פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ארז אדלשטיין

20 אוגוסט 2016, 11:02

בואו נשים את הדברים קצת בפרופורציה.

ארז היה באולימפיאקוס בתקופה העשירה שלה, ועבד עם כוכבים גדולים ועשירים, ככה שאי אפשר
להגיד שהוא לא מכיר שחקנים מהסוג הזה ולא התמודד איתם.

מנגד, זה באמת קצת מצחיק לקטלג שחקנים כמו סילבן ואלכסנדר כחיילים של ארז.
אני חושב שבצד ההתקפי, נוכל לראות דברים יפים ממכבי. באמת שיש הרבה כשרון שם.
אבל בהגנה, צוות המאמנים שלנו יישאר מתוסכל מאוד.

20 אוגוסט 2016, 11:18

jol9 כתב:בואו נשים את הדברים קצת בפרופורציה.

ארז היה באולימפיאקוס בתקופה העשירה שלה, ועבד עם כוכבים גדולים ועשירים, ככה שאי אפשר

יוני, אתה חושב שיש מישהו מהשחקנים ההם של אוליפיאקוס שבכלל יודע מי זה ארז אדלשטיין? הוא היה עוזר מאמן. גם דן שמיר היה עוזר מאמן בצסק"א. אז מה?

השאלה היא לא אם נראה דברים יפים או לא. השאלה היא אם ארז יוכל להשפיע על הקבוצה הזו, ולדעתי אין לו את היכולת להשפיע על השחקנים בסגל כפי שבנו לו אותו.

20 אוגוסט 2016, 14:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בואו נשים את הדברים קצת בפרופורציה.

יוני, אתה חושב שיש מישהו מהשחקנים ההם של אוליפיאקוס שבכלל יודע מי זה ארז אדלשטיין? הוא היה עוזר מאמן. גם דן שמיר היה עוזר מאמן בצסק"א. אז מה?

השאלה היא לא אם נראה דברים יפים או לא. השאלה היא אם ארז יוכל להשפיע על הקבוצה הזו, ולדעתי אין לו את היכולת להשפיע על השחקנים בסגל כפי שבנו לו אותו.

אה.. אל תגזים.
עוזר מאמן מבלה המון עם השחקנים, ועובד איתם גם ברמה הקבוצתית וגם האישית.

גם דן שמיר עבד עם שחקנים גדולים. את הנסיון הזה יש לשניהם. זה כמובן לא אומר שום דבר, אבל
את הנסיון הזה לא צריך לקחת מהם.

האם ארז יוכל להשפיע על הקבוצה? ברור שכן. הוא המאמן, והדברים ייעשו בדרך שלו.
זאת לא השאלה הנכונה לדעתי.
השאלה הנכונה היא האם חומר השחקנים שיש לו, הוא חומר שמתאים לפילוסופיית הכדורסל שלו?
ואם התשובה היא לא, אז שאלת ההמשך היא האם הוא יוכל לגרום לשחקנים להתאים את עצמם למה שהוא
רוצה, או לחלופין, האם ארז יצליח לשנות ולהתאים את סגנון הכדורסל של הקבוצה לשחקנים שלה.

אלה שאלות שכרגע אין עליהן תשובות, וגם הנטייה שלי כאן היא לכיוון האי הצלחה, אם כי אני מאמין
בהחלט בצוות המקצועי שינסה לעשות עבודה אמיתית, ולא ירים ידיים כמו אפי בזמנו.

20 אוגוסט 2016, 14:35

jol9, לא כתבתי חיילים על אלה, כתבתי: "פלוס רשימה של שחקנים שיהיו לו נוחים מהיכרות שלנו עם האופי שלהם: סמית', לנדסברג, אלכסנדר.".

roy1000 כתב:פניני הוא לא חייל ובכלל לא רלוונטי לצורך העניין. מקל הוא כוכב NBA. אלכסנדר וסילבן הם נוחים? באמת?

אני חושב שכל שחקן בודק ויודע בדיוק מי המאמן שלו ומה הוא עשה. אני חושב שמאמן שאימן את באמברג יזכה ליותר כבוד ממאמן שאימן את הפועל תל אביב.

ארז מעולם לא התמודד בהצלחה עם שחקנים מהסוג שמכבי הביאה.

לדאבוני, כל עוד פניני שחקן סגל, הוא רלוונטי, והוא חייל בריבוע. מקל הוא כוכב NBA רק בראש שלך. כן, לנדסברג ואלכסנדר שחקנים ס-ו-פ-ר נוחים. אם הוא לא מסתדר איתם, שיעבור מקצוע. זה שאין להם אינטלינגציית משחק גבוהה לבצע כל הוראה או לאלתר בין ההוראות בהצלחה זה סיפור אחר לחלוטין שאינו קשור לעניין.

אני חושב שככל שהאגו של השחקן יותר מנופח, כך פחות אכפת לו לשבת וללמוד את המאמן שלו. אין לי ספק שעבור החבר'ה האלה באמברג שקולה להפועל ירושלים.

20 אוגוסט 2016, 15:43

jol9 כתב:אה.. אל תגזים.

גם דן שמיר עבד עם שחקנים גדולים. את הנסיון הזה יש לשניהם. זה כמובן לא אומר שום דבר, אבל

השאלה הנכונה היא האם חומר השחקנים שיש לו, הוא חומר שמתאים לפילוסופיית הכדורסל שלו?
ואם התשובה היא לא, אז שאלת ההמשך היא האם הוא יוכל לגרום לשחקנים להתאים את עצמם למה שהוא
רוצה, או לחלופין, האם ארז יצליח לשנות ולהתאים את סגנון הכדורסל של הקבוצה לשחקנים שלה.

אלה שאלות שכרגע אין עליהן תשובות, וגם הנטייה שלי כאן היא לכיוון האי הצלחה, אם כי אני מאמין

זה בדיוק העניין. אני לא חושב שעם הסגל הנוכחי, דברים יעשו בדרך של ארז. המקסימום שארז יכול לשלוט בו זה הרוטציה, וגם זה בצורה מוגבלת.
זו שאלה הרבה יותר בסיסית מאם החומר מתאים לפילוסופיית הכדורסל שלו. יש פה שאלה אם הוא בכלל יקבל כבוד מהשחקנים ברמה שהם ינסו לבצע את מה שהוא רוצה? אני לא מדבר פה על תסריטים קיצוניים. גם גודס וגם טבק בכלל לא שלטו בקבוצה.

אני חושב שארז בא ממקום מאוד חלש כשכולם יודעים שהראש שלו יהיה הראשון להיערף. למעשה, הוא בא ממקום עוד יותר חלש מגודס. אני לא רואה איך ארז יכול להצליח עם הסגל הזה.

20 אוגוסט 2016, 15:58

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אה.. אל תגזים.

זה בדיוק העניין. אני לא חושב שעם הסגל הנוכחי, דברים יעשו בדרך של ארז. המקסימום שארז יכול לשלוט בו זה הרוטציה, וגם זה בצורה מוגבלת.
זו שאלה הרבה יותר בסיסית מאם החומר מתאים לפילוסופיית הכדורסל שלו. יש פה שאלה אם הוא בכלל יקבל כבוד מהשחקנים ברמה שהם ינסו לבצע את מה שהוא רוצה? אני לא מדבר פה על תסריטים קיצוניים. גם גודס וגם טבק בכלל לא שלטו בקבוצה.

אני חושב שארז בא ממקום מאוד חלש כשכולם יודעים שהראש שלו יהיה הראשון להיערף. למעשה, הוא בא ממקום עוד יותר חלש מגודס. אני לא רואה איך ארז יכול להצליח עם הסגל הזה.

הוא יצטרך לעבוד קשה בתחילת העונה כדי לרכוש את הכבוד של השחקנים.
אני מאמין שהוא יצליח לעשות את זה. זה סיפור אחר לגמרי מגודס וז'אן טבק. אדלשטיין הרבה יותר כריזמטי ואנרגטי.

20 אוגוסט 2016, 16:18

רוי, הוא בא ממקום הרבה יותר חזק מזה של גודס בעונה שעברה, ובטח ובטח טבק
שהגיע באמצע העונה.

ברור שלא מדובר פה באוברדוביץ' או מאמן שהשחקנים פוחדים ממנו באופן ממשי, אבל אני מאמין שלפחות
בהתחלה הדברים ייעשו כמו שארז רוצה שהם ייעשו.
לא ווימס, לא גאודלוק וגם לא האחרים הם אנשים דפוקים בראש. הם מנוסים ויודעים שהם לא באו לשכונה.
הם יעשו מה שהמאמן יגיד להם.
הבעיות עלולות לצוץ אם העניינים לא יסתדרו, וזה תלוי ביכולת של ארז לבנות תכנית משחק שהשחקנים יוכלו
לבצע, ושתוכל להביא לניצחונות.

20 אוגוסט 2016, 21:44

בנושא שדובר כאן, לטעמי המשימה של ארז תהיה זה להצליח ללכת על הקו הדק בין לתת לוימס ולגאדולוק את ההרגשה שהם בעלי הבית לבין ההרגשה הכללית בקבוצה שטובת הקבוצה היא מעל הכל ומעל כל שחקן. צריך את שני הדברים לדעתי כדי שהקבוצה תשחק במקסימום היכולת עם חומר השחקנים הנמצאים כאן.
וכפי שאמרתי אמרתי בעבר, לי יש אמון מוחלט בעמדת המאמן שלנו העונה.

20 אוגוסט 2016, 22:00

אני לא חושב שיש עוד אחד בפורום הזה שחושב שאדלשטיין בא חלש מגודס. פשוט הזייה הדברים שאתה אומר.

20 אוגוסט 2016, 22:03

הת׳רד הכי חופר בתולדות הפורום, הודעה אחת לא קראתי.

20 אוגוסט 2016, 22:07

LIAV10 כתב:הת׳רד הכי חופר בתולדות הפורום, הודעה אחת לא קראתי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

20 אוגוסט 2016, 22:09

דווקא בתרד הזה נשאלו שאלות חשובות ונאמרו הרבה דברי טעם לדעתי. פספוס שלך.

20 אוגוסט 2016, 22:11

toja27 כתב:

נכון!
אבל, באמת ההודעות היו מאד (מאד) ארוכות + ציטטתם את התגובות הארוכות האחד של השני...זה די סיוט לקרוא את הת'רד הזה..

20 אוגוסט 2016, 22:16

my man כתב:
toja27 כתב:

נכון!
אבל, באמת ההודעות היו מאד (מאד) ארוכות + ציטטתם את התגובות הארוכות האחד של השני...זה די סיוט לקרוא את הת'רד הזה..

אבל ההודעות הארוכות באו גם כדי לדעת בנושא מסויים מנקודות שונות וגם כדי לגעת בניואנסים של כל נושא ונושא מה שאי אפשר לעשות בהודעות מתומצתות. יש לזה מקום בפורום שמכבד את עצמו. בכל אופן אני אישית מאוד נהנתי.

20 אוגוסט 2016, 22:16

ליאב פשוט עצלן

20 אוגוסט 2016, 22:17

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:

נכון!

אבל ההודעות הארוכות באו גם כדי לדעת בנושא מסויים מנקודות שונות וגם כדי לגעת בניואנסים של כל נושא ונושא מה שאי אפשר לעשות בהודעות מתומצתות. יש לזה מקום בפורום שמכבד את עצמו. בכל אופן אני אישית מאוד נהנתי.

ברור שיש מקום וההודעות פה באמת ליבנו נושאים חשובים. אבל כן אני מבין את מי שסובל לעבור על ההתכתבות פה...

20 אוגוסט 2016, 22:25

החציל האצטקי כתב:ליאב פשוט עצלן

תמונה

20 אוגוסט 2016, 22:27

איזה חפירות.. יש אנשים עם יותר מדי זמן פנוי, אני לא מבין מה יש לכתוב כל כך הרבה על ארז פאקינג אדלשטיין...

20 אוגוסט 2016, 22:29

jay כתב:איזה חפירות.. יש אנשים עם יותר מדי זמן פנוי, אני לא מבין מה יש לכתוב כל כך הרבה על ארז פאקינג אדלשטיין...

חחח גדול.. אשכרה חזרתי רגע לראות שזה היית אתה שקראתי אותו פה בת'רד...

20 אוגוסט 2016, 22:43

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:

נכון!

ברור שיש מקום וההודעות פה באמת ליבנו נושאים חשובים. אבל כן אני מבין את מי שסובל לעבור על ההתכתבות פה...

אף אחד לא מכריח לקרוא מישהו פוסטים שנכתבו. לא בא לך, דלג הלאה.
נושא נעול