פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 אוגוסט 2016, 15:34
אם אכן נשארו רק 600 אלף דולר ל2 שחקנים, הייתי עושה הכל כדי להביא לפחות סטרץ' 4 אחד תותח שיפתח את הרחבה לציברס, ואז להתפלל שיהיה אפשר להציל משהו מהעונה הקרובה למרות החיסרון.
קשה לי להאמין שזה נכון אבל.. מכבי תהיה חייבת למצוא מימון ריאלי לשני שחקנים טובים בעמדות 4 ו-5, כי לבנות רק על אלכסנדר ושאר הבררה או רק על ציברס ושאר הבררה זאת התאבדות.
05 אוגוסט 2016, 16:22
אם מכבי גם ככה הולכת להביא 2 שחקנים בגרושים אני חושב שלהביא את אלדי אמינו מהפועל אילת זה רעיון לא רע בכלל.
לפני שאתם קופצים עלי, תחשבו על זה שנייה מדובר ב- 2.10, נייד, קפיץ, ריבאונדר, אתלט שמכיר כבר את הליגה שלנו. עושה רושם של אופי נוח וטוב בלי הרבה אגו. זה בטח טוב יותר מגמדים אחרים (2.03) שלא יכולים לשמור על יאן וסלי ביורוליג. פה מדובר בשחקן נייד בגובה של 2.10.
תראו את התקציר של המשחק הזה ותסתכלו רק על אמינו, אי אפשר להגיד שאין לבחור איכויות:
https://www.youtube.com/watch?v=ROKKHYNmDqAהקו האחורי שלנו מוכשר ברמות, אנחנו רק צריכים לעטוף אותו בפועלים שחורים שלא יפריעו.
מבחינתי אמינו הוא טוב על כל הימור שמחלקת הסקאוטינג המהוללת שלנו תיקח.
איתו יהיה אפשר להביא 4 ברמה.
05 אוגוסט 2016, 16:27
לא ממש עקבתי לאחרונה אבל מהמעט שהבנתי פה התקציב יושפע בין השאר משאלת שחרורם של רוצ'סטי ומילר , בהנחה ששניהם לא ישאירו עול כלכלי כבד מידי אני מניח שנראה 2 שחקנים בקו הקידמי .
מכבי צריכה 4 פותח ברמת יורוליג ואין כזה בפחות ממיליון דולר , לא רואה מקום להמשיך עם האלתורים , סמית זה טוב כפתרון לכמה דקות... לא לעונה שלמה .
ובעמדה 5 מכבי חייבת גיבוי משמעותי לצ'ירבס .
05 אוגוסט 2016, 16:30
לא מכיר אותו, אבל נראה בינוני בהכל, אמנם גבוה, אבל רזה מכדיר, לא אתלט מיוחד, שחרור איטי.
אנחנו צריכים שני שחקנים שחזקים מאוד בדברים ספציפים מאוד שאנחנו צריכים גם על גבי חולשה בדברים אחרים.
05 אוגוסט 2016, 16:50
יוסי22 כתב:לא ממש עקבתי לאחרונה אבל מהמעט שהבנתי פה התקציב יושפע בין השאר משאלת שחרורם של רוצ'סטי ומילר , בהנחה ששניהם לא ישאירו עול כלכלי כבד מידי אני מניח שנראה 2 שחקנים בקו הקידמי .
מכבי צריכה 4 פותח ברמת יורוליג ואין כזה בפחות ממיליון דולר , לא רואה מקום להמשיך עם האלתורים , סמית זה טוב כפתרון לכמה דקות... לא לעונה שלמה .
אין סרט שלא מגיעים שני שחקנים. השאלה היא בכמה כסף.
05 אוגוסט 2016, 17:20
MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:לא ממש עקבתי לאחרונה אבל מהמעט שהבנתי פה התקציב יושפע בין השאר משאלת שחרורם של רוצ'סטי ומילר , בהנחה ששניהם לא ישאירו עול כלכלי כבד מידי אני מניח שנראה 2 שחקנים בקו הקידמי .
אין סרט שלא מגיעים שני שחקנים. השאלה היא בכמה כסף.
לא בטוח, אני רואה סינריו כזה:
מקל, יוגי
גאודלוק, סילי, יבזורי
ווימס, סילבן
סמית׳, אלכסנדר, פניני
מאיק, סנטר, שגב
לא כזה הזוי, בטח שלא לפתיחת העונה.
