המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.214808.htmlעוד כחודש וחצי ייערך דראפט ה-NBA ובמכבי תל אביב יעקבו בעניין. שחקן הקבוצה, דראגן בנדר, יעמוד לבחירה ואם זה יהיה, כצפוי, בסיבוב הראשון, לניקולה מובטח סכום נאה של 1.7 מיליון דולר, ברגע שהוא יחתום על החוזה. על פי כל הערכות המומחים, הקרואטי הצעיר (18) צפוי להיבחר בין המקום ה-3 ל-6. אגב, שכרו של השחקן במכבי עומד על 3,000 דולר בחודש בלבד.
שמואל1 כתב:כמה ניקולה מקבל מתוך זה?
אחדשיודע כתב:אגב, הקבוצה שתבחר בו תוכל לשלם רק 650 אלף דולר מהסכום הזה, את השאר הוא יצטרך להשלים מתוך המשכורת שלו (אחרי ניכוי מס).
אחדשיודע כתב:מהנטו. מדובר פה בהשלמה אישית של השחקן.
For example, if a team's second round pick in 2011 has a $1 million buyout, the team can use its (Non-Taxpayer or Taxpayer) Mid-Level exception to sign the player, with $1 million going to the player's international team or organization. Since $525,000 is excluded in 2011-12, $475,000 of the player's (after tax) salary will be used to fund the buyout, with the remainder going to the player. The amount above the excluded amount is charged to the team's team salary as a signing bonus (see question number 75).
felix_r כתב:שמואל1 כתב:כמה ניקולה מקבל מתוך זה?
לפי מה שניקולה אמר בעצמו, וגם אנשי מכבי, ניקולה לא מקבל אגורה
אחדשיודע כתב:אז כמו שאמרתי, אני מכיר משהו אחר. המס שהוא משלם הוא על המשכורת (כמו כל שחקן אחר), לא על הבייאאוט, ולכן הוא לא לזכאי לקבל החזר עליו.
המענק חתימה שהוא מקבל בשביל להשלים את הבייאאוט נלקח מתוך המשכורת הדו-שנתית הקיימת שלו, ולא כתוספת לשכר (פרט ל-650 אלף דולר שמועברים ע״י הקבוצה כאמור).
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אז כמו שאמרתי, אני מכיר משהו אחר. המס שהוא משלם הוא על המשכורת (כמו כל שחקן אחר), לא על הבייאאוט, ולכן הוא לא לזכאי לקבל החזר עליו.
המענק חתימה שהוא מקבל בשביל להשלים את הבייאאוט נלקח מתוך המשכורת הדו-שנתית הקיימת שלו, ולא כתוספת לשכר (פרט ל-650 אלף דולר שמועברים ע״י הקבוצה כאמור).
אני חושב שאנחנו אומרים אותם דברים, אבל לא משנה. זה במילא פרט שאין לו שום חשיבות.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:כמה ניקולה מקבל מתוך זה?
לפי מה שניקולה אמר בעצמו, וגם אנשי מכבי, ניקולה לא מקבל אגורה
אז אמרו. אתה באמת מאמין לזה? אין ספק בכלל שניקולה גוזר קופון.