פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

10 ינואר 2016, 18:55

לאנדסברג גבוה יותר מסמית', ד"א
חוץ מזה, אמרתי, שאני רואה אותו כ 3 מחליף, לא כ 3 פותח

10 ינואר 2016, 19:01

אני מאמין ששנה הבאה חוץ ממקל אוחיון ורוצסטי,יהיו כאן גארד בעמדה 2 וגארד שהוא אול אראונד כמו זה שרצו להביא מקרישאקה.
אני כמעט בטוח שכולם יודעים ששלושתם לבד זה לא מספיק לכלום.

10 ינואר 2016, 19:04

felix_r כתב:לאנדסברג גבוה יותר מסמית', ד"א
חוץ מזה, אמרתי, שאני רואה אותו כ 3 מחליף, לא כ 3 פותח

אני לא דיברתי על הגובה דווקא אלא על המבנה הדקיק משהו של לאנדסברג, לא יודע אולי זה רק אני, אבל לי הוא תמיד מרגיש כשחקן חלש משהו מבחינה פיזית. חסר שם משהו בעוצמה. ודווקא בגלל שסמית לא נעשה יותר צעיר אז המשמעות של לאנדסברג במקרה הזה רק תגדל ולכן הוא יצתרך לשחק לא מעט. זאת דעתי לפחות. אבל נראה לי שלאנדסברג הוא סוג של באנקר מבחינת ההנהלה.

10 ינואר 2016, 19:08

לא מבין את ההגיון של המהלך.
כבר יש לנו רכז ישראלי בינוני (יוגב) אז עכשיו מביאים עוד אחד ?
שניהם רכזים לא רעים לליגה אבל אין להם מה לחפש ברמת טופ יורוליג. אף אחד משניהם לא יכול להוביל את הקבוצה ביורוליג.
אז מה יעשו בשנה הבאה ? יביאו בנוסף עוד רכז זר ? ייפטרו מיוגב ?

Sent from my A0001 using Tapatalk

10 ינואר 2016, 19:09

אדם כתב:אני מאמין ששנה הבאה חוץ ממקל אוחיון ורוצסטי,יהיו כאן גארד בעמדה 2 וגארד שהוא אול אראונד כמו זה שרצו להביא מקרישאקה.
אני כמעט בטוח שכולם יודעים ששלושתם לבד זה לא מספיק לכלום.

אין לך מקום, ואין לך כסף לעוד שחקן משמעותי בעמדה 2.

10 ינואר 2016, 19:09

אנשים פה חיים בסרט, עוד מצפים לגארד תותח שישלים אותם
באיזה כסף בדיוק? וגם אם יביאו עדיין אפשר לנצל את הסכום המופרז הזה הרבה יותר טוב, זה לא שעמדות הפנים שלנו מאיימות

10 ינואר 2016, 19:16

אני לא אוהב את מקל, לא עף עליו כשחקן ולא כבנאדם (ממה שהוא מצטייר לפחות בתקשורת)
אבל אני חושב שבשלב הזה ובמצב שהקבוצה נמצאת בו יעשה לה טוב לקבל שחקן שחייב להוכיח את עצמו אחרי סדרת כשלונות.
אולי הוא יתן לנו את הפוש שאנחנו צריכים כדי להשלים את הדאבל בארץ (איזה משפט עצוב זה..) גם מנטאלית וגם מבחינת יכולת, כי איך שלא ננסה להפוך את זה מקל הוכיח שהוא שובר שוויון ברמת הליגה הישראלית, הוא לא הוכיח את עצמו בשום רמה גבוהה יותר אבל המטרות שלנו העונה די צנועות.
מקווה שבסוף העונה הסוכן/יחצ"ן שלו ימצא לו עוד חוזה בNBA ונוכל לבנות קבוצה שלא תעשה לנו בושות כי בפורמט החדש של היורוליג זה לא הולך להיות פשוט.

10 ינואר 2016, 19:21

rc4991 כתב:אנשים פה חיים בסרט, עוד מצפים לגארד תותח שישלים אותם
באיזה כסף בדיוק? וגם אם יביאו עדיין אפשר לנצל את הסכום המופרז הזה הרבה יותר טוב, זה לא שעמדות הפנים שלנו מאיימות

אתה צודק ב-100%. אני לא רואה שום סיבה להחזיק בשלושה שחקנים כמו רוצ'סטי, אוחיון ומקל יחדיו, כל עוד יש מגבלה תקציבית.
אם מכבי תוכל להוסיף בקיץ שחקנים איכותיים לעמדות 2, 4 ו-5, בלי קשר לצעד האחרון, אז שיובשם להם.

