המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גלעד55 כתב:לפי אחד האתרים השחקן שמכבי מאד רוצים, אוגוסטין, קיבל הצעה מצסקא.
מכבי פשוט לא משמעותית אל מול החלופות.
Assaf M כתב:שקט בגזרת ראנדולף ודילייני מכוון שהם מנהלים מגעים עם קבוצות NBA ועד שלא ימצאו שם קבוצה לא תשמעו את שמם בהקשר של אירופה.
בקשר למכבי, כרגע מחפשים שני גבוהים ורק לאחר מכן יוחלט אם להחתים גארד. בכל מקרה הגארד שיגיע יהיה בכסף קטן. סינגלטון באמת היה במו"מ
אך דרש הרבה כסף ולכן מכבי ירדה ממנו. כרגע מחפשים 4 עם קליעה ו5 עם הגנה או להפך.
שחף כתב:נשמע קצת הזוי, אבל אני חושב שמכבי צריכה ללכת על או ג'יי מאיו(חציל לדעתי יגבה אותי פה). זה חתיכת הימור, אבל אם זה מתחבר יחד עם ווימס זה הקו האחורי הכי טוב ביבשת ביבשת ואני מאמין שהוא ירצה להיות ילד טוב מאוד כדי לחזור לליגה עוד שנתיים והוא בטח לא הולך לשבת בבית. מבחינתו כרגע זה או אירופה או סין
jol9 כתב:אני חושב שמופרכות החוזים שהולכת בNBA, תשפיע גם על השוק של אירופה.
פשוט יהיו GMים עם קצת שכל בראש, שיבינו שאפשר להביא דילייני ב2.5 מליון, שייתן לא הרבה
פחות ממייק קונלי ב-30 מליון.
לגבי מה שנאמר כאן - למכבי כרגע חסרים 3 שחקנים 2 גבוהים וגארד. דווקא הגארד הוא השחקן הבכיר
ביותר שחסר, ולכן אני לא מבין את זה שבכלל אולי לא הולך להגיע אחד כזה.
2 מובילי הכדור היחידים בקבוצה הם מקל ואוחיון... שיהיה לנו בהצלחה עם זה.
שחף כתב:יוני, בוא לא נגזים. קונלי ודיליניי זה לא אותו לבל. אף GM לא הולך לצאת גאון אם הוא מחתים את דיליניי במקום את קונלי
jol9 כתב:אני חושב שמופרכות החוזים שהולכת בNBA, תשפיע גם על השוק של אירופה.
פשוט יהיו GMים עם קצת שכל בראש, שיבינו שאפשר להביא דילייני ב2.5 מליון, שייתן לא הרבה
פחות ממייק קונלי ב-30 מליון.
לגבי מה שנאמר כאן - למכבי כרגע חסרים 3 שחקנים 2 גבוהים וגארד. דווקא הגארד הוא השחקן הבכיר
ביותר שחסר, ולכן אני לא מבין את זה שבכלל אולי לא הולך להגיע אחד כזה.
2 מובילי הכדור היחידים בקבוצה הם מקל ואוחיון... שיהיה לנו בהצלחה עם זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים