03 ינואר 2016, 20:53
החציל האצטקי כתב:2. אי. ג'יי. רולנד בחור רהוט ומאוד מרשים. אהבתי את הראיון איתו. ירושלים שיחקה אותה.
ראיתי והופתעתי. אחד מראיונות הכדורסל הכי אינטלגנטיים שראיתי. סופר מרשים ודי מפתיע כי על המגרש הוא לא משחק בצורה חכמה במיוחד.
הראיון היה די מביך לפיני ואדלשטיין כי המרואיין היה פשוט יותר אינטילגנטי מהם.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 03 ינואר 2016, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
03 ינואר 2016, 21:04
מדים מגניבים של ראשון. אהבתי.
03 ינואר 2016, 23:54
חלום חיי הוא לראות את ראשון זוכה באליפות בארנה. לפחות מכבי כלשהי תצא אלופה.
03 ינואר 2016, 23:54
yanay21 כתב:חלום חיי הוא לראות את ראשון זוכה באליפות בארנה. לפחות מכבי כלשהי תצא אלופה.
עריכה:
כרמל גרמה לי לחשוב על זה ואני מסכים איתה...צריך קצת למתן את ההילולים לראשון...זה נהיה באמת קצת מוגזם...
04 ינואר 2016, 16:13
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 71&lang=HEפחחח עכשיו הוא יספר לכולם שכל אירופה רדפה אחריו וזה מה שמנע ממנו לזכות ביורוליג ולהיות MVP
04 ינואר 2016, 16:20
אה שינו לי תכותרת...
פתאום שמתי לב...מה נהיה?
04 ינואר 2016, 16:24
my man כתב:אה שינו לי תכותרת...
פתאום שמתי לב...מה נהיה?
חחחח מצחיק לראות כל פעם מחדש כמה זה מפריע לך
04 ינואר 2016, 16:26
rc4991 כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=405&docID=203271&lang=HE
פחחח עכשיו הוא יספר לכולם שכל אירופה רדפה אחריו וזה מה שמנע ממנו לזכות ביורוליג ולהיות MVP
בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה כמו גל מקל. שחקן בריא שיושב ביציע כל כך הרבה שנים בשיא הקריירה שלו. הזוי.
04 ינואר 2016, 16:27
MTA2311 כתב:my man כתב:אה שינו לי תכותרת...
פתאום שמתי לב...מה נהיה?
חחחח מצחיק לראות כל פעם מחדש כמה זה מפריע לך
דנים ודנים כמה טוב פה בלי ההתערבויות של המנהלים, אבל הכותרות שלי משתנות בזו אחר זו...מי ישמע הן פוגעות בכבוד הפורום...איףףףףףף
04 ינואר 2016, 17:42
my man כתב:אה שינו לי תכותרת...
פתאום שמתי לב...מה נהיה?
כתבת משפט שלם בתור נושא
אין מה להיעלב, יש ת'רד כדורסל ישראלי, כדורסל אירופאי ו-NBA שהשמות שלהם נשארים אותו דבר תמיד ואפשר להוסיף לכותרת אירוע משמעותי לזמן רלוונטי
04 ינואר 2016, 18:27
אז עברתי על חוקי הפורום...שום דבר שנוגע למה שאתה אומר רוני...
אבל תראו את זה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מערכת כתב:3. פתיחת נושאים, פרסום הודעות.
3.8 אין להשמיץ ו/או לקרוא לפגיעה באדם כזה אור אחר.
אור זה רשמית פגיעה באדם אחר...
חחחחחחחחחחחח
04 ינואר 2016, 18:39
דונטה סמית׳- האיש ראוי לדיון. אני לא פותח אשכול מחשש לשמואליזם, אבל כן נראה לי שצריך לדבר עליו.
