פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: יותם הלפרין חוזר לצהוב ל-3 השנים הקרובות

21 יוני 2011, 04:24

אני חושב שלא נכון להגדיר את ריברס וולש כלא מובילי כדור , אפשר להגיד שהם לא מנהלי משחק כמו שאיידסון ( הם לא פוינט פאוורדים) אבל הם בהחלט מובילי כדור ומורידים כדור לריצפה טוב מאוד....השאלה מה מכבי מחפשים , תואם איידסון או סווינגמן (2-3)....

26 יוני 2011, 13:45

יותם הלפרין בספק לעונה הקרובה...

פשלה. לא בדקו את העניין קודם ?

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02254.html

26 יוני 2011, 13:47

נשמע הזוי ולא רציני.

26 יוני 2011, 14:25

yellowaura כתב:יותם הלפרין בספק לעונה הקרובה...

בדקו כן..אבל בגלל זה עד עכשיו אין חתימה רשמית אלא רק סיכום..
בחדשות הספורט אמרו שהדברים היחידים שמפרידים בין חתימה לאי חתימה זה המס

26 יוני 2011, 14:27

ביבו כתב:נשמע הזוי ולא רציני.

יש לי הרגשה שזה חלק ממסר תקשורתי לאוהדים של פדרמן= אל תצפו להחתמה גדולה בשחקן הבא.

מבחינתי שיקצצו את הלפרין. כמובן שעדיף שלא אבל עד כה ההחתמות הם שאייר, ג'יימס וסמית'. 2 שחקנים מהדרג השלישי ואחד מהדרג השני.
מכבי חייבים להביא זר מהדרג הראשון (כמו אידסון ופרקינס) על מנת לשמור על האיכות שלה. כרגע איך שאני רואה את השוק בצורה גסה:

מעגל ראשון: אידסון, פרקינס, דיאמנטידיס, ספנוליס, ארויו, מקאלב...(שחקני יורוליג מובילים/שחקני נ.ב.א בינוניים+)
מעגל שני: סמית, הלפרין, ריברס, וולש, ג'אבר (שחקנים שהצליחו באירופה בקבוצות בינוניות/שחקני יורוליג בינוניים בקבוצות גדולות),
מעגל שלישי: שאייר, ג'יימס (זרים יוצאי ליגה ישראלית/ יוצאי מכללות ללא ניסיון)

מכבי נפגע קשות מבחינת האיכות שלה: אידסון ופרקינס היו דרג ראשון.

26 יוני 2011, 14:45

Holiday_Armadillo כתב:

בדקו כן..אבל בגלל זה עד עכשיו אין חתימה רשמית אלא רק סיכום..
בחדשות הספורט אמרו שהדברים היחידים שמפרידים בין חתימה לאי חתימה זה המס

שישחק רק במשחקי החוץ :clap2

26 יוני 2011, 15:15

במידה שיותם לא יגיע בסופו של דבר ועם ההחתמות הזולות יחסית עד עכשיות כל סיפור האדריאטית נראה יותר ויותר הזוי.

26 יוני 2011, 15:19

קודי כתב:במידה שיותם לא יגיע בסופו של דבר ועם ההחתמות הזולות יחסית עד עכשיות כל סיפור האדריאטית נראה יותר ויותר הזוי.

כבר אחרי שלא השאירו את אידסון ופארגו ביחד האדריאטית היה הזוי.
מכבי יכולה לשלם לשחקן מיליון$ לשנה גם בלי אדריאטית

26 יוני 2011, 15:29

itay92 כתב:
קודי כתב:במידה שיותם לא יגיע בסופו של דבר ועם ההחתמות הזולות יחסית עד עכשיות כל סיפור האדריאטית נראה יותר ויותר הזוי.

כבר אחרי שלא השאירו את אידסון ופארגו ביחד האדריאטית היה הזוי.
מכבי יכולה לשלם לשחקן מיליון$ לשנה גם בלי אדריאטית

זה נכון, אבל בהתחשב בכך ששחקני החיזוק החדשים מקבלים 300-350 אלף דולר והישראלי הבכיר שהגיע מקבל 150 אלף, כאשר התפנה החוזה של פיני ודרוקר ויניב גרין עזב, זה פשוט עניין מיותר לחלוטין והזוי.
מעבר לכך, קצת מוזר לי שמודיעים על כך שהלפרין חוזר ומחתימים זר שיתאים לשחק לצידו כשסוגיה כל כך מהותית עדיין לא פתורה. הרי עניין המס של יותם עלה גם לפני שנה, אז לא היה מספיק זמן לבדוק את זה? יסלחו לי כולם, אבל אם הסיפור הזה נכון אז מדובר בניהול רשלני ומאוד לא יסודי.

26 יוני 2011, 15:46

מנסיון שלי אף אחד במס הכנסה לא יגיד לך כלום שנה קדימה , מה עוד שזה יכול להיות שונה בין לשכה ולשכה ובין פקיד שומה אחד לשני . מה עוד שיכול להיות מצב שבשנה שהוא עזב הוא עדיין שילם מס ולא שלם כלום ביוון וכו. יכול להיות מצב שממתינים לפדרמן כדי לסגור את העניין . מסמך אחד יכול לשנות דברים לכאן או לכאן .

26 יוני 2011, 16:25

טיקי חוזר כתב:מנסיון שלי אף אחד במס הכנסה לא יגיד לך כלום שנה קדימה , מה עוד שזה יכול להיות שונה בין לשכה ולשכה ובין פקיד שומה אחד לשני . מה עוד שיכול להיות מצב שבשנה שהוא עזב הוא עדיין שילם מס ולא שלם כלום ביוון וכו. יכול להיות מצב שממתינים לפדרמן כדי לסגור את העניין . מסמך אחד יכול לשנות דברים לכאן או לכאן .

זה מאוד מוזר לי כל עניין המס.
ונניח שהלפרין חוזר לפני שסגר שלוש שנות מס מלאות (ואני עדיין לא מבין למה צריך שיסגור 3 שנות מס מלאות), אז מה, בגלל כמה חודשים הוא ייאלץ לשלם מליון ש"ח?? זה הזוי ולא נראה סביר.
יותר כמו משאלת לב של אבי פישר, ולא משהו אמיתי.

כמו שאמרת, אני מאמין שהוא התייעץ עם רו"ח לפני שעזב, וכמו שהוא ידע שהוא חותם לשלוש שנים, כל רו"ח היה מזהיר אותו מהעניין הזה, ומוצא לו פתרון מראש.

אני יודע שאחד הבוסים שלי בעבר עזב לארה"ב לעבוד שם, והוא סיפר לי שהיו לו המון עניינים לסדר שהרו"ח המליץ לו בדיוק בגלל כל ענייני המס. עכשיו כאן מדובר בשכר
זניח ביחס למה שיותם הרוויח ביוון, אז אני בטוח שהכל סגור מבחינתו.

26 יוני 2011, 16:49

yellowaura כתב:
ביבו כתב:נשמע הזוי ולא רציני.

יש לי הרגשה שזה חלק ממסר תקשורתי לאוהדים של פדרמן= אל תצפו להחתמה גדולה בשחקן הבא.

מבחינתי שיקצצו את הלפרין. כמובן שעדיף שלא אבל עד כה ההחתמות הם שאייר, ג'יימס וסמית'. 2 שחקנים מהדרג השלישי ואחד מהדרג השני.
מכבי חייבים להביא זר מהדרג הראשון (כמו אידסון ופרקינס) על מנת לשמור על האיכות שלה. כרגע איך שאני רואה את השוק בצורה גסה:

מעגל ראשון: אידסון, פרקינס, דיאמנטידיס, ספנוליס, ארויו, מקאלב...(שחקני יורוליג מובילים/שחקני נ.ב.א בינוניים+)
מעגל שני: סמית, הלפרין, ריברס, וולש, ג'אבר (שחקנים שהצליחו באירופה בקבוצות בינוניות/שחקני יורוליג בינוניים בקבוצות גדולות),
מעגל שלישי: שאייר, ג'יימס (זרים יוצאי ליגה ישראלית/ יוצאי מכללות ללא ניסיון)

מכבי נפגע קשות מבחינת האיכות שלה: אידסון ופרקינס היו דרג ראשון.

