פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

08 ספטמבר 2016, 17:44

זה לא הולך להתפתח לדיון עכשיו
רוצים לסגור משהו, זה רק בפרטי

הדיון הזה נסגר הוא יועבר (על ידכם) לת'רד הדברים הקטנים

08 ספטמבר 2016, 17:46

די חברים, בואו נירגע

08 ספטמבר 2016, 17:49

עד שנהיה פה מעניין...
תעברו לדברים קטנים, יש מכות אחרי בצפר

08 ספטמבר 2016, 17:53

אני מעלה השערה:
א. הכתבים שמפרסמים את הידיעות על אייברסון (גלדסטון, ורד כהן ושחרור. עוד מישהו?) הם מסוג הכתבים שנוח להאכיל אותם בדיסאינפו כדי לשרת מטרות של מו"מ.
ב. היותר רציניים (אבי סגל, אריה לבנת, רפי נאה, וייסברג) - לא בעניין.
ג. המדליפים טורחים להדגיש שזה לא נעול, כי יש בעיות מול קרשיאקה.

אז אולי כדי להלחיץ את רובינסון לקבל החלטה, מישהו יוצר מצג של סיכום ממש ממש קרוב עם אייברסון?

חומר למחשבה.

08 ספטמבר 2016, 17:54

אם מדברים על שאיפות אז זה משהו שלדעתי חשוב להתעכב עליו
קשה להתעלם מהעובדה שהפורמט החדש הפך את היורוליג להרבה יותר חזקה
אם בעבר בשביל להגיע להצלבה היית יכול להיות גם קבוצה בינונית עם חיבור או ריצה טובה בטופ 16, עכשיו אתה חייב להיות טוב, ולאורך זמן, מול אריות היבשת
אני מניח שהרבה פה היו יותר אופטימיים בשאיפות מהקבוצה לו היינו עדיין תחת הפורמט הישן, בדיוק כמו שברור שהיינו חוטפים בראש בעונות הקודמות ולא מעפילים להצלבה בפורמט הנוכחי

בקיצור, אני חושב שהקבוצה שיש העונה יותר טובה (אולי גם מאוד, תלוי בחיבור ובהתאמה) ממה שהיה לנו בעונות הקודמות, "הבעיה" היא שהרמה הרבה יותר גבוהה וקשה יותר להגיע להישגים

08 ספטמבר 2016, 17:55

argof כתב:אני מעלה השערה:
א. הכתבים שמפרסמים את הידיעות על אייברסון (גלדסטון, ורד כהן ושחרור. עוד מישהו?) הם מסוג הכתבים שנוח להאכיל אותם בדיסאינפו כדי לשרת מטרות של מו"מ.

אז אולי כדי להלחיץ את רובינסון לקבל החלטה, מישהו יוצר מצג של סיכום ממש ממש קרוב עם אייברסון?

חומר למחשבה.

האמת, קצת מוזר שפיק לא צייץ כלום על אייברסון.

08 ספטמבר 2016, 17:55

לגמרי. בפורמט הישן אני רואה סיכוי לפיינל פור עם קולטון (איזה שם), בפורמט החדש יש מצב שלא נהיה טופ 8.

08 ספטמבר 2016, 17:56

rc4991 כתב:אם מדברים על שאיפות אז זה משהו שלדעתי חשוב להתעכב עליו
קשה להתעלם מהעובדה שהפורמט החדש הפך את היורוליג להרבה יותר חזקה
אם בעבר בשביל להגיע להצלבה היית יכול להיות גם קבוצה בינונית עם חיבור או ריצה טובה בטופ 16, עכשיו אתה חייב להיות טוב, ולאורך זמן, מול אריות היבשת
אני מניח שהרבה פה היו יותר אופטימיים בשאיפות מהקבוצה לו היינו עדיין תחת הפורמט הישן, בדיוק כמו שברור שהיינו חוטפים בראש בעונות הקודמות ולא מעפילים להצלבה בפורמט הנוכחי

בקיצור, אני חושב שהקבוצה שיש העונה יותר טובה (אולי גם מאוד, תלוי בחיבור ובהתאמה) ממה שהיה לנו בעונות הקודמות, "הבעיה" היא שהרמה הרבה יותר גבוהה וקשה יותר להגיע להישגים

ואפשר לקבל את המצב הזה או להגיד ''אם אין לכם כסף להעמיד קבוצה ראויה למועדון כמו מכבי ששואף להביא תאריך באירופה אז לכו''

08 ספטמבר 2016, 17:57

זה מדהים מה שאנשים כותבים פה על שחקן שכנראה בחיים לא ראו אותו משחק !!!
קודם כל הוא שחקן מאוד שונה מצירבס בסגנון שלו , יותר מתבסס על אתלטיות ותנועה ופחות על פוסט אפ וחפירות כמו צירבס. הוא פחות צריך את הקבוצה שתשחק עליו בשביל להיות אפקטיבי כי הוא עושה הרבה נקודות זבל מריבאונד התקפה וגם משחק טוב פיק אנד רול. סוף סוף למכבי יהיה שני שחקנים שמסוגלים לשים גוף גדול בהגנה וכנראה שהשנה לא נראה את חגיגות הריבאונד שראינו בשנתיים האחרונות על הראש של מכבי...

איזה קטע אם היום פתאום דיוויד רובינסון מופיע באימון הפתוח. הוברח בחשאי לארץ וחתם.
זה יכול להתעלות אפילו על השיחה הטרנס-אטלנטית עם פארקר ב 2003.

חומר למחשבה.

גם אני חשבתי בכיוון הזה, כל הסיפור של העסקה עם אייברסון ואז פתאום הודעה על הפסקה במו"מ איתו ואז למחרת שוב העסקה סגורה..קצת מחשיד.

08 ספטמבר 2016, 17:58

שמואל1 כתב:איזה קטע אם היום פתאום דיוויד רובינסון מופיע באימון הפתוח. הוברח בחשאי לארץ וחתם.

הרסת את ההפתעה
ביחד איתו יעלה חזיר ירח ירוק עם בקבוק קולה במקום זנב

08 ספטמבר 2016, 17:59

שמואל1 כתב:איזה קטע אם היום פתאום דיוויד רובינסון מופיע באימון הפתוח. הוברח בחשאי לארץ וחתם.

מניח שהתכוונת לתומאס רובינסון ?.

08 ספטמבר 2016, 17:59

איתי-שגב כתב:

כן כמובן.

08 ספטמבר 2016, 18:00

שמואל1 כתב:

חומר למחשבה.

האמת, קצת מוזר שפיק לא צייץ כלום על אייברסון.

הוא גם לא אמר שום דבר על רובינסון. שמישהו יבדוק מה איתו.

פיק חי ?

שמואל1 כתב:
איתי-שגב כתב:

כן כמובן.

אז למה רשמת דיוויד רובינסון?
מהמציקים :laugh1

08 ספטמבר 2016, 18:01

דייויד רובינסון יהיה אפילו יותר מפתיע מתומאס רובינסון
האמת שזה מתאים להנהלה להחתים אותו

08 ספטמבר 2016, 18:01

הוא בסך הכול בן 51..

08 ספטמבר 2016, 18:02

טוב אז אני קצת בשום מקום אי שם בצפון תאילנד כרגע אז שמישהו יעדכן אותי בשורה התחתונה,
יש לנו 12 שחקני יורוליג כמו שהובטח? ? :rolleyes
נושא נעול