10 ינואר 2016, 19:50

בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
לגבי זה שצריך עוד רכז (או קומבו-גארד, לא באמת משנה) בנוסף לרוצ׳סטי ויוגב (כשיר 3 משחקים בעונה) אוחיון, יש ספק?

10 ינואר 2016, 19:52

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:אנשים פה חיים בסרט, עוד מצפים לגארד תותח שישלים אותם

אתה צודק ב-100%. אני לא רואה שום סיבה להחזיק בשלושה שחקנים כמו רוצ'סטי, אוחיון ומקל יחדיו, כל עוד יש מגבלה תקציבית.
אם מכבי תוכל להוסיף בקיץ שחקנים איכותיים לעמדות 2, 4 ו-5, בלי קשר לצעד האחרון, אז שיובשם להם.

ברור לך שזה לא יקרה וגם אם כן אתה תמיד יכול להגיד שיכלו להשתמש במיליון ברוטו שלו כדי להשתדרג מסנטר טוב לסנטר תותח וכו'

10 ינואר 2016, 19:52

החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
לגבי זה שצריך עוד רכז (או קומבו-גארד, לא באמת משנה) בנוסף לרוצ׳סטי ויוגב (כשיר 3 משחקים בעונה) אוחיון, יש ספק?

אבל מכבי צריכה יותר מגארד. היא צריכה גארד איכותי, היא צריכה 4 איכותי והיא צריכה 5 איכותי.
אני מאוד מקווה שהשאירו משהו לעונה הבאה.

10 ינואר 2016, 19:54

רוני, מה זה ״ברור לך שזה לא יקרה״?
העונה הזאת היא עונת בלהות. אחריה חייבים לבנות קבוצה קטלנית כדי שנוכל להתמודד הן בליגה (להחזיר את הכבוד האבוד) והן ביורוליג (הקשה בהרבה).

אם מכבי לא תשקיע הרבה כסף ותבנה סגל עמוק ואיכותי עם שחקנים טובים בכל העמדות זה פשוט לא יקרה.

10 ינואר 2016, 19:54

החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.

וכמה שחקנים אתה רוצה בדיוק בעמדות הגארד? כמה כסף אתה רוצה לבזבז שם סתם?
קודם שישקיעו את הסכומים וההפרשים בשחקני פנים איכותיים (ועאם יש הרבה כסף אז גם שיהיו כמה שיותר איכותיים) ואחרי זה שיחשבו לי על עוד רכז ישראלי אוברפייד

10 ינואר 2016, 19:56

אחדשיודע כתב:

אבל מכבי צריכה יותר מגארד. היא צריכה גארד איכותי, היא צריכה 4 איכותי והיא צריכה 5 איכותי.

היא צריכה 2 מספרי 5 איכותיים (אחד מהם אולי, ובעצם- עדיף- אלכס טיוס), 2 מספרי 4 איכותיים וסווינגמן איכותי.

מכבי תהיה חייבת לבנות קבוצה אטרקטיבית בעונה הבאה כדי שמישהו ישלם כסף על מנוי. האנשים בהיכל לא מפגרים, ואלה שמחוץ לו בוודאי שלא.

10 ינואר 2016, 19:57

החציל האצטקי כתב:רוני, מה זה ״ברור לך שזה לא יקרה״?
העונה הזאת היא עונת בלהות. אחריה חייבים לבנות קבוצה קטלנית כדי שנוכל להתמודד הן בליגה (להחזיר את הכבוד האבוד) והן ביורוליג (הקשה בהרבה).

אם מכבי לא תשקיע הרבה כסף ותבנה סגל עמוק ואיכותי עם שחקנים טובים בכל העמדות זה פשוט לא יקרה.

גם אם נגיד ומכבי תשאיר את התקציב ואפילו תעלה אותו קצת, אתה קודם צריך להתעסק במה שאין לך ואחרי זה לעשות את השיפוצים הקטנים האלה שעולים המון כסף
רוצים להשקיע? מעולה. שיתחילו בסנטר אמיתי וחזק בצבע, בארבע ברמה גבווה מאוד ובעוד שני מחליפים איכותיים. תחזור אלי אם למכבי יהיה כסף אחרי זה לפאקינג רכז שלישי

10 ינואר 2016, 19:57

בוא נתחיל עם שחקן איכותי אחד על כל עמדה. השנה גם את זה לא קיבלנו.

10 ינואר 2016, 19:59

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

היא צריכה 2 מספרי 5 איכותיים (אחד מהם אולי, ובעצם- עדיף- אלכס טיוס), 2 מספרי 4 איכותיים וסווינגמן איכותי.

מכבי תהיה חייבת לבנות קבוצה אטרקטיבית בעונה הבאה כדי שמישהו ישלם כסף על מנוי. האנשים בהיכל לא מפגרים, ואלה שמחוץ לו בוודאי שלא.

למה אתה כל כך בטוח שמכבי הולכת להגדיל את התקציב? ובעטוד בצורה כזאת דרסטית? (ואני דווקא חושב שהם יעלו אותו קצת)
נראה לי שהעונה חטפת בפעם הראשונה כאפה אמיתית אז אתה חושב שהם הולכים להפוך עולמות, אחרת אין לי הסבר

10 ינואר 2016, 20:00

אחדשיודע כתב:בוא נתחיל עם שחקן איכותי אחד על כל עמדה. השנה גם את זה לא קיבלנו.

בדיוק! אנשים פה כבר בונים על רכז שלישי כשאין לך שחקני חמישיה איכותיים.

10 ינואר 2016, 20:00

rc4991 כתב:גם אם נגיד ומכבי תשאיר את התקציב ואפילו תעלה אותו קצת, אתה קודם צריך להתעסק במה שאין לך ואחרי זה לעשות את השיפוצים הקטנים האלה שעולים המון כסף
רוצים להשיקע? מעולה. שיתחילו בסנטר אמיתי וחזק בצבע, בארבע ברמה גבווה מאוד ובעוד שני מחליפים איכותיים. תחזור אלי אם למכבי יהיה כסף אחרי זה לפאקינג רכז שלישי

אתה צודק בעניין הזה בגדול, אבל ההנהלה שלנו לא עובדת ככה. כל ההתנהלות התקציבית היא תמוהה, בטח כשזה נוגע לעלויות של הישראלים.
ֿ
באופן כללי, הייתי מעדיף שיתחילו להתרכז באיסוף נכסים.
למשל, להביא את פרנקלין מהליגה הסינית בסיום העונה שם (עוד 3 שבועות בהנחה שלא יגיע לפלייאוף), גם אם הצורך האקוטי המיידי הוא לא בסקנד גארד.

להניח לג׳סטין המילטון חוזה היה צריך לעשות כבר באוקטובר (גם רשמתי את זה אחרי 3 משחקים שלו בולנסיה בסה״כ).
השוק של הגבוהים קשה. מה שצריך לעשות זה לבוא עם גמישות כלכלית בקיץ ונכונות להשקיע הרבה מאוד משאבים (להתחיל מלקזז אותם אצל הניגרים, בנדר, פניני).

10 ינואר 2016, 20:05

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:גם אם נגיד ומכבי תשאיר את התקציב ואפילו תעלה אותו קצת, אתה קודם צריך להתעסק במה שאין לך ואחרי זה לעשות את השיפוצים הקטנים האלה שעולים המון כסף
רוצים להשיקע? מעולה. שיתחילו בסנטר אמיתי וחזק בצבע, בארבע ברמה גבווה מאוד ובעוד שני מחליפים איכותיים. תחזור אלי אם למכבי יהיה כסף אחרי זה לפאקינג רכז שלישי

אתה צודק בעניין הזה בגדול, אבל ההנהלה שלנו לא עובדת ככה. כל ההתנהלות התקציבית היא תמוהה, בטח כשזה נוגע לעלויות של הישראלים.
ֿ
באופן כללי, הייתי מעדיף שיתחילו להתרכז באיסוף נכסים.
למשל, להביא את פרנקלין מהליגה הסינית בסיום העונה שם (עוד 3 שבועות בהנחה שלא יגיע לפלייאוף), גם אם הצורך האקוטי המיידי הוא לא בסקנד גארד.

להניח לג׳סטין המילטון חוזה היה צריך לעשות כבר באוקטובר (גם רשמתי את זה אחרי 3 משחקים שלו בולנסיה בסה״כ).
השוק של הגבוהים קשה. מה שצריך לעשות זה לבוא עם גמישות כלכלית בקיץ ונכונות להשקיע הרבה מאוד משאבים (להתחיל מלקזז אותם אצל הניגרים, בנדר, פניני).

ואיך כל מה שאמרת עכשיו מסתדר עם מה שאמרת מקודם?
מכבי לא רק שלא מגיעה לקיץ עם גמישות, היא עוד מפילה על עצמה חוזה מוגזם לטווח ארוך
פרסם תגובה