פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 יולי 2016, 19:34
עדיין אי אפשר להשוות אותו אליהם
ממש הזוי שחושבים שהוא שווה ערך לגדולים באירופה
04 יולי 2016, 19:34
למה לא? מה עשה פאקינג אילייסובה בברצלונה (או אפילו באפס) יותר טוב ממנו?
די נו. אתה סתם מנסה להצדיק את עצמך.
04 יולי 2016, 19:38
טוב, לא חושב שיש לאן להתקדם פה
כל אחד מאיתנו מחזיק בדעה שונה על סטורנסקי
04 יולי 2016, 21:13
מספר דוגמאות מה-10 שנים אחרונות של שחקנים אירופאים שנבחרו בסיבוב השני בדראפט או לא נבחרו כלל (רובם לא נבחרו), וחתמו על חוזה דומה לזה של סאטורנסקי (בגיל 23 או יותר):
* חורחה גרבאחוסה - חתם בגיל 28 על חוזה של 12 מיליון דולר ל-3 שנים בטורונטו (ב-2006/07, אז התקרה עמדה על 53 מיליון דולר בלבד).
* טימופיי מוזגוב - חתם בגיל 23 על חוזה של 9.7 מיליון דולר ל-3 שנים (ב-2010/11, אז התקרה עמדה על 58 מיליון דולר).
* אלכסיי שבד - חתם בגיל 23 על חוזה של 9.3 מיליון דולר ל-3 שנים (ב-2012/13, אז התקרה עמדה על 58 מיליון דולר).
* ג'ואל פרילנד - חתם בגיל 25 על חוזה של 9 מיליון דולר ל-3 שנים בפורטלנד (ב-2012/13, אז התקרה עמדה על 58 מיליון דולר).
* מירזה טלטוביץ' - חתם בגיל 27 על חוזה של 9.6 מיליון דולר ל-3 שנים בברוקלין (ב-2012/13, אז התקרה עמדה על 58 מיליון דולר).
* קוסטאס פאפאניקולאו - חתם בגיל 24 על חוזה של 1+1 ביוסטון, והרוויח בעונה הראשונה בלבד 4.8 מיליון דולר (ב-2013/14, אז התקרה עמדה על 63 מיליון דולר).
* טיבור פלייס - חתם בגיל 25 על חוזה של 9 מיליון דולר ל-3 שנים (בעונה שעברה, אז התקרה עמדה על 70 מיליון דולר).
טובים יותר או פחות, היו לא מעט מקרים של שחקנים אירופאים שחתמו על חוזה בסדר הגדול הזה, כשהתקרה הייתה הרבה יותר נמוכה מזאת של עכשיו.
וזה לא משנה אם אתה תופס ממנו או לא. קבוצה שבחרה בו בדראפט, ומחתימה אותו לחוזה רב שנתי אחרי מספר שנים של התחשלות, כנראה מאמינה ביכולות ובפוטנציאל שלו.
ה-3 מיליון דולר לעונה זה פינטס, זה כלום, זה השאריות. אז והיום.
04 יולי 2016, 21:20
שמע אני חושב שרוב הרשימה עשתה דברים הרבה יותר מקשימים לפני המעבר וזה לא שהוא כזה צעיר
בכל מקרה לא משנה, תאמין לי שאני מקווה שאתה צודק
04 יולי 2016, 21:26
אולי חצי מהרשימה הספציפית הזאת הספיקו יותר ממנו לפני שהגיעו ל-NBA (בעיקר אלו שמבוגרים ממנו), החצי השני לא.
וחוץ מזה, זה לא משנה. משנה הפוטנציאל/ההתאמה הייחודית שרואות בו הקבוצות ב-NBA - ומספיק קבוצה אחת (במקרה הזה, זאת שהחזיקה בזכויות שלו) שתחליט להחתים אותו.
אני אומר לך בוודאות - עליית התקרה כמעט ולא משפיעה על שחקנים מהדרג הנמוך. את הכסף מקבלים השחקנים מהדרג העליון והבינוני.
נשארו לא מעט שחקנים בשוק החופשי, והמכסה מתחת לתקרת השכר של רוב הקבוצות כמעט ונגמרה.
04 יולי 2016, 21:44
אחדשיודע כתב:אולי חצי מהרשימה הספציפית הזאת הספיקו יותר ממנו לפני שהגיעו ל-NBA (בעיקר אלו שמבוגרים ממנו), החצי השני לא.
וחוץ מזה, זה לא משנה. משנה הפוטנציאל/ההתאמה הייחודית שרואות בו הקבוצות ב-NBA - ומספיק קבוצה אחת (במקרה הזה, זאת שהחזיקה בזכויות שלו) שתחליט להחתים אותו.
אני אומר לך בוודאות - עליית התקרה כמעט ולא משפיעה על שחקנים מהדרג הנמוך. את הכסף מקבלים השחקנים מהדרג העליון והבינוני.
נשארו לא מעט שחקנים בשוק החופשי, והמכסה מתחת לתקרת השכר של רוב הקבוצות כמעט ונגמרה.
אגב, איזה שחקנים מעניינים יש שלא קיבלו/צפויים לקבל חוזה ויכולים להיות טובים ברמת היורוליג?
04 יולי 2016, 21:47
אתה יכול להציץ פה (מתעדכן מידי מספר ימים):
http://hoopshype.com/2016/07/03/nba-fre ... p-players/נראה לי יהיה יותר חכם לבחון את הרשימה הזאת בעוד שבוע-שבועיים.
05 יולי 2016, 10:07
אגב, לפי דיווח של מארק ג'יי ספירס מ-ESPN מהלילה, אנתוני רנדולף זוכה להתעניינות ממספר קבוצות ב-NBA.
ככה שאפשר לחכות עם הדיבורים על הצטרפות שלו לריאל.
05 יולי 2016, 10:57
אחדשיודע כתב:אגב, לפי דיווח של מארק ג'יי ספירס מ-ESPN מהלילה, אנתוני רנדולף זוכה להתעניינות ממספר קבוצות ב-NBA.
בכל אופן, רודריגז עזב ותומפקינס חתם, אתה רואה רכז אירופאי פנוי?
יש מגבלה לשני אמריקאים.
05 יולי 2016, 11:02
מה-NBA? הוארטס, פריג'יוני, אודריך. זקנים בעיקר.
בשוק האירופי אני פחות בקיא, אבל יש כל מיני אמריקאים עם אזרחות כפולה. לא יודע אם יעניינו אותם.
05 יולי 2016, 12:51
לוקומוטיב קובאן החתימה את הגארד של שטראסבורג מארדי קולינס
05 יולי 2016, 14:23
אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:אגב, לפי דיווח של מארק ג'יי ספירס מ-ESPN מהלילה, אנתוני רנדולף זוכה להתעניינות ממספר קבוצות ב-NBA.
בכל אופן, רודריגז עזב ותומפקינס חתם, אתה רואה רכז אירופאי פנוי?
יש מגבלה לשני אמריקאים.
מה-NBA? הוארטס, פריג'יוני, אודריך. זקנים בעיקר.
בשוק האירופי אני פחות בקיא, אבל יש כל מיני אמריקאים עם אזרחות כפולה. לא יודע אם יעניינו אותם.
טוב, אז לפי יורוהופס הם במו"מ מתקדם עם דונטה דרייפר (מחזיק באזרחות קרואטית).
05 יולי 2016, 14:32
וויל ביינום
05 יולי 2016, 14:33
שיהיה להם בכיף, ומי יהיה ברכז הפותח?
05 יולי 2016, 14:37
LIAV10 כתב:שיהיה להם בכיף, ומי יהיה ברכז הפותח?
תן להם זמן, רודריגז וסטורנסקי בקושי עזבו ואתה כבר רוצה שיגידו לך מי יהיה הרכז הפותח
05 יולי 2016, 14:42
LIAV10 כתב:שיהיה להם בכיף, ומי יהיה ברכז הפותח?
כמו שהיה עד עכשיו, סרחיו יוי.
05 יולי 2016, 15:22
אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:שיהיה להם בכיף, ומי יהיה ברכז הפותח?
ריאל גם תחזיר כנראה את פאקונדו קמפאצו הארגנטיני, שהשנה הושאל למורסיה ונתן עונה טובה מאוד
05 יולי 2016, 15:48
זה יהיה חייב להיות זר.
יוותרו על תומפקינס?
05 יולי 2016, 16:04
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:שיהיה להם בכיף, ומי יהיה ברכז הפותח?
ריאל גם תחזיר כנראה את פאקונדו קמפאצו הארגנטיני, שהשנה הושאל למורסיה ונתן עונה טובה מאוד
יש לו אזרחות איטלקית?
LIAV10 כתב:זה יהיה חייב להיות זר.
יוותרו על תומפקינס?
הם רק עכשיו מימשו את האופציה עליו לפי המארקה, אז כנראה שלא.