jol9 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:שחקנים שמפסידים ליריבות שלא היו צריכים להפסיד להם על ימין ועל שמאל, לא יקרה כלום אם יקנסו על איזה משחק בעשור. אבל אני לא רוצה להרגיש לבד כאן אז ...נורא ואיום, בושה כזאת לא ראיתי . המועדון לא בגסיסה חברים, הוא מת . המועדון מת! הצהוב שלנו מריח כמו שתן, משתינים עלינו.
אני דווקא איתך. מבחינתי אין שום בעיה עם הקנס הזה
מעניין איך אתם הייתם מרגישים אם היו מטילים עליכם משימה בעבודה, ולא הייתם מצליחים, ואז ביום בהיר אחד, במקום לקבל את השכר X
שלכם, הייתם מקבלים X/2, בלי שום התרעה מוקדמת, בלי שום שימוע, בניגוד לחוק...
במקרה שעליו מדובר, גם לא רק שהשחקנים לא אשמים במצב (וחלקם גם נותנים את התחת במשחקים), אפשר להגיד שהם שילמו מחיר
על זה שהכשילו אותם...
ומי משלם את הקנס על ההרתפקאות של סימונס, אוננקו ומילסאפ? אתם יודעים שרק השלישייה הזאת עלתה למכבי איזה 150 אלף דולר לפחות?
אולי מקל צריך להפריש מהחוזה שלו בשביל לכסות על הדביל שמקבל את ההחלטות ומחתים את האפסים האלה במדי הקבוצה...
ליבי ליבי על השחקנים המסכנים..הייתי מקבל את זה בהבנה, מתוך ידיעה שאני מפסיד לקבוצות פעם אחר פעם, שהשחקנים שלהם מקבלים עשירית ממה שאני מקבל, שאני מאכזב את המועדון , שאני לא נותן את המקסימום. כמו שהייתי יודע לקבל את הבונוסים מהזכייה בגביע בידיעה שזה מגיע לי ועם הרגשה של סיפוק.
אני לא מדבר כאן אם זה חוקי או לא, אלא על שאלה של צדק. מה שבטוח שאין כאן שום בושה, בלי קשר אם אתה מסכים עם זה או לא. המילים בושה וביזיון נהפכו כאן לנבובות, שחוקות וחסרי כל משמעות כמו המילים פאשיזם ואפרטהייד בפיהם של טיבי וחבריו.