פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על הארכת חוזה ל- 3 שנים

10 אוגוסט 2016, 12:54

jol9 כתב:קשה מאוד לדעת האם ההחלטה הזאת תהיה טובה או לא, ומה גרם לה.
אני חושב שהחלק השני קצת פחות מעניין, וצריך להתרכז בניתוח ההחלטה עצמה.

בגדול אנקראם סיכם את זה הכי טוב בעיניי. צל"ש או טר"ש.
אני אישית נוטה יותר לשני.

מה שהכי מעניין זה באמת להבין איך זה ישפיע על המשך בניית הסגל.
בגדול, הדבר הזה לא אמור להשפיע לדעתי, כי מילר מושבת במקרה הטוב ביותר לרוב העונה,
ולכן מכבי עדיין צריכה שני שחקנים לקו הקדמי.

אני חושבת שמה שגרם לזה זה שמכבי החליטו שזאת ההחלטה הפחות גרועה כי הביטוח לא היה אופציה כנראה

10 אוגוסט 2016, 12:55

אתם הזויים חבר'ה.
כשיש לך כשרון נדיר כמו מילר, אתה משאיר אותו אצלך.
אין ולא יהיו הרבה 2.10 עם סט הכישורים שלו. הבן אדם ילד בן 23 שכל הקריירה לפניו, עם אספירציות להפוך לשחקן NBA.

זה לא שבשוק מסתובבים אריות שישפכו עליהם עכשיו מיליוני דולרים.
ההבדלים בכסף בין שחקני די ליג לשחקנים שנותרו באירופה הם גם ככה די זניחים.

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת

10 אוגוסט 2016, 12:56

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:קשה מאוד לדעת האם ההחלטה הזאת תהיה טובה או לא, ומה גרם לה.
אני חושב שהחלק השני קצת פחות מעניין, וצריך להתרכז בניתוח ההחלטה עצמה.

בגדול אנקראם סיכם את זה הכי טוב בעיניי. צל"ש או טר"ש.
אני אישית נוטה יותר לשני.

מה שהכי מעניין זה באמת להבין איך זה ישפיע על המשך בניית הסגל.
בגדול, הדבר הזה לא אמור להשפיע לדעתי, כי מילר מושבת במקרה הטוב ביותר לרוב העונה,
ולכן מכבי עדיין צריכה שני שחקנים לקו הקדמי.

אני חושבת שמה שגרם לזה זה שמכבי החליטו שזאת ההחלטה הפחות גרועה כי הביטוח לא היה אופציה כנראה

אין לי בעיה ד"א עם ההחלטה הזאת.
זה 50-50 כזה. יש סיכוי לקבל כאן שחקן מצויין במחיר טוב.

10 אוגוסט 2016, 12:57

החציל האצטקי כתב:אתם הזויים חבר'ה.
אין ולא יהיו הרבה 2.10 עם סט הכישורים שלו. הבן אדם ילד בן 23 שכל הקריירה לפניו, עם אספירציות להפוך לשחקן NBA.

השאלה היא מה נשאר ממנו... שחקן (גם צעיר) שעבר שתי פציעות רציניות בקריירה שלו, סביר
להניח שלא יוכל לממש את כל הפוטנציאל שלו.

10 אוגוסט 2016, 12:57

החציל האצטקי כתב:אתם הזויים חבר'ה.

זאת הפציעה הקשה השנייה שהוא עובר. אני לא חושב שהוא יחזור להיות אותו שחקן.

10 אוגוסט 2016, 13:03

קשה מאוד להעריך כרגע אם המהלך הזה הוא טוב או רע. על הנייר נראה שמכבי עשתה מהלך טוב ומחושב, הצליחה להשאיר אצלה שחקן צעיר ומוכשר וגם להפחית לו את השכר, אבל הכל תלוי באיך מילר יחזור מהפציעה אם בכלל.. יכול להיות שנקבל את אותו שחקן מבטיח שהחתמנו כאן לפני הפציעה ויכול להיות מאוד שלא ואז כל ההשקעה בו תרד לטימיון וכולנו נכעס/נתאכזב מאוד..

מה שכן, אם בעקבות המהלך הזה לא נקבל כאן 2 שחקני פנים בקליבר גבוה שיתנו לקבוצה את מה שחסר לה, זה יהיה עוד צעד בדרך לתהום של המועדון הזה.. את העונה הקרובה בוודאות יהיה אפשר לזרוק לפח.

10 אוגוסט 2016, 13:05

הכותרת קצת מציקה לי בעין כי טכנית הוא לא חתם על הארכת חוזה אלא על חוזה חדש, יש מצב שמי שפתח את הת'רד (שמואל?) משנה את זה?

10 אוגוסט 2016, 13:15

I think it is a good move! No one can tell whether he will be the same player or not and every player responds differently to those type of injuries so we shall wait and see. From the reports of the new contract, Maccabi seemed to have gotten a good deal where there is more to gain than lose.

All that said, we still need an 'A' player for Miller's position this season and sign that guy for a 1+1 contract. I will be very surprised if the club wouldn't do just that as next season is critical for the brand so management will not take silly risks to save a few K dollars. If management brings someone from the selection of clowns we saw last year then they're not just incompetent but rather plain stupid or malicious and I believe they're neither.

10 אוגוסט 2016, 13:18

Holiday_Armadillo כתב:הכותרת קצת מציקה לי בעין כי טכנית הוא לא חתם על הארכת חוזה אלא על חוזה חדש, יש מצב שמי שפתח את הת'רד (שמואל?) משנה את זה?

תוקן

10 אוגוסט 2016, 13:29

מכביסט31 כתב:קשה מאוד להעריך כרגע אם המהלך הזה הוא טוב או רע. על הנייר נראה שמכבי עשתה מהלך טוב ומחושב, הצליחה להשאיר אצלה שחקן צעיר ומוכשר וגם להפחית לו את השכר, אבל הכל תלוי באיך מילר יחזור מהפציעה אם בכלל.. יכול להיות שנקבל את אותו שחקן מבטיח שהחתמנו כאן לפני הפציעה ויכול להיות מאוד שלא ואז כל ההשקעה בו תרד לטימיון וכולנו נכעס/נתאכזב מאוד..

מה שכן, אם בעקבות המהלך הזה לא נקבל כאן 2 שחקני פנים בקליבר גבוה שיתנו לקבוצה את מה שחסר לה, זה יהיה עוד צעד בדרך לתהום של המועדון הזה.. את העונה הקרובה בוודאות יהיה אפשר לזרוק לפח.

גם לפני המהלך הזה אף אחד פה לא ציפה לשני שחקנים פנים איכותיים אז תעשו לי טובה ואל תפילו את זה על מילר
כבר אני רואה איך על כל פיפס קטן שיהיה עם גבוה ישר יגידו "אם מילר לא היה חותם...."

Re: קווינסי מילר נשאר במכבי ת"א, חתם על חוזה חדש ל- 3 שנים

10 אוגוסט 2016, 13:33

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הכותרת קצת מציקה לי בעין כי טכנית הוא לא חתם על הארכת חוזה אלא על חוזה חדש, יש מצב שמי שפתח את הת'רד (שמואל?) משנה את זה?

תוקן

10 אוגוסט 2016, 13:50

זה עושה רושם של עסקה טובה מאוד, במיוחד אם אותו שכר נפרס על 3 שנים (ואני מאמין שאפילו שיפרו לו קצת את השכר, וזה לא אותו שכר בדיוק).
משפטית, הסיכויים של מכבי בתביעה שהיה מילר מגיש נגדה היו לא יותר מ-50-50. כלומר תוחלת סיכון של חצי מיליון דולר. בתי דין לעבודה נוטים בעליל לטובת העובד.
אני משער שהקטינו למינימום את הסכום לתשלום השנה, וקיבלו שנה שלישית עם שחקן שנחשב לפני הפציעה לפוטנציאל ענק.
יחזור לעצמו - הרוויחו בגדול את אותו שחקן ענק שכולם היללו פה. אם היו אומרים לכם לפני חודשיים שמילר חתם פה ל-3 שנים ב-2 מיליון דולר (אפילו 2.4 מיליון דולר) - לא הייתם מאושרים??
לא יחזור לעצמו - יש סעיף יציאה שעלותו יחד עם שכרו השנה (אני מעריך) לא יותר גבוהה מתוחלת הסיכון של תביעת השחקן.
ובעיקר - העלות הגבוהה של שכרו (במקרה שיישאר בקבוצה) עברה לשנים הבאות, לאחר שנטל החוזים של סמית', רוצ'סטי וכו' מאחורינו - מה שכנראה משאיר כבר לעונה זו תקציב נורמלי לחזק בשני שחקנים נותרים.
בעיניי - מהלך מצוין.

