רשמית: ריצ'ארד הנדריקס חתם במכבי לעונה וחצי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס סיכם במכבי

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2016, 22:44

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:טוב, אלא אם פארגו יחתום בירושלים פתאום (אופציה סבירה ביותר דווקא), האליפות של מכבי. השאלה היא מה בדיוק יעשו עם הנדריקס ואמבקווה שנה הבאה.

גם אני חושב שהוא אופציה טובה יחסית לעונה הזאת, ולא בטוח שהוא מספיק טוב להיות הסנטר הפותח ביורוליג.
עשה העונה מספרים טובים נגד חבורת הנכים של מכבי, אבל בטופ-16 נותן מספרים עלובים.
מזכיר קצת את טיוס בעונה שעברה, שהיה כאילו בשביתה איטלקית...

די בטוח שהוא לא יכול.

תשמע, גם אני לא מחזיק ממנו יותר מדי, זה ידוע. אבל אני אומר לעצמי, שאם לקחנו את גביע היורוליג עם סנטר גמד שיודע לקלוע רק בדאנק (טיוס) , אז דברים מוזרים מזה יכולים לקרות :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: ריצ'ארד הנדריקס סיכם במכבי לעונה וחצי

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 23:15

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:שמואל, אתה עושה כאן שכונה, אבל בגלל ששרדת את תקופת הבחינות הראשונה שלך, אני אתן לך קרדיט...

(איך היה ד"א... לא סיפרת בכלל).

למה שכונה? העסקה סגורה וראוי להפריד אותה מת'רד המלפפונים.
היה בסדר, הציונים לא משביעי רצון אבל זה מה יש. ממשיכים הלאה.

שכונה, כי פותחים ת'רד רק כשיש אישור וחתימה, אבל לא משנה...

כמה מועדי ב' היו? מה היה הכי קשה?

אחד בחדו"א (לא ניגשתי למועד א', טעות), והוא לטעמי היה הקשה ביותר.

אה, רק אחד? אז מה אתה בוכה?

זוכר מה שרוי אמר לך על מועדי ב'? נראה לי שראית שזה נכון...

שנה א' זה הטירונות של האוניברסיטה. תעבור את זה, ובהמשך יהיה יותר קל, וגם הציונים ישתפרו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מרץ 2016, 23:16

לעונה הזאת כל סנטר כשיר עם טיפה ניסיון יכול לעזור אז בטח שהנדריקס גם . לעונה הבאה אני מקווה שהחתמת הנדריקס מסמנת את הדרך החוצה מאמבקווה כי הנדריקס כסנטר ראשון זה יחד עם אמבקווה זה בדיחה גם ברמת יורוקאפ. ריצ'י הוא סנטר מחליף אדיר עם אופי מדהים.
לגבי פארגו בירושלים , קשה לי להאמין כי הוא הרוויח מספיק בסין ואני לא רואה אותו בא לשחק בסכום נמוך בירושלים... מה שכן עוד בקיץ חלמתי על איחוד של פארגו ומקל במכבי וזה לא יצא לפועל. העונה זה כבר לא יכול לקרות אבל הייתי שמח שזה יקרה שנה הבאה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מרץ 2016, 23:17

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:שמואל, אתה עושה כאן שכונה, אבל בגלל ששרדת את תקופת הבחינות הראשונה שלך, אני אתן לך קרדיט...

(איך היה ד"א... לא סיפרת בכלל).

למה שכונה? העסקה סגורה וראוי להפריד אותה מת'רד המלפפונים.
היה בסדר, הציונים לא משביעי רצון אבל זה מה יש. ממשיכים הלאה.

שכונה, כי פותחים ת'רד רק כשיש אישור וחתימה, אבל לא משנה...

כמה מועדי ב' היו? מה היה הכי קשה?

אחד בחדו"א (לא ניגשתי למועד א', טעות), והוא לטעמי היה הקשה ביותר.

אה, רק אחד? אז מה אתה בוכה?

זוכר מה שרוי אמר לך על מועדי ב'? נראה לי שראית שזה נכון...

שנה א' זה הטירונות של האוניברסיטה. תעבור את זה, ובהמשך יהיה יותר קל, וגם הציונים ישתפרו

רק אחד, אבל לא בגלל שהציונים שלי מזהירים ואני מרוצה מהם, אלא בגלל שאני פחדן מידי להסתכן ולגשת למועדי ב'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 05 מרץ 2016, 08:45

הנדריקס תמיד היה שחקן עונשין גרוע..? יש לו 50% ביורוליג השנה ו-63% בליגה הספרדית..
כמובן שבמכבי זה ישתנה אוטומטית לאחוזים של גבינה רזה, כמו שקורה כמעט לכל שחקן שמגיע לכאן..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מרץ 2016, 08:50

מכביסט31 כתב:הנדריקס תמיד היה שחקן עונשין גרוע..? יש לו 50% ביורוליג השנה ו-63% בליגה הספרדית..
כמובן שבמכבי זה ישתנה אוטומטית לאחוזים של גבינה רזה, כמו שקורה כמעט לכל שחקן שמגיע לכאן..

הנדריקס בצד היורד של הקריירה שלו. אלה השחקנים שמכבי מביאה.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 05 מרץ 2016, 08:53

אבל הוא שחקן יורוליג. מכבי מבטיחה, מכבי מקיימת!
אתם יודעים שגם מרקיז היינס שחקן יורוליג? לפי ההבטחה של פדרמן, אפשר בכיף להחזיר אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 מרץ 2016, 09:02

roy1000 כתב:
מכביסט31 כתב:הנדריקס תמיד היה שחקן עונשין גרוע..? יש לו 50% ביורוליג השנה ו-63% בליגה הספרדית..

הנדריקס בצד היורד של הקריירה שלו. אלה השחקנים שמכבי מביאה.

הוא בן 29 עם נסיון יורוליג , מכיר את המערכת אישיות נהדרת ועשה הרבה צרות במפגשים עם מכבי , 10 נ'ק ו6.2 ריבאונדים השנה ביורוליג ב 21 ד'ק מה יש יותר טוב בשוק עכשיו ? עבמים מהדיי ליג או שחקנים שמעמידים ממוצעים טובים לכאורה בסין ?

אם יביאו שנה הבאה סנטר יותר קלאסי בנוסף זו החתמה טובה סה'כ .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מרץ 2016, 09:55

מקאדו 3 כתב:הוא בן 29 עם נסיון יורוליג , מכיר את המערכת אישיות נהדרת ועשה הרבה צרות במפגשים עם מכבי , 10 נ'ק ו6.2 ריבאונדים השנה ביורוליג ב 21 ד'ק מה יש יותר טוב בשוק עכשיו ? עבמים מהדיי ליג או שחקנים שמעמידים ממוצעים טובים לכאורה בסין ?

ממש לא מעניין אותי מה יש עכשיו בשוק. מעניינת אותי העונה הבאה, ואם לעונה הבאה יביאו שחקנים ברמה של הנדריקס אז יהיה רע מאוד. הנדריקס יהיה בן 30 בעונה הבאה, ואפשר לראות עליו בברור סימנים של ירידה באתלטיות ובניידות. הוא עשה 9/6 העונה ביורוליג בקבוצת יורוליג בינונית.

כשכבר יש לך את אמבקווה פה, אני ממש לא רואה סיבה להחתים את הנדריקס. שים לב לשחקנים שחתומים במכבי לעונה הבאה:

גארדים: מקל/אוחיון/רוצ'סטי/סילבן/יבזורי (כנראה יעזוב)
פורוורדים: דווין/פניני
שחקני פנים: אמבקווה/הנדריקס

יגיעו 4 זרים חדש - עוד שני שחקני פנים, פורוורד וגארד. אני מצטער, אבל זו קבוצה שלחלוטין נראית בדרך להיות בשר תותחים ביורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 05 מרץ 2016, 11:49

רוי, גם קייל היינס יהיה בן 30 בעונה הבאה. אני לא חושב שההחתמה של הנדריקס רעה אבל זה מאוד מאוד תלוי מה מביאים לידו. אם אבמקווה נשאר פה ומביאים סנטר ופורוורד זה קו קדמי לא רע. מצד שני אם הבטיחו לו להיות סנטר פותח מצבנו רע.

אגב כמו שסהר אמר יכול להיות שדווין פורש
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2016, 11:57

הנדריקס לא מספיק טוב כדי להיות סנטר משמעותי ביורוליג. הוא שווה את ה10-15 דקות בקבוצת טופ8 והאמת שהנסיון והאופי שלהן הן כן מרכיבים שעוזרים בקבוצות עם יומרות.
במידה והוא בא לשחק את ה-5 המחליף ונפטרים מאמבקווה (האפס), ומביאים לכאן עוד 5 במיליון-מיליון וחצי דולר, ועוד שני מספרי 4 טובים, אז זו החתמה מצויינת.
האם סביר שזה יקרה?

מכבי לא צריכה 5 בשביל האליפות בארץ העונה. הנדריקס לא יעזור אם ישחק ליד איתי שגב או בריאן רנדל.
היא צריכה 4 שיכול לקחת על עצמו ולעשות 16-18 נקודות ו8-10 ריבאונדים בכל ערב נתון, לפתוח את ההגנות בקליעה ולהטיל אימים בהגנה.

כשהולמן ופארגו יחברו לדונטה, ירושלים תבוא כשהיא מכילה כמות שחקנים נפיצים כזאת שמכבי פשוט לא תצליח לשרוד מולה במשחק נתון.
מזל טוב, הצלחת שוב לא תחזור הביתה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 מרץ 2016, 12:22

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:הוא בן 29 עם נסיון יורוליג , מכיר את המערכת אישיות נהדרת ועשה הרבה צרות במפגשים עם מכבי , 10 נ'ק ו6.2 ריבאונדים השנה ביורוליג ב 21 ד'ק מה יש יותר טוב בשוק עכשיו ? עבמים מהדיי ליג או שחקנים שמעמידים ממוצעים טובים לכאורה בסין ?

ממש לא מעניין אותי מה יש עכשיו בשוק. מעניינת אותי העונה הבאה, ואם לעונה הבאה יביאו שחקנים ברמה של הנדריקס אז יהיה רע מאוד. הנדריקס יהיה בן 30 בעונה הבאה, ואפשר לראות עליו בברור סימנים של ירידה באתלטיות ובניידות. הוא עשה 9/6 העונה ביורוליג בקבוצת יורוליג בינונית.

כשכבר יש לך את אמבקווה פה, אני ממש לא רואה סיבה להחתים את הנדריקס. שים לב לשחקנים שחתומים במכבי לעונה הבאה:

גארדים: מקל/אוחיון/רוצ'סטי/סילבן/יבזורי (כנראה יעזוב)
פורוורדים: דווין/פניני
שחקני פנים: אמבקווה/הנדריקס

יגיעו 4 זרים חדש - עוד שני שחקני פנים, פורוורד וגארד. אני מצטער, אבל זו קבוצה שלחלוטין נראית בדרך להיות בשר תותחים ביורוליג.

הוא עשה 9/6 בקבוצת יורוליג בינונית, ואמבקווה עשה 7/8 בקבוצת יורוליג עלובה (וב-5 דקות משחק יותר ומול קבוצות חלשות בהרבה).

אם אמבקווה באמת פצוע, ובאמת צריך ניתוח וכאלה, מכבי צריכה לעשות מאמץ ולחתוך אותו בשנה הבאה. אין לו מה לחפש בקבוצה.

כמו שחשבתי בעונה שעברה (ואתה אמרת הפוך) אז גם עכשיו, אני אומר שיגיעו 6-7 שחקנים חדשים לקבוצה בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מרץ 2016, 12:34

שחף כתב:רוי, גם קייל היינס יהיה בן 30 בעונה הבאה. אני לא חושב שההחתמה של הנדריקס רעה אבל זה מאוד מאוד תלוי מה מביאים לידו. אם אבמקווה נשאר פה ומביאים סנטר ופורוורד זה קו קדמי לא רע. מצד שני אם הבטיחו לו להיות סנטר פותח מצבנו רע.

אגב כמו שסהר אמר יכול להיות שדווין פורש

קו קדמי של אמבקווה-הנדריקס ועוד שני זרים בינוניים זה קו קדמי חלש שיהיה בשר תותחים ביורוליג.

אני לא מאמין שדווין יפרוש. זה לא ריאלי לחשוב שהוא ייוותר על 2.5 מליון דולר נטו.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מרץ 2016, 13:30

החוזה של אמבקווה גדול מדי בשביל שיהיה אפשר לשחרר אותו סתם ככה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 05 מרץ 2016, 20:22

זה רציני?

עכשיו לגבי עונה הבאה- אם זה יהיה במקום אמבקווה אני יכול לקבל את זה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מרץ 2016, 20:24

נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 מרץ 2016, 20:27

rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)

ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...
אבל חכה בכלל העניין לא סגור...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מרץ 2016, 20:34

my man כתב:
rc4991 כתב:נראה לי שקצת הגזמתם, אני מניח שיש סיכוי לא רע בכלל שאמבקווה יעזוב בקיץ (יעבור לקבוצה אחרת ויקבל אולי פיצוי קטן)

ואם זה יהיה במקומו אני יכול לקבל את זה - תוסיף לו סנטר מאסיבי לידו ואני יכול לקבל את זה...

סבבה, אבל אנשים פה כבר קופצים ומחליטים מה יהיה
אגב, לא ראיתי את אותן זעקות שבר על הכפילות של מקל ואוחיון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 05 מרץ 2016, 20:48

rc4991 כתב:
my man כתב:

הגזמת...הרבה פה התלוננו על הכפילות של יוגי ומקל...אני אפילו אמרתי מהרגע הראשון שיוגי חייב ללכת..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מרץ 2016, 20:49

my man כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:

הגזמת...הרבה פה התלוננו על הכפילות של יוגי ומקל...אני אפילו אמרתי מהרגע הראשון שיוגי חייב ללכת..

כולנו. זה היה הדיון המוביל איזה שלושה ימים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים