04 מרץ 2016, 22:44
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.
גם אני חושב שהוא אופציה טובה יחסית לעונה הזאת, ולא בטוח שהוא מספיק טוב להיות הסנטר הפותח ביורוליג.
עשה העונה מספרים טובים נגד חבורת הנכים של מכבי, אבל בטופ-16 נותן מספרים עלובים.
מזכיר קצת את טיוס בעונה שעברה, שהיה כאילו בשביתה איטלקית...
די בטוח שהוא לא יכול.
04 מרץ 2016, 23:15
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה עושה כאן שכונה, אבל בגלל ששרדת את תקופת הבחינות הראשונה שלך, אני אתן לך קרדיט...
(איך היה ד"א... לא סיפרת בכלל).
למה שכונה? העסקה סגורה וראוי להפריד אותה מת'רד המלפפונים.
היה בסדר, הציונים לא משביעי רצון אבל זה מה יש. ממשיכים הלאה.
שכונה, כי פותחים ת'רד רק כשיש אישור וחתימה, אבל לא משנה...
כמה מועדי ב' היו? מה היה הכי קשה?
אחד בחדו"א (לא ניגשתי למועד א', טעות), והוא לטעמי היה הקשה ביותר.
04 מרץ 2016, 23:16
04 מרץ 2016, 23:17
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה עושה כאן שכונה, אבל בגלל ששרדת את תקופת הבחינות הראשונה שלך, אני אתן לך קרדיט...
(איך היה ד"א... לא סיפרת בכלל).
למה שכונה? העסקה סגורה וראוי להפריד אותה מת'רד המלפפונים.
היה בסדר, הציונים לא משביעי רצון אבל זה מה יש. ממשיכים הלאה.
שכונה, כי פותחים ת'רד רק כשיש אישור וחתימה, אבל לא משנה...
כמה מועדי ב' היו? מה היה הכי קשה?
אחד בחדו"א (לא ניגשתי למועד א', טעות), והוא לטעמי היה הקשה ביותר.
אה, רק אחד? אז מה אתה בוכה?
זוכר מה שרוי אמר לך על מועדי ב'? נראה לי שראית שזה נכון...
שנה א' זה הטירונות של האוניברסיטה. תעבור את זה, ובהמשך יהיה יותר קל, וגם הציונים ישתפרו
05 מרץ 2016, 08:45
05 מרץ 2016, 08:50
מכביסט31 כתב:הנדריקס תמיד היה שחקן עונשין גרוע..? יש לו 50% ביורוליג השנה ו-63% בליגה הספרדית..
כמובן שבמכבי זה ישתנה אוטומטית לאחוזים של גבינה רזה, כמו שקורה כמעט לכל שחקן שמגיע לכאן..
05 מרץ 2016, 08:53
05 מרץ 2016, 09:02
roy1000 כתב:מכביסט31 כתב:הנדריקס תמיד היה שחקן עונשין גרוע..? יש לו 50% ביורוליג השנה ו-63% בליגה הספרדית..
כמובן שבמכבי זה ישתנה אוטומטית לאחוזים של גבינה רזה, כמו שקורה כמעט לכל שחקן שמגיע לכאן..
הנדריקס בצד היורד של הקריירה שלו. אלה השחקנים שמכבי מביאה.
05 מרץ 2016, 09:55
מקאדו 3 כתב:הוא בן 29 עם נסיון יורוליג , מכיר את המערכת אישיות נהדרת ועשה הרבה צרות במפגשים עם מכבי , 10 נ'ק ו6.2 ריבאונדים השנה ביורוליג ב 21 ד'ק מה יש יותר טוב בשוק עכשיו ? עבמים מהדיי ליג או שחקנים שמעמידים ממוצעים טובים לכאורה בסין ?
אם יביאו שנה הבאה סנטר יותר קלאסי בנוסף זו החתמה טובה סה'כ .
05 מרץ 2016, 11:49
05 מרץ 2016, 11:57
05 מרץ 2016, 12:22
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:הוא בן 29 עם נסיון יורוליג , מכיר את המערכת אישיות נהדרת ועשה הרבה צרות במפגשים עם מכבי , 10 נ'ק ו6.2 ריבאונדים השנה ביורוליג ב 21 ד'ק מה יש יותר טוב בשוק עכשיו ? עבמים מהדיי ליג או שחקנים שמעמידים ממוצעים טובים לכאורה בסין ?
אם יביאו שנה הבאה סנטר יותר קלאסי בנוסף זו החתמה טובה סה'כ .
ממש לא מעניין אותי מה יש עכשיו בשוק. מעניינת אותי העונה הבאה, ואם לעונה הבאה יביאו שחקנים ברמה של הנדריקס אז יהיה רע מאוד. הנדריקס יהיה בן 30 בעונה הבאה, ואפשר לראות עליו בברור סימנים של ירידה באתלטיות ובניידות. הוא עשה 9/6 העונה ביורוליג בקבוצת יורוליג בינונית.
כשכבר יש לך את אמבקווה פה, אני ממש לא רואה סיבה להחתים את הנדריקס. שים לב לשחקנים שחתומים במכבי לעונה הבאה:
גארדים: מקל/אוחיון/רוצ'סטי/סילבן/יבזורי (כנראה יעזוב)
פורוורדים: דווין/פניני
שחקני פנים: אמבקווה/הנדריקס
יגיעו 4 זרים חדש - עוד שני שחקני פנים, פורוורד וגארד. אני מצטער, אבל זו קבוצה שלחלוטין נראית בדרך להיות בשר תותחים ביורוליג.
05 מרץ 2016, 12:34
שחף כתב:רוי, גם קייל היינס יהיה בן 30 בעונה הבאה. אני לא חושב שההחתמה של הנדריקס רעה אבל זה מאוד מאוד תלוי מה מביאים לידו. אם אבמקווה נשאר פה ומביאים סנטר ופורוורד זה קו קדמי לא רע. מצד שני אם הבטיחו לו להיות סנטר פותח מצבנו רע.
אגב כמו שסהר אמר יכול להיות שדווין פורש
05 מרץ 2016, 13:30
05 מרץ 2016, 20:22
05 מרץ 2016, 20:24
05 מרץ 2016, 20:27
rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)
05 מרץ 2016, 20:34
my man כתב:rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)
ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...
אבל חכה בכלל העניין לא סגור...
05 מרץ 2016, 20:48
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)
ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...
סבבה, אבל אנשים פה כבר קופצים ומחליטים מה יהיה
אגב, לא ראיתי את אותן זעקות שבר על הכפילות של מקל ואוחיון
05 מרץ 2016, 20:49
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)
סבבה, אבל אנשים פה כבר קופצים ומחליטים מה יהיה
אגב, לא ראיתי את אותן זעקות שבר על הכפילות של מקל ואוחיון
הגזמת...הרבה פה התלוננו על הכפילות של יוגי ומקל...אני אפילו אמרתי מהרגע הראשון שיוגי חייב ללכת..