13 יוני 2011, 17:20
asafb96 כתב:למישהו יש מוסג מה נסגר עם בוגדנוביץ'?
אמרו שהוא בדרך לטורכיה, אבל כרגע לא חתם בשום קבוצה. יכול ליהיות אופציה מצוינת
13 יוני 2011, 17:21
BasketBoy כתב:asafb96 כתב:למישהו יש מוסג מה נסגר עם בוגדנוביץ'?
בהחלט אופצייה מצוינת . שחקן שעשה את הפריצה שלו השנה בקבוצה יחסית קטנה , וזה בדיוק מסוג השחקנים שמכבי אוהבת להביא . בנוסף הוא גם אירופאי , חכם , ומאוד מאוד כשרוני . אם מכבי תצליח לשים עליו את היד אני מאוד אשמח..
13 יוני 2011, 17:24
בעל זבוב כתב:asafb96 כתב:למישהו יש מוסג מה נסגר עם בוגדנוביץ'?
הוא לא בעמדה 4, שהיא סגורה אצלנו מעשית?
13 יוני 2011, 17:24
בעל זבוב כתב:BasketBoy כתב:asafb96 כתב:למישהו יש מוסג מה נסגר עם בוגדנוביץ'?
בהחלט אופצייה מצוינת . שחקן שעשה את הפריצה שלו השנה בקבוצה יחסית קטנה , וזה בדיוק מסוג השחקנים שמכבי אוהבת להביא . בנוסף הוא גם אירופאי , חכם , ומאוד מאוד כשרוני . אם מכבי תצליח לשים עליו את היד אני מאוד אשמח..
שוב החלו האשליות? הקו הקידמי שלנו סגור, כל השאר אלו הזיות ביום גשם קיצי.
13 יוני 2011, 17:25
רק לתקן:
שחקן נפלא, לא חולק עליכם, אבל רבותי... הריאליות...
13 יוני 2011, 17:27
רק לתקן:
שחקן נפלא, לא חולק עליכם, אבל רבותי... הריאליות...
13 יוני 2011, 17:31
אני מסכימה איתך שזה לא ריאלי שהוא יגיע בגלל המחיר,אבל בכל מה שקשור להאם אנחנו זקוקים לו או לא,זה כבר עניין אחר,כי מכבי כן צריכים שחקן בעמדה הזאת(כמו שאמרתי,הוא לא קו קדמי)
13 יוני 2011, 17:32
13 יוני 2011, 17:35
Holiday_Armadillo כתב:ד''א-היה היום ראיון עם גודס ברשת ב'? כי מישהו רשם שגודס אמר שמכבי מחפשים כרגע 2 זרים ו-2 ישראלים לקו האחורי,זה אומר רק דבר אחד,או שפרקינס עוזב,או שהנדריקס מושאל
13 יוני 2011, 17:37
Holiday_Armadillo כתב:ד''א-היה היום ראיון עם גודס ברשת ב'? כי מישהו רשם שגודס אמר שמכבי מחפשים כרגע 2 זרים ו-2 ישראלים לקו האחורי,זה אומר רק דבר אחד,או שפרקינס עוזב,או שהנדריקס מושאל
13 יוני 2011, 17:38
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א-היה היום ראיון עם גודס ברשת ב'? כי מישהו רשם שגודס אמר שמכבי מחפשים כרגע 2 זרים ו-2 ישראלים לקו האחורי,זה אומר רק דבר אחד,או שפרקינס עוזב,או שהנדריקס מושאל
נו? מה זה קשור להנדריקס? זה אומר שאין פרקינס. לדעתי יגיע רכז או קומבו במקומו, מחליף לאידסון, הלפרין ועוד רכז ישראלי.
13 יוני 2011, 17:43
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א-היה היום ראיון עם גודס ברשת ב'? כי מישהו רשם שגודס אמר שמכבי מחפשים כרגע 2 זרים ו-2 ישראלים לקו האחורי,זה אומר רק דבר אחד,או שפרקינס עוזב,או שהנדריקס מושאל
נו? מה זה קשור להנדריקס? זה אומר שאין פרקינס. לדעתי יגיע רכז או קומבו במקומו, מחליף לאידסון, הלפרין ועוד רכז ישראלי.
כי אמרו שרוצים להשאיל את אחד הגבוהים.
אז אמרתי שזה או שפרקינס עוזב,או שהנדריקס מושאל(אם מחפשים שני זרים,כי כרגע יש 6)
13 יוני 2011, 17:49
שישה? ארבעת הגבוהים ופארגו. פספסתי מישהו?
13 יוני 2011, 18:00
Holiday_Armadillo כתב:שישה? ארבעת הגבוהים ופארגו. פספסתי מישהו?
כן,כי מבחינתך פרקינס כבר עזב,אבל לפי האתרים מכבי עדיין מנסים להחתים אותו
13 יוני 2011, 18:07
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:שישה? ארבעת הגבוהים ופארגו. פספסתי מישהו?
כן,כי מבחינתך פרקינס כבר עזב,אבל לפי האתרים מכבי עדיין מנסים להחתים אותו
אהההה, לא יפה. כרגע, הוא שחקן חופשי ולא במכבי, לכן, "שני זרים" כולל גם אותו או שחקן בעמדה שלו.
13 יוני 2011, 18:18
13 יוני 2011, 18:37
misha כתב:^^^
יכול להיות שגודס לא מחשיב את פרקינס כשהוא אומר "מחפשים כרגע 2 זרים" כי לא ממש יודעים מתי יחזור והוא לא יפתח את העונה. גם, לפי מה שאני זוכר, יש לנו איזושהי אופציה על פרקינס והוא לא לגמרי שחקן חופשי.
לא הייתי פוסל בשלב זה אפשרות שנפתח את העונה עם 6 זרים (3 גבוהים, פארגו, SF, קומבו) +פרקינס ועם הנדריקס בחוץ. יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים למרות שחלק מהאנשים פה די נחרצים שמה שהם חושבים הוא זה שבטוח יקרה בפועל.
13 יוני 2011, 18:42
בעל זבוב כתב:misha כתב:^^^
יכול להיות שגודס לא מחשיב את פרקינס כשהוא אומר "מחפשים כרגע 2 זרים" כי לא ממש יודעים מתי יחזור והוא לא יפתח את העונה. גם, לפי מה שאני זוכר, יש לנו איזושהי אופציה על פרקינס והוא לא לגמרי שחקן חופשי.
לא הייתי פוסל בשלב זה אפשרות שנפתח את העונה עם 6 זרים (3 גבוהים, פארגו, SF, קומבו) +פרקינס ועם הנדריקס בחוץ. יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים למרות שחלק מהאנשים פה די נחרצים שמה שהם חושבים הוא זה שבטוח יקרה בפועל.
בימים רגילים, הייתי זורם איתך כאן. אבל בשלוש מסגרות, אני לא רואה כל אופציה מלבד שבעה זרים ושהעה ישראלים בכירים לפחות.
13 יוני 2011, 18:48
misha כתב:בעל זבוב כתב:misha כתב:^^^
בימים רגילים, הייתי זורם איתך כאן. אבל בשלוש מסגרות, אני לא רואה כל אופציה מלבד שבעה זרים ושהעה ישראלים בכירים לפחות.
לדעתי, 7 זרים (יחד עם פרקינס) ו6 ישראלים בכירים זה בהחלט מספיק ל3 מסגרות.
13 יוני 2011, 18:54