פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

17 אפריל 2016, 18:13

my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:
my man כתב:הסגל שלי:

מאמן: ברצוקס
עוזר: דן שמיר

שחקנים:
רנפרו, מקל
לנגפורד, סילבן, דוסון
ווימס, סמית'
מילר, תומפקינס, בלייזר
צירבס, טיוס, שגב

חמישייה:
רנפרו, לנגפורד, ווימס, מילר, צירבס

ספסל:
מקל, סילבן, סמית', דוסון, תומפקינס, בלייזר, טיוס, שגב

אני מחזיר את זה לפה כי אף אחד לא אמר מה הוא חושב על הסגל הזה...
?

היכן יוגב אוחיון?
אני חושב שהקו האחורי מבחינה רעיונית לא בנוי נכון.
לגנפורד לא נחוץ לצד סוני ווימס, הם דורכים אחד על השני. עדיף להביא קומבו גארד סטייל דילייני, שיכול גם לקלוע וגם לנהל משחק.

יוגב בקובאן. לנגפורד דורך לווימס על הרגליים?

:clap2
וכן, הם ממש לא מתאימים לשחק יחד

17 אפריל 2016, 18:17

הסגל שחקנים שלי

גארדים עמדה 1-רייס,אוחיון ,מקל .
עמדה 2-ווימס .
עמדה 3 -פניני לאנדסברג ,יבזורי.
עמדה 4 -ראנדלוף ,מילר.
עמדה 5-ציבראס ,המילטון ,שגב.

אפשר בעמדה 4 5 להחליף את ראנדלוף ,בסוג של תומפקינס ,או דובליביץ שהוא 4 וחצי .
בעמדה 5 במקום המילטון לחפש שם אחר ושחקן שממש משחק הפנים הוא העיקר שלו.
בעמדות 1 עד 3 זה מגוון אבל בשחקנים מוגבלים חוץ מווימס ורייס ,אפשר פעם לאנדסברג עמדה 2 או ריס שיחק קומבו ומקל או אוחיון 1 אין בעיה .

היתחשבתי גם במצב קיים של חוזים ושחקנים וגם בשחקנים שדווח שחתמו כבר ,אני מקווה שסמית יפרוש ויסים את דרכו ,אחד האהובים עלי אבל תם זמנו ,כמו כן לגבי רוצסטי ,אני מבין שהוא ישראלי ,אבל אני לא רואה שום תרומה שלו ,הבחור פשוט לא מצליח לתת כלום ולא להזכיר בכלום את העונה שעברה שלו ,הוא לא מצליח לייצר לבד ,הוא חור הגנתי ,אם זה בשביל הליגה אז אפשר להוציא הרבה מיבזורי אם מאמן שמאמין בו .

17 אפריל 2016, 18:42

צריך להחליף את הכותרת לת'רד הפנטזיות.

17 אפריל 2016, 21:19

roy1000 כתב:צריך להחליף את הכותרת לת'רד הפנטזיות.

למה ?
אם שחקן כמו ווימס חותם אז כנראה שכמעט הכל אפשרי לגבי העונה הבאה...

17 אפריל 2016, 22:00

את זה אף פדרמן או ניקולה לא יקחו מאיתנו.

17 אפריל 2016, 23:12

החציל האצטקי כתב:בגדול, איך שאני רואה את זה:
5: ג'סטין המילטון, מייק צירבס, איתי שגב
4: קווינסי מילר, גיא פניני
3: שון דאוסון, דווין סמית'
2: סוני ווימס, סילבן לנדסברג
1: מלקולם דילייני, גל מקל, יוגב אוחיון

בעמדות 1 ו-5 צריך לשפוך ים של כסף ולהביא שחקנים מגוונים שיכולים לשחק על שתי עמדות (4-5 ו1-2).
המילטון הוא סוג של 4-5 שיוכל לשחק גם ליד צירבס. דילייני 1-2.
זה סגל שיכול לכוון לפיינל פור ביורוליג. ברור שזה עולה בהתאם.