מול מכבי תל אביב לאורך 4 השנים שלו בארץ:
2015-16:
- מחזור 14: 22 נקודות, 14 ריבאונדים, 9 אסיסטים, 45 מדד, נצחון ירושלמי 94-85 בארנה
- מחזור 3: 17 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים, 17 מדד, נצחון ירושלמי 89-82 בת״א
2014-15:
- מחזור 24: 12 נקודות, 5 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 3 חסימות, 22 מדד, נצחון ירושלמי 93-77 בת״א
- מחזור 16: 12 נקודות, 7 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 14 מדד, נצחון מכבי 96-76 בת״א
- מחזור 5: 24 נקודות, 8 ריבאונדים, 5 אסיסטים, מדד 35, נצחון ירושלמי 93-63 בארנה
2013-14:
- גמר בתל אביב: 29 נקודות, 13 ריבאונדים, 6 אסיסטים, 44 מדד, נצחון חיפה 84-82 בת״א
- גמר בחיפה: 29 נקודות, 8 ריבאונדים, 8 אסיסטים, 37 מדד, נצחון מכבי 81-77 ברוממה
- מחזור 29: 10 נקודות, 3 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 15 מדד, נצחון מכבי 74-59 בת״א
- מחזור 13: 24 נקודות, 10 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 30 מדד, נצחון מכבי 79-71 ברוממה
- מחזור 2: 11 נקודות, 7 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 15 מדד, נצחון מכבי 75-73 בת״א
2012-13:
- גמר: 12 נקודות, 6 ריבאונדים, 7 אסיסטים, 19 מדד, נצחון חיפה 86-79 ברוממה
- מחזור 15: 12 נקודות, 2 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 19 מדד, נצחון מכבי 76-64 בת״א
- מחזור 4: 8 נקודות, 5 ריבאונדים, 11 אסיסטים, 12 מדד, נצחון מכבי 87-67 ברוממה
הבן אדם מעמיד מול מכבי לאורך 4 שנים מדד ממוצעים של 17 נקודות, 7 ריבאונדים, 5.6 אסיסטים- שסה״כ שווים מדד משוקלל של 24.9 נקודות.
מבחינת מאזן המשחקים, למכבי יש יתרון, קל, שעומד על 8-6 בסך הכל.
אני לא זוכר בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי שחקן שהיה כל כך דומיננטי מול מכבי לאורך שנים.
אני אפרגן לדונטה ואתן לו השוואה ללברון, בקטע הזה שקבוצות פלייאוף במזרח וגם במערב, קונטנדריות, נבנות תמיד כשיש להן שחקן שאמור לעצור אותו.
אם זה קאוואי לנארד, אם זה דמארי קארול, ג׳ימי באטלר, אנדרה איגואדלה/דריימונד גרין וכו׳.
במכבי אין היום שום שחקן שיכול לעצור אותו, כנראה שגם לא בריאן רנדל שחלש ממנו פיזית ומסתבך בקלות מרתיחה בעבירות.
בקיצור, הבן אדם די פנומן והוא לא ילך לשום מקום. צריך להתייחס אליו, גם בשיח, וגם בבניית הקבוצה בקיץ.
04 ינואר 2016, 18:46
התמזל מזלו לשחק בארץ בתקופה שמכבי העמידה כמה קבוצות רעות מאוד.
04 ינואר 2016, 19:16
החציל האצטקי כתב:אני לא זוכר בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי שחקן שהיה כל כך דומיננטי מול מכבי לאורך שנים.
אני אפרגן לדונטה ואתן לו השוואה ללברון, בקטע הזה שקבוצות פלייאוף במזרח וגם במערב, קונטנדריות, נבנות תמיד כשיש להן שחקן שאמור לעצור אותו.
אם זה קאוואי לנארד, אם זה דמארי קארול, ג׳ימי באטלר, אנדרה איגואדלה/דריימונד גרין וכו׳.
במכבי אין היום שום שחקן שיכול לעצור אותו, כנראה שגם לא בריאן רנדל שחלש ממנו פיזית ומסתבך בקלות מרתיחה בעבירות.
בקיצור, הבן אדם די פנומן והוא לא ילך לשום מקום. צריך להתייחס אליו, גם בשיח, וגם בבניית הקבוצה בקיץ.
אני חושב שאתה מגזים...ממש לא לברון וממש לא צריך להתייחס אליו בבניית הקבוצה...
צריך כן להתיחס לקוזמינסקאס, רודי, מילוש, ספאנוליס... ואתה מבין ת'קונספט נכון?!- לא צריך להמשיך...
תמיד היו פה שחקנים שדופקים עלינו הופעות לא מפחיד יותר מדי...אם מכבי בונה קבוצה נורמלית הוא יעלם בתוך כל הסטטיסטיקות שלו...
04 ינואר 2016, 20:56
אני לא חושב שאני מגזים בכלל, אבל ברור שגם מה שאתה אומר נכון.
אין לנו אף שחקן שיכול לנצח בהגנה, בשום עמדה. גם בריאן רנדל ברמת האחד-על-אחד הוא בסך הכל שומר בינוני.
יש מעט מאוד שחקנים פיזיים ומגוונים כמו דונטה בעמדה 3.
בעמדה 2 הפרוטוטייפ באמת צריך להיות רודי/קארול/היגינס. בעמדה אחת- ספאנוליס, תאודוסיץ׳.
גם בעמדות הפנים צריך שחקנים מגוונים, אתלטים, ובסייז שלמכבי אין כרגע.
אי אפשר להמשיך לנסות לעשות לחץ ולשחק הגנה אינטנסיבית עם רוצ׳סטי וסילבן ולצפות מארינזה ואמבקווה לחפות מאחור.