05 אוגוסט 2016, 17:24
מה זה פתיחת העונה, סוף החודש?
עד סוף אוקטובר יש פה עוד שני שחקנים. קשה לי מאוד להאמין שלא.
05 אוגוסט 2016, 17:26
יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
05 אוגוסט 2016, 17:30
LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
חלון העברות החדש אומר שרק בין הסיבוב הראשון לשני אפשר לרשום שחקנים חדשים
05 אוגוסט 2016, 17:35
yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, החלון הזה הוא רק לגבי מעבר שחקנים מקבוצת יורוליג אחת, לקבוצת יורוליג אחרת
05 אוגוסט 2016, 17:36
felix_r כתב:yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, החלון הזה הוא רק לגבי מעבר שחקנים מקבוצת יורוליג אחת, לקבוצת יורוליג אחרת
זאת בדרך כלל המשמעות של חלון העברות. עם שחקנים חופשיים לא צריכה להיות בעיה.
05 אוגוסט 2016, 17:37
LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
זה יהיה מוזר גם בסטנדרטים שלהם
05 אוגוסט 2016, 17:43
MTA2311 כתב:felix_r כתב:yon1 כתב:LIAV10 כתב:יותר בכיוון של ״חלון ההעברות״ הבא של היורוליג, לא יודע מתי זה יהיה בפורמט החדש.
זאת בדרך כלל המשמעות של חלון העברות. עם שחקנים חופשיים לא צריכה להיות בעיה.
העניין הוא, שקבעו גם ממתי אסור להביא שחקנים חופשיים. אם אני זוכר נכון, מרגע תחילת הפליי-אוף אתה כבר לא יכול לעשות שינוים בסגל
05 אוגוסט 2016, 18:31
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:צריך לבוא 4 ברמה גבוהה. נמאס מהחלטורות בעמדה הזאת. ההשקעה בקו האחורי לא תהיה שווה כלום בלי שחקנים איכותיים בקו הקדמי. הוא צריך לקלוע מבחוץ, והוא צריך לקחץ ריבאונד.
קיבלנו את מילר, אבל הוא נפצע, אז קיבלנו את גאודלוק.
קשה לי להאמין שיגיע פורוורד וסנטר ברמה גבוהה.
מבחינתי שמות כמו תייס ומלי הם סבבה לגמרי.
לא צריך גם סנטר ברמה גבוהה. הסנטר צריך להיות הימור בכסף קטן (200-250). ה4 זה כבר סיפור אחר. נמאס לי לפתוח פה עונה אחרי עונה עם בור בעמדה הזאת.
תייס ומלי הם שמות טובים, לשם אני מכוון, אבל הם לא יגיעו בגלל הביי אאוט.
אוקיי... זה בסדר גמור.
צריך שאחד מבין שני שחקני הפנים שאמורים להגיע (במידה ובאמת יגיעו) יהיה שחקן ברמה גבוהה יותר,
וזה בהחלט נכון יותר שזה יהיה בעמדה 4.
על כולנו נראה לי מסכימים.
השאלה היא האם אותו 4 יהיה סטרץ', או סוס כזה, או שחקן חביב שיודע קצת גם וגם וגם...
אני לא חושב שהתשובה היא חד משמעית.
לצורך העניין, אם זה שחקן חד מימדי שרק יודע לקלוע, או שחקן שיודע לעשות כמה דברים, ובעיקר שומר טוב,
אני אעדיף את השני.
05 אוגוסט 2016, 18:53
לי לא אכפת שהסנטר יהיה זה שישקיעו בו יותר אם זה חיית הגנה וריבאונד כמו לאוול. תלוי אילו שחקנים יהיו זמינים.
06 אוגוסט 2016, 02:27
אחד מהשניים חייב להיות תותח בהגנה אחרת אנחנו בבעיה. להערכתי, בעיה גדולה יותר מאשר אם השניים לא יהיו קלעי 3.
06 אוגוסט 2016, 08:13
אני חושב שהדיון פה הוא קצת מיותר. לגמרי לא ברור התקציב לעמדות האלה. האם הולכים להביא שחקנים ב- 250K או ב- 500K או במליון?