פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: פנייה לחברי ומנהלי הפורום

02 אוגוסט 2016, 22:22

felix_r כתב:
jol9 כתב:
אני חושב שאתה צריך לבחון את ההתנהלות שלך הרבה לפני כל האחרים כאן בפורום.

למה שאני אקפיד על משהו בבית זונות הזה?

כי יש הבדל בין לקשקש באוף טופיק, לבין להיות דוחה לאנשים אחרים.

ד"א, אם כ"כ מגעיל לך פה, לא חייבים בכח, אתה יודע...

02 אוגוסט 2016, 22:23

yanay21 כתב:לפעמים אנחנו מגזימים, וכמו שאור כתב, אפשר להעיר בזמן אמת, כבר קרה פעם או פעמיים שכתבו לנו להפסיק, בשרשור עצמו, והפסקנו.

וחשוב לציין, שהשרשורים שם. אם יש למישהו מלפפונים לכתוב ,הוא מוזמן, משהו בכדורסל ישראלי, הוא מוזמן. זה שכמעט כלום לא קורה במכבי, משאיר וואקום שלתוכו נכנס האוף טופיק הרצחני.

ואני חייב לומר, אם אנחנו בשלב של תלונות, ולמרות שגם ההודעות שלי מבולגנות לא מעט, אנשים חייבים להשתמש פה בסימני פיסוק:(

סליחה, אבל זה ממש לא עובד! בדוק לאורך שנים. כשאני הייתי מעיר לאנשים, הם בכוונה היו ממשיכים

02 אוגוסט 2016, 22:27

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

כל אחד ומה שמפריע לו יותר.

מי אתה שתגיד לי "לא חייבים בכח"? הייתי פה לפניך, ולפני כל ההזוים האלה, שאתה מחליף איתם בדיחות שואה ותמונות משפחתיות של נאצים רק כדי להרגיש מקובל על הברנז'ה

02 אוגוסט 2016, 22:27

my man כתב:טוב, אני אהיה הכי לא מיינסטרים בת'רד הזה...
אבל מה כל כך כואב לכם שיש אוף טופיק בת'רדים?
אחד הדברים המדהימים בפורום הזה זה שהקשר והחיבור בין חברי הפורום יותר אנושי ויותר עמוק מסתם להיות אוהדי מכבי. מכבי והכדורסל הם הבסיס שמחבר פה את כולנו -נכון- אבל ההיכרות האישית שמתפתחת רק דרך האוף טופיק הופכת את הפורום הזה למשפחתי ומחבר הרבה יותר..

כי לא כולם מבינים את הצחוקים הפנימיים שלכם (בין היתר מאחר שלא כולם מעוניינים לקחת את הקשר מחוץ לפורום, מפאת הרצון להישאר אנונימיים, כמוני למשל). ניתן לדמות את המצב בפורום לסיטואציה בה אתה הולך לישיבה אצל חבר שלך, שבמקביל יושב עם מס' חברים שלו שאתה לא מכיר בכלל. תוסיף לזה גם את העובדה שכולם עישנו משהו ורק אתה סחי לחלוטין. אתה תרגיש באי נוחות ובחוסר שייכות, וכל הבדיחות הפנימיות ביניהם ישעממו אותך ויגרמו לך לרצות ללכת משם.

אגב, יוני. אני חושב שאסור לקבל בהבנה שהספאם מהסוג ה"חברי" מגיע "בסה"כ" לעמ' אחד. עמוד אחד זה המון ואותי באופן אישי מתסכל במיוחד להיכנס לת'רד ולגלות שאשכרה בזבזתי כמה רגעים של עיון בסבך ההודעות חסרות התכלית הללו, בתקווה למצוא איזו הודעה צדיקה שעוסקת בנושא הת'רד.

וכמובן שאין כל בעיה עם הומור שקשור פחות או יותר לנושא הת'רד, למשל ירידות על ההנהלה בגלל שהחתימו איזה זר עלום שם או סתלבט על שמואל שמתרגש יתר על המידה והחתמות של הפועל ירושלים. זה מהדברים שמוסיפים לאופי המיוחד של הפורום.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 02 אוגוסט 2016, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

02 אוגוסט 2016, 22:30

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

כל אחד ומה שמפריע לו יותר.