04 ינואר 2016, 21:13
שכחת אשתקד הפסיד בגמר גביע. דווין באותו משחק היה המצטיין.
סה״כ במשחקי הכרעה 2:1 למכבי ( גביע + אליפות) מול אליפות חיפאית שהמצטיין הוא גל מקל.
שחקן טוב אבל פנומן?? לגל מקל יש יותר
אליפויות ממנו על הראש של מכבי כנל רוט כנל יזראלי.....
הוא דומיננטי כי הוא שחקן מאד חכם ויש סביבו שחקנים טובים עם שכל.
לעומת זאת באירופה הוא לא כזה להיט. אולי בגלל ששם שורקים לפי מה שקורה ולא נותנים לו כבוד כמו בליגה שלנו.
נושא השיפוט הוא לא הנושא , אבל אין ספק שפה בארץ הוא מקבל שריקות השמורות לגדולים בהרבה. היה צריך להיות בבעיית עבירות עוד במחצית הראשונה ולהיות בחוץ ברבע הרביעי. יש לו איכויות , אין ספק. אבל הוא יכול להצליח איפה שאין מאמן דומיננטי כי הוא תכלס מנהל את הקבוצה. לא פרנקו עם כל הכבוד. מלבד זאת אם אני לא טועה הוא מסיים חוזה ושנה הבאה עולה כמו ישראלי. או שאני טועה.
04 ינואר 2016, 21:14
סמית' שחקן גדול ומגוון, מבחינתי בהחלט סוג של לברון ביחס לליגה
מצד שני הוא לא תמיד יציב וקשה שלא להתייחס לחוסר ההצלחה שלו באירופה
04 ינואר 2016, 21:23
אני מדבר על מצב שבו אנחנו מגיעים למשחק צמוד ולכדורסל של בידודים במאני טיים.
עכשיו לכו תעצרו את דונטה.
זה הכי קרוב ללברון שיש פה בליגה. באירופה אפשר לשים בצבע מקררים שיפוצצו אותו במכות (והוא עדיין עושה את ה13-14 בממוצע שלו).
הנקודה היא שאין שום כלי הגנתי לא ברמה האישית ולא ברמה הקבוצתית.
דווין היה כזה והצליח להאט את דנטה בעבר, אבל היום הוא מזכיר לי בעיקר את הגרסה הנמוכה והקצת פחות שמנה של בוריס דיאו.
04 ינואר 2016, 21:46
למה אתה צריך כלי הגנתי כל כך נגדו? תתקיף אותו בהתקפה זאת גם אופצייה.
זה לא שהוא לבד ניצח אותנו. דאנקן הרג אותנו מבפנים , ליאור גם. בר הריץ אותם מצויין ושמר נהדר על טיילר החלושס.
הלפרין עשה בית ספר לפארמר וגם הזר שלהם בעמדה 2 קלע מצויין במחצית הראשונה. שוב אני אומר, במשחקי הכרעה הוא לא כזה שוס למעט פעם אחת, שנה שעברה בגמר דווין פשוט חיסל אותו עם רנדל. בתכלס לא היו הרבה משחקים צמודים מול ירושליים בשנים האחרונות לצערי אז לא תמיד הוא לקח אשכרה את המשחק אליו בדקות האחרונות. בירושליים זה התפקיד של רולאנד, שיש להזכיר היה זוועה אתמול ועדיין הקו האחורי הכי יקר בתולדות מכבי לא לא ניצל את זה......
אני חושב שהוא מבסוט מהמיקום שלו. הוא אלוף , מוקף שחקנים נטולי אגו, מצליח ובעיקר נמצא בתקופה שהנהלת מכבי מעמידה מולו סגלים חלשים טיפשים וחסרי עמוד שדרה. הוא היה מתפרק לחתיכות בקבוצה של פרקינס ואידסון, היה נמעך ע״י הקבוצה של דווין ולאנגפורד, אבל הוא חוגג שמעמידים מולו שחקנים בלבל של הליגה הישראלית ( אופייבו, רנדל, לוגאן , היינס, אלכסנדר, אונונוקו,בנדר,שגב,אמבקווה, וכו׳) שים מולו 4 יורוליג אתלט (לא לא רנדל למי שתהה) או 3 יורוליג חזק (לא צריך ללכת רחוק מדי בליטא יש כאלו עשרות) והוא חוזר למימדים האמיתיים שלו.
אבל כן הוא שחקן , ועם הרבה מזל לקבל מכבי שמנוהלת ככה. היו ימים ששחקן כזה היה מתחנן לבוא למכבי עם כל השריטות שלו ומוני היה מחבק אותו כמו בן והיה הכל טופי טופי. במכבי אין פונקציה כזאת, ולמען האמת אין מאז שמוני עליו השלום הלך.