי רנדל, אבל אם זה יקרה אז רק בתור זר רביעי בקו הקדמי לדעתי( אולי אם מכבי תשחק עם פארמר כישראלי, זה עדיין רחוק מלהיות ברור ).

מקלין בחור צעיר יחסית עם פוטנציאל ואתה יכול להחתים אותו לחוזה ארוך יחסית. מכבי כבר עקבה אחריו הרבה זמן.

07 יולי 2015, 09:33

אדגר פו כתב:קשה לי להאמין שמכבי תעשה פתאום פניית פרסה לגבי רנדל, אבל אם זה יקרה אז רק בתור זר רביעי בקו הקדמי לדעתי( אולי אם מכבי תשחק עם פארמר כישראלי, זה עדיין רחוק מלהיות ברור ).

מקלין בחור צעיר יחסית עם פוטנציאל ואתה יכול להחתים אותו לחוזה ארוך יחסית. במילא מכבי כבר עקבה אחריו הרבה זמן.

זה נכון שמקלין זה פוטנציאל לטווח ארוך אבל העלות שלו מתחילה במעל 600 לעונה .
רנדל כבר הוכיח העונה שהוא שייך לרמות הגבוהות ויכול להיות ה-4 המוביל שלנו.

07 יולי 2015, 09:50

שמעו, הגיוני ששחררנו שלושתרבעי סגל אחרי עונה כזאת.

אבל!
זה לא קצת גורם לכם להסתכל על היורוליג כסוג של בדיחה? ועל זכייה בו כהתרגשות של שבוע ואחריה אדישות? (שזה בערך מה שהיה לי בשנה שעברה..)

הרי עם הסגל המביך הזה הגענו לטופ 8, ועם רובו גם זכינו ביורוליג..........
ואני לא חושב שהסגל של שנה שעברה היה טוב יותר... גם אז היינו מביכים ברוב שלבי העונה....

בימי השושלת, אלפי הבדלות, ההרגשה היתה שהגענו לאן שהגענו כי אנחנו באמת טובים, וכי אנחנו קבוצה עם המשכיות..

בשנים האחרונות, עם הזכיות של מכבי ואולימפיאקוס, זה נראה יותר ויותר כאילו כל קבוצה בינונית יכולה להתעלות לכמה שבועות וללכת עד הסוף.. מאוד מזכיר לי את הליגה הישראלית... עם קבוצות הכלום ושומדבר שהלכו פה עד הסוף בשנים האחרונות..... פיק רגעי וחלול, לא מרגש וחסר המשכיות.. זילות לא נורמאלית קיצר.

07 יולי 2015, 09:53

yzafrir כתב:
אדגר פו כתב:קשה לי להאמין שמכבי תעשה פתאום פניית פרסה לגבי רנדל, אבל אם זה יקרה אז רק בתור זר רביעי בקו הקדמי לדעתי( אולי אם מכבי תשחק עם פארמר כישראלי, זה עדיין רחוק מלהיות ברור ).

מקלין בחור צעיר יחסית עם פוטנציאל ואתה יכול להחתים אותו לחוזה ארוך יחסית. במילא מכבי כבר עקבה אחריו הרבה זמן.

זה נכון שמקלין זה פוטנציאל לטווח ארוך אבל העלות שלו מתחילה במעל 600 לעונה .

טוב, אולי מכבי זכתה בבוננזה ו 600 או 700 זה פחות מזיז לה היום, לא יודע. ( וזה גם לא סכום כזה גדול ל 4 מוביל ).
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 07 יולי 2015, 10:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 יולי 2015, 09:57

מילוס כתב:שמעו, הגיוני ששחררנו שלושתרבעי סגל אחרי עונה כזאת.

אבל!
זה לא קצת גורם לכם להסתכל על היורוליג כסוג של בדיחה? ועל זכייה בו כהתרגשות של שבוע ואחריה אדישות? (שזה בערך מה שהיה לי בשנה שעברה..)

הרי עם הסגל המביך הזה הגענו לטופ 8, ועם רובו גם זכינו ביורוליג..........
ואני לא חושב שהסגל של שנה שעברה היה טוב יותר... גם אז היינו מביכים ברוב שלבי העונה....

בימי השושלת, אלפי הבדלות, ההרגשה היתה שהגענו לאן שהגענו כי אנחנו באמת טובים, וכי אנחנו קבוצה עם המשכיות..

בשנים האחרונות, עם הזכיות של מכבי ואולימפיאקוס, זה נראה יותר ויותר כאילו כל קבוצה בינונית יכולה להתעלות לכמה שבועות וללכת עד הסוף.. מאוד מזכיר לי את הליגה הישראלית... עם קבוצות הכלום ושומדבר שהלכו פה עד הסוף בשנים האחרונות..... פיק רגעי וחלול, לא מרגש וחסר המשכיות.. זילות לא נורמאלית קיצר.

ממש לא מסכים.
ריאל חיכתה וציפתה 20 שנה לתואר ובסוף הוא הגיע...אתה חושב שזה היה פיק רגעי?
אנחנו חיכינו 10 שנים לתואר אתה חושב שזה פיק רגעי? אני אישית עדיין מתמוגג לי עם סרטונים מהעונה שעברה...זכייה ביורוליג יש בה קסם לא מוסבר...10000 איש טסו למילאנו כי הם חיכו לזה כל כך הרבה זמן...אם היתה זילות אז אף אחד לא היה מגיע...
דווקא הזכיות של אולימפיאקוס ושלנו הופכות את היורוליג ליותר רומנטי ממה שהוא יכול להיות-קרי 4 קבוצות בלבד שמחליפות זכייה בזו אחר זו...

07 יולי 2015, 09:58

yzafrir כתב:זה נכון שמקלין זה פוטנציאל לטווח ארוך אבל העלות שלו מתחילה במעל 600 לעונה .

מצד אחד אתה אומר בוא נביא את מקל ופארמר (כשאחד מהם על הספסל) בעלות כולל של איזה 4 מליון דולר, ומצד שני, אתה מדבר איתי על 600 או 800 אלף בשביל ה- 4 הפותח שלנו. אני לא מאשים אותך, גם אני לא מבין מה קורה במכבי עכשיו.
פרסם תגובה