yanay21 כתב:מה היא כבר יכולה לשיר? "מכבי שלופים"?
שתודה בזה ותתפטר.

MTA2311 כתב:עוד בקולקציה: "ביתר אנרגטים, מכבי חביבים"
"שתהיה תשובה למכבי"
"שמעון מזרחי, תתעודד כבר"
"רגב, איפה אבא? באמת שואלים, הוא מאחר פשוט? "
" בסעודת מטוס קלה... "

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מה היא כבר יכולה לשיר? "מכבי שלופים"?
שתודה בזה ותתפטר.
MTA2311 כתב:עוד בקולקציה: "ביתר אנרגטים, מכבי חביבים"
"שתהיה תשובה למכבי"
"שמעון מזרחי, תתעודד כבר"
"רגב, איפה אבא? באמת שואלים, הוא מאחר פשוט? "
" בסעודת מטוס קלה... "
אני מתנצלת אם מישהו נפגע ולהבא אמנע מלשיר ולעודד במשחקים. הייתי במשחק עם בתי בת ה-12 ואיני מכירה את מרבית מילות שירי האוהדים. מי שמכיר אותי יודע שאני משבשת סדרתית של שירים ומילות שירים אלא שרה אותם עם צליל דומה.
Holiday_Armadillo כתב:אז לא מספיק שהיא שרה משהו כזה, היא גם מביאה את הבת שלה למשחק של העכברושים שהשיר שהיא מואשמת בשירה שלו זה אחד השירים היותר מתורבתים שלהם?
jol9 כתב:תגובת הגברת ע"פ YNET:אני מתנצלת אם מישהו נפגע ולהבא אמנע מלשיר ולעודד במשחקים. הייתי במשחק עם בתי בת ה-12 ואיני מכירה את מרבית מילות שירי האוהדים. מי שמכיר אותי יודע שאני משבשת סדרתית של שירים ומילות שירים אלא שרה אותם עם צליל דומה.
עזבו את מה שהיא שרה... מי שנותן לאנשים ברמה הזאת להיות באיזשהו תפקיד חשוב באיגוד, רק מראה עד כמה האיגוד הזה רציני...
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז לא מספיק שהיא שרה משהו כזה, היא גם מביאה את הבת שלה למשחק של העכברושים שהשיר שהיא מואשמת בשירה שלו זה אחד השירים היותר מתורבתים שלהם?
חבל שלא צילמו אותה בשירים האחרים... אני די בטוח שגם בהם היא משתתפת פעילה.
felix_r כתב:jol9 כתב:תגובת הגברת ע"פ YNET:אני מתנצלת אם מישהו נפגע ולהבא אמנע מלשיר ולעודד במשחקים. הייתי במשחק עם בתי בת ה-12 ואיני מכירה את מרבית מילות שירי האוהדים. מי שמכיר אותי יודע שאני משבשת סדרתית של שירים ומילות שירים אלא שרה אותם עם צליל דומה.
עזבו את מה שהיא שרה... מי שנותן לאנשים ברמה הזאת להיות באיזשהו תפקיד חשוב באיגוד, רק מראה עד כמה האיגוד הזה רציני...
מתנצלת? גם פניני התנצל
MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
הוא באמת לא קורא... אני קורא אותם ומתקן ככה שחצי מהשכר שלו נכנס אליי לחשבון... למה אתה חושב אנחנו נוסעים לחו"ל כל הזמן?
הוא שאל אותי פעם האם זה בסדר שמחוזה של 10 מליון בשנה, הוא מרוויח משהו כמו 2, ואז אמרתי לו שמערכת המיסים בקטלוניה היא נורא
קשה, והחיים לא פשוטים, וצריך להדק את החגורה וכאלה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
הוא באמת לא קורא... אני קורא אותם ומתקן ככה שחצי מהשכר שלו נכנס אליי לחשבון... למה אתה חושב אנחנו נוסעים לחו"ל כל הזמן?
הוא שאל אותי פעם האם זה בסדר שמחוזה של 10 מליון בשנה, הוא מרוויח משהו כמו 2, ואז אמרתי לו שמערכת המיסים בקטלוניה היא נורא
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
איזה מוח יהודי מלוכלך יש לך.
rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
לפחות אתה מודה שאתה טחון
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
לפחות אתה מודה שאתה טחון
כל ההון שלי זה בערך כמו דמי הכיס היומיים שאור מקבל מאמא.
ככה אני טחון.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה כמו שמסי "אף פעם לא קורא חוזים לפני שהוא חותם עליהם" וכמו שאייל גולן "לא יודע מה הגילאים של הבנות שאבא שלו מסרסר בהן" וכו וכו
לפחות אתה מודה שאתה טחון
כל ההון שלי זה בערך כמו דמי הכיס היומיים שאור מקבל מאמא.
ככה אני טחון.
היית מת גבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים