פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קית' לנגפורד סיכם לשנתיים במכבי תל אביב

08 מרץ 2016, 16:06

Number8 כתב:
er79 כתב:אגב, פדרמן, אם לדייק על פי עונה זו, לנגפורד שחקן יורוקאפ, אם לא סיפרו לך. קו אחורי של טיילור, לנגפורד, אוחיון ומקל מאוד בעייתי. הדרך היחידה לשפר אותו היא להגיד שלום או לאוחיון או לרוצ'סטי ולהביא גארד איכותי יותר, בעל קונוטציה הגנתית אם אוחיון נזרק או התקפית מחוץ לקשת אם רוצ'סטי נזרק. אחרת זה קו אחורי חלש מאוד ובעייתי, בעיקר בפן ההגנתי. שחקן כמו דילייני במקרה הפנטזיונרי או גאודלוק במקרה הסביר פלוס, ישדרגו את הקו האחורי. אגב, דממה ברשת למעט וואן. נחכה ונראה.

לזרוק את אוחיון זה התאבדות סופית ורשמית. אף אחד לא יזרוק את אוחיון - הפייטר היחיד בקבוצה הזו, השחקן המועדף על כל האוהדים, הסמל של מכבי של השנים האחרונות, השומר הכי טוב בקבוצה, והשחקן שכל מאמן היה רוצה אותו בקבוצה. אם כבר לזרוק מישהו - לנדסברג. בשמחה הייתי מעיף אותו ל1000 עזאזל. ורוצ'סטי ? איזו שאלה בכלל. לדעתי הוא כבר לא במכבי מאתמול.

ראשית כל, עשית מאוחיון הרבה יותר ממה שהוא. פייטר כן, הגנתי כן, מצד שני נגר ופציע. סמל של מכבי? סמלים לא עושים ויברח לקובאן במהלך חוזה. מצד שני, הפואנטה שלי היא שלא משנה מי מהם יעזוב, מצדי שזה יהיה רוצ'סטי, במצב הנוכחי הקו האחורי שלנו בעייתי עד מאוד. את סילבן לא הכנסתי למשוואה כי הוא יותר עמדה 3 בשנים האחרונות. בלי שום קשר גם הוא צריך לעוף לכל הרוחות, ויפה שעה אחת קודם.

08 מרץ 2016, 16:07

MTA2311 כתב:אני מאוד אוהב את השחקן הזה, והוא נתן עונה טובה מאוד במכבי לפני כמה שנים, אבל זאת החתמה רעה מאוד.
ושוב, למה צריך מחלקת סקאוטינג אם כל מה שמביאים זה אקסים?

בדיוק.

אבל שוב, צריך לזכור - זה פרסום בוואן, ואנחנו יודעים כמה הפרסומים האלה שווים... לא אומר שזה לא נכון, אבל בכל זאת צריכה
להיות הסתייגות מסויימת.