מי אתה שתגיד לי "לא חייבים בכח"? הייתי פה לפניך, ולפני כל ההזוים האלה, שאתה מחליף איתם בדיחות שואה ותמונות משפחתיות של נאצים רק כדי להרגיש מקובל על הברנז'ה

ומי אתה שתעיר פה לאנשים איך הם צריכים לדבר ואיך הם צריכים להתנהל ומי הזוי ומי לא?
בכל אופן, הטון הזה נגמר עכשיו.

02 אוגוסט 2016, 22:30

felix_r כתב:
yanay21 כתב:לפעמים אנחנו מגזימים, וכמו שאור כתב, אפשר להעיר בזמן אמת, כבר קרה פעם או פעמיים שכתבו לנו להפסיק, בשרשור עצמו, והפסקנו.

וחשוב לציין, שהשרשורים שם. אם יש למישהו מלפפונים לכתוב ,הוא מוזמן, משהו בכדורסל ישראלי, הוא מוזמן. זה שכמעט כלום לא קורה במכבי, משאיר וואקום שלתוכו נכנס האוף טופיק הרצחני.

ואני חייב לומר, אם אנחנו בשלב של תלונות, ולמרות שגם ההודעות שלי מבולגנות לא מעט, אנשים חייבים להשתמש פה בסימני פיסוק:(

סליחה, אבל זה ממש לא עובד! בדוק לאורך שנים. כשאני הייתי מעיר לאנשים, הם בכוונה היו ממשיכים

לא יודע לאורך שנים, אני לא פה בזמן הזה, אבל אני זוכר שניים שלושה מקרים שהיינו באוף טופיק, מישהו אמר לנו די(נראה לי יוני), והפסקנו. לא אחראי על כל המקרים לאורך כל השנים.

02 אוגוסט 2016, 22:33

התנין כתב:
my man כתב:טוב, אני אהיה הכי לא מיינסטרים בת'רד הזה...
אבל מה כל כך כואב לכם שיש אוף טופיק בת'רדים?
אחד הדברים המדהימים בפורום הזה זה שהקשר והחיבור בין חברי הפורום יותר אנושי ויותר עמוק מסתם להיות אוהדי מכבי. מכבי והכדורסל הם הבסיס שמחבר פה את כולנו -נכון- אבל ההיכרות האישית שמתפתחת רק דרך האוף טופיק הופכת את הפורום הזה למשפחתי ומחבר הרבה יותר..

כי לא כולם מבינים את הצחוקים הפנימיים שלכם (בין היתר מאחר שלא כולם מעוניינים לקחת את הקשר מחוץ לפורום, מפאת הרצון להישאר אנונימיים, כמוני למשל). ניתן לדמות את המצב בפורום לסיטואציה בה אתה הולך לישיבה אצל חבר שלך, שבמקביל יושב עם מס' חברים שלו שאתה לא מכיר בכלל. תוסיף לזה גם את העובדה שכולם עישנו משהו ורק אתה סחי לחלוטין. אתה תרגיש באי נוחות ובחוסר שייכות, וכל הבדיחות הפנימיות ביניהם ישעממו אותך ויגרמו לך לרצות ללכת משם.

אגב, יוני. אני חושב שאסור לקבל בהבנה שהספאם מהסוג ה"חברי" מגיע "בסה"כ" לעמ' אחד. עמוד אחד זה המון ואותי באופן אישי מתסכל במיוחד להיכנס לת'רד ולגלות שאשכרה בזבזתי כמה רגעים של עיון בסבך ההודעות חסרות התכלית הללו, בתקווה למצוא איזו הודעה צדיקה שעוסקת בנושא הת'רד.

וכמובן שאין כל בעיה עם הומור שקשור פחות או יותר לנושא הת'רד, למשל ירידות על ההנהלה בגלל שהחתימו איזה זר עלום שם או סתלבט על שמואל שמתרגש יתר על המידה והחתמות של הפועל ירושלים. זה מהדברים שמוסיפים לאופי המיוחד של הפורום.

אני חושב שעמוד אחד זה די סביר.
כמו שאור אמר, אם ניצמד רק לנושאי השרשורים, אז בכל יום יהיו כאן 7 הודעות.

02 אוגוסט 2016, 22:36

jol9 כתב:אני חושב שעמוד אחד זה די סביר.

ועדיין, עדיף שרשור של, נניח, 7 הודעות ענייניות (למרות שעובדתית בת'רדים יש הרבה הודעות ענייניות) מאשר 20 הודעות כאשר 13 מהן מהוות ספאם שרק 5 אנשים מבינים. למה לא לקחת את זה מלכתחילה לשכונה?

02 אוגוסט 2016, 23:01

אין מה לעשות , מבאס להכנס לת׳רד מלפפונים ולקרוא גיבובי שטויות שלא קשורות בעליל לנושא.

אני כן חושב שיש מקום לשיח בפורום ודווקא שכן יעשה בפורום אוהדים מאחר שהמון משתמשים לא באמת נכנסים לפורום שכונה.

שכל אחד יעשה את ההשתדלות שלו על מנת שלכולנו יהיה יותר קל ואינפורמטיבי.

02 אוגוסט 2016, 23:01

shayD כתב:אין מה לעשות , מבאס להכנס לת׳רד מלפפונים ולקרוא גיבובי שטויות שלא קשורות בעליל לנושא.

אני כן חושב שיש מקום לשיח בפורום ודווקא שכן יעשה בפורום אוהדים מאחר שהמון משתמשים לא באמת נכנסים לפורום שכונה.

שכל אחד יעשה את ההשתדלות שלו על מנת שלכולנו יהיה יותר קל ואינפורמטיבי.

:like:

02 אוגוסט 2016, 23:11

התנין כתב:
jol9 כתב:אני חושב שעמוד אחד זה די סביר.

ועדיין, עדיף שרשור של, נניח, 7 הודעות ענייניות (למרות שעובדתית בת'רדים יש הרבה הודעות ענייניות) מאשר 20 הודעות כאשר 13 מהן מהוות ספאם שרק 5 אנשים מבינים. למה לא לקחת את זה מלכתחילה לשכונה?

כי דיונים מתפתחים באופן אינסטנקטיבי, ואי אפשר תמיד להיצמד לנושא השרשור.
כלומר, אפשר, אבל אז יהיה צריך למנות מנהלים חדשים, שיהיה להם זמן להתעסק בשיטור
ובהעברת הודעות.
אני חושב שהפורום הזה מתנהל בצורה מצויינת, לא בגלל המנהלים, אלא בגלל הגולשים, שיודעים
גם לדבר לעניין, וגם לחרוג, ולהתחבר בנושאים אחרים.
אם נמנע את זה, אז זה יהיה פורום הרבה יותר אפור וטכני, ולדעתי הוא יאבד את מרבית הקסם שלו.

כולם בהחלט מודעים שלאחרונה יש עלייה בכמות האוף טופיקים. אותם האנשים ישימו לב, אבל
אני אישית מקווה שכמות האוף טופיקים לא תרד, אלא תתקבץ באמת במקומות הרלוונטיים, ובשביל
לדעת מה זאת חריגה ומה זה נורמלי, צריך איזשהו מדד, ולדעתי עמוד אחד זה מדד סביר ביותר.

02 אוגוסט 2016, 23:31

וואו פליקס אתה מגזים? מי עשה לך דווקא?

02 אוגוסט 2016, 23:34

יוני, אין פה מדדים
המדד היחיד או כמה הודעות לפה או לשם שעל זה לא צריך להיסחף

02 אוגוסט 2016, 23:36

עזוב ליאב.
לדעתי הדיון מיצה את עצמו. הנושא עלה ומי שצריך לשים לב ישים לב.

אני כבר אומר שההקפדה תהיה לא רק נושא האוף טופיקים, אלא גם על נושא הטון והכבוד לגולשים
האחרים, וגם כאן מי שצריך לשים לב ישים לב.
נושא נעול