10 אוגוסט 2016, 13:54

המצב לפני החוזה החדש - מילר נישאר תחת חוזה ומקבל את כל השכר של השנתיים הבאות גם אם הוא לא משחק דקה .
המצב אחרי החוזה החדש - מילר מקבל העונה שכר מופחת , עונה הבאה מקבל שכר מלא אם הוא חוזר לעצמו , אם לא למכבי הזכות לחתוך אותו תמורת פיצוי מוגדר מראש .

זה לא משנה אם יחזור או לא , מכבי הקטינו את הנזק בגדול כי במקום לשלם 2 מיליון דולר לשנתיים , במקסימום ישלמו בערך 800k בשנתיים וזה בלי להזכיר את עניין הביטוח.

אם כן יחזור אז הכל טוב...
לגבי מחליף , בטח יביאו שחקן שהוא 4-5 כדי שאם מילר יחזור העונה אז יהיה שחקן נוסף שיכול לשחק גם סנטר
גם התקציב להחתמת שחקן עלה בגלל המהלך הזה שכן השכר של מילר לעונה הזו הופחת משמעותית....

10 אוגוסט 2016, 14:00

yzafrir כתב:המצב לפני החוזה החדש - מילר נישאר תחת חוזה ומקבל את כל השכר של השנתיים הבאות גם אם הוא לא משחק דקה .
המצב אחרי החוזה החדש - מילר מקבל העונה שכר מופחת , עונה הבאה מקבל שכר מלא אם הוא חוזר לעצמו , אם לא למכבי הזכות לחתוך אותו תמורת פיצוי מוגדר מראש .

זה לא משנה אם יחזור או לא , מכבי הקטינו את הנזק בגדול כי במקום לשלם 2 מיליון דולר לשנתיים , במקסימום ישלמו בערך 800k בשנתיים וזה בלי להזכיר את עניין הביטוח.

לגבי מחליף , בטח יביאו שחקן שהוא 4-5 כדי שאם מילר יחזור העונה אז יהיה שחקן נוסף שיכול לשחק גם סנטר
גם התקציב להחתמת שחקן עלה בגלל המהלך הזה שכן השכר של מילר לעונה הזו הופחת משמעותית....

לא אני ולא אתה יודעים את הסיטואציה לפני ההחתמה על החוזה החדש, ואת פרטי החוזה החדש שנחתם. אז אי אפשר להסיק מסקנות, לא האם מכבי עשתה צעד נכון, ולא האם זה אומר שהתקציב לשחקן שיוחתם עלה (יתכן לדוגמה שבהחתמת גאודלוק מכבי לקחה כבר בחשבון שהיא לא תצטרך לשלם את כל החוזה של מילר)

10 אוגוסט 2016, 14:01

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אף פעם אי אפשר לדעת. מה שכן הייתי עושה זה משחרר ומחתים על חוזה חדש וקטן בהרבה.

השאלה אם הוא ירצה בעצמו
איזה סכום היית זורק לו?

הייתי בונה לו חוזה בסיס נמוך עם אופציה לשדרוג משמעותי אם הוא חוזר ליכולת של לפני הפציעה. נניח 300-350 אלף בסיס מובטח, ואם הוא מציג יכולת מסויימת (סטטיסטיקה מסויימת שיסכימו עליה ביחד) אז השכר קופץ.

כמעט קלעתי.

בכל מקרה, אני חושב שזה צעד נכון בהנחה שזה לא יפגע בסגל לעונה הנוכחית.

10 אוגוסט 2016, 14:11

שועל כתב:
yzafrir כתב:המצב לפני החוזה החדש - מילר נישאר תחת חוזה ומקבל את כל השכר של השנתיים הבאות גם אם הוא לא משחק דקה .