08 מרץ 2016, 16:08

Number8 כתב:
אדם כתב:אני מבין ואני איתכתם בכל הביקורות ובכל הסבל שאנחנו אוכלים בשנים האחרונות .
כל החשיבה וההשקפה העקומה של ההנהלה שלנו וכל ההחתמות ההזויות והחסרות חשיבה מקצוענית .
לקרוא ללאנגפורד לוזר שמוזר ,זה לא נכון ,זה שחקן תותח שחקן שבא לעבודה ,שחקן שבעל יכולת ,מילא הינו רואים ירידה ביכולת ,או איבוד צעד ,אבל להיפך הוא שומר על רמתו ,ולא רק נגד מכבי ,בVTB שזו ליגה מאוד חזקה הוא אם נתונים יותר ממרשימים , וגם ביורוליג ,כמו כל שחקן יש לו נפילות ומשחקים פחות טובים ,צריך לזכור שאם כל הכסף של קאזאן הם לא בנויים נכון בכלל ,גם במילאנו לאנגפורד עשה עונה יוצאת מהכלל ,וכן למרות שהקבוצה הזו שפכה מליונים באותה עונה זו לא היתה איזה קבוצת כוכבים ,גארלס לא היה כווכב ולא סמואלס ולא כל מיני שם ובכל זאת הביא אותה אם האקט למרחק נגיעה ,וכן הוא טעה נגדנו ,אז מה?תאודוסיץ עשה מזה קריירה .
,פנרבחצה אם גודולוק גם לא אגיעה לשום מקום ,וכולנו מיררים עליו פה ,ואני לא רואה שאף אירופאית נגעה בו מאז ,אז זה אומר שהוא פחות טוב?יותר טוב?,לפעמים זה קשור ליכולת ולפעמים לטיימינג.
להיפך מלא קבוצות רצו את לאנגפורד ,רק כמו שידוע לנו לאנגפורד שחקן של כסף ,והוא הולך לאיפה שהכי הרבה כסף ללא קשר לאתגר המקצועי ,הנה מה פארגו לא יכל ללכת לאיזה אירופאית?,אנחנו רואים שהוא מעדיף סתלבט בסין ,יכול להיות שעכשיו ללאנגפורד לקראת סוף הקרירה בא לו כן לנסות לקחת תואר ,גם אם קצת פחות כסף וכן לבוא למקום שהוא כמו בית ולא להיות שכיר חרב,שוב למדנו מכל השנים האחרונות שאין לדעת ,החתמות מרשימות רק על הניר ,ברגע אחד שחקן תותח על הנייר ,יכול להיראות כנכה ולהיפך ,בואו נקווה שהיתמזל מזלנו ,מכבי עשתה עונה יפה מאוד אם לאנגפורד ,ומה שזכור לי ממנו שהוא שחקן בלי פוזות ,שחקן שבא לעבוד וממש לא אנוכי ושחקן מחויב.
אי אפשר בכל דבר לבוא בטענות ותלונות ,נכון לאנגפורד לא הכי צעיר להיפך ,אבל אין הרבה סקנד גארדים מרשימים באירופה ,מה שיש זה הרבה הימורים ופוטנציאלים ,אנחנו רוצים שוב הימורים?,כי שחקן נתן עונה טובה בדיליג ,או בליגה איטילקית?,פה לפחות יודעים מה מקבלים בתקווה ,יש עוד כמה גארדים כגון גודולוק ועוד כמה נפילי אנביאי שבעלי יכולת ופוטנציאל ,השאלה האם זה שווה לנסות אותם ולקחת את ההימור ,שאולי כן יתיאמו אולי לא?שווה לחכות להם עד נובמבר? ,ואז יגידו לנו שנשארנו בידיים ריקות?,פה זה שחקן שמכיר יודע ולא איזה משו כמו אמבאקווה .
מכבי יכלה ללכת על שחקן כמו קניגהם וישנם עוד כמה כמוהו על התפר ,הוא בעיני פוטנציאל ,אבל זה שחקן לדעתי שלא בא להשתקע באירופה ,אז מה עוד פעם מישו שבא לעשות סיבוב ומחכה להצעות מהאנביאי ?,עוד פעם מישו שיקח לו זמן להבין איפה נמצא ,יש לנו מלא כאלה בליגה אם פוטנציאל שבאו אם חלום אנביאי,ובאו ישר מהמכללות ,הם משחקים בקבוצות ללא אימון וללא רמה אבל יש בהם את הפוטנציאל ,שווה לעקוב אחריהם ,לשים עין ,כמו שעשו על פארגו ועל פרקינס ,לעקוב מישו מקצועי שישים עין ויראה מה מו ,הרי הרבה גארדים מפה בסוף הולכים לקבוצות טובות ,כגון הופסון מאילת ,שאני לא מבין למה חושבים בכיוון שלו ולמה מתעלמים ממנו ,גארד גבוה ארוך ,בעל פוטנציאל ,אלה סוג השחקנים שרק צריכים את ההיזדמנות את המקום הנכוןן בעיני ,יש גם שחקנים כמו האניקאט ,שיכולים לבוא על תקן הסווינגמן מהספסל ,על תקן רנדל .
בסופו של דבר אם נפלנו אם פארמר אפשר ליפול אם כל דבר בואו נקווה שנדריקס ולאנגפורד זו התחלה טובה ,בתקווה שיביאו עוד סנטר תותח ועוד סטרץ פור ,וסווינגמן נקווה שיהיה טוב.
אני לא מאמין שרוצסטי ישאר ,זה לא משנה ישראלי או לא הבן אדם נראה אפס מוחלט ,מול כל מיני נאור שרון ,תמיר בלאט ,דילבתלומאו,זה כבר הזוי ,למדו גם את הקטע ההתקפי שלו ,הוא לא מצליח להרים זריקה נורמלית ,אין לו מה לחפש כאן ומה לתרום כאן .

הכל טוב ויפה אבל זו לא בניה נכונה- משלמים המון כסף על שחקן בן 32, שאחרי השיא שלו וקרוב לסיום הקריירה. יש כרגע בקבוצה שחקן תאום שלו - לנדסברג. הוא סוליסט גדול, מה שלא מתאים כשיש לידך שחקנים כמו מקל, אוחיון. ובנוסף לזה מי אמר שהמאמן הבא של מכבי רוצה שחקן כזה בקבוצה? אלא אם כן זה מאמן בובה של ההנהלה כמו טבק, או גודס.

אתה רציני??אתה קורא ללאנדסברג תאום של לאנגפורד?,עזוב את זה שזה בכל בדיחה לזכיר את שניהם באותו משפט ,גם לא אותו סגנון ,לאנגפורד חודר מייצר ,יודע לכדרר,מוביל כדור ,הוא גם יושב בול בעמדת הסקנד גארד ,הוא לא קומבו הוא סקנד גארד ,לאנדסברג בכלל לא מסוגל ליצר מכדרור ,ובכלל לא הוכיח לך שהוא מסוגל לתת משו ברמה הזו ושאנחנו כקבוצה יכולים לסמוך עליו ולהישען עליו ,הוא על תקן קלעי של גארביג טיים,מתי הוא היה במאני טיים ,איפה הוא היה מול הפועל תל אביב ,זה שחקן שכבר 4 שנים במועדון ,מה הוא נתן לך ,מה הוא תורם לנו ,מתי לקח על עצמו משחק ,או משחק יוקרה אפילו.

זה לא קשור כל זה ,אבל לענין התאום ,הלוואי ,אבל אלה שחקנים שונים לגמרי ,כמו שתקרא גם לגודולוק ולאנדסברג תאומים או דיליני ולאנדסברג ,אין קשר בכלל אחי.
זה לא אותו סוג שחקנים ללא קשר בכלל ליכולת.
שוב אני נשמע כאילו אני מנסה לשכנע או כאילו זו ההחתמה האולטימטיבית בעיני ,לא יודע אומר את האמת ,זה לא רע ולא טוב ,זה פרווה ,אני רק יודע שהשוק לא מלא בגארדים ברמה הזו ,אני מרוצה ,אם הרבה ספקות ,לא דווקא אישית בגלל לאנגפורד ,אלא בגלל שבמכבי יש מזל רע בזמן האחרון ,ויש מצב שגם החתמה סבבה כזו פתאום תהפוך לכשלון ,דווקא אצלנו לאנגפורד יתן את העונה הכי גרועה בקרירה ,לגיל בכלל אין לי בעיה במקרה שלו ,אני רואה אותו משחק כל השנה ועוקב אחריו ,הבנתי שזה כבר הכיוון כבר אז בראיון איתו לפני צמד המשחקים מול מכבי ,זה רמז לזה וזה כבר היה ברור .

ברגע שמקל הגיע ,כל האפשרויות להביא לפה פוינט גארדים או קומבו גארדים ירדו ,שחקנים כגון ארון גקסון ועוד כאלה ,מה שיגיע זה סקנד גארדים וסווינגמנים ,כנראה שהחליטו שהקבוצה בידים של מקל.

08 מרץ 2016, 16:46

נפלא.

08 מרץ 2016, 16:56

הסיבה היחידה שזו החתמה רעה זה האובססיה המטורפת שהתפתחה פה כנגד ההנהלה וקצת מוציאה את החשק לנהל דיון רציני .

הוא שחקן טוב שנתן עונה טובה מאוד בקדנציה הקודמת , נמצא בכושר טוב וטוב שהוא חוזר .

