17 ינואר 2016, 22:05
Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:מסתבר שגארט >>>>> מ- CP3.
כתבתי לפני כמה ימים, כנראה לא שמת לב.
"התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
קיוויתי שיבינו אותי אבל כנראה שלא כך קרה.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
בנוגע להשוואה בין CP לטיילר, ברור שרוצ'סטי יותר טוב אין פה שאלה בכלל.
"
או ששמת לב ואתה אובססיבי, אין לי מושג האמת.
17 ינואר 2016, 22:06
jol9 כתב:Hey Yeah כתב:roy1000 כתב:מסתבר שגארט >>>>> מ- CP3.
כתבתי לפני כמה ימים, כנראה לא שמת לב.
"התכוונתי, וקיוויתי שהייתי ברור, שרוצ'סטי שייך ליורוליג כמו שכריספי שייך לNBA. זה בא בתגובה לטענות חוזרות של רוי שרוצ'סטי לא שחקן יורוליג לגיטימי.
לרגע חלילה לא השוואתי בין הרמות של פול לרוצ'סטי, גם לא בין רמות הדומיננטיות שלהם בליגות המתאימות.
האמירה התייחסה למידת השייכות לליגה, ואני חושב שהרוב יסכימו איתי שרוצ'סטי שייך ליורוליג, ושחלק נכבד פה חושב שהוא טופ יורוליג לעמדה.
"
חבל על הבריאות שלך... או על המקום הוירטואלי ברשת.
רוצ'סטי זה כריס פול, וזהו.
Hey Yeah כתב:כתבתי לפני כמה ימים, כנראה לא שמת לב.
"
17 ינואר 2016, 22:07
החציל האצטקי כתב:ריחוף יפה של איתי.
למה הוא לא 3?
17 ינואר 2016, 22:07
17 ינואר 2016, 22:08
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:כתבתי לפני כמה ימים, כנראה לא שמת לב.
"
אז אם רוצ'סטי הוא טופ יורוליג, לאן שייך גארט? טופ NBA?
17 ינואר 2016, 22:09
Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:ריחוף יפה של איתי.
למה הוא לא 3?
כי הוא העדיף להעלות מסת שריר מאשר לעבוד על קליעה. אני חושב שאדלשטיין סיפר על זה מתישהו.
17 ינואר 2016, 22:09
Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:ריחוף יפה של איתי.
למה הוא לא 3?
כי הוא העדיף להעלות מסת שריר מאשר לעבוד על קליעה. אני חושב שאדלשטיין סיפר על זה מתישהו.
17 ינואר 2016, 22:10
החציל האצטקי כתב:Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:ריחוף יפה של איתי.
למה הוא לא 3?
הוא צריך להיות 4 לפחות. הכי קריטי שיפתח כמה מובים בהתקפה, ואז הוא באמת יכול להיות שחקן.
17 ינואר 2016, 22:10
17 ינואר 2016, 22:11
17 ינואר 2016, 22:11
החציל האצטקי כתב:Hey Yeah כתב:החציל האצטקי כתב:ריחוף יפה של איתי.
למה הוא לא 3?
הוא צריך להיות 4 לפחות. הכי קריטי שיפתח כמה מובים בהתקפה, ואז הוא באמת יכול להיות שחקן.
17 ינואר 2016, 22:12
Hey Yeah כתב:אני מבין שאתה לא שואל פה באמת מתוך עניין, רק כדי להתווכח.
אבל אני באמת חושב שגארט שחקן ברמת יורוליג. כן, אולי אפילו טופ. כמו שאמרתי כבר הרבה פעמים, אני הייתי מביא אותו שנה הבאה.
17 ינואר 2016, 22:13
החציל האצטקי כתב:אין דבר כזה מיד ריינג׳ בכדורסל המודרני. בזבוז זמן.
יש להגיע לטבעת ויש לקלוע משלוש.
17 ינואר 2016, 22:15
roy1000 כתב:Hey Yeah כתב:אני מבין שאתה לא שואל פה באמת מתוך עניין, רק כדי להתווכח.
אבל אני באמת חושב שגארט שחקן ברמת יורוליג. כן, אולי אפילו טופ. כמו שאמרתי כבר הרבה פעמים, אני הייתי מביא אותו שנה הבאה.
אני שואל מתוך עניין טהור. אם שחקן שנחתך מ- 3 קבוצות יורוליג בקריירה שלו והצליח לסיים עונת יורוליג אחת מלאה ב- 10 שנים של קריירה הוא שחקן "טופ יורוליג", אז אני באמת תוהה לאיזה רמות שייך גארט שעושה לו בית ספר בשני צידי המגרש ובקלות מגוחכת. אם רוצ'טסי הוא באמת "טופ יורוליג" באיזה עולם דמיוני, אז באותו עולם אפשר לטעון שגארט יותר טוב מ- CP3 (האמיתי).
17 ינואר 2016, 22:15