felix_r כתב:rc4991 כתב:הפתיע אותי ארז עם הביוקורת המרומזת על מקל
הייתי בטוח שהוא מאלה שחולים לו על התחת
רק תן לארז הזדמנות, ובשימחה רבה הוא ילכלך על כל שחקן/מאמן/פיזיותרפיסט/איש המשק/מביא כדורים של מכבי.
עד שיהיה המאמן, כמו פיני לפניו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:rc4991 כתב:הפתיע אותי ארז עם הביוקורת המרומזת על מקל
רק תן לארז הזדמנות, ובשימחה רבה הוא ילכלך על כל שחקן/מאמן/פיזיותרפיסט/איש המשק/מביא כדורים של מכבי.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הפתיע אותי ארז עם הביוקורת המרומזת על מקל
באיזשהו שלב נמאס
אבל אתה שונא אותו מראש למרות שהוא מביא גם הרבה דברים טובים
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הפתיע אותי ארז עם הביוקורת המרומזת על מקל
באיזשהו שלב נמאס
נכון, לכן דיברתי על ארז.
באיזשהו שלב גם לו נמאס.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הפתיע אותי ארז עם הביוקורת המרומזת על מקל
באיזשהו שלב נמאס
נכון, לכן דיברתי על ארז.
באיזשהו שלב גם לו נמאס.
אני לא יודע את מי משניהם אני שונא יותר: מקל או ארז
שמואל1 כתב:29 נקודות לגל מקל, שיא עונתי.
my man כתב:שמואל1 כתב:29 נקודות לגל מקל, שיא עונתי.
הקופיף הזה עוד יגנוב את האליפות למגדל...
MTA2311 כתב:אותך מחליא היחס לילד שגדל בשער 5 ואותי מחליא שחידשת מנוי למרות שעוד לא נפתחה ההרשמה.
כל אחד ודעתו. לא נסכים על זה.
rc4991 כתב:אבל הירידות שלכם על מקל נעשות בעיקר על היכולת המקצועית שלו (שלא מושלמת אבל טובה, בטח שכישראלי)
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אבל הירידות שלכם על מקל נעשות בעיקר על היכולת המקצועית שלו (שלא מושלמת אבל טובה, בטח שכישראלי)
המספרים שלו לא מרשימים אותי. הקבוצה נראית נורא כשהוא שחקן מוביל, והיא תמשיך להיראות נורא כל עוד הוא יהיה כזה. גם עונה הבאה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אבל הירידות שלכם על מקל נעשות בעיקר על היכולת המקצועית שלו (שלא מושלמת אבל טובה, בטח שכישראלי)
המספרים שלו לא מרשימים אותי. הקבוצה נראית נורא כשהוא שחקן מוביל, והיא תמשיך להיראות נורא כל עוד הוא יהיה כזה. גם עונה הבאה.
הקבוצה נראתה נורא גם בלעדיו, לא צריך להאשים אותו בזה
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אבל הירידות שלכם על מקל נעשות בעיקר על היכולת המקצועית שלו (שלא מושלמת אבל טובה, בטח שכישראלי)
הקבוצה נראתה נורא גם בלעדיו, לא צריך להאשים אותו בזה
הקבוצה נראתה טוב יותר בלעדיו, עובדתית. עדיין רע, אבל פחות רע.
גם מבחינת מאזן, וגם מבחינת יכולת אגב.
כבר כתבתי מספיק פעמים על הבעיה של מקל לדעתי, חבל סתם לכתוב שוב. אני מאמין שאתה יודע מה העמדה שלי לגבי התרומה המקצועית שלו.
בכל מקרה, כמובן שלא נוכל לדעת עד העונה הבאה, אבל כרגע הוא לא מראה שום דבר שגורם לי לתהות אם טעיתי.