לא אני ולא אתה יודעים את הסיטואציה לפני ההחתמה על החוזה החדש, ואת פרטי החוזה החדש שנחתם. אז אי אפשר להסיק מסקנות, לא האם מכבי עשתה צעד נכון, ולא האם זה אומר שהתקציב לשחקן שיוחתם עלה (יתכן לדוגמה שבהחתמת גאודלוק מכבי לקחה כבר בחשבון שהיא לא תצטרך לשלם את כל החוזה של מילר)

את המצב לפני כולם יודעים , לשחקן יש חוזה לשנתיים , הוא צריך לקבל את מלוא החוזה .
לפי מה שמכבי הודיעו באתר הרישמי הם הגיעו להסכם חדש לשלוש שנים כשהעונה זה בסכום מופחת , ולמכבי הזכות לחתוך אותו בכל עונה .
כלומר מחוזה בטוח של 2 מיליון דולר הוא קיבל חוזה שיש מצב שאפילו לא יגיע למיליון (שכר לעונה אחת +פיצויי)...אין פה מה לדעת או לא לדעת , זה מה שכתוב.
אף קבוצה לא תחתים שחקן על חוזה על חשבון כסף שאולי יגיע. מבחינת מכבי כל חוזה תקף עם כל שחקן הוא חלק מהתקציב כולל רוצ'סטי והנדריקס . אם הם ישוחררו אז הכסף שמתפנה יכול ללכת לרכש (אם הם רוצים)...

10 אוגוסט 2016, 14:14

קשה לי להאמין שהוא היה מקבל את כל הסכום של החוזה הישן

10 אוגוסט 2016, 14:16

yzafrir כתב:
שועל כתב:

את המצב לפני כולם יודעים , לשחקן יש חוזה לשנתיים , הוא צריך לקבל את מלוא החוזה .
לפי מה שמכבי הודיעו באתר הרישמי הם הגיעו להסכם חדש לשלוש שנים כשהעונה זה בסכום מופחת , ולמכבי הזכות לחתוך אותו בכל עונה .
כלומר מחוזה בטוח של 2 מיליון דולר הוא קיבל חוזה שיש מצב שאפילו לא יגיע למיליון (שכר לעונה אחת +פיצויי)...אין פה מה לדעת או לא לדעת , זה מה שכתוב.
אף קבוצה לא תחתים שחקן על חוזה על חשבון כסף שאולי יגיע. מבחינת מכבי כל חוזה תקף עם כל שחקן הוא חלק מהתקציב כולל רוצ'סטי והנדריקס . אם הם ישוחררו אז הכסף שמתפנה יכול ללכת לרכש (אם הם רוצים)...

כולנו יודעים? אני לא יודע
אני די משוכנע שאם זה היה כל כך פשוט מילר לא היה מתפשר בצורה כל כך קיצונית. אז או שזו לא הייתה הסיטואציה, או שהוא התפשר בצורה מינימלית, ושוב, אנחנו לא מכירים את פרטי החוזה

10 אוגוסט 2016, 14:32

מילר במצב הכי גרוע כרגע . או שהוא מקבל בשנתיים הבאות 2 מיליון דולר בלי לשחק דקה ובלי הזדמנות להוכיח אם חזר מהפציע והוא כשיר לעונה שלמה (אף קבוצה לא תיגע בו אחרי פציע כזאת ושנתיים מחוץ למגרשים ) . או שהוא מקבל הזדמנות כבר העונה להוכיח את עצמו שחזר מהפציע ואז הוא מקבל עוד עונה בחוזה ואולי אפשרות גם לחזור לnba .
אנחנו לא מכירים את פרטי החוזה מבחינה מספרית אבל כן נאמר שהשכר שלו יופחת (גם אם זה בשקל אחד) ושלמכבי יש זכות יציאה בכל עונה מהחוזה , מה שלא היה לה עכשיו.

רוני , אם מכבי לא הייתה מגיע להסכם פיצויים איתו , היא צריכה לשלם לו את כל החוזה בשנתיים הקרובות . אחר כך היא יכולה לתבוע את הביטוח מה שלא בטוח שיעזור .

10 אוגוסט 2016, 15:25

סה"כ נראת עסקה טובה לשני הצדדים. ככה צריך לעשות עסקים, תלמדו כולם.
נושא נעול