האמת , חציל איכזבת קצת בסגל הזה.
עמדה 4 של מילר ופניני זה בדיחה .
עמדה 3 עם סמית' ושון זה מתקון להתאבדות ואומר שווימס יצטרך להחזיק את העמדה הזאת לבד מה שמשאיר את עמדה 2 לסילבן וכנראה דילייני מה שמוביל לכך שמקל ואוחיון בכל זאת יחזיקו את עמדה 1.
גם בהגנה יש בסגל הזה הרבה בעיות , ציברס והמילטון לא מספיק חוסמים ולא מהירים מספיק כדי לעצור גארדים בחילופים .
מבחינתי פניני זה שחקן 13-14 בסגל (לליגה) בלבד וכנראה שגם סילבן שכבר איבדתי תקווה לגביו כשחקן יורוליג משמעותי.
שון יכול לבוא בחשבון כמחליף ביורוליג אבל רק לשחקן טוב וכשיר (לא סמית') כי אחרת זה סיכון גדול מידי...
לגבי מה שאמרת על דובלייביץ' , הוא נראה הרבה יותר מרשים מהמילטון בואלנסיה בעמדת הסנטר מכל הבחינות . משחק פוסט אפ , קליע מבחוץ , ריבאונד , הגנה.
המילטון עושה נקודות בעיקר בפיק אנ רול וריבאונד התקפה , אני לא רואה אותו עושה נקודות בפוסט אפ והוא לא שחקן מטרה קלאסי בצבע.

17 אפריל 2016, 23:32

yzafrir כתב:
החציל האצטקי כתב:בגדול, איך שאני רואה את זה:
5: ג'סטין המילטון, מייק צירבס, איתי שגב
4: קווינסי מילר, גיא פניני
3: שון דאוסון, דווין סמית'
2: סוני ווימס, סילבן לנדסברג
1: מלקולם דילייני, גל מקל, יוגב אוחיון

בעמדות 1 ו-5 צריך לשפוך ים של כסף ולהביא שחקנים מגוונים שיכולים לשחק על שתי עמדות (4-5 ו1-2).
המילטון הוא סוג של 4-5 שיוכל לשחק גם ליד צירבס. דילייני 1-2.
זה סגל שיכול לכוון לפיינל פור ביורוליג. ברור שזה עולה בהתאם.

האמת , חציל איכזבת קצת בסגל הזה.
עמדה 4 של מילר ופניני זה בדיחה .
עמדה 3 עם סמית' ושון זה מתקון להתאבדות ואומר שווימס יצטרך להחזיק את העמדה הזאת לבד מה שמשאיר את עמדה 2 לסילבן וכנראה דילייני מה שמוביל לכך שמקל ואוחיון בכל זאת יחזיקו את עמדה 1.
גם בהגנה יש בסגל הזה הרבה בעיות , ציברס והמילטון לא מספיק חוסמים ולא מהירים מספיק כדי לעצור גארדים בחילופים .
מבחינתי פניני זה שחקן 13-14 בסגל (לליגה) בלבד וכנראה שגם סילבן שכבר איבדתי תקווה לגביו כשחקן יורוליג משמעותי.
שון יכול לבוא בחשבון כמחליף ביורוליג אבל רק לשחקן טוב וכשיר (לא סמית') כי אחרת זה סיכון גדול מידי...
לגבי מה שאמרת על דובלייביץ' , הוא נראה הרבה יותר מרשים מהמילטון בואלנסיה בעמדת הסנטר מכל הבחינות . משחק פוסט אפ , קליע מבחוץ , ריבאונד , הגנה.
המילטון עושה נקודות בעיקר בפיק אנ רול וריבאונד התקפה , אני לא רואה אותו עושה נקודות בפוסט אפ והוא לא שחקן מטרה קלאסי בצבע.

צר לי שהתאכזבת. זה יופי של סגל, והמילטון שחקן יותר טוב מדובלייביץ'.

17 אפריל 2016, 23:44

זה לא עניין של שחקן טוב יותר אלא פשוט שחקן אחר . ובגלל זה שניהם ביחד בואלנסיה משלימים אחד את השני לקוו קידמי כמעט מושלם . שניהם משחקים כ-20 דק' למשחק , קוליים כ-14 נק' ולוקחים 5-6 ריב' למשחק כל אחד. סטט' מטורפת לעמדה 5 לקבוצה.
העניין הוא דובלייביץ' למרות שהוא נמוך יחסית 2.05 , יש לא את המאסה כדי לשחק מתחת לסל והוא יותר שחקן מטרה מהמילטון .

17 אפריל 2016, 23:52

צירבס הוא סוג של שחקן מטרה.
המילטון חי מתנועה ללא כדור וקליעה אוטומטית. הוא גם הרבה יותר נייד.
אף גבוה פה הוא לא בהמת פוסט. זו לא הפואנטה בסגל הזה.

18 אפריל 2016, 01:57

אני חדש כאן, בכל זאת אנסה את כוחי בסגל טוב ומציאותי כלכלית:
זה הסגל שאני הייתי בונה
1) מקל, אוחיון
2) לנגפורד, לנדסברג
3) ווימס, סמית
4) מילר, פטרסון, שגב
5) מברוקפלידיס, אומיץ', הנדריקס

את צירבס אני לא רוצה לראות אחרי טופ 16 חלש והצלבה נוראית, בעמדה 2 אני לא חולה על לנגפורד אבל אני לא מכיר עוד שחקן בלבל הזה שיסכים להגיע בתקציב של מכבי (הלוואי דילייני).

בעמדה 5 אני לא שולל החתמה של מונורו (עדיף במקום הנדריקס הפצוע). כמובן שיש את בעיית הגובה ואת השאלה האם הוא יתאים לקבוצה גדולה שבה הוא לא יקבל את הכדור בכל התקפה.
שחקן נוסף שמוצא חן בעיני הוא קורפורד מהרצליה שהוא שחקן צעיר עם הרבה פוטנציאל ועם קצת ניסיון הוא לדעתי יכול להיות שחקן מעולה. מכבי יכולה לשתף אותו במשחקים בליגה ובירוליג מול החלשות ולהצמיח שחקן טוב מאוד.

18 אפריל 2016, 02:00

שועל כתב:אני חדש כאן, בכל זאת אנסה את כוחי בסגל טוב ומציאותי כלכלית:
זה הסגל שאני הייתי בונה
1) מקל, אוחיון
2) לנגפורד, לנדסברג
3) ווימס, סמית
4) מילר, פטרסון, שגב

את צירבס אני לא רוצה לראות אחרי טופ 16 חלש והצלבה נוראית, בעמדה 2 אני לא חולה על לנגפורד אבל אני לא מכיר עוד שחקן בלבל הזה שיסכים להגיע בתקציב של מכבי (הלוואי דילייני).

בעמדה 5 אני לא שולל החתמה של מונורו (עדיף במקום הנדריקס הפצוע). כמובן שיש את בעיית הגובה ואת השאלה האם הוא יתאים לקבוצה גדולה שבה הוא לא יקבל את הכדור בכל התקפה.
שחקן נוסף שמוצא חן בעיני הוא קורפורד מהרצליה שהוא שחקן צעיר עם הרבה פוטנציאל ועם קצת ניסיון הוא לדעתי יכול להיות שחקן מעולה. מכבי יכולה לשתף אותו במשחקים בליגה ובירוליג מול החלשות ולהצמיח שחקן טוב מאוד.

welcome :thumbup

18 אפריל 2016, 08:50

הרבה מזכירים את מונרו מראשון ולא ברור לי למה ?
הבחור עבר את ה-30 וזה לא שהוא ילך וישתפר פתאום...אני לא מדבר על זה שהוא מגרד את ה-2 מטר ואין לו כלכך מה למכור ברמת יורוליג. הוא לא איזה אתלט מדהים ....

עונת המלפפונים הזאת נפתחה בסערה עם ווימס , מילר וציברס , שכנראה משהו השתנה בתפיסה של הבעלים לגבי העתיד של הקבוצה . זה יותר בגלל המהפכה שהיורוליג עוברת מאשר הכישלון בזירה המקומית בשנתיים האחרונות.
עונה הבאה קבוצות של ישחקו ביורוליג , יפגעו משמעותית גם מבחינה כלכלית וגם האטרקטיביות שלהם לשחקנים איכותיים (במיוחד הרוסיות) , מה שבסופו של דבר מביא לירידה במחירים של שחקנים טובים...מה גם שאני עדיין מאמין שהשם של מכבי והיתרון של תל אביב אצל הזרים נותן לה יתרון גם מול חלק מהקבוצות שביורוליג .
בקיצור זה נראה ששמות שפעם לא דימיינו בהקשר של מכבי הופכים פתאום רלוונטי...

18 אפריל 2016, 10:31

שועל כתב:אני חדש כאן, בכל זאת אנסה את כוחי בסגל טוב ומציאותי כלכלית:
זה הסגל שאני הייתי בונה
1) מקל, אוחיון
2) לנגפורד, לנדסברג
3) ווימס, סמית
4) מילר, פטרסון, שגב

בגדול זה סגל לא רע, אבל אני לא רואה מצב שיהיו כאן 8 זרים (אולי כרכבת זרים לאורך העונה, כנהוג בשנים האחרונות, אבל לא כ-8 החתמות בקיץ). מצד שני, בהנחה שווימס, סמית, מילר, זירבס והנדריקס סגורים, צריכים גארד זר, וצריכים בוודאות שחקן פנים זר, על עמדות 4-5. זה כבר 7 זרים. אתה מציע שלושה זרים בעמדה 5. יש שיציעו שלושה זרים בעמדה 4. אני בספק רב אם זה יקרה. לא נראה לי מכבי תכוון לשמונה זרים. לדעתי שגב יישאר, ויבוא ישראלי נוסף סטייל בלייזר או כרם משעור. אני מעריך שלא יהיו יותר מארבעה זרים בתחילת העונה בקו הקדמי. זה מה שאני רואה/מקווה לראות (לפחות מבחינת הקו האחורי)
1. מקל, אוחיון
2. דילייני, סילבן/דוסון (אני לא מחובבי סילבן ואולי זה זמן להיפרד)
3. ווימס, סמית', פניני
4. מילר, קוזסמינסקס (הרצוי, ואני יודע שאני גרידי)/4 זר אחר, זה יכול להיות תומפקינס, זה יכול גם להיות פטרסון, הרבה תלוי בציוות של עמדה 5, משעור/בלייזר
5. לדעתי בעמדה הזו או זירבס או הנדריקס צריכים להישאר/לחתום, אין מקום לשניהם. השחקן השני יכול להיות אומיץ'/מברוקפלידיס/המילטון, תלוי מאוד בציוותים של עמדה 4. אותם ישלים שגב.
סך הכל 7 זרים ו-6 ישראלים. לא פוסל על הסף מתאזרח נוסף, בהתאם לחוק שייחקק, במקום אחד הישראלים שצוינו ברשימה, מקווה שזה לא יהיה רוצ'סטי.
ברור שזה סגל לא אפשרי תקציבית אבל זה ת'רד פנטזיה, לא?

18 אפריל 2016, 11:36

אם נוציא את דילייני , זה כן סגל אפשרי.
שחקן כמו דילייני שכבר עכשיו יושב על חוזה עתק ונתן עונה גדולה , לא יבוא בפחות ממה שהוא מרוויח היום , ואותו דבר רייס.
לעומתם אדאמס הוא מקרה דומה לרייס לפני העונה במכבי , או דלייני בגרמניה. נתנו עונת יורוליג טובה תמורת פרוטות והשתדרגו לחוזה טוב יותר. את אדאמס אפשר להביא בסכום נמוך יחסית כי הוא חופשי בקיץ

הסגל שלכם לעונת 2016-2017

18 אפריל 2016, 12:08

yzafrir כתב:הרבה מזכירים את מונרו מראשון ולא ברור לי למה ?
הבחור עבר את ה-30 וזה לא שהוא ילך וישתפר פתאום...אני לא מדבר על זה שהוא מגרד את ה-2 מטר ואין לו כלכך מה למכור ברמת יורוליג. הוא לא איזה אתלט מדהים ....

עונת המלפפונים הזאת נפתחה בסערה עם ווימס , מילר וציברס , שכנראה משהו השתנה בתפיסה של הבעלים לגבי העתיד של הקבוצה . זה יותר בגלל המהפכה שהיורוליג עוברת מאשר הכישלון בזירה המקומית בשנתיים האחרונות.
עונה הבאה קבוצות של ישחקו ביורוליג , יפגעו משמעותית גם מבחינה כלכלית וגם האטרקטיביות שלהם לשחקנים איכותיים (במיוחד הרוסיות) , מה שבסופו של דבר מביא לירידה במחירים של שחקנים טובים...מה גם שאני עדיין מאמין שהשם של מכבי והיתרון של תל אביב אצל הזרים נותן לה יתרון גם מול חלק מהקבוצות שביורוליג .
בקיצור זה נראה ששמות שפעם לא דימיינו בהקשר של מכבי הופכים פתאום רלוונטי...

ואני חושב שעוד פעם קנו אותך עוד לפני שהושלם הסגל. חכה עם ההתלהבות המוגזמת.

מונרו הוא שם מצוין לשחקן מחליף זול, רק שכרגע על תקן הסנטר המחליף יש למכבי 3 שחקנים חתומים (וכן, גם זיברס מבחינתי הוא כזה). ולגבי עמדה 4 יכול להיות שמכבי צריכה מישהו פחות כבד.

18 אפריל 2016, 13:36

yzafrir כתב:אם נוציא את דילייני , זה כן סגל אפשרי.
שחקן כמו דילייני שכבר עכשיו יושב על חוזה עתק ונתן עונה גדולה , לא יבוא בפחות ממה שהוא מרוויח היום , ואותו דבר רייס.
לעומתם אדאמס הוא מקרה דומה לרייס לפני העונה במכבי , או דלייני בגרמניה. נתנו עונת יורוליג טובה תמורת פרוטות והשתדרגו לחוזה טוב יותר. את אדאמס אפשר להביא בסכום נמוך יחסית כי הוא חופשי בקיץ

אני גם מחזיק מאדאמס. שחקן מצויין. לא בדיוק קומבו.

18 אפריל 2016, 14:19

yzafrir כתב:

למה ?
אם שחקן כמו ווימס חותם אז כנראה שכמעט הכל אפשרי לגבי העונה הבאה...

בשנה שעברה חתם פה פארמר, זה לא ממש אמר שרנדולף, דה-קולו וטומיץ' הגיעו לצידו. לא יהיה פה דילייני ולא רנדולף ולא שום דבר אפילו קרוב לרמה הזו.

18 אפריל 2016, 15:12

PG -פארגו (1.88). מקל (1.90). אוחיון (1.89)
SG - קאייל קוריץ' (1.93). לנדסברג (1.98).
SF - סוני ווימס (1.98) גיא פניני (2.00).
PF- קווינסי מילר (2.06). אוסטין דיי (2.11)
C- צירבאס (2.11). אלכס טיוס (2.03). ג'סטין המילטון (2.11)
נערך לאחרונה על ידי yehooda בתאריך 18 אפריל 2016, 15:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 אפריל 2016, 15:17

yehooda כתב:PG -פארגו (1.88). מקל (1.90). אוחיון (1.89)
C- צירבאס (2.11). אלכס טיוס (2.03).

זה סגל טוב

18 אפריל 2016, 15:29

MTA2311 כתב:
yehooda כתב:PG -פארגו (1.88). מקל (1.90). אוחיון (1.89)
C- צירבאס (2.11). אלכס טיוס (2.03).

זה סגל טוב

סגל לא טוב ולא ריאלי
פארגו כבר לא יחזור למכבי כנ"ל טיוס
אוסטין דיי הוא אותו שחקו כמו קווניסי מילר.

הסגל שלי הכי ריאלי והכי מאוזן

PG- מקל,אוחיון (חתומים)
SG- לנגפורד/ דוויט ביוקס (שני המועמדים הבכירים להערכתי יגיע אחד מהם) ,לנדסברג.
SF- ווימס (חתום),פניני
PF- מילר (חתום) בלייזר (חייבים ישראלי לעמדה הזו)
C- רנדולף , צירבס, שגב.

בהרכב הזה- דוויט ביוקס 1-2 , ווימס 2-3 מילר- 3-4 רנדולף 4-5
פרסם תגובה