פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA PLAYOFFS 2016- מתחילים!

14 אפריל 2016, 21:07

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:סטיין הזכיר בערך את כל המאמנים הפנויים כמועמדים למשרה חוץ מדיוויד
כנ''ל על יוסטון, ברוקלין ומינסוטה

סטיין הוא כתב החצר של לברון. הוא לא יזכיר את בלאט בשום הקשר.

מה הוא קשור ללברון? אל תגזים
אם כבר הוא כתב החצר של כל מה שאפילו רבע יהודי

מארק סטיין= espn= לברון ג'יימס

חלאס כבר לזיין את השכל

14 אפריל 2016, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:כל הסידרה נגד יוסטון באותה השעה
שיבורכו

רק שני משחקים, לא?

14 אפריל 2016, 21:42

אחדשיודע כתב:
שיבורכו

רק שני משחקים, לא?

כן..לא יודעת למה חשבתי שראיתי הכל על 12:30 כשבכלל לא נקבעו השעות למשחקים 5-6-7

14 אפריל 2016, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:
שיבורכו

רק שני משחקים, לא?

כי אין משחקים כאלה בסדרות של הווריורס

14 אפריל 2016, 21:45

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:
שיבורכו

רק שני משחקים, לא?

כי אין משחקים כאלה בסדרות של הווריורס

פאתטי כמעט כמו לברון

15 אפריל 2016, 12:32

כמה זמן לדעתכם עוד יעבור עד שכותרות על קליבלנד לא יכללו את המילה "בלאט" בתוכן?

15 אפריל 2016, 13:02

MaccabiTA כתב:כמה זמן לדעתכם עוד יעבור עד שכותרות על קליבלנד לא יכללו את המילה "בלאט" בתוכן?

עד שהוא יחתום במקום אחר

15 אפריל 2016, 16:15

אוף, איך אין לי כוח לגמר מערב, זה יהיה כל כך מתיש. זה פשוט לא הוגן שהמערב כל כך קשה, והמזרח כל כך עלוב. האתגר הכי גדול במזרח לקליבלנד זו אשכרה מיאמי. זה עצוב.

15 אפריל 2016, 16:54

yanay21 כתב:אוף, איך אין לי כוח לגמר מערב, זה יהיה כל כך מתיש. זה פשוט לא הוגן שהמערב כל כך קשה, והמזרח כל כך עלוב. האתגר הכי גדול במזרח לקליבלנד זו אשכרה מיאמי. זה עצוב.

בחצאי גמר במערב הולכות להיות 4 קבוצות שיכולות לנצח את קליבלנד בסדרה, קצת מרגיז באמת מה שהקבוצה שתצא מהמערב תצטרך לעבור לעומת הטיול של לברון והחניכים שלו.

אני מפחד מאוקלהומה למען האמת, אני לא אתפלא אם זה יהיה הפלייאוף שהם מתפוצצים בדרך לטבעת או לפחות בדרך להעיף את הספרס בחצי

Re: NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

15 אפריל 2016, 17:00

גם אני חושב שזאת יכולה להיות השנה של אוקלהומה.

15 אפריל 2016, 17:39

yanay21 כתב:אוף, איך אין לי כוח לגמר מערב, זה יהיה כל כך מתיש. זה פשוט לא הוגן שהמערב כל כך קשה, והמזרח כל כך עלוב. האתגר הכי גדול במזרח לקליבלנד זו אשכרה מיאמי. זה עצוב.

הבנתי על מה אתה מדבר, אבל לא צריך להגזים.
2 מתוך 5 הראשונות מהמזרח.
בנוסף הסיבוב הראשון קליל, מקום חמישי במערב לא היו מגיעים לפלייאוף המזרח מבחינת מאזן.

15 אפריל 2016, 18:06

LIAV10 כתב:

בנוסף הסיבוב הראשון קליל, מקום חמישי במערב לא היו מגיעים לפלייאוף המזרח מבחינת מאזן.

5-8 במערב לא רלוונטיות יותר מדי אבל אני גם לא חושב שאף אחת מ5-8 (או 3-8 למען האמת) במזרח הייתה רלוונטית מול 1-4 במערב רק קליבלנד ואולי, אולי טורונטו שוות התייחסות.
יש כמה קבוצות חמודות אבל אף אחת מהן לא מחזיקה סדרה מול קבוצה רצינית..
בכל מקרה, תהנה מהמשחקים במיאמי :)

15 אפריל 2016, 20:40

LIAV10 כתב:

לא חסרות קבוצות מדכאות במערב השנה(גו רוקטס גו!), אבל אם משווים את הרביעייה הראשונה במערב, אל מול הרביעייה הראשונה במזרח, ההבדלים ברורים. אם מצליבים ביניהן, זה לפחות שני סוויפים לטובת המערב, ושתי סדרות אחרות בחמישה משחקים.

טורונטו אמנם ממוקמת גבוה יותר, אבל מבחינת יכולת, רק מיאמי יכולה לאתגר את קליבלנד, וגם אז קליבלנד לוקחת בשישה משחקים מקסימום(כי ווייד יתאבד על הסדרה הזו, אם היא תקרה :heart ). רק תחשוב כמה המערב חזק-יש שם קבוצה שהשיגה 73 ניצחונות, ועדיין אי אפשר לחתום על האליפות, כי סן אנטוניו עם עונה אדירה. וגם לסן אנטוניו לא חסר אתגר עד אז, הם לא יטיילו מול ווסטברוק ודוראנט. זה לא במקרה שרוב האלופות בעידן פוסט ג'ורדן מגיעות מהמערב. כדי שאלופה תגיע מהמזרח צריך לקרות משהו ממש חריג: ההגנה הכי רצחנית ביקום של הפיסטונס ב2004, טריו מוכשר באופן הזוי של הסלטיקס ב2008, קבוצת האולסטארים של ההיט בארבע השנים של לברון וכו'.

15 אפריל 2016, 20:51

כן, אני מסכים, אבל אתה מגזים, הסיבוב הראשון במערב השנה הוא טיול, ואני לא בטוח שokc ינצחו כל כך בקלות את הרפטורס לדוגמא.
מצד שני אני לא בטוח שהרפטורס ינצחו את הפייסרס כל כך בקלות.
ההתעסקות שלך היא בעיקר מי יסבול יותר בדרך לגמר, הקאבס או הווריורס ובזה אתה צודק.

15 אפריל 2016, 21:05

הראשון בהחלט טיול, כי ארבע התחתונות במערב לא משהו בכלל, בלשון המעטה' חוץ מפורטלנד, אולי, שבעיקר תלויה בהתפוצצות של לילארד וזהו בערך.

תחשוב לרגע, אתה מסתכל על הפייסרס, סבבה של קבוצה, ולא חושב שתעשה חיים קלים לטורונטו. אבל זה יותר "אשמתה" של טורונטו מאשר האיכות של הפייסרס. כי אם אתה לוקח את הפייסרס ומציב אותם מול השנייה במערב, זה הולך להיות ממש ממש לא נעים להיות פול ג'ורג'. ואולי אתה צודק, אי אפשר לדעת כי בחיים לא נראה סדרה כזו(ועונה סדירה היא לא מדד לכלום, כמו שכולנו יודעים), אבל לדעתי OKC טוחנים את הרפטורס. ואני לא סובל את OKC, אז ממש כואב לי לפרגן להם. הרפטורס יותר קבוצה, אבל הם לא מספיק קבוצה כדי לעצור את הכישרון שיש לווסטברוק ודוראנט, לפחות לא לארבעה משחקים מתוך שבעה.

אולי בניגוד לדעה הרווחת, אני לא חושב שקליבלנד לא יכולה לנצח את הספרס או הווריורס, השאלה היא אם הם יעשו את ההתאמות הנכונות, ובזה אני לא הייתי סומך על טיירון לו.

15 אפריל 2016, 22:25

הגיע הזמן שב- NBA יבטלו את החלוקה המטומטמת בפלייאוף למזרח ומערב, לפחות עוד שהרמה בין הצדדים תתאזן.
זה פשוט לא הגיוני שקליבלנד תטייל כל הדרך אל גמר ה- NBA, וקבוצות טובות הרבה יותר יצטרכו להילחם בשיניים.

NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

15 אפריל 2016, 22:48

שמואל1 כתב:הגיע הזמן שב- NBA יבטלו את החלוקה המטומטמת בפלייאוף למזרח ומערב, לפחות עוד שהרמה בין הצדדים תתאזן.
זה פשוט לא הגיוני שקליבלנד תטייל כל הדרך אל גמר ה- NBA, וקבוצות טובות הרבה יותר יצטרכו להילחם בשיניים.

אם היו מבטלים את "החלוקה המטומטמת" הזאת כבקשתך, הייתי מקבל השנה בפלייאוף 10 קבוצות מהמזרח לעומת 6 בלבד מהמערב.
אולי קבוצות 1-4 במערב טובות יותר מאלו שבמזרח, אבל קבוצות 5-8 במזרח דווקא טובות יותר השנה מאלו שבמערב.

כל עוד לוח המשחקים בעונה הסדירה נקבע ע"י המיקום הגיאגרפי של כל קבוצה (לקבוצה מהמזרח יש 30 משחקים מול יריבות מהמערב מתוך 82 משחקים בסה"כ, והפוך), לא רואה טעם לבטל את החלוקה בין המזרח למערב בפלייאוף.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 16 אפריל 2016, 14:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 אפריל 2016, 22:51

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:הגיע הזמן שב- NBA יבטלו את החלוקה המטומטמת בפלייאוף למזרח ומערב, לפחות עוד שהרמה בין הצדדים תתאזן.

אם היו מבטלים את "החלוקה המטומטמת" הזאת כבקשתך, הייתי מקבל השנה בפלייאוף 10 קבוצות מהמזרח לעומת 6 בלבד מהמערב.
אולי קבוצות 1-4 במערב טובות יותר מאלו שבמזרח, אבל קבוצות 4-8 במזרח דווקא טובות יותר השנה מאלו שבמערב.

כל עוד לוח המשחקים בעונה הסדירה נקבע ע"י המיקום הגיאגרפי של כל קבוצה (לקבוצה מהמזרח יש 30 משחקים מול יריבות מהמערב מתוך 82 משחקים בסה"כ, והפוך), לא רואה טעם לבטל את החלוקה בין המזרח למערב בפלייאוף.

הכוונה כמובן לבטל כל חלוקה שקיימת בליגה לאיזורים. זה מאוד מיותר.

NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

16 אפריל 2016, 01:03

רק שזה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר. יצטרכו לעשות שינויים לא קטנים בשביל להגיע לסטיאוציה הזאת.
מבחינת לו"ז, מבחינת כמות משחקים בעונה/הרחבת מספר קבוצות הליגה, מבחינת עלות נסיעות וכ'ו וכ'ו.

אני מאמין שישכללו בעתיד את השיטה, אבל לא בטוח מתי ואיך זה יקרה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 16 אפריל 2016, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

16 אפריל 2016, 11:11

אני לא חושב שזה אפשרי, כי ארה"ב היא מדינה ענקית. איך בדיוק אפשר לעשות בק טו בק במיאמי ויום אחרי זה בל.א למשל...

בכל אופן, אני כן מסכים שהחלוקה לאיזורים היא מאולתרת ומעוותת את המאזנים (למשל קבוצות בדיוויז'ן של פילי
שיחקו מולה 4 משחקים, ומן הסתם זה יותר נחמד מאשר להיות בסאות'איסט, שם אורלנדו היתה האחרונה עם 35 ניצחונות).

אבל בשורה התחתונה, אני לא חושב שיש באמת סיבה לשנות, כי אני לא חושב שיש מקרים שבהם קבוצה פחות טובה זכתה באליפות תודות,
לדרך קלה יותר.
נושא נעול