17 מרץ 2016, 12:28
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:Itaybb כתב:לא ראיתי שאף אחד דיבר על זה שאנתוני בנט שוחרר מהראפטורס, אכזבה דיי רצינית
האמת שדובר על זה. חציל אפילו דחף אותו למכבי.
דאלאס = הקבוצה שעושה הכל כדי לא לנצח.
אני לא אתפלא אם הם יפלטו מהפלייאוף בקצב הזה.
דירק יפרוש אולי?
17 מרץ 2016, 12:38
my man כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:פוסטר דאנק של כספי על אנתוני דיוויס!
ראיתי בטוויטר בבוקר את צירוף המילים "כספי + דייוויס +פוסטר" והתחלתי כבר לבכות קצת. מסתבר שזה ההפך ממה שחשבתי.
שמע, תוך 12 שעות הבאת פה הרבה בכי...נראה לי מילאת דמעות בשביל איזה חצי שנה...
17 מרץ 2016, 12:39
my man כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:Itaybb כתב:לא ראיתי שאף אחד דיבר על זה שאנתוני בנט שוחרר מהראפטורס, אכזבה דיי רצינית
האמת שדובר על זה. חציל אפילו דחף אותו למכבי.
דאלאס = הקבוצה שעושה הכל כדי לא לנצח.
אני לא אתפלא אם הם יפלטו מהפלייאוף בקצב הזה.
דירק יפרוש אולי?
ראית אותו לאחרונה? הוא נהיה אטריה ...הוריד מאסה בצורה משוגעת- נראה חולני..
17 מרץ 2016, 15:16
yanay21 כתב:ב2:30 בין שבת לראשון, סן אנטוניו מול גולדן סטייט. לדעתי גולדן לוקחים, כי לספרס אין על מה לשחק, אבל יהיה מעניין.
17 מרץ 2016, 16:24
17 מרץ 2016, 20:14
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ב2:30 בין שבת לראשון, סן אנטוניו מול גולדן סטייט. לדעתי גולדן לוקחים, כי לספרס אין על מה לשחק, אבל יהיה מעניין.
מזל שאני מתחילה יום ראשון ב-7 וחצי ולא אוכל לראות
17 מרץ 2016, 20:15
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ב2:30 בין שבת לראשון, סן אנטוניו מול גולדן סטייט. לדעתי גולדן לוקחים, כי לספרס אין על מה לשחק, אבל יהיה מעניין.
למה, המשחק הזה מלחיץ אותך?
17 מרץ 2016, 20:34
17 מרץ 2016, 22:19
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ב2:30 בין שבת לראשון, סן אנטוניו מול גולדן סטייט. לדעתי גולדן לוקחים, כי לספרס אין על מה לשחק, אבל יהיה מעניין.
למה, המשחק הזה מלחיץ אותך?
0% סיכוי לנצח (מי שאומר שאני מנסה לנאחס חוטף מקלדת לגרון)
18 מרץ 2016, 00:16
18 מרץ 2016, 00:42
yanay21 כתב:כרמל, אני מאמין לך שאת לא מנסה לנחס, אלא פשוט סתם פסימית, ואני מסוגל להבין אותך. אבל לווריורס(ואני לא מנסה לנחס) יש פשוט יתרון מיסמאצ' על סן אנטוניו. לכי תמצאי מי ישמור על סטף, ולכי תמצאי לטימי ברכיים לרדוף אחרי השחקנים של הווריורס כשהם עוברים לסמול בול.
ויוני, לגולדן סטייט יש יותר על מה לשחק, כי הם רודפים אחרי השיא, ולמעשה סן אנטוניו היא האתגר הכי גדול שלהם. וסן אנטוניו לא ישחקו את עצמם כדי לנסות ולהגיע במאזן שווה, כי אין שום מצב שזה קורה. במעט המשחקים שעוד נשארו, גולדן סטייט צריכה להפסיד לסן אנטוניו שלוש פעמים, להפסיד עוד פעם אחת לקבוצה אחרת, ושסן אנטוניו לא תפסיד עד סוף העונה. או לחילופין, להפסיד פעמיים לס"א, ופעמיים לקבוצות אחרות. ואנחנו מדברים על קבוצה שעד עכשיו, כשאנחנו עוד חודש מסיימים את העונה הסדירה, הפסידה כולה שש פעמים. הווריורס לא יבואו בחצי קלאץ' כי הם כבר ניצחו את הספרס, כי הם לא חושבים על הספרס, או על הקאבס, או על OKC, הם חושבים על לפרק כל מה שעומד בדרכם, ולהגיע לפלייאוף עם התנופה הכי אדירה בהיסטוריה. אם כבר, היריבה המשוערת שלהם בגמר המערב רק תדליק אותם יותר.
18 מרץ 2016, 00:48
jol9 כתב:yanay21 כתב:כרמל, אני מאמין לך שאת לא מנסה לנחס, אלא פשוט סתם פסימית, ואני מסוגל להבין אותך. אבל לווריורס(ואני לא מנסה לנחס) יש פשוט יתרון מיסמאצ' על סן אנטוניו. לכי תמצאי מי ישמור על סטף, ולכי תמצאי לטימי ברכיים לרדוף אחרי השחקנים של הווריורס כשהם עוברים לסמול בול.
ויוני, לגולדן סטייט יש יותר על מה לשחק, כי הם רודפים אחרי השיא, ולמעשה סן אנטוניו היא האתגר הכי גדול שלהם. וסן אנטוניו לא ישחקו את עצמם כדי לנסות ולהגיע במאזן שווה, כי אין שום מצב שזה קורה. במעט המשחקים שעוד נשארו, גולדן סטייט צריכה להפסיד לסן אנטוניו שלוש פעמים, להפסיד עוד פעם אחת לקבוצה אחרת, ושסן אנטוניו לא תפסיד עד סוף העונה. או לחילופין, להפסיד פעמיים לס"א, ופעמיים לקבוצות אחרות. ואנחנו מדברים על קבוצה שעד עכשיו, כשאנחנו עוד חודש מסיימים את העונה הסדירה, הפסידה כולה שש פעמים. הווריורס לא יבואו בחצי קלאץ' כי הם כבר ניצחו את הספרס, כי הם לא חושבים על הספרס, או על הקאבס, או על OKC, הם חושבים על לפרק כל מה שעומד בדרכם, ולהגיע לפלייאוף עם התנופה הכי אדירה בהיסטוריה. אם כבר, היריבה המשוערת שלהם בגמר המערב רק תדליק אותם יותר.
אני לא דיברתי על מאזן כללי שווה, אלא על מאזן ראש בראש.
אתה באמת חושב שזה יעשה טוב לספרס להגיע מול הווריורס אחרי 4 הפסדים בליגה הסדירה?
18 מרץ 2016, 12:42
18 מרץ 2016, 13:01
18 מרץ 2016, 15:41
יוסי22 כתב:לא מאמין ...
אני מאמין שהספרס יקחו אחד בבית ואת השניים הנוספים גולדן סטייט יקחו .
אין מה לעשות , גולדן סטייט קבוצה טובה יותר עם מטרה ברורה לעשות היסטוריה , גם ההפסדים שלהם ברובם הגדול מקריים לחלוטין ונובעים מיום לא מפוקס .
בכל משחקי המפתח הם ניצחו ודי בקלות וזה משחק מפתח מבחינתם .
מצד שני הספרס לא מנוצחים בבית וזה בוודאי לא מיקרי ולכן יהיה פה קרב שקול לטעמי עם יתרון לגולדן סטייט .
18 מרץ 2016, 16:50
18 מרץ 2016, 17:24
MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שאין לאף משחק עד סוף העונה משמעות כלשהי. גם פסיכולוגית.
18 מרץ 2016, 23:47
18 מרץ 2016, 23:56
19 מרץ 2016, 00:14