אני מקווה שגם רוצ' סטי ישאר , הבעיה הגדולה של מכבי העונה זה המחדל עם פבארני שדפק למכבי את העונה ואז הפציעות של סמית ורנדל שגמרו אותה סופית , עם סנטר טוב וקו אחורי של מקל , רוצ'סטי , לנגפורד ואוחיון מכבי בנויה לא רע בכלל לעונה הבאה .

הדבר הכי חשוב שמכבי צריכה זה סנטר מרכזי כמו האפמן / סופו / ניקולה .. סנטר מהטופ האירופי בלי קיצורי דרך ובלי שחקנים פצועים .

08 מרץ 2016, 17:14

אני מסרב להבין מאיפה מגיע הקרדיט הזה פה לרוצ'סטי? מה אתם רואים שאני לא רואה? הבן אדם מוגבל ברמות הכי קשות שיש. יש לו פאקינג מוב אחד ויחיד בארסנל שלו,
הוא קולע באחוזים של קוטג', הוא לא חודר לסל, והוא מכתש בהגנה. מה ההתעקשות הזאת עליו? הוא שחקן בינוני לקבוצה שהשאיפות שלה זה להתברג בפלייאוף העליון של האדריאטית ולא יותר מזה.
וואלה פדרמן ומזרחי הצליחו להוריד את הסטנדרטים אפילו של האוהדים.. באמת כל הכבוד להם.
לא רק שלא הייתי משאיר אותו, הייתי בועט אותו כבר עכשיו. ניב ברקוביץ' כבר יותר טוב.

08 מרץ 2016, 17:31

אני לא מרוצה מההחתמה הזאת.
מאוד אהבתי את לנגפורד בקדנציה הקודמת, אבל הוא כבר בן 33. אני לא חושב שהוא מסוגל לסחוב את מכבי.
כנראה שזה מה שמכבי יכולה להביא, כוכבים לשעבר מזדקנים או שחקנים פצועים (או גם וגם).

08 מרץ 2016, 17:33

חחח 12 שחקני יורוליג(לשעבר)...

08 מרץ 2016, 17:35

דבר נוסף- החתמתם של ריצ'ארד הנדריקס וקית' לנגפורד לעונה הבאה מצביעה על כוונה ברורה להמשיך את ההתקשרות עם ז'אן טבק.

08 מרץ 2016, 17:43

Number8 כתב:אני מסרב להבין מאיפה מגיע הקרדיט הזה פה לרוצ'סטי? מה אתם רואים שאני לא רואה? הבן אדם מוגבל ברמות הכי קשות שיש. יש לו פאקינג מוב אחד ויחיד בארסנל שלו,
הוא קולע באחוזים של קוטג', הוא לא חודר לסל, והוא מכתש בהגנה. מה ההתעקשות הזאת עליו? הוא שחקן בינוני לקבוצה שהשאיפות שלה זה להתברג בפלייאוף העליון של האדריאטית ולא יותר מזה.
וואלה פדרמן ומזרחי הצליחו להוריד את הסטנדרטים אפילו של האוהדים.. באמת כל הכבוד להם.
לא רק שלא הייתי משאיר אותו, הייתי בועט אותו כבר עכשיו. ניב ברקוביץ' כבר יותר טוב.

מסכים איתך בכל מילה ,מזה משנה ישראלי או לא ,אם הבן אדם כזה כלומניק ,שוב נאור שרון תמיר בלאט כולם הצליחו לתקוף אותו ,ולשמור אותו.

08 מרץ 2016, 18:01

שמואל1 כתב:דבר נוסף- החתמתם של ריצ'ארד הנדריקס וקית' לנגפורד לעונה הבאה מצביעה על כוונה ברורה להמשיך את ההתקשרות עם ז'אן טבק.

זה היה ברור , רק מלשמוע את ניקולה (רעשן רעשן) , מזרחי וגלדסטון. לא רק שהוא נשאר , גם בנדר יישאר , גם כמובן ניקולה.
טבק בונה את הקבוצה עם ניקולה , בגלל שהוא יודע שהוא מאמן פח , ושבמקסימום תהיה לו עוד שנה במכבי , הוא בוחר שחקנים שיתנו לו תוצרת עכשיו , ומייד , בגלל זה הנדריקס ולנגפורד הוחתמו.
אני כלל לא פוסל הגעה של 3 וותיק במקומו של דווין אם הוא יפרוש , או השארות עם דווין , ואולי איזה 4 וותיק , שיגבה את בנדר , נניח משהו סטייל דאנקן או קיינר מדלי.

