16 נובמבר 2015, 19:53
16 נובמבר 2015, 19:55
16 נובמבר 2015, 19:59
Holiday_Armadillo כתב:הראיונות עם שמעון מעצבנים אותי
פעם הראינוות שלו היו משעשעים כי ידעת שכל מה שהוא אומר זה ההפך, אבל הבדיחה תמיד הייתה על חשבון התקשורת ולא על חשבוננו
עכשיו הזלזול באינטיליגנציה מכוון אלינו
כל כך הרבה מאמנים עם מוניטין בשמיים שהיה אפשר להביא אבל ב-מ-ק-ר-ה הביאו את חבר של וויצ'יץ' מתחתית הליגה הספרדית למרות שהוא בכלל לא היה מעורב בהחלטה
במקרה
16 נובמבר 2015, 20:05
קובי כתב:2 עמודים על מאמן חדש - איזו התלהבות!
16 נובמבר 2015, 20:07
פעם הראינוות שלו היו משעשעים כי ידעת שכל מה שהוא אומר זה ההפך, אבל הבדיחה תמיד הייתה על חשבון התקשורת ולא על חשבוננו
כל כך הרבה מאמנים עם מוניטין בשמיים שהיה אפשר להביא אבל ב-מ-ק-ר-ה הביאו את חבר של וויצ'יץ' מתחתית הליגה הספרדית למרות שהוא בכלל לא היה מעורב בהחלטה
במקרה
16 נובמבר 2015, 20:19
במקרה
16 נובמבר 2015, 20:21
קובי כתב:2 עמודים על מאמן חדש - איזו התלהבות!
16 נובמבר 2015, 20:23
"דייויד ואני נפגשנו עמו לפני עשרה ימים ומשם התפתח הכל"
16 נובמבר 2015, 20:30
16 נובמבר 2015, 20:49
16 נובמבר 2015, 20:55
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראיונות עם שמעון מעצבנים אותי
במקרה
כל כך הרבה מאמנים? אני ממש לא בטוח שהיו הרבה קופצים על ההצעה של מכבי. לא הרבה אנשים רוצים להכניס ראש בריא למיטה חולה. רק מי שמחפש הזדמנות להרשים ברמות הגבוהות. מי שכבר יש לו מוניטין לא רוצה לסכן אותו בעבודה מסריחה כזאת. קשה מאוד לבנות לעצמך מוניטין, וקל מאוד לאבד אותו.
16 נובמבר 2015, 21:17
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הראיונות עם שמעון מעצבנים אותי
במקרה
כל כך הרבה מאמנים? אני ממש לא בטוח שהיו הרבה קופצים על ההצעה של מכבי. לא הרבה אנשים רוצים להכניס ראש בריא למיטה חולה. רק מי שמחפש הזדמנות להרשים ברמות הגבוהות. מי שכבר יש לו מוניטין לא רוצה לסכן אותו בעבודה מסריחה כזאת. קשה מאוד לבנות לעצמך מוניטין, וקל מאוד לאבד אותו.
אבל המאמנים האלה היו פנויים
זה שיש לנו מועדון חולה שלא מבין את הבעיה לא אומר שטכנית אי אפשר היה להביא אותם, אם היו מסיקים מסקנות
16 נובמבר 2015, 21:44
16 נובמבר 2015, 21:48
er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
16 נובמבר 2015, 21:49
er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
16 נובמבר 2015, 21:51
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
כי הוא לא באמת היה מועמד
אף אחד לא היה מועמד אחרי שוויצ'יץ' הבהיר שהוא רוצה את חבר שלו
16 נובמבר 2015, 21:52
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
כי הוא לא באמת היה מועמד
16 נובמבר 2015, 22:09
felix_r כתב:er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
מי אמר שהוא היה מועמד ?
16 נובמבר 2015, 22:11
17 נובמבר 2015, 06:58
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מפתיע המועמדות של ברצוקאס, איך הוא חמק מתחת לרדאר של התקשורת כמועמד עד היום?
כי הוא לא באמת היה מועמד
חבל שאת ממשיכה לפמפם את המנטרה הזאת שהתקשורת המציאה נגד וויצ'יץ'. הרי את יודעת, שהתקשורת היא תמיד נגד מכבי