יורוליג מחזור 1 - שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 1 - שאר המשחקים

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 00:53

יוסי22 כתב:מי שחושב שזה חכם להסיק מסקנות נמהרות ממשחק פתיחה לא למד כלום מנבואות הזעם התלושות משנים קודמות ומתבסס הרבה יותר מידי על הצלחה מיקרית בעונה שעברה .

מכבי בנתה השנה קבוצה חזקה עם נקודת תורפה בצבע בהתחשב בהשתלבות של פבארני .

מכבי ככל הנראה תהיה כמו כל שנה בהצלבה , משם זה כבר תלוי איך העונה תתפתח .

וברוב המוחלט של השנים האחרונות מכבי הייתה טובה יותר מקבוצות כמו קובאן וחברותיה למרות נבואות הזעם הקבועות של כמה חברים יומרנים ושליליים בתחילת כל עונה .

אתה כמובן מעוות את המציאות, למרות שעם הנקודה העיקרית שלך אני כן מסכים.

דבר ראשון, היוצא מן הכלל אלה שתי העונות בהן הגענו עד הסוף, וצריך לזכור מי עמד אז על הקווים.
הבינוניות של מכבי בעידן הנוכחי היא די לנגד עינינו. עכשיו, כשכבר אין מאמן גדול על הקווים, זה בולט עוד יותר,
וזה כולל בזיונות גם ביורוליג וגם בארץ.

דבר שני, על הבעיות של מכבי (וההשתלבות של פבראני היא כרגע לא סימן שאלה, אלא סימן קריאה - זה לא יקרה), דיברנו החל
מהרגע שבו הוחלט להפקיר לחלוטין את הקו הקדמי של הקבוצה.

דבר שלישי, מכבי היא עדיין אחת מ-8 הקבוצות הטובות באירופה, ולכן סביר שתעלה להצלבה. זה רק מגדיל את הכעס כלפי ההנהלה שלנו,
שפעם אחר פעם כושלת ולא מצליחה לבנות כאן קבוצה שתנצל את המשאבים הטבעיים של המועדון, ותחזור להיות רלוונטי בכל שנה, כמו שהיה במשך 6-7
שנים אחרי שפיני הגיע למועדון.
פעם אין שחקן בעמדה 4, פעם מביאים עב"מ מוחלט לקו האחורי, ומסרבים להבין עד סוף העונה, שמדובר בחרא של שחקן, פעם
מזניחים את הקו האחורי, פעם את הקדמי, ובכל עונה ועונה נאלצים לפתוח את העונה, ולתקן במהלכה, תיקונים לא בריאים.

לא מבין מה כ"כ קשה לבנות קו קדמי שמורכב משחקנים בריאים וכשירים. גם אם הם לא יהיו כוכבים גדולים, עדיין יוכלו לתת את המינימום
שמצופה משחקנים בקו הקדמי - הגנה וריבאונד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוקטובר 2015, 01:12

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:מי שחושב שזה חכם להסיק מסקנות נמהרות ממשחק פתיחה לא למד כלום מנבואות הזעם התלושות משנים קודמות ומתבסס הרבה יותר מידי על הצלחה מיקרית בעונה שעברה .

מכבי בנתה השנה קבוצה חזקה עם נקודת תורפה בצבע בהתחשב בהשתלבות של פבארני .

מכבי ככל הנראה תהיה כמו כל שנה בהצלבה , משם זה כבר תלוי איך העונה תתפתח .

וברוב המוחלט של השנים האחרונות מכבי הייתה טובה יותר מקבוצות כמו קובאן וחברותיה למרות נבואות הזעם הקבועות של כמה חברים יומרנים ושליליים בתחילת כל עונה .

אתה כמובן מעוות את המציאות, למרות שעם הנקודה העיקרית שלך אני כן מסכים.

דבר ראשון, היוצא מן הכלל אלה שתי העונות בהן הגענו עד הסוף, וצריך לזכור מי עמד אז על הקווים.
הבינוניות של מכבי בעידן הנוכחי היא די לנגד עינינו. עכשיו, כשכבר אין מאמן גדול על הקווים, זה בולט עוד יותר,
וזה כולל בזיונות גם ביורוליג וגם בארץ.

דבר שני, על הבעיות של מכבי (וההשתלבות של פבראני היא כרגע לא סימן שאלה, אלא סימן קריאה - זה לא יקרה), דיברנו החל
מהרגע שבו הוחלט להפקיר לחלוטין את הקו הקדמי של הקבוצה.

דבר שלישי, מכבי היא עדיין אחת מ-8 הקבוצות הטובות באירופה, ולכן סביר שתעלה להצלבה. זה רק מגדיל את הכעס כלפי ההנהלה שלנו,
שפעם אחר פעם כושלת ולא מצליחה לבנות כאן קבוצה שתנצל את המשאבים הטבעיים של המועדון, ותחזור להיות רלוונטי בכל שנה, כמו שהיה במשך 6-7
שנים אחרי שפיני הגיע למועדון.
פעם אין שחקן בעמדה 4, פעם מביאים עב"מ מוחלט לקו האחורי, ומסרבים להבין עד סוף העונה, שמדובר בחרא של שחקן, פעם
מזניחים את הקו האחורי, פעם את הקדמי, ובכל עונה ועונה נאלצים לפתוח את העונה, ולתקן במהלכה, תיקונים לא בריאים.

לא מבין מה כ"כ קשה לבנות קו קדמי שמורכב משחקנים בריאים וכשירים. גם אם הם לא יהיו כוכבים גדולים, עדיין יוכלו לתת את המינימום
שמצופה משחקנים בקו הקדמי - הגנה וריבאונד.

כי ללכת על בטוח זה לא סקסי מספיק.
זאת לא הצלחה אלא אם מדובר בשחקן אלמוני שדני בעצמו ראה במקרה בספורטק בניו יורק והחליט שהוא כישרון אדיר.
תמיד להתחכם. תמיד לחשוב שאתה יודע יותר מכולם. זה הראש.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוקטובר 2015, 01:29

שני השחקנים שנופו היום מניו אורלינס צריכים להגיע הנה במקום אנואקו ופבראני
לא יקרה כמובן אבל זה צריך להיכנס לרשימה של צעדים נכונים שההנהלה לא עשתה לטובת הדרך הגאונית שהם מתווים במועדון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוקטובר 2015, 01:44

Holiday_Armadillo כתב:שני השחקנים שנופו היום מניו אורלינס צריכים להגיע הנה במקום אנואקו ופבראני
לא יקרה כמובן אבל זה צריך להיכנס לרשימה של צעדים נכונים שההנהלה לא עשתה לטובת הדרך הגאונית שהם מתווים במועדון

ג'ורדן זה שחקן שחייב להיות במכבי. כבר מחר אפילו.
לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי, אבל בהתחשב במצב הנפלא שהגענו אליו (דני :heart ), אין פה התלבטות בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 17 אוקטובר 2015, 01:53

כי ללכת על בטוח זה לא סקסי מספיק.
זאת לא הצלחה אלא אם מדובר בשחקן אלמוני שדני בעצמו ראה במקרה בספורטק בניו יורק והחליט שהוא כישרון אדיר.
תמיד להתחכם. תמיד לחשוב שאתה יודע יותר מכולם. זה הראש.

צודק. כל עוד יש ליצן ללא שום קשר לכדורסל (חוץ מזה שאבא שלו הוא הבעלים) שחושב שהוא ג'נרל מנג'ר, לא יעזור כלום, המיליונים ימשיכו להתבזבז על ליצנים אחרים, שחושבים שהם שחקנים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אוקטובר 2015, 03:09

אני מקווה שאתם צוחקים עם הקטע שדני מחפש לצאת כוכב , מעריך אתכם קצת יותר מזה ...

מכבי היא קבוצת טופ 8 באירופה בגלל ניהול יוצא דופן , לא בגלל הכסף .

השנה השקיעו הרבה מאוד כסף בקבוצה וטעו בהימור בעמדה 5 , חד משמעית .

זה לא אומר שזה יכשל ... אבל היו צריכים מלכתחילה ללכת על שחקן מוכח אחרי שגם ככה השקיעו הרבה מאוד כסף .

כנ"ל בעמדת המאמן , גודס זה פשוט לא זה .

אבל בראייה לאורך זמן אני לא מקבל את החיתוכים שכל אחד עושה כרצונו , סטייל ב- "7.3 חודשים האחרונים נפגעו בתאונות דרכים 18% יותר מהתקופה המקבילה אשתקד" ....זה לא עובד ככה .

קחו 10 שנים אחורה , 20 שנה אחורה ... כל תקופת זמן שהיא מספיק רחבה ומספק נקודת מבט מספיק מעמיקה ותגלו שמכבי ממצה הרבה מעבר ליכולות הכספיות שלה .

טעויות תמיד יהיו , לקטר זה קל ... להצליח הרבה יותר קשה ומכבי בסך הכול היא קבוצה מצליחה .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2015, 06:02

jol9 כתב:קצת מוקדם להגיע למסקנות כאלה, לא?
מכבי היא קבוצה חדשה ולא אפוייה עד הסוף. אנחנו נתחיל לקבל מדד על הקבוצה בשבועות הקרובים.
שני משחקי בית מול מלאגה וססארי, ייתנו לנו הרבה תשובות לשאלות הרבות שעלו בשבועות האחרונים.

שמכבי הנוכחית לא בליגה של חימקי, ריאל, פנא, קובאן ופנר? לא אני לא חושב שזו קביעה מופרכת גם בשלב מוקדם כזה, ואני חושב שכל מי שראה את הקבוצות ההאלה משחקות אתמול יגיע לאותה מסקנה. זו פשוט רמה אחרת לחלוטין. גם הקבוצות האלה הן חדשות ולא אפויות לגמרי, אבל יש להן אינטנסיביות הגנתית שלא קשורה בכלום למידת האפיה ובלעדיה אי אפשר לנצח ביורוליג.

מכבי טובה יותר ממלאגה וססארי, אבל היא פשוט לא בליגה של ה- 5-7 קבוצות הטובות באמת ביורוליג. אז כן, בסבירות מאוד גבוהה מכבי תהיה בהצלבה, כי היא יותר טובה בפער די גדול מכל הקבוצות ברמה של 9-16. הבעיה של שמכבי זה שהיא גם פחות טובה משמעותית מהקבוצות בליגה מעליה.

בלי חיזוק משמעותי לקו הקידמי, אנחנו קרוב לוודאי נגיע לתקרה של שניה שעברה, ובשביל זה לא היה צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על קן אחורי נוצץ.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2015, 06:06

יוסי22 כתב:אני מקווה שאתם צוחקים עם הקטע שדני מחפש לצאת כוכב , מעריך אתכם קצת יותר מזה ...

אין אף קבוצה מחוץ לטופ 8 של אירופה עם תקציב גדול משל מכבי, ככה שלא ברור הקייס שאתה עושה לעצמך לגבי ה"ניהול יוצא הדופן".
עם האולם, הקהל והתקציב של מכבי, הצלבה זה משהו שאמור להיות מובן מאליו וממש לא דורש "ניהול יוצא דופן".
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 10:38

יוסי22 כתב:אני מקווה שאתם צוחקים עם הקטע שדני מחפש לצאת כוכב , מעריך אתכם קצת יותר מזה ...

השנה השקיעו הרבה מאוד כסף בקבוצה וטעו בהימור בעמדה 5 , חד משמעית .

זה לא אומר שזה יכשל ... אבל היו צריכים מלכתחילה ללכת על שחקן מוכח אחרי שגם ככה השקיעו הרבה מאוד כסף .

כנ"ל בעמדת המאמן , גודס זה פשוט לא זה .

אבל בראייה לאורך זמן אני לא מקבל את החיתוכים שכל אחד עושה כרצונו , סטייל ב- "7.3 חודשים האחרונים נפגעו בתאונות דרכים 18% יותר מהתקופה המקבילה אשתקד" ....זה לא עובד ככה .

קחו 10 שנים אחורה , 20 שנה אחורה ... כל תקופת זמן שהיא מספיק רחבה ומספק נקודת מבט מספיק מעמיקה ותגלו שמכבי ממצה הרבה מעבר ליכולות הכספיות שלה .

טעויות תמיד יהיו , לקטר זה קל ... להצליח הרבה יותר קשה ומכבי בסך הכול היא קבוצה מצליחה .

אני לא חושב שמישהו כאן צוחק. דני מנסה להוכיח את הדוקטרינה שלו בכל הזדמנות, ובפעמים שזה מצליח, זה כל מה ששומעים.
צריך להודות - דני פדרמן הוא לא איש כדורסל, בדיוק כמו אף אחד מאתנו. כולנו מאוד אוהבים כדורסל, מבינים את המשחק,
ראינו כבר אלפי שעות כדורסל, וקראנו ג'יגה בייטים של טקסטים שקשורים לזה.
אבל בשביל להיות איש כדורסל, זה לא מספיק.
צריך לגדול בתוך העסק, ללמוד מלמטה ומאנשים שיודעים איך עושים את זה, להתנסות בכל מיני מקומות, להקיף את עצמך באנשים
חזקים וכו'.
לא צריך להיות לארי בירד, אבל גם הקיצוניות השניה היא לא טובה מספיק.
גם להיות איש כדורסל לא מבטיח הצלחות, אבל זה בטוח בעל סיכויים גבוהים יותר.
עכשיו כשאין את בלאט שייתקן את הטעויות של ההנהלה, זה עלול להיות קטסטרופה למרות הכספים שהושקעו.

אפילו אתה יכול לציין את שתי הטעויות הגדולות שנעשו - קו קדמי (או עמדה 5 איך שאתה קורא לזה) והצוות המקצועי.
אבל אלה שתי טעויות קריטיות. אי אפשר לקבל דבר כזה.
זה כמו שטניסאי יבוא להתחרות בסבב כש"רק" הבקהנד שלו והסרב גרועים. זה לא עובד ככה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 10:40

roy1000 כתב:
jol9 כתב:קצת מוקדם להגיע למסקנות כאלה, לא?
מכבי היא קבוצה חדשה ולא אפוייה עד הסוף. אנחנו נתחיל לקבל מדד על הקבוצה בשבועות הקרובים.
שני משחקי בית מול מלאגה וססארי, ייתנו לנו הרבה תשובות לשאלות הרבות שעלו בשבועות האחרונים.

שמכבי הנוכחית לא בליגה של חימקי, ריאל, פנא, קובאן ופנר? לא אני לא חושב שזו קביעה מופרכת גם בשלב מוקדם כזה, ואני חושב שכל מי שראה את הקבוצות ההאלה משחקות אתמול יגיע לאותה מסקנה. זו פשוט רמה אחרת לחלוטין. גם הקבוצות האלה הן חדשות ולא אפויות לגמרי, אבל יש להן אינטנסיביות הגנתית שלא קשורה בכלום למידת האפיה ובלעדיה אי אפשר לנצח ביורוליג.

מכבי טובה יותר ממלאגה וססארי, אבל היא פשוט לא בליגה של ה- 5-7 קבוצות הטובות באמת ביורוליג. אז כן, בסבירות מאוד גבוהה מכבי תהיה בהצלבה, כי היא יותר טובה בפער די גדול מכל הקבוצות ברמה של 9-16. הבעיה של שמכבי זה שהיא גם פחות טובה משמעותית מהקבוצות בליגה מעליה.

בלי חיזוק משמעותי לקו הקידמי, אנחנו קרוב לוודאי נגיע לתקרה של שניה שעברה, ובשביל זה לא היה צריך לבזבז כל כך הרבה כסף על קן אחורי נוצץ.

אני מניח שאנחנו נפגוש חלק מהקבוצות האלה בהמשך הדרך, ואז נוכל לשפוט.
אני חושב ששחזור של העונה הקודמת באירופה זה הדבר הגרוע ביותר שיכול להיות.
מצד אחד הצלבה (לכאורה לא כשלון מוחלט), מצד שני שום סיכוי לראות שינוי בדרך ובתפיסה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 17 אוקטובר 2015, 10:41

מעבר לבחירות הלא כ"כ ברורות בעמדת הסנטר, אתם לא תוהים לעצמכם בשביל מה בדיוק היה כ"כ דחוף לקבוצה להוציא את עיקר התקציב על שני שחקנים (מעולים ככל שיהיו) באותה עמדה? גם פארמר וגם רוצ'סטי הם רכזים מובהקים, כלומר כאלה שחייבים את הכדור בידיים שלהם, והרבה, על מנת לבוא לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר. אף אחד מהם הוא לא שחקן שניתן לצפות ממנו לתת את המיטב ליד הרכז. לא ברור.
הרושם שלי הוא שבתקציב של השנה ניתן היה לבנות את הקבוצה בצורה חכמה הרבה יותר.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 10:44

roy1000 כתב:

אין אף קבוצה מחוץ לטופ 8 של אירופה עם תקציב גדול משל מכבי, ככה שלא ברור הקייס שאתה עושה לעצמך לגבי ה"ניהול יוצא הדופן".
עם האולם, הקהל והתקציב של מכבי, הצלבה זה משהו שאמור להיות מובן מאליו וממש לא דורש "ניהול יוצא דופן".

אני מאוד מסכים עם זה.
זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי "המשאבים הטבעיים".
למכבי יש דברים שהיא לא צריכה לעבוד בשבילם, שקבוצות אחרות יורקות דם, וזה התעניינות תקשורתית, סיקור, קהל גדול, מה שמכניס
לה הרבה כסף מחסויות, פרסומות והסכמים.
ד"א, בפוסט הקודם אמרתי שדני הוא לא איש כדורסל, אבל הוא בהחלט איש שיווק ואיש עסקים. זה מה שהוא למד, עשה ויודע לעשות מצויין,
וחבל שהוא לא נשאר רק בזה, אלא פולש לתחום המקצועי.

בגלל העבודה המצויינת שנעשתה בתחום הזה, למכבי יש בסיס מצויין לאנשי מקצוע טובים, להוביל את המועדון הזה לטופ של אירופה, בלי
שמעורב בזה נס כזה או אחר. טופ 8 זה משהו שהיה אפשר להשיג גם עם צוות של אדם אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 10:47

התנין כתב:מעבר לבחירות הלא כ"כ ברורות בעמדת הסנטר, אתם לא תוהים לעצמכם בשביל מה בדיוק היה כ"כ דחוף לקבוצה להוציא את עיקר התקציב על שני שחקנים (מעולים ככל שיהיו) באותה עמדה? גם פארמר וגם רוצ'סטי הם רכזים מובהקים, כלומר כאלה שחייבים את הכדור בידיים שלהם, והרבה, על מנת לבוא לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר. אף אחד מהם הוא לא שחקן שניתן לצפות ממנו לתת את המיטב ליד הרכז. לא ברור.
הרושם שלי הוא שבתקציב של השנה ניתן היה לבנות את הקבוצה בצורה חכמה הרבה יותר.

כי כרגיל שום דבר לא מתוכנן. מכבי החליטה להביא את רוצ'סטי, ואז פתאום היתה לה הזדמנות להביא גם את פארמר... אז הלכו על זה.

אני ד"א חושב שהשילוב הזה עוד יצליח, ולמען האמת אני גם מעדיף שיהיו 2 שחקנים טובים גם אם הם מעט חופפים בתפקוד, מאשר שני שחקנים
פחות טובים, אבל מחולקים טוב יותר לפי עמדות.

אם נניח אתה משאיר את פארמר או את רוצ'סטי, איזה סקנד גארד ברמה שלהם היית מביא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 17 אוקטובר 2015, 10:56

למען האמת אני מאוד לא בקיא בשוק השחקנים, כי אני רוב הזמן עסוק בעבודה. אבל אני בטוח שצוות מקצועי, שכשמו כן הוא, צריך להיות מספיק מקצועי כדי להכיר שמות מתאימים.
פשוט נראה לי בזבוז כסף להוציא סכום מאוד גדול על שני שחקנים באותה עמדה, כל אימת שאינך צסק"א או ריאל שיכולות להרשות זאת לעצמם מבחינה כלכלית. זה כמו שתיקח את שאראס ובמקום להביא שחקן כמו מאצ'אס לידו, אתה תחתים את תיוס אדני. אני מניח שלו הדברים היו תלויים בי, הייתי מוותר על החתמתו של פארמר ופועל להביא מישהו שיכול לשחק ליד רוצ'סטי, שהוחתם קודם. הקו האחורי עדיין מעולה, ויכול להיות שבסופו של דבר יתפקד כמו שצריך, אבל יכול להיות שהתוצאות לא יהיו מקסימליות כפי שיכלו להיות אם היו מחלקים את הכסף בצורה יעילה יותר, כפי שהצגתי.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוקטובר 2015, 11:01

התנין כתב:למען האמת אני מאוד לא בקיא בשוק השחקנים, כי אני רוב הזמן עסוק בעבודה. אבל אני בטוח שצוות מקצועי, שכשמו כן הוא, צריך להיות מספיק מקצועי כדי להכיר שמות מתאימים.
פשוט נראה לי בזבוז כסף להוציא סכום מאוד גדול על שני שחקנים באותה עמדה, כל אימת שאינך צסק"א או ריאל שיכולות להרשות זאת לעצמם מבחינה כלכלית. זה כמו שתיקח את שאראס ובמקום להביא שחקן כמו מאצ'אס לידו, אתה תחתים את תיוס אדני. אני מניח שלו הדברים היו תלויים בי, הייתי מוותר על החתמתו של פארמר ופועל להביא מישהו שיכול לשחק ליד רוצ'סטי, שהוחתם קודם. הקו האחורי עדיין מעולה, ויכול להיות שבסופו של דבר יתפקד כמו שצריך, אבל יכול להיות שהתוצאות לא יהיו מקסימליות כפי שיכלו להיות אם היו מחלקים את הכסף בצורה יעילה יותר, כפי שהצגתי.

אולי אתה צודק. בכל אופן, הבעיה לפחות כרגע היא לא שהם לא טובים, אלא שהם לא מאומנים.
פליקס צודק בזה שהם לא מניעים מספיק טוב את הקבוצה, אבל מה הסיבה לכך?

אני מאמין שמול קבוצות קצת פחות טובות מצסקא, נראה כדורסל מאוד יפה לעין בחלק מהדקות. צריך לתת להם עוד זמן ולקוות שהם יצליחו לשלב
את הכשרון שלהם, עם הכדורסל הקבוצתי שחייבים לשחק ביורוליג בשביל להגיע למשהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2015, 15:57

jol9 כתב:כי כרגיל שום דבר לא מתוכנן. מכבי החליטה להביא את רוצ'סטי, ואז פתאום היתה לה הזדמנות להביא גם את פארמר... אז הלכו על זה.

אני ד"א חושב שהשילוב הזה עוד יצליח, ולמען האמת אני גם מעדיף שיהיו 2 שחקנים טובים גם אם הם מעט חופפים בתפקוד, מאשר שני שחקנים
פחות טובים, אבל מחולקים טוב יותר לפי עמדות.

אם נניח אתה משאיר את פארמר או את רוצ'סטי, איזה סקנד גארד ברמה שלהם היית מביא?

השילוב בין פארמר לרוצ'סטי הוא מאוד בעייתי ואמרתי את זה כבר אחרי המשחק הראשון שראיתי אותם ביחד. הבעיה העיקרית היא בהגנה. רוצ'סטי מתקשה מאוד בשמירה על שחקנים בעמדה 2 שהם יותר מהירים, יותר אתלטיים ויותר חזקים ממנו, ופארמר פשוט לא מנסה לשמור. לא סתם מכבי נראית טוב יותר עם יוגב על המגרש.

אי אפשר לשחק עם שני שחקני חוץ כל כך חדירים, בטח כששחקני הפנים שלך (פרט לרנדל) לא ממש יכולים לחפות.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 17 אוקטובר 2015, 16:28

אלכס טיוס 10 נקודות ב17 דקות. אלכסנדר 11 ו 8 ריב׳. כל הקו הקדמי שלנו קלע 7. מחריד.
בהפסד הבא ביום חמישי גודס יפנה את מקומו. השאלה למי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 17 אוקטובר 2015, 18:27

ankram כתב:אלכס טיוס 10 נקודות ב17 דקות. אלכסנדר 11 ו 8 ריב׳. כל הקו הקדמי שלנו קלע 7. מחריד.
בהפסד הבא ביום חמישי גודס יפנה את מקומו. השאלה למי?

ביחד עם טיוס משחק תומאס ארטל, שחילק אתמול 15 אסיסטים. כל שחקני מכבי ביחד חילקו רק 13
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוקטובר 2015, 19:11

סעמק עם היורוליג
למה היו חייבים לעבור לימי שישי?????
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 אוקטובר 2015, 21:32

rc4991 כתב:סעמק עם היורוליג
למה היו חייבים לעבור לימי שישי?????

בגלל הכדורגל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל, עידן ו־34 אורחים