08 מרץ 2016, 18:02

אדם כתב:
Number8 כתב:אני מסרב להבין מאיפה מגיע הקרדיט הזה פה לרוצ'סטי? מה אתם רואים שאני לא רואה? הבן אדם מוגבל ברמות הכי קשות שיש. יש לו פאקינג מוב אחד ויחיד בארסנל שלו,

מסכים איתך בכל מילה ,מזה משנה ישראלי או לא ,אם הבן אדם כזה כלומניק ,שוב נאור שרון תמיר בלאט כולם הצליחו לתקוף אותו ,ולשמור אותו.

2 מליון דולר!!! 2 מליון דולר ביזבזו על הכלומניק הזה , פשוט לא יאומן.....

08 מרץ 2016, 18:29

על העונה הנוכחית רוצ'סטי מקבל 1.3 מיליון דולר ברוטו. והאמת, לא חושב שיהיה יותר מידי קשה למצוא קבוצה שתסכים לשלם את מרבית שכרו (בהסתמך על סטט' מעונות קודמות והעובדה שהוא מחזיק בדרכון אירופי) בניגוד לשחקנים כמו אוחיון/לנדסברג, שמקבלים סכום דומה.

08 מרץ 2016, 18:37

שחקן טוב, החתמה רעה

08 מרץ 2016, 18:39

לא חושב שאוחיון\סיל מקבלים את הסכום שמקבל רוצ'סטי בעונה.
בכל מקרה - הבעיה הכי גדולה שאני רואה כרגע בעונה הבאה היא שככל הנראה טבק ממשיך.

08 מרץ 2016, 18:40

אמרתי סכום דומה, לא אותו סכום. הם מקבלים כמיליון דולר ברוטו (חצי מיליון נטו), רוצ'סטי 1.3 מיליון דולר ברוטו (עם מס של זר/עולה חדש).

08 מרץ 2016, 18:46

יוסי22 כתב:הסיבה היחידה שזו החתמה רעה זה האובססיה המטורפת שהתפתחה פה כנגד ההנהלה וקצת מוציאה את החשק לנהל דיון רציני .

הוא שחקן טוב שנתן עונה טובה מאוד בקדנציה הקודמת , נמצא בכושר טוב וטוב שהוא חוזר .

אני מקווה שגם רוצ' סטי ישאר , הבעיה הגדולה של מכבי העונה זה המחדל עם פבארני שדפק למכבי את העונה ואז הפציעות של סמית ורנדל שגמרו אותה סופית , עם סנטר טוב וקו אחורי של מקל , רוצ'סטי , לנגפורד ואוחיון מכבי בנויה לא רע בכלל לעונה הבאה .

הדבר הכי חשוב שמכבי צריכה זה סנטר מרכזי כמו האפמן / סופו / ניקולה .. סנטר מהטופ האירופי בלי קיצורי דרך ובלי שחקנים פצועים .

אותי מעניין למה האובססיה שלנו כנגד ההנהלה פחות לגיטימית מהאובססיה שלך בעדה (או בעד סמית' או בעד סופו, או
נגד גודס או נגד אוחיון תבחר...).

הוא שחקן טוב שנמצא מעבר לשיאו, אבל בלי קשר ליכולות שלו, מי בונה את הקבוצה הזאת ועבור איזה מאמן?
זה לא מטריד אותך?

08 מרץ 2016, 19:21

טעות חמורה

08 מרץ 2016, 19:26

קיוויתי שיביאו את גואדלוק לסקנד. היה מעולה בפנר שנה שעברה, לא עקבתי אחריו השנה, מישהו יודע איך היה בסין?

08 מרץ 2016, 20:06

Hey Yeah כתב:קיוויתי שיביאו את גואדלוק לסקנד. היה מעולה בפנר שנה שעברה, לא עקבתי אחריו השנה, מישהו יודע איך היה בסין?

כנראה יקר יותר.
הקטע המוזר זה שחוץ מOne אף אתר לא דיווח כלום על קית'.
פרסם תגובה