rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אפשר להפסיק להגדיר את ארז כמאמן טוב בגלל שהוא (אולי) הישראלי הכי טוב אחרי בלאט?
זה מעניין לי את הביצה איפה הוא מדורג ביחס למקום מסויים, השאלה היא איפה הוא ביחס לאירופה
אם רוצים אפשר גם להביא את המאמן הגיאורגי מס' 1
בשורה התחתונה, מאמנים זרים לא מצליחים במכבי לאורך ההיסטוריה. רק ישראלים.
ההנהלה הביאה את המאמן הישראלי הטוב ביותר ולכן אי אפשר לבוא בטענות. הוא גם עולה כלום כסף לעומת ברצוקאס וחבריו.
אם זה מה שיעזור להביא שחקנים יותר איכותיים, אני בעד.
גם מאמן ישראלי (טוב) וגם שחקנים יותר טובים.
סלח לי שמואל אבל כמה בולשיט בהודעה אחת
1. צודק, רק ישראלים מצליחים במכבי והם ללא ספק עדיפים על ברצוקאס, טרינקיירי, קזא ועוד רבים וטובים
אין ספק שחוץ מבלאט ופיני (והבלחה של צביקה), שהיו בעצמם מאמני על ביחס לאירופה, הצלינו גם עם שאר המאמנים הישראלים
ההצלחה היתה כל כך כבירה שהם עזבו אחרי עונה אחת או במהלכה לחוזה גדול...בערוץ הספורט
כשתביא מאמנים זרים טובים ולא קרואטי מטומטם אתה תראה טוב מאוד את השיפור
2. המשפט המודגש זה בדיוק מה שגרם לי לכתוב את ההודעה הראשונה. יופי, עכשיו נחתים את MVP הליגה האוסטרלית ונהיה בלתי עצירים
מה אכפת לי איפה אדלשטיין ממוקדם בארץ!!!!!!! המטרה שיהיה טוב בהשוואה למאמנים אחרים באירופה
3. ארז עולה חצי מיליון שזה שווה 750 אלף במונחים של זר. ממש לא כלום ביחס למאמנים אחרים (טרינקיירי יכול לבוא בסכום דומה, גם אחרים)
בקיצור שמואל תפסיק לכתוב שטויות
1. לא אמרתי שרק ישראלים עדיפים. אמרתי עובדה ברורה- עד היום, מאמנים זרים לא הצליחו במכבי והיו פה מאמנים טובים (ספאחיה למשל).
זאת עובדה שלא ניתן להתווכח איתה. מה שכן, זה בהחלט לא אומר שברצוקאס היה מצליח פה או לא.
2. מכבי הגיעה לשפל חסר תקדים ברמות הליגה הישראלית. שנתיים ברציפות ללא אליפות. אז מכבי הביאה מאמן שמכיר מצויין את הליגה הישראלית ויכול לעצור את ההתבזות.
יש גם את עניין החיבור לקהל.
3. ארז חתם על חוזה של 300 אלף דולר לפי הפרסומים, שזה בערך 500 אלף דולר אחרי מיסוי. אתה ממש לא יכול להביא מאמן כמו ברצוקאס או טרינקיירי בסכום הזה (הם ידרשו לפחות מיליון דולר נטו).
בקיצור, אם מסתכלים על מכלול הפרמטרים- מחיר, יכולות מקצועיות, חיבור עם הקהל (ישראלי) - ארז הוא המאמן הכי טוב שהיה בשוק.
כן, זה הימור כי הוא מעלם לא אימן ביורוליג. אבל בניגוד לגודס, זה הימור מושכל כי ארז הוא שועל וותיק שעשה דברים יפים בקריירה ועדיין לא קיבל הזדמנות בבמה הגדולה.
עכשיו נראה מה הוא שווה, ויש לי הרגשה שכולנו נהיה מרוצים.