כשאידסון ופרקינס רק הגיעו למכבי, ספק אם הם היו ב"מעגל השלישי".
במכבי הם הפכו לשחקנים בכירים ברמת היורוליג. בוא נקווה שהלפרין, שאייר וסמית' יצליחו לעשות גם הם את השידרוג ביכולת.

26 יוני 2011, 16:54

בחדשות הספורט הזכירו את לאנדסברג כמועמד, במידה והלפרין לא יגיע בסופו של דבר.

26 יוני 2011, 17:25

:clap2
תודה למס הכנסה. מסתבר שבכל רע יש גם קצת טוב.

26 יוני 2011, 17:33

אבי כתב:

חיכיתי לתגובה שלך :grin חולני :clap2

26 יוני 2011, 17:42

קובי כתב:
אבי כתב:

חיכיתי לתגובה שלך :grin חולני :clap2

הסגל שלך לעונה הבאה הרבה יותר חולני.
ושוב, תודה למס הכנסה.

26 יוני 2011, 17:52

אבי כתב:

דווקא מדברים על לנדסברג כמחליף פוטנציאלי להלפרין..לפחות בספורט5..הוא לא יהיה עסק כזה זול :unsure

26 יוני 2011, 17:54

Holiday_Armadillo כתב:
אבי כתב:

דווקא מדברים על לנדסברג כמחליף פוטנציאלי להלפרין..לפחות בספורט5..הוא לא יהיה עסק כזה זול :unsure

טיפשי לשלם ביי אאוט גבוה על שחקן כל כך בינוני כמו לנדסברג. יותם בשתי דרגות מעליו. באמת חכם ללכת לליגה האדריאטית בשביל לזרוק את הכסף על לנדסברג.

27 יוני 2011, 05:25

נראה לי הנפצה מטורפת כל הסיפור הזה, גלדסטון פשוט מושעמם מדיי...
מכבי הוציאו הודעה שהלפרין ילבש צהוב בשלוש שנים הקרובות אז הוא ילבש צהוב.
לא ראיתי שום הודעה רשמית ממכבי שבה הם אומרים שיותם עוד לא סגור
בקיצור, גלדסטון מתדרדר מרגע לדודלי...

27 יוני 2011, 05:54

טיקי חוזר כתב:מנסיון שלי אף אחד במס הכנסה לא יגיד לך כלום שנה קדימה , מה עוד שזה יכול להיות שונה בין לשכה ולשכה ובין פקיד שומה אחד לשני . מה עוד שיכול להיות מצב שבשנה שהוא עזב הוא עדיין שילם מס ולא שלם כלום ביוון וכו. יכול להיות מצב שממתינים לפדרמן כדי לסגור את העניין . מסמך אחד יכול לשנות דברים לכאן או לכאן .

יש לי גם לא מעט נסיון בעבודה מול רשות המיסים. קודם כל, אם אתה מאוד רוצה אז יתנו לך אישור גם שנה קדימה באמצעות רולינג או פרה-רולינג שייסגר מולם. מעבר לכך, יש חוק ולמכבי היתה שנה כדי לבדוק אותו. דבר שלישי - אין מה להמתין לפדרמן מאחר שהוא לא יכול לעזור יותר מדי ברשות המיסים. בדיוק כמו שאתה עושה סקאוטינג על שחקן או בודק את הסטטוס החוזי שלו, כך היתה צריכה מכבי לבדוק בשנה האחרונה את נושא המיסוי של יותם (ואין שום בעיה לשלוח רואה חשבון שיעשה זאת עוד באמצע העונה), במיוחד כשזה התעורר עוד לפני שנה. אם רק עכשיו גילו את הבעיה אז מדובר לטעמי ברשלנות ובחוסר יסודיות.

ולא פחות גרוע - מכבי פירסמה הודעה רשמית על חזרתו של יותם - הודעה שייתכן שגרמה למנויים לחדש את המנוי לעונה הבאה - כאשר הוא לא חתם על החוזה ויש עדיין בעיה גדולה לפתור.